New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Amennyiben ma és holnap nem végez teljes értékű edzésmunkát HT, Solder, Gronk és Cooper akkor, több, mint valószínű, hogy nem játszanak a Miami ellen..Na ezt a wake-es reszt fejtsd ki kicsit, mert ebben a formaban keves igazsagtartalmat latok benne, de hatha meg tudsz gyozni xD
Miamiban agyrázkódás protokollon kellet átesnie Mario Williamsnek..Valószínű nem fog játszani ellenünk. Így nagyobb a a valószínűsége, hogy Wake nagyobb szerephez jut..A másik rusher, DE James Walker lehet..
A Cardinals elleni meccset elemezve BB kiemelte Fleminget és Bennettet.
Fleming szerinte kifejezetten jól helyettesítette Soldert, hiba nélkül játszott a legfontosabb pozícióban a falban..
Bennett pedig elképesztően nagyokat meccselt a kifejezetten agresszív Cards D-line ellen..
BB és JMD is dícsérte a héten Bennettet.. 😉
Ilyen a Bears-es pályafutása alatt nem tudom mikor történt. Ott szinte csak szidták a munkamorálja és szája miatt.. 😉
kyobalu

több mint 9 éve
Amennyiben ma és holnap nem végez teljes értékű edzésmunkát HT, Solder, Gronk és Cooper akkor, több, mint valószínű, hogy nem játszanak a Miami ellen.. Miamiban agyrázkódás protokollon kellet átesnie Mario Williamsnek..Valószínű nem fog játszani ellenünk. Így nagyobb a a valószínűsége, hogy Wake nagyobb szerephez jut..A másik rusher, DE James Walker lehet..
A Cardinals elleni meccset elemezve BB kiemelte Fleminget és Bennettet.
Fleming szerinte kifejezetten jól helyettesítette Soldert, hiba nélkül játszott a legfontosabb pozícióban a falban..
Bennett pedig elképesztően nagyokat meccselt a kifejezetten agresszív Cards D-line ellen..
BB és JMD is dícsérte a héten Bennettet.. 😉
Ilyen a Bears-es pályafutása alatt nem tudom mikor történt. Ott szinte csak szidták a munkamorálja és szája miatt.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ez a hivatalos injury report:LB Dont’a Hightower (Knee): DNP
CB Malcolm Butler (Ankle): LP
OT Marcus Cannon (Knee): LP
OG Joathan Cooper (Foot): LP
DE Trey Flowers (Shoulder): LP
TE Rob Gronkowski (Hamstring): LP
OG Shaq Mason (Hand): LP
LB Shea McClellin (Shoulder): LP
OT Nate Solder (Hamstring): LP
WR Chris Hogan (Shoulder): FP
Hightower már a meccs elején sántikált, de végig játszott.
Gronk is edzett de csak nagyon keveset.
több mint 9 éve
Hightower sem edzett térdproblémák miatt.Egyre jobban azt érzem Collins fogja elöbb megkapni a szerződését. HT-t meg megkínáljuk kikötéses szerződéssel. Így elég lehet a lóvé mindenkire
winston
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Hightower sem edzett térdproblémák miatt.
több mint 9 éve
Valahol tegnap azt olvastam, hogy csak később fog visszatérni.Gronkról mit lehet tudni? Mi a baja? Mikortól lesz bevetésre kész?Mai hír.
Süsü
twitter.com/ThisOnesForTom/status/776149865835458561?lang=hu
Ez a twitter felhasználó hozta először a Ninkovich-eltiltás hírt, napokkal megelőzve az országos médiumokat. És szintén ő írt először arról, hogy Gronk, Cooper és Solder nem utazik Arizona-ba. Ha igaz a hír, akkor biztosan nem fog játszani a hétvégén sem.
savanyubela
több mint 9 éve
Eddig nem az volt,hogy a combhajlító izmával van valami gond? Akkor ezek szerint a térdével is? Shit!Gronkról mit lehet tudni? Mi a baja? Mikortól lesz bevetésre kész?Mai hír.
Süsü
Ez a twitter felhasználó hozta először a Ninkovich-eltiltás hírt, napokkal megelőzve az országos médiumokat. És szintén ő írt először arról, hogy Gronk, Cooper és Solder nem utazik Arizona-ba. Ha igaz a hír, akkor biztosan nem fog játszani a hétvégén sem.
savanyubela
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Gronkról mit lehet tudni? Mi a baja? Mikortól lesz bevetésre kész?Mai hír.
