New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Gronk nem utazott el, ahogy Cooper és Solder sem.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Off: Amúgy nem tudom volt-e valaha olyan, hogy egy új szezonban ennyi rookie (v. NFL-ben még zöldfülű) irányítóra lettem volna kíváncsi. Egy itt, egy ott évente, általában ennyi. Most viszont van 4 is, ráadásul egész különleges módon az 1/1 még be sem öltözik, az 1/2 érdekel legkevésbé, miközben a három későbbi körösre - Siemian, Gerappa és Prescott - nagyon kíváncsi vagyok. 😊És akkor ráadásnak még ott van Osweiler houstoni fellépése, ami szintén egész pikáns lesz a történtek fényében.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Na, nem akartam én spoilerezni, hátha valaki még nem látta, de én is hasonló véleményen voltam. Azt vártam, hogy az első drive-okban passza sem igen lesz, erre az első 5-6 játékuk csak passz volt, egyáltalán nem volt betojva, és elég jól is játszott. Volt két nagy hibája, de egy másodéves, 7. körös QB-től ez nem para, és vitt szépen végig drive-okat. Attól félek, hogy nálunk Gerappa nem tűnik majd ennyire ígéretesnek, mert bár én a denveri faltól kevesebbet vártam, jól teljesített, futni is tudtak, és azért van két elég pöpec elkapójuk is. Na de talán Gerappa rámcáfol

több mint 9 éve
Valami hasonlót kellene játszani Garoppoloval is. Könnyű, gyors oldalpasszok, screen-ek, blitzek mögé pöttyintett labdák. Az a kérdés, hogy sikerül-e futással hasonlóan megtámogatni. A Denver ugye futott 150 yardot az nagyon kellett, hogy ne minden Siemianra maradjon. És a két elit elkapót is könnyebb volt azért megtalálni úgy, hogy 2 rookie fogta, Petersonék ellen nem feltétlenül lehet olyan könnyen elszakadni. Viszont lesz Gronk, lehet 2 TE-zni, és Edelman nagyon sokat segíthet azzal, hogy gyorsan elszakad a védőjétől, közel a LOS-hoz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Denver meccs után még jobban kíváncsi vagyok, milyen lesz Garoppolo.Siemian elég impresszív teljesítményt nyújtott a 2 eladott labda ellenére is. Hasonló teljesítménnyel elégedett lennék (akkor is ha elveszítenénk a meccset)
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Na itt az ideje, hogy Garoppolo (és JMD) bebizonyítsa, hogy TB csak egy senkiházi kis gémmenedzser kúbí akit a rendszer tett naggyá. Ha ez megvan akkor TB jövőre mehet friscoba egy 3.körért😁
több mint 9 éve
Az a probléma, hogy USA területén nem lehet game pass-t venni. Ezért kell egy európai VPN, hogy a gamepass úgy lássa, mintha európából neteznél 😊(VPN kliens van mindenre, teló, tablet, PC, mac, linux, bármi. Olyan, mint a betárcsázós net volt valamikor. Felmész a netre mondjuk tablettel, "betárcsázol" a VPN klienssel, és máris úgy netezel egy USA szállodából, mintha magyarországon lennél.)

több mint 9 éve
Lehet, hogy csak a mi szallasunkon nem volt. Nem ertek hozza, annyira meg fel sem kavart 😊Kint pl tudsz egyhetes trialt tolni gamepassre is (de mondjuk asszem nekunk valamiert eloben nem engedte nezni Bostonban azt a meccset 😀)
Azert streamrol aztan megoldottuk asszem 😊

több mint 9 éve
Simán megoldható, csak kell keresned egy ingyenes európai proxy-t. Vagy előfizetsz egy pár hétre egy VNP szolgáltatásra (például: www.expressvpn.com/), és egy európai országot választasz ki. Pár dolcsiból megvan.

több mint 9 éve
Megyünk a Cincinnati elleni meccsre (merthogy Brady akkor játszik otthon először). Azt gondoltam, a többi meccset - du. lesz egy Cowboys -Packers pld. - megnézem a tableten vagy a szállodában, de ezek szerint nem ennyire egyszerű. Mindegy, majd beülünk egy sportbárba valahol.
több mint 9 éve
Az NBC-t nem lehetett fogni? Az igen....

