New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
A kettő között azért van annyi különbség, hogy Rodgersnek 0 db kezdőmeccse volt a stafétaváltás előtt, így neki a többi csapat számára jelentősen kisebb volt a piaci értéke, nem volt a többi csapat kezében megfelelő minta a képességeiről.Rodgers aláírta anno. Két franchise QB volt a Packers rosteren. Tudom, az a kivétel, ami erősíti a szabályt és én is azt gondolom, hogy ha nem történik Bradyvel semmi, akkor Belichick "hasznosítani" fogja Garoppolot, amíg lehet.Én csak a tradeljük el gyorsan Garoppolot, amíg adnak érte valamit teóriát akartam árnyalni kicsit.A logikád belső ellentmondására szerettem volna a figyelmedet felhívni. Ha Gerappa valóban franchise QB kaliber, akkor miért írna alá a Pats-hez backup szerződést? Még két évig padozzon TB mögött? Éppen a múlt héten nyilatkozta, hogy senki nem azért jön/van az NFL-ben, hogy csere legyen.
Azért a Cassel, Hoyer, Mallett vonalból egyik se volt franchise QB matéria. Egyedül Hoyerben láttam, hogy a vasat is átharapja, hogy ő legyen a következő Brady, de ő se az a játékos, akire lehet egy stabilan 10-12 győzelmes csapatot építeni. JG meg még akár lehet is. Rohadtul nem kellene természetesnek venni, hogy az Öreg majd nyúl egy másik hall of famer irányítót.
Kollega
Két franchise QB nem lehet roster-en. Egyrészt nincs rá keret, másrészt meg kell ragadnia minden játékosnak az esélyt az ötös lottóra. (Oszi se genyaságból kért 18 millát évente.) Jimmyboy lenyom négy jó/kiváló meccset:
1. Bejelentkezik néhány csapat érte, néhány TB-ért.
2. Gerappa fizetési igénye az új szerződésére az egekbe fog emelkedni.
3. A két alfahím egymásnak esik. (Most se hívogatják egymást vasárnapi sütögetésre.)
Egyszerűen nem látom a lehetőségét, hogy mindketten roster-en legyenek 2017-ben (ha Jimmy jó lesz mind a négy meccsen). Az benne van, hogy TB.t elcserélik. De én megértem, hogy elsőként a többségnek az jut eszébe, hogy inkább Garoppolo-ért gyűjtsünk cetliket.
tomi-tomi
Azért Bradyt elcserélni neki olyan lenne, mintha az asszonyt dobná ki az ablakon...
Burkus
Ami hasonlóság, hogy mindketten rookie szerződésük utolsó előtti évében kapták meg a lehetőséget.
Szal sok múlik azon, hogy Brady meddig kívánja folytatni, szvsz jelenleg simán elképzelhető h '18 után vonul vissza, de Jimmynek addigra elege lesz a franchise-ból azt nyom egy Osweilert.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Rodgers aláírta anno. Két franchise QB volt a Packers rosteren. Tudom, az a kivétel, ami erősíti a szabályt és én is azt gondolom, hogy ha nem történik Bradyvel semmi, akkor Belichick "hasznosítani" fogja Garoppolot, amíg lehet.Én csak a tradeljük el gyorsan Garoppolot, amíg adnak érte valamit teóriát akartam árnyalni kicsit.A logikád belső ellentmondására szerettem volna a figyelmedet felhívni. Ha Gerappa valóban franchise QB kaliber, akkor miért írna alá a Pats-hez backup szerződést? Még két évig padozzon TB mögött? Éppen a múlt héten nyilatkozta, hogy senki nem azért jön/van az NFL-ben, hogy csere legyen.