Süsü
Szerkesztette: savanyubela
több mint 9 éve
Az elsőnél 11, a másodiknál is 11. Nyilván akkor valaki hiányozna.Ki gondolta volna..
Demecs
több mint 9 éve
A hozzáállásával voltak a legnagyobb gondok, ti is várjatok még a hozsannával... 😊 Amúgy váljon be nálatok, ellenünk úgyis ritkán játszik majd. A tehetsége megvan, esze már kevésbé......Nem figyeltem az ottani nyilatkozatait, ha az van a hátterében, hogy ott folyamatosan sírt a labdákért, akkor lehet benne valami. Mondjuk ha már a csapat nem nyer, legalább a labdák menjenek felé 😀Gondolom Csi arra gondolt,hogy náluk miért nem tudott ilyen felfogasban játszani.Aztán most miért? Mert amúgy simán lehet az, de hát ebben a mondatában kivetnivalót nehéz lenne találniA hülye gyökér....Martellus Bennett asked about his stats. "I've caught 90 balls and lost a bunch of games." Says that's not fun.Bennett nekem csalodas volt a PS-ben. De Arizonaban fasza volt. Fontos elkapasok mellett rengeteget melozott, konkretan tobbet tartotta fel Chandler Jonest, mint tackle-ok 😀Engem az lepett meg Benettben hogy mennyire beválalta a szürke melós szerepet és azt nagyon jól megoldotta. Nem az a tipusú játékosnak ismerték az emberek aki fejet hajt a csapatért és gürizik mint állat.
Futasba us sokszor segitett be jol
Majd ha lesz falemberunk ep, akkor tobbet lesz bevonva a passzjatekba is.
Wyatt
ParadSEC
kezdésnek nem rossz egy pálforduláshoz
ZERO_L
csi77
Wyatt
kolok1972
Amúgy nekem ezzel chicagóiként sem lenne bajom, csak annyit mondott, hogy nem para a kevesebb labda, a lényeg, hogy nyerjen a csapat, ez szerintem teljesen korrekt
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Nem figyeltem az ottani nyilatkozatait, ha az van a hátterében, hogy ott folyamatosan sírt a labdákért, akkor lehet benne valami. Mondjuk ha már a csapat nem nyer, legalább a labdák menjenek felé 😀Gondolom Csi arra gondolt,hogy náluk miért nem tudott ilyen felfogasban játszani.Aztán most miért? Mert amúgy simán lehet az, de hát ebben a mondatában kivetnivalót nehéz lenne találniA hülye gyökér....Martellus Bennett asked about his stats. "I've caught 90 balls and lost a bunch of games." Says that's not fun.Bennett nekem csalodas volt a PS-ben. De Arizonaban fasza volt. Fontos elkapasok mellett rengeteget melozott, konkretan tobbet tartotta fel Chandler Jonest, mint tackle-ok 😀Engem az lepett meg Benettben hogy mennyire beválalta a szürke melós szerepet és azt nagyon jól megoldotta. Nem az a tipusú játékosnak ismerték az emberek aki fejet hajt a csapatért és gürizik mint állat.
Wyatt
ParadSEC
ZERO_L
csi77
Wyatt
kolok1972
Amúgy nekem ezzel chicagóiként sem lenne bajom, csak annyit mondott, hogy nem para a kevesebb labda, a lényeg, hogy nyerjen a csapat, ez szerintem teljesen korrekt

több mint 9 éve
Uram, Ön telibe találta! 😊 Pontosan erre gondoltam.Gondolom Csi arra gondolt,hogy náluk miért nem tudott ilyen felfogasban játszani.Aztán most miért? Mert amúgy simán lehet az, de hát ebben a mondatában kivetnivalót nehéz lenne találniA hülye gyökér....Martellus Bennett asked about his stats. "I've caught 90 balls and lost a bunch of games." Says that's not fun.Bennett nekem csalodas volt a PS-ben. De Arizonaban fasza volt. Fontos elkapasok mellett rengeteget melozott, konkretan tobbet tartotta fel Chandler Jonest, mint tackle-ok 😀Engem az lepett meg Benettben hogy mennyire beválalta a szürke melós szerepet és azt nagyon jól megoldotta. Nem az a tipusú játékosnak ismerték az emberek aki fejet hajt a csapatért és gürizik mint állat.