több mint 9 éve
Hat az Europaban megvettet nem :/ ahol mi voltunk szallason, volt vagy 100 csatorna es semmi nem adta a SNF-t, tiszta gaz 😀

több mint 9 éve
Kiveve amcsiban 😒Merthogy ott nem nézhetsz GamePass-t, ugye? De - gondolom - a tévéadást tudod valami applikációval streamelni egy tabletre vagy egy nagyobb telefonra nem?
Gronk kihagyja az első meccset? Így még nehezebb lesz...Buli meccs lesz 😊
ParadSEC
Wyatt
több mint 9 éve
twitter.com/jeffphowe/status/774008680752840704valami hasonlóra számítok, mint 2 éve a szezon rajton, fent lesz zavarni, de messze nem lesz annyira bevonva a játékba mintha 100%-os lenne
(mondjuk azon a limitált 2-2-es szezonrajton is szerzett 3 TD-t 😊 )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kiveve amcsiban 😒Gronk kihagyja az első meccset? Így még nehezebb lesz...Buli meccs lesz 😊
ParadSEC

több mint 9 éve
Nem kell hozzá Sport Tv 😊Jaja. GamePass és kész. Akkor nem függök a Sporttv kegyeitől meg mindegy, hogy hol vagyok éppen a világban.
Wyatt
több mint 9 éve
Gronk kihagyja az első meccset? Így még nehezebb lesz...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
WR depth: sérülésből visszatérő Edelman és Amendola, Hogan és egy sérült rookie, aki egyébként tényleg tehetségesnek tűnik. Lehet, hogy Foster is WR lesz, akkor még egy rookie, aki félig sérült.Hát a TV elé leülhetsz, és várhatsz, mert szokás szerint megint nem közvetítenek első két héten Patriots meccset a sport tv-n..Most úgy tűnik, hogy a Rams lesz a févörit.. 😉Nem örülök neki egyáltalán, de sajna a jóslatom beválni látszik..A Bears-el való közös gyakorlás óta Gronk ha edz is, akkor csak limitáltan teszi.. Tegnap végre megmondták, hogy miért..Combhajlítója nincs rendben. Tegnap is csak limitáltan edzett.Szerintem senki sem. De ne merjél negatív lenni, mert attól hiszti van 😊 Én már úgy vagyok vele, hogy Belichick meg az edzői stáb sokkal jobban ért hozzá, sokkal több információ birtokában van és kellően tapasztalt ahhoz, hogy optimalizálja a csapat lehetőségeit és erőforrásait. Az Általad vázoltak miatt, de egyéb okok miatt is - a nem várt WR elbocsátások, az általában vékony depth mellett 12 DB rosteren tartása - most még csak sejtésem sincs, hogy mi az elképzelés, amivel nekifut a szezonnak úgy, hogy egy, az nfl.com megfogalmazása szerint nem Nfl-kezdő szintű irányítója van. Ezért aztán leülök a tévé elé és kíváncsian várom az eredményt.
Úgy mint Cooper, Flowers, Mason, McClelin, Mitchell és Solder..
Ha Cooper , Mason, Tre nincs teljesen rendben, akkor BB Karrast akarja játszatni RG pozicíóban az első meccsen?? Kline-t meg jegeli? Középen Thuney-Andrews-Karras hármas fog játszani? Úgy, hogy konkrétan nincs cseréje egyiküknek sem? Nem értem néha ezeket a dolgokat..
A jó hír viszont, hogy Sheard teljes értékű munkát végzett..Ahogy Dola és Julian is! 😉
kyobalu
Még mindig a mienk a legjobb csapat a csoportban, ha Brady játszik, úgyhogy a PO nyilván meglesz.
Burkus
A csapatra visszatérve..Szerintem a WR és TE felhozatal kifejezetten ütősre sikeredhet..Véleményem alapján Hogan kifejezetten jobb, sokrétűbb játékos, mint LaFell volt..Nagyon jó edzőtábort, fél évet tud maga mögött és nem sérülékeny. Kedvenc célpontja volt Brady-nek és JimmyG-nek is az offseasonban.. Mitchell kifejezetten tehetséges elkapónak tűnik. Remélem minél hamarabb rendbe jön a könyöke.. Julian, Dola a két legjobb slot WR..
TE keret mély és erősnek tűnik..Gronk sérülékenysége, és rossz edzőtábora nekem rossz előjel..Remélem minél hamarabb rendbe jön..Nélküle a mi O#-ünk félkarú óriás...A másik kar meg sajna Brady.. 😉
A RB csapat sem aggódok annyira..Blount lefogyott, kifejezetten impresszíven és agresszívan játszott a pre meccseken..Sérülése esetén ott lesz Sankey a keretben. White elkapásokban tavaly év vége felé már sokat fejlődött..De akire fekete lóként számolok, az Foster..Már a draft után nagyon örültem, hogy hozzánk került..Sokrétű futásban és elkapásokban is minőségi RB..Szerintem ő lesz idén az új Lewis, ha merjük használni..Ráadásul idén sokat be tud segíteni itt Develin.. 😉