Azért a Cassel, Hoyer, Mallett vonalból egyik se volt franchise QB matéria. Egyedül Hoyerben láttam, hogy a vasat is átharapja, hogy ő legyen a következő Brady, de ő se az a játékos, akire lehet egy stabilan 10-12 győzelmes csapatot építeni. JG meg még akár lehet is. Rohadtul nem kellene természetesnek venni, hogy az Öreg majd nyúl egy másik hall of famer irányítót.
Kollega
Két franchise QB nem lehet roster-en. Egyrészt nincs rá keret, másrészt meg kell ragadnia minden játékosnak az esélyt az ötös lottóra. (Oszi se genyaságból kért 18 millát évente.) Jimmyboy lenyom négy jó/kiváló meccset:
3. A két alfahím egymásnak esik. (Most se hívogatják egymást vasárnapi sütögetésre.)
Egyszerűen nem látom a lehetőségét, hogy mindketten roster-en legyenek 2017-ben (ha Jimmy jó lesz mind a négy meccsen). Az benne van, hogy TB.t elcserélik. De én megértem, hogy elsőként a többségnek az jut eszébe, hogy inkább Garoppolo-ért gyűjtsünk cetliket.
tomi-tomi
Azért Bradyt elcserélni neki olyan lenne, mintha az asszonyt dobná ki az ablakon...
több mint 9 éve
Én csak a tradeljük el gyorsan Garoppolot, amíg adnak érte valamit teóriát akartam árnyalni kicsit.A logikád belső ellentmondására szerettem volna a figyelmedet felhívni. Ha Gerappa valóban franchise QB kaliber, akkor miért írna alá a Pats-hez backup szerződést? Még két évig padozzon TB mögött? Éppen a múlt héten nyilatkozta, hogy senki nem azért jön/van az NFL-ben, hogy csere legyen.
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Tegnap este láttam, hogy 4 feletti az odds rátok, nem tudtam ellenállni 😊És mennyi lett belőle 😊 küld a jutalékot 😊
BB megmutatta, hogy miért ő a legnagyobb edző. Ha egy bólya lenne az irányító, akkor is lenne sansz a győzelemre, amíg ő áll az oldalvonal mellett. Grat a győzelemhez.
gabokocka
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Én csak a tradeljük el gyorsan Garoppolot, amíg adnak érte valamit teóriát akartam árnyalni kicsit.Azért a Cassel, Hoyer, Mallett vonalból egyik se volt franchise QB matéria. Egyedül Hoyerben láttam, hogy a vasat is átharapja, hogy ő legyen a következő Brady, de ő se az a játékos, akire lehet egy stabilan 10-12 győzelmes csapatot építeni. JG meg még akár lehet is. Rohadtul nem kellene természetesnek venni, hogy az Öreg majd nyúl egy másik hall of famer irányítót.
Benézett egy blitzet? Ez volt az első meccse kezdőként. Még nagyon sok blitzet fog benézni, amíg kijelenthetjük, hogy ő a mi irányítónk. Nem az a fontos, hogy ne nézze be, hanem, hogy tanuljon belőle. Egy csomó dolgot csak éles meccsen lehet megtanulni. Ezért tölt TB a mai napig órákat a gép mellett és videózik.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Tegnap este láttam, hogy 4 feletti az odds rátok, nem tudtam ellenállni 😊Az offenzív gameplanhez és a QB-neveléshez azért JMD-nek is sok köze van. Kíváncsi vagyok, mikor kap újabb esélyt - olyan HC-melót, amit ő is hajlandó elvállalni.