Wyatt
ParadSEC
ZERO_L
csi77
Wyatt
kolok1972
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Gondolom Csi arra gondolt,hogy náluk miért nem tudott ilyen felfogasban játszani.Aztán most miért? Mert amúgy simán lehet az, de hát ebben a mondatában kivetnivalót nehéz lenne találniA hülye gyökér....Martellus Bennett asked about his stats. "I've caught 90 balls and lost a bunch of games." Says that's not fun.Bennett nekem csalodas volt a PS-ben. De Arizonaban fasza volt. Fontos elkapasok mellett rengeteget melozott, konkretan tobbet tartotta fel Chandler Jonest, mint tackle-ok 😀Engem az lepett meg Benettben hogy mennyire beválalta a szürke melós szerepet és azt nagyon jól megoldotta. Nem az a tipusú játékosnak ismerték az emberek aki fejet hajt a csapatért és gürizik mint állat.
Wyatt
ParadSEC
ZERO_L
csi77
Wyatt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Aztán most miért? Mert amúgy simán lehet az, de hát ebben a mondatában kivetnivalót nehéz lenne találniA hülye gyökér....Martellus Bennett asked about his stats. "I've caught 90 balls and lost a bunch of games." Says that's not fun.Bennett nekem csalodas volt a PS-ben. De Arizonaban fasza volt. Fontos elkapasok mellett rengeteget melozott, konkretan tobbet tartotta fel Chandler Jonest, mint tackle-ok 😀Engem az lepett meg Benettben hogy mennyire beválalta a szürke melós szerepet és azt nagyon jól megoldotta. Nem az a tipusú játékosnak ismerték az emberek aki fejet hajt a csapatért és gürizik mint állat.
Wyatt
ParadSEC
ZERO_L
csi77

több mint 9 éve
BB meg faktorolta 😊A hülye gyökér....Martellus Bennett asked about his stats. "I've caught 90 balls and lost a bunch of games." Says that's not fun.Bennett nekem csalodas volt a PS-ben. De Arizonaban fasza volt. Fontos elkapasok mellett rengeteget melozott, konkretan tobbet tartotta fel Chandler Jonest, mint tackle-ok 😀Engem az lepett meg Benettben hogy mennyire beválalta a szürke melós szerepet és azt nagyon jól megoldotta. Nem az a tipusú játékosnak ismerték az emberek aki fejet hajt a csapatért és gürizik mint állat.
Wyatt
ParadSEC
ZERO_L
csi77
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A hülye gyökér....Martellus Bennett asked about his stats. "I've caught 90 balls and lost a bunch of games." Says that's not fun.Bennett nekem csalodas volt a PS-ben. De Arizonaban fasza volt. Fontos elkapasok mellett rengeteget melozott, konkretan tobbet tartotta fel Chandler Jonest, mint tackle-ok 😀Engem az lepett meg Benettben hogy mennyire beválalta a szürke melós szerepet és azt nagyon jól megoldotta. Nem az a tipusú játékosnak ismerték az emberek aki fejet hajt a csapatért és gürizik mint állat.
Wyatt
ParadSEC
ZERO_L
Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
Amennyire nem szerettem régen, és amennyire nem tetszett az előszezonban, még a végén megkedvelem 😊Martellus Bennett asked about his stats. "I've caught 90 balls and lost a bunch of games." Says that's not fun.Bennett nekem csalodas volt a PS-ben. De Arizonaban fasza volt. Fontos elkapasok mellett rengeteget melozott, konkretan tobbet tartotta fel Chandler Jonest, mint tackle-ok 😀Engem az lepett meg Benettben hogy mennyire beválalta a szürke melós szerepet és azt nagyon jól megoldotta. Nem az a tipusú játékosnak ismerték az emberek aki fejet hajt a csapatért és gürizik mint állat.
Wyatt
ParadSEC
ZERO_L
Olyan ninkós nyilatkozat volt ez, lájkos 😊

több mint 9 éve
Martellus Bennett asked about his stats. "I've caught 90 balls and lost a bunch of games." Says that's not fun.Bennett nekem csalodas volt a PS-ben. De Arizonaban fasza volt. Fontos elkapasok mellett rengeteget melozott, konkretan tobbet tartotta fel Chandler Jonest, mint tackle-ok 😀Engem az lepett meg Benettben hogy mennyire beválalta a szürke melós szerepet és azt nagyon jól megoldotta. Nem az a tipusú játékosnak ismerték az emberek aki fejet hajt a csapatért és gürizik mint állat.
