New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát, most van egy hetünk, hogy kicsit összecsiszolódjon az elkapókkal. Ja, mégsem. Szegény embert az ág is húzza.Senkit mert van nekünk egy EDELMANunk. Ő lesz a Hof WrQbCbPr játékosunk
Most erősen kíváncsi vagyok, hogy kit hozunk backupnak és ki lesz az áldozat, akit kirakunk miatta.
Kollega
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
- Gost pedig..., milyen nyugodt voltam sokáig amikor ő készülődött, nehogy már ilyenkor is izgulni kelljen a jövőben.FunHunAzért ennyire nem kell ezt "komolyan" venni. Nem nagyon vannak 100%-os szezonú rúgók, volt már Gostnak rosszabb időszaka is, 3-4 éve ha jól rémlik, meccsek is mentek el rajta, akkor többen már az elküldését követelték. (Mint kiderült az sem feltétlen csak az ő hibája volt akkoriban). Aztán a rosszabb év óta is csak csak ligaelit.
több mint 9 éve
Hát, most van egy hetünk, hogy kicsit összecsiszolódjon az elkapókkal. Ja, mégsem. Szegény embert az ág is húzza.Azért ez erős. Mit szóljon egy Browns fan?
Most erősen kíváncsi vagyok, hogy kit hozunk backupnak és ki lesz az áldozat, akit kirakunk miatta.
Kollega
több mint 9 éve
Hát, most van egy hetünk, hogy kicsit összecsiszolódjon az elkapókkal. Ja, mégsem. Szegény embert az ág is húzza.Most erősen kíváncsi vagyok, hogy kit hozunk backupnak és ki lesz az áldozat, akit kirakunk miatta.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Tegnapi meccsről:- 1. félidőről nincs mit írni azon kívül, hogy felülmúlt minden előzetes várakozást szerintem minden fronton!!!
- Bennett óriásit játszott, a múltkori szürke statisztából most amikor kellett előlépett főszereplővé
- Blount 4,2 yard/carry átlagot hozott, ráadásul néha úgy tűnt a 2. félidőben, hogy csak benne bízhatunk...
- O-fal nagyon szépen dolgozott a futásokhoz, kár volt azért az egy-két holdingért
- D-fal Longon kívül szinte láthatatlanok, súlytalanok voltak sajnos.
- Sec valamiért a keresztbe futó útvonalon mozgó elkapókat nem tudja védeni, Ezek szinte automatikus elkapások voltak a 2. félidőben, de az Cards meccs végén is Fitz ilyenekből kapta a labdák nagy részét... Tudom hogy ezt a legnehezebb védeni, zóna valamiért nekünk nem megy igazán..., emberezéssel szinte lehetetlen, mert elsődlegesen a mélységi útvonalra figyel a corner, de LB besegítéssel azért jobban kellene mennie, főleg, hogy az LB-inket nem nagyon küldtük el passrushra, így nyugodtan figyelhetnék ezeket az útvonalakat, besegítve a cornereknek.
- Ryan leghosszabb puntja 36 yard volt... háááát
- Gost pedig..., milyen nyugodt voltam sokáig amikor ő készülődött, nehogy már ilyenkor is izgulni kelljen a jövőben. Olyan jó volt eddig, hogy sok csapattal ellentétben ezzel nálunk nem volt gond.
- Brissett jó szállt be. Nyugodtnak tűnt, szépen tette a dolgát.
- Egy jó gameplannel, erre pedig JMD és BB simán képes, Brissett-tel egy teljesen más Pats offense lehet a pályán, hiszen sokkal több futás, read-option lehet
több mint 9 éve
www.inquisitr.com/3521011/jimmy-garoppolo-injury-update-patriots-quarterback-could-miss-significant-time-with-broken-collarbone-sending-team-to-look-for-emergency-replacement/Na bassza meg. Már bocs.És ezt hol olvastad? Mindenhol sprained AC joint-t írnak, elképzelhető, hogy csak a texans meccset kell kihagynia.
Kulcscsont törés. 😕
Demecs
bjarte90
több mint 9 éve
Most leszek igazán kíváncsi a stratégiánkra...Megelégszünk-e a 2-2-vel, és pihentetünk mindenkit akit lehet, kell (Gronk, Solder, HT, Collins, Chung, stb...) és Brissett egy "B" csapattal lesz, ami lesz alapon lenyomja a két meccset, vagy nyerni akarunk ezeken is???
több mint 9 éve
Na bassza meg. Már bocs.És ezt hol olvastad? Mindenhol sprained AC joint-t írnak, elképzelhető, hogy csak a texans meccset kell kihagynia.