BB megmutatta, hogy miért ő a legnagyobb edző. Ha egy bólya lenne az irányító, akkor is lenne sansz a győzelemre, amíg ő áll az oldalvonal mellett. Grat a győzelemhez.
gabokocka
több mint 9 éve
Viszont dicserjuk meg Bennettet, tobbszor is nagyon szepen elmeccselt Chandler Jonesszalés Fleming is
Wyatt
több mint 9 éve
Tegnap este láttam, hogy 4 feletti az odds rátok, nem tudtam ellenállni 😊Bár óriási TB fun vagyok, de ezzel egyet kell értenem!!!
gabokocka
BB zseniális!
több mint 9 éve
Tegnap este láttam, hogy 4 feletti az odds rátok, nem tudtam ellenállni 😊BB megmutatta, hogy miért ő a legnagyobb edző. Ha egy bólya lenne az irányító, akkor is lenne sansz a győzelemre, amíg ő áll az oldalvonal mellett. Grat a győzelemhez.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Viszont dicserjuk meg Bennettet, tobbszor is nagyon szepen elmeccselt Chandler Jonesszal

több mint 9 éve
Mondjuk a Cannon témát ne feszegessük szerintem. Az összes sack és JG fumbles nyomása róla érkezett...Fleming - Thuney - Andrews - Karras/Mason - CannonEz volt a kezdő? Az nagyon kemény... Ehhez képest akkor kész csoda a 3 sack. Akkor viszont igazolódni látszanak a korábbi hírek,hogy Scar csak a jobb oldalon játszatja Cannont.
Ja és:
"To make matters worse, Cannon was seen being carted through the tunnel outside the locker room after the game."
OL depth...
Gyulus
kolok1972
több mint 9 éve
Csak most jutott eszembe, hogy négy évvel ezelőtt az idénynyitón hazai pályán esélyesként egy utolsó pillanatban kihagyott FG miatt kapott ki a Pats - a Cards ellen. Érdekes egy jószág a sors.Pedig még lefekvés előtt, és után is be akartam írni, de akkor nem csak nekem jutott eszembe 😊
Gerappa és TB jövője számomra kiszámíthatatlan, illetve bármilyen folytatás szinte ugyanannyira elképzelhető. A Cassel-Hoyer-Mallett-JimmyG vonalra gondolva talán bízik magában a stáb, hogy jó eséllyel képesek a rendszerbe illeszkedő kezdő QB-t kinevelni. Ebben az esetben működhet, hogy TB marad két-három idényt, Garoppolo csere egy-két első körért és Jákob vagy a behúzott versenytársa kezd 2018-ban.
Persze ez az egész elmélkedés megy a kukába, ha Gerappa a következő három meccsen nem játszik (nagyon) jól. (Megy most a hype, de éjszaka egy kurva DB blitz-et nem vett észre snap előtt; jöttek is a negatív játékok.) Azért nehéz négy meccsen folyamatosan ilyen bámulatos 3rd down mutatót összerakni.
tomi-tomi
(amúgy az első hazai meccs volt, nem idénynyitó 😊 )

több mint 9 éve
Fleming - Thuney - Andrews - Karras/Mason - CannonEz volt a kezdő? Az nagyon kemény... Ehhez képest akkor kész csoda a 3 sack. Akkor viszont igazolódni látszanak a korábbi hírek,hogy Scar csak a jobb oldalon játszatja Cannont.
Ja és:
"To make matters worse, Cannon was seen being carted through the tunnel outside the locker room after the game."
OL depth...
Gyulus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Csak most jutott eszembe, hogy négy évvel ezelőtt az idénynyitón hazai pályán esélyesként egy utolsó pillanatban kihagyott FG miatt kapott ki a Pats - a Cards ellen. Érdekes egy jószág a sors.Gerappa és TB jövője számomra kiszámíthatatlan, illetve bármilyen folytatás szinte ugyanannyira elképzelhető. A Cassel-Hoyer-Mallett-JimmyG vonalra gondolva talán bízik magában a stáb, hogy jó eséllyel képesek a rendszerbe illeszkedő kezdő QB-t kinevelni. Ebben az esetben működhet, hogy TB marad két-három idényt, Garoppolo csere egy-két első körért és Jákob vagy a behúzott versenytársa kezd 2018-ban.