Wyatt
ParadSEC

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Cikk miért utálják Blountot.Érdekességek is vannak.
boston.cbslocal.com/2016/09/14/why-all-the-hate-for-legarrette-blount/?cid=facebook_98.5_The_Sports_Hub
több mint 9 éve
Az elsőnél 11, a másodiknál is 11. Nyilván akkor valaki hiányozna.Feláll Lewis a backfieldre a 2 TE a fal szélén, aztán JE és mondjuk még Mitchel. Találd ki mi lesz. Futás, screen, hosszú játék...Mondjuk így konkrétan 12 játékossal állnánk fel, az meg lehet twelwemangateként vonulna be ha véletlenül nem dobnának rá sárga zászlót..
Ha a fal tudja biztosítani azt a 2 mp-et ami kellett Bradynek, akkor nem kell besegíteni majd. De ha mégis,akkor ott lesz Devlin, aki jól blokkol és így szabadon lehetne a 2 TE.
De inkább a fal tartson ki és ne kelljen plusz ember a blokkoláshoz. Max futásoknál.
Demecs
topin
több mint 9 éve
Időnként Julest is használjuk futójátéknál. Tavaly Gronknak is voltak voltak futójátékai, meg FB-ként is használtuk. Csakhogy még bonyolultabb legyen.De ezek csak akkor működnek, ha az O line is működik.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Az első feltevés 11 ember. Szerintem Develin már másik gondolatmenet lesz 😊Feláll Lewis a backfieldre a 2 TE a fal szélén, aztán JE és mondjuk még Mitchel. Találd ki mi lesz. Futás, screen, hosszú játék...Mondjuk így konkrétan 12 játékossal állnánk fel, az meg lehet twelwemangateként vonulna be ha véletlenül nem dobnának rá sárga zászlót..
Ha a fal tudja biztosítani azt a 2 mp-et ami kellett Bradynek, akkor nem kell besegíteni majd. De ha mégis,akkor ott lesz Devlin, aki jól blokkol és így szabadon lehetne a 2 TE.
De inkább a fal tartson ki és ne kelljen plusz ember a blokkoláshoz. Max futásoknál.
Demecs
topin
több mint 9 éve
Feláll Lewis a backfieldre a 2 TE a fal szélén, aztán JE és mondjuk még Mitchel. Találd ki mi lesz. Futás, screen, hosszú játék...Mondjuk így konkrétan 12 játékossal állnánk fel, az meg lehet twelwemangateként vonulna be ha véletlenül nem dobnának rá sárga zászlót..
Demecs
több mint 9 éve
Amikor mindenki visszatér, akkor ez egy veszettül jó offense lesz. Annyi lehetőség lesz a játékokban.Feláll Lewis a backfieldre a 2 TE a fal szélén, aztán JE és mondjuk még Mitchel. Találd ki mi lesz. Futás, screen, hosszú játék. Mi? AMikor volt Hernandez és Gronk én akkor szerettem meg a csapat játékát. Ha most is lesz ilyen, az nagyon jó lesz. Remélem leporolják azokat a playeket és hasítani fognak.
Remélem nem csak blokkolásra fogjuk használni. Jó lenne látni, hogy bevonják a passzjátékokba is.
Miami nem lepte meg a csapatot hazai pályán. Szerintem az nem lesz ennyire kemény menet.
Osweilert láttuk már ellenünk játszani. Denverben jobb elkapói voltak talán. A futás is jobb volt ott. A védelmet nem is mondom. Hiába van nekik egy JJ Wattjuk. Seprü a kezekre és lehet gyakorolni, ahogyláttuk korábban, hogy készülnek ellene. 😀
A bills védelmet meg szédszedte Rexy. A tesó meg nem hiszem, hogy sokat hozzátenne. Szerintem őket is elkapjuk.Tavaly is megalázó vereséget kaptak otthon első meccsnek.
Ha már tartani kell,akkor a jets lesz az. Tavaly is kemény volt a meccs ellenük.
Nem kiabálom el, de én 99%-ra veszem a 4-0-ás kezdést.
több mint 9 éve
Különben a blokkolásokra visszatérve..Szerintem az első három negyedben kifejezetten vállalhatóan játszott Cannon, bármennyire is ekézték őt nagyon sokan. Nagyon nagyokat meccselt Chandler Jones-al, aki nagyon meg akarta mutatni a Pats ellen a tutit..De legtöbbször alulmaradt mint Cannonal, mint Bennettel szemben.Cannon amúgy már az első félidő végén sántikált.
kyobalu