A fal az ami miatt egy picit ráncolom a homlokom..Egy ilyen csúfos konferencia döntő után, amikor az irányítónkat több, mint 25x ütötték meg, és sackelték egy csomószor, azt hittem, hogy a vezetőség egy picit nagyobb erőket mozgósít QB védelemre..De nem.. A LT,RT pozi kiöregedőben, minőségi csere ohne, az eddig vállalható minőségű C, OG játékosokat meg küldjük el sorban..A cserék még sérültek, egyik sem egészséges.. Jelenleg Thuney-Andrews-Karras-Cannon négyes az, akinek még nincs sérülése..A többi vagy sérült, vagy IR-en van.. Ez nem jó így szeptember elején..
Meglátjuk mit főznek, főztek ki Scarék..De szerintem szenvedés lesz a szezon eleje O# fal fronton..
A D# erősebbnek tűnik papíron..DT, LB, CB vonalban erősödtünk..Safety pozíció stabilnak tűnik. DE területén már nem vagyok biztos.. Long szimpatikus játékos, de szerintem már lassú..McClelin helyét a csapatban még mindig nem találták meg..Vagy sérült..Sheard térde nem százas, s most már a megváltást jelenthető Flowers válla is sérült..Ninko meg nem lesz 4 hétig.. Nem mosolygok itt se nagyon.. Meglátjuk.. 😉
De hatalmas nagy erőfölényt, hengerlést nem várok az első két hónapban..
Szurkolunk, hogy minden jól alakuljon..Mást nem nagyon tehetünk.. 😉
kyobalu
több mint 9 éve
Hát a TV elé leülhetsz, és várhatsz, mert szokás szerint megint nem közvetítenek első két héten Patriots meccset a sport tv-n..Most úgy tűnik, hogy a Rams lesz a févörit.. 😉Nem örülök neki egyáltalán, de sajna a jóslatom beválni látszik..A Bears-el való közös gyakorlás óta Gronk ha edz is, akkor csak limitáltan teszi.. Tegnap végre megmondták, hogy miért..Combhajlítója nincs rendben. Tegnap is csak limitáltan edzett.Szerintem senki sem. De ne merjél negatív lenni, mert attól hiszti van 😊 Én már úgy vagyok vele, hogy Belichick meg az edzői stáb sokkal jobban ért hozzá, sokkal több információ birtokában van és kellően tapasztalt ahhoz, hogy optimalizálja a csapat lehetőségeit és erőforrásait. Az Általad vázoltak miatt, de egyéb okok miatt is - a nem várt WR elbocsátások, az általában vékony depth mellett 12 DB rosteren tartása - most még csak sejtésem sincs, hogy mi az elképzelés, amivel nekifut a szezonnak úgy, hogy egy, az nfl.com megfogalmazása szerint nem Nfl-kezdő szintű irányítója van. Ezért aztán leülök a tévé elé és kíváncsian várom az eredményt.
Ha Cooper , Mason, Tre nincs teljesen rendben, akkor BB Karrast akarja játszatni RG pozicíóban az első meccsen?? Kline-t meg jegeli? Középen Thuney-Andrews-Karras hármas fog játszani? Úgy, hogy konkrétan nincs cseréje egyiküknek sem? Nem értem néha ezeket a dolgokat..
A jó hír viszont, hogy Sheard teljes értékű munkát végzett..Ahogy Dola és Julian is! 😉
kyobalu
Még mindig a mienk a legjobb csapat a csoportban, ha Brady játszik, úgyhogy a PO nyilván meglesz.
Burkus
A csapatra visszatérve..Szerintem a WR és TE felhozatal kifejezetten ütősre sikeredhet..Véleményem alapján Hogan kifejezetten jobb, sokrétűbb játékos, mint LaFell volt..Nagyon jó edzőtábort, fél évet tud maga mögött és nem sérülékeny. Kedvenc célpontja volt Brady-nek és JimmyG-nek is az offseasonban.. Mitchell kifejezetten tehetséges elkapónak tűnik. Remélem minél hamarabb rendbe jön a könyöke.. Julian, Dola a két legjobb slot WR..
TE keret mély és erősnek tűnik..Gronk sérülékenysége, és rossz edzőtábora nekem rossz előjel..Remélem minél hamarabb rendbe jön..Nélküle a mi O#-ünk félkarú óriás...A másik kar meg sajna Brady.. 😉
A RB csapat sem aggódok annyira..Blount lefogyott, kifejezetten impresszíven és agresszívan játszott a pre meccseken..Sérülése esetén ott lesz Sankey a keretben. White elkapásokban tavaly év vége felé már sokat fejlődött..De akire fekete lóként számolok, az Foster..Már a draft után nagyon örültem, hogy hozzánk került..Sokrétű futásban és elkapásokban is minőségi RB..Szerintem ő lesz idén az új Lewis, ha merjük használni..Ráadásul idén sokat be tud segíteni itt Develin.. 😉