Persze ez az egész elmélkedés megy a kukába, ha Gerappa a következő három meccsen nem játszik (nagyon) jól. (Megy most a hype, de éjszaka egy kurva DB blitz-et nem vett észre snap előtt; jöttek is a negatív játékok.) Azért nehéz négy meccsen folyamatosan ilyen bámulatos 3rd down mutatót összerakni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Csak viszonyítási alapként, a draft után egy ideális világban így nézett volna ki a fal: Solder - Thuney - Stork - Cooper - VollmerPont ebből látszik, hogy jó az OL-depth. Azért nem sok helyen férne bele, hogy három kezdő nélkül, majd egy újabb kiesésével se haljon meg a csapat
Cserének pedig ott van Cannon, Michael Williams OT posztra, és 2-3 ember a Mason-Jackson-Kline-Andrews négyesből.
Gyulus

több mint 9 éve
2018-ról beszéltem.Az ESPN nyomja ma reggel óta ezt a mantrát..Vagy azzal számolsz, hogy Brady 2018-ban már nem lesz?Ha JimmyG ténylegesen bizonyít, akkor lehet h egy Montana-Young-féle átmenet lesz azt elcserélik az akkor 41 éves Bradyt.
Wyatt
| Előre is elnézést ha flame wart indítottam el. |
empty taxi
Ha összejön idén Bradynek az ötödik gyűrű, akkor szerintem befejezi..Ha nem, akkor még tol egy évet a gyűrűért..De nem hiszem, hogy jövőre is veszélyben lenne a helye, mert Jimmy tolt egy elfogadható meccset..
kyobalu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Csak viszonyítási alapként, a draft után egy ideális világban így nézett volna ki a fal: Solder - Thuney - Stork - Cooper - VollmerCserének pedig ott van Cannon, Michael Williams OT posztra, és 2-3 ember a Mason-Jackson-Kline-Andrews négyesből.
több mint 9 éve
...Nem azt mondom, hogy szét kell miatta verni a költségvetést. Ha valakit nem lehet megtartani, akkor nem lehet. De most, amíg van szerződése, odaadni akár egy első körért egy leendő frachise QB-t, az szerintem hiba. Van olyan QB, aki szívesen menne egy gyengébb csapathoz, csak legyen már kezdő, aztán majd rá felépítik a csapatot. De van olyan, aki ezt nem vállalja. Viszont egy jól menedzselt csapatban, ahol már ő csak az utolsó fogaskerék, ami a helyére kerül, nagy sikereket érhet el.
Oswi tavalyi hullámvasút szereplése után sem gondolta volna ezt senki, de egyszerűen ilyen a piac, ha a kövi 3 meccset is lehozza komolyabb hiba nélkül, akkor tuti h lesz majd aki elkeseredettségében megkínálja (legalább) ennyivel...
Általános Doktor
De mondom még egyszer, az angyalok szárnyáról cserélünk eszmét. Ez egy feltevés. Egy meccs után, innen Magyarországról rásütni, hogy ő a jövő bajnoka, az ugyanolyan hülyeség lenne.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Fleming - Thuney - Andrews - Karras/Mason - CannonJa és:
OL depth...
több mint 9 éve
Úgy ültem le, hogy ússzuk meg egy kis vereséggel, de az idő előrehaladtával már pörögtem ezerrel😊én meg azon, hogy már évek óta néztük az ordas nagy holdingokat Jones-on, amit kb szökő évente fújtak be neki, erre meg ellenünk egy tök normális Bennett blockot lazán ráfújják
10-0 után meg már azt mondtam, ejj de jó lenne nyerni! Az az igazság, hogy ha kikapunk, ezt magunknak köszönhettük volna. Volt hiba bőven. A legjobban az Amendola DPI-jét kioltó holdingon csesztem fel az agyam!
Tetszett, hogy nem csak Gronk és Edelmann volt a pályán támadásoknál. O falon azért van mit javítani, de egy ilyen csapatot idegenben leverni!
Jól indult a napom😊
NB2
(egyébként abban a bizonyos snapben szerintem nem fújtak ránk egy delay of game-t)
Szerintem Gerappa azért még nincs olyan helyzetben, hogy bárkitől is kérhessen 18 millát egy évre, de ha van benne fantázia, akár szerintem neki is jó lehet maradni egy 10 milla körül, ha utána egy nyerő csapat arca lehet.Brady úgy tervezi, hogy minimum a szerződését kitölti, mindennek az az alapja, hogyan játszik majd 2018.-ban...
Kollega
ez az amit most baromira nehéz megmondani, lehet 2019-re se éri el a sokak által annyiszor megjósolt "öregség"
Jimmy meg az NFL-ben akar játszani ergo az általad felvázolt új szerződésével is min 2 évet padozna (a mostani 4 mellé), ez baromi sok, ennyit senki nem fog feláldozni még BB kedvéért sem
Tavalyi Oswieler után, meg simán el tudja magát adni 4 jó meccsel, mondjuk igazán QB hiányos csapat csak a Browns meg a 49ers van (Vikings már kiköltekezett...), nekünk meg nem ártana az extra draft pick
Én is örülnék ha Jimmy lenne az első post Brady-era első QB-ja, de reálisan erre csak akkor van esélyünk ha idén GOAT komoly sérülést szenved el

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Az ESPN nyomja ma reggel óta ezt a mantrát..Vagy azzal számolsz, hogy Brady 2018-ban már nem lesz?Ha JimmyG ténylegesen bizonyít, akkor lehet h egy Montana-Young-féle átmenet lesz azt elcserélik az akkor 41 éves Bradyt.
Wyatt
empty taxi
Ha összejön idén Bradynek az ötödik gyűrű, akkor szerintem befejezi..Ha nem, akkor még tol egy évet a gyűrűért..De nem hiszem, hogy jövőre is veszélyben lenne a helye, mert Jimmy tolt egy elfogadható meccset..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Mondjuk, ha 10-ért aláírna, az még amúgy nem is lenne para. A csapatnak a szezon végére csak nagyobb rálátása lesz Brady helyzetére, ha úgy érzik, egy év van benne max, akkor maradhat mindkettő, és utána jöhet a nagy lóvé Gerappának persze. Viszont ha nem lesz lassulás meg semmi visszaesés nála, akkor jövőre még lehetne érte nagyon jó picket szerezni. Szerintem mondjuk annyit nem ér majd nekünk a sztori, inkább marad itt olcsóért tarcsiba, akármi történne, legyen megoldás, aztán majd meglátjuk, mi lesz, és legfeljebb kapunk érte egy kompenzációs 3. kört, ha mást nem 😊

több mint 9 éve
Oswi tavalyi hullámvasút szereplése után sem gondolta volna ezt senki, de egyszerűen ilyen a piac, ha a kövi 3 meccset is lehozza komolyabb hiba nélkül, akkor tuti h lesz majd aki elkeseredettségében megkínálja (legalább) ennyivel...Olyan nagyon természetesnek vesszük, hogy az Öreg majd benyúl a harmadik körbe és húz egy bajnokesélyes QB-t. Közben vannak csapatok, amelyiknek évtizedek és edzők tucatjaival sem sikerült ez. Felmenni egy olyan draftpozícióba, ahol biztosan találunk egy jó irányítót, az évekre megöli a draft lehetőségeinket. Elszórni egy évet, hogy jó helyre kerüljünk, megint csak visszavetné a csapatot. Szerintem Gerappa azért még nincs olyan helyzetben, hogy bárkitől is kérhessen 18 millát egy évre, de ha van benne fantázia, akár szerintem neki is jó lehet maradni egy 10 milla körül, ha utána egy nyerő csapat arca lehet. Az meg sokkal jobban megéri, mint reszkírozni, hogy lesz-e Brady utód. (Az egész feltevés persze abból indul, hogy JG tényleg franchise QB matéria és nem csak egy jó meccse volt.)Mondjuk a meccset még nem láttalm, de írtátok, hogy JG jól eladta magát. Szerintem ezt sürgősen felejtsétek el!És szerinted fogunk fizetni Bradynek évi 20 milliót és Garoppolónak évi 18 milliót, és mellettük még marad játékos a csapatban?