A fal az ami miatt egy picit ráncolom a homlokom..Egy ilyen csúfos konferencia döntő után, amikor az irányítónkat több, mint 25x ütötték meg, és sackelték egy csomószor, azt hittem, hogy a vezetőség egy picit nagyobb erőket mozgósít QB védelemre..De nem.. A LT,RT pozi kiöregedőben, minőségi csere ohne, az eddig vállalható minőségű C, OG játékosokat meg küldjük el sorban..A cserék még sérültek, egyik sem egészséges.. Jelenleg Thuney-Andrews-Karras-Cannon négyes az, akinek még nincs sérülése..A többi vagy sérült, vagy IR-en van.. Ez nem jó így szeptember elején..
Meglátjuk mit főznek, főztek ki Scarék..De szerintem szenvedés lesz a szezon eleje O# fal fronton..
A D# erősebbnek tűnik papíron..DT, LB, CB vonalban erősödtünk..Safety pozíció stabilnak tűnik. DE területén már nem vagyok biztos.. Long szimpatikus játékos, de szerintem már lassú..McClelin helyét a csapatban még mindig nem találták meg..Vagy sérült..Sheard térde nem százas, s most már a megváltást jelenthető Flowers válla is sérült..Ninko meg nem lesz 4 hétig.. Nem mosolygok itt se nagyon.. Meglátjuk.. 😉
De hatalmas nagy erőfölényt, hengerlést nem várok az első két hónapban..
Szurkolunk, hogy minden jól alakuljon..Mást nem nagyon tehetünk.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Nem örülök neki egyáltalán, de sajna a jóslatom beválni látszik..A Bears-el való közös gyakorlás óta Gronk ha edz is, akkor csak limitáltan teszi.. Tegnap végre megmondták, hogy miért..Combhajlítója nincs rendben. Tegnap is csak limitáltan edzett.Szerintem senki sem. De ne merjél negatív lenni, mert attól hiszti van 😊 Én már úgy vagyok vele, hogy Belichick meg az edzői stáb sokkal jobban ért hozzá, sokkal több információ birtokában van és kellően tapasztalt ahhoz, hogy optimalizálja a csapat lehetőségeit és erőforrásait. Az Általad vázoltak miatt, de egyéb okok miatt is - a nem várt WR elbocsátások, az általában vékony depth mellett 12 DB rosteren tartása - most még csak sejtésem sincs, hogy mi az elképzelés, amivel nekifut a szezonnak úgy, hogy egy, az nfl.com megfogalmazása szerint nem Nfl-kezdő szintű irányítója van. Ezért aztán leülök a tévé elé és kíváncsian várom az eredményt.
kyobalu
több mint 9 éve
Az index szezonnyitó cikkében hosszan értekezik arról, hogyan mozdulnak el az NFL védelmei a standard 4-3, 3-4 felállásról. Hogyan válik alapfelállássá az öt és hat defensive backes védelem. Parádés módon sikerült úgy megemlékezni erről, hogy egy szóval se említik meg az Öreget, aki már évekkel ezelőtt elindult ebbe az irányba.Ennyit arról, hogy Belichick proaktív, vagy reaktív edző 😉
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
...Az egész offseasonben semmit sem tettünk, hogy legyen bármi esélyünk run heavy game planre. A szűkebb playbookot én úgy értettem, hogy kevésbé variáljuk a játékokat. El tudja dobni JG a labdát, el is tudja találni vele az elkapót. Szerintem sok 5-10 yardos route lesz, meg sok checkdown passz. Play action ohne, vagy csak nagyon módjával.
Ennek fényében egyáltalán nem biztos, hogy egy run heavy game plannel küldi ki JMD a srácokat. Erősebb runD-k ellen szvsz ugyanazt fogjuk nyomni, mint eddig.. sok rövid passzal helyettesítjük a futójátékot. White a pályán, Blountot csak akkor szedjük elő, ha már megvan az előny.
...
Gyulus
De mondjuk a tudásom itt már elég hiányos, szóval simán lehet, hogy marhaságot beszélek, ahogy szoktam.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ja most olvastam a weei.com-on, hogy Kline szerződését felmondta a csapat Rowe érkezése után.Nem örülök neki egyáltalán, de sajna a jóslatom beválni látszik..A Bears-el való közös gyakorlás óta Gronk ha edz is, akkor csak limitáltan teszi.. Tegnap végre megmondták, hogy miért..Combhajlítója nincs rendben. Tegnap is csak limitáltan edzett.Nem jegeli, kivágta
kyobalu
Wyatt
Akkor konkrétan 4 (négy) OG van a csapatban, akiből kettő még sérült és limitáltan edz, (Cooper és Mason),a másik kettő meg életében nem játszott NFL meccset.. 😉
Meglátjuk mit főztek ki.
Valamint elküldtük Rufus Johnsont a PS-ből, hogy le tudjuk igazolni a helyére Quentin Gause LB-t.. BB megint szerzett egy Rutgers-es gyereket..
Ward egy paraszt.. 😉