Az NFL-ben nincs nagyobb érték, mint egy franchise QB. Ez olyan hosszútávú érték, amit semmilyen pillanatnyi szükség, vagy előny miatt sem szabad feladni. Ha az olasz erre képes, akkor sokkal jobban megéri még akár két évig is megfizetni, hogy padozzon. Aztán Brady akármit is mond, egyszer abba kell, hogy hagyja, bármennyire is fogjuk sajnálni.
Kollega
Vagy azzal számolsz, hogy Brady 2018-ban már nem lesz?
Wyatt
A másik kérdésedre a válaszom: igen. Sőt, szerintem már a '17-es szezont sem játssza majd végig kezdőként. Egyszer megszólal majd a harang. De én remélem, hogy nem egy sérülés viszi le a pályáról, hanem 5 gyűrűvel az ujján, jelenti majd be, hogy mostantól a család az első.
Kollega
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Vagy egy Favre - Rodgers, de semmiképp se egy Bledsoe - Brady 😊Vagy azzal számolsz, hogy Brady 2018-ban már nem lesz?Ha JimmyG ténylegesen bizonyít, akkor lehet h egy Montana-Young-féle átmenet lesz azt elcserélik az akkor 41 éves Bradyt.
Wyatt
empty taxi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Olyan nagyon természetesnek vesszük, hogy az Öreg majd benyúl a harmadik körbe és húz egy bajnokesélyes QB-t. Közben vannak csapatok, amelyiknek évtizedek és edzők tucatjaival sem sikerült ez. Felmenni egy olyan draftpozícióba, ahol biztosan találunk egy jó irányítót, az évekre megöli a draft lehetőségeinket. Elszórni egy évet, hogy jó helyre kerüljünk, megint csak visszavetné a csapatot. Szerintem Gerappa azért még nincs olyan helyzetben, hogy bárkitől is kérhessen 18 millát egy évre, de ha van benne fantázia, akár szerintem neki is jó lehet maradni egy 10 milla körül, ha utána egy nyerő csapat arca lehet. Az meg sokkal jobban megéri, mint reszkírozni, hogy lesz-e Brady utód. (Az egész feltevés persze abból indul, hogy JG tényleg franchise QB matéria és nem csak egy jó meccse volt.)Mondjuk a meccset még nem láttalm, de írtátok, hogy JG jól eladta magát. Szerintem ezt sürgősen felejtsétek el!És szerinted fogunk fizetni Bradynek évi 20 milliót és Garoppolónak évi 18 milliót, és mellettük még marad játékos a csapatban?
Az NFL-ben nincs nagyobb érték, mint egy franchise QB. Ez olyan hosszútávú érték, amit semmilyen pillanatnyi szükség, vagy előny miatt sem szabad feladni. Ha az olasz erre képes, akkor sokkal jobban megéri még akár két évig is megfizetni, hogy padozzon. Aztán Brady akármit is mond, egyszer abba kell, hogy hagyja, bármennyire is fogjuk sajnálni.
Kollega
Vagy azzal számolsz, hogy Brady 2018-ban már nem lesz?
Wyatt
A másik kérdésedre a válaszom: igen. Sőt, szerintem már a '17-es szezont sem játssza majd végig kezdőként. Egyszer megszólal majd a harang. De én remélem, hogy nem egy sérülés viszi le a pályáról, hanem 5 gyűrűvel az ujján, jelenti majd be, hogy mostantól a család az első.
We are all PATRIOTS!