Kulcscsont törés. 😕
Demecs
több mint 9 éve
A jövendölés úgy mondja, hogy pár év múlva Brady és BB együtt ellovagolnak a naplementébe és megkezdődik a JMD-Garoppolo éra. Igazából szerintem is marad még BB, meg remélem JMD is.Bennem őszintén szólva felvetődött, hogy JMD arra vár, hogy BB nyugdíjba menjen és az ő helyére pályázik, nem igazán akar ő másik franchise-hoz menni.nekem van egy fogadásom, h jövőre lelép. BB nyugdíjazása nem hiszem, h terítéken lenne..
empty taxi
Szesze
Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Nincs kizárva.Bennem őszintén szólva felvetődött, hogy JMD arra vár, hogy BB nyugdíjba menjen és az ő helyére pályázik, nem igazán akar ő másik franchise-hoz menni.nekem van egy fogadásom, h jövőre lelép. BB nyugdíjazása nem hiszem, h terítéken lenne..
empty taxi
Szesze
Viszont az alapján, amilyen pozikat elutasított látszik, hogy tanult a denveri égésből és csak olyan csapatot hajlandó átvenni, ahol nem kell teljes rebuilding.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Bennem őszintén szólva felvetődött, hogy JMD arra vár, hogy BB nyugdíjba menjen és az ő helyére pályázik, nem igazán akar ő másik franchise-hoz menni.nekem van egy fogadásom, h jövőre lelép. BB nyugdíjazása nem hiszem, h terítéken lenne..
empty taxi
több mint 9 éve
Bennem őszintén szólva felvetődött, hogy JMD arra vár, hogy BB nyugdíjba menjen és az ő helyére pályázik, nem igazán akar ő másik franchise-hoz menni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mindig BB van emlegetve zseniként az ilyen szituknál, de azért (hiába ki nem állhatom a fazont) el kell ismerni, h McDaniels se szarral gurigázik. Jövőre nem lesz ő már itt sztem.Így igaz. Az O-hoz BB-nek kevesebb köze van. Az JMD "sara" és működik.
Szesze
több mint 9 éve
Mindig BB van emlegetve zseniként az ilyen szituknál, de azért (hiába ki nem állhatom a fazont) el kell ismerni, h McDaniels se szarral gurigázik. Jövőre nem lesz ő már itt sztem.
több mint 9 éve
Érdekes amúgy, hogy tudom nem volt szándékos a sérülés okozása, de egy ugyan ilyen szituációban ami emberünk csak meglökte Tannehil-t, míg a másik oldalon eldurrant az agy és ha már megyek, akkor ráugrom.Akkor a mi emberünknek van mit tanulnia 😊
Demecs
több mint 9 éve
Pénteki hír lesz: "..és akkor Bill Belichik,az NFL-t új szintre emelve,feltalálta QB free Offense-t.." Szombati hír: "..Roger Goodell szerint csak olyan franchise játszhat akinek legalább 2 egészséges QB van a rosterén így a Pats büntetése,hogy mostantól csak 5.kör után húzhat és mivel Tom Brady tudta mennyi az ötöslottó heti főnyereménye ezért egy hétig kukoricán térdel a sarokban"
több mint 9 éve
AZ eleje nagyon nagyon jó meccs volt. Már már alázós,aztán jött a sérülés és mindenki lefagyott. Szerintem ez mentális baj volt, hisz ennyire nem lehet beleállni a földbe. Inkább betojhattak a fiúk, hogy basszus mi lesz ezután majd?
Az első pár passza picit homály volt, de utána látszik elmúlt a pánik és jól játszott.
Blount egy állat. Ez már a második ilyen futása amiben ugrándozik. 😀
Érdekes amúgy, hogy tudom nem volt szándékos a sérülés okozása, de egy ugyan ilyen szituációban ami emberünk csak meglökte Tannehil-t, míg a másik oldalon eldurrant az agy és ha már megyek, akkor ráugrom.
több mint 9 éve
BREAKING: Az első kórházi vizsgálatok alapján Jimmy Garoppolóra legalább 6 hetes kihagyás vár, a következő két hétben így biztosan a rookie Jacoby Brissett lesz a kezdő irányító.😕 akkor Brisett time. kíváncsi vagyok kit hozunk mögé backupnak.
DeX
több mint 9 éve
BREAKING: Az első kórházi vizsgálatok alapján Jimmy Garoppolóra legalább 6 hetes kihagyás vár, a következő két hétben így biztosan a rookie Jacoby Brissett lesz a kezdő irányító.
több mint 9 éve
Jaj, hat amig el nem felejtem. Allen nagyon gyorsan szedje ossze magatmondom megvárom a SEA meccs félidejét és beírom ezt a D lecseszése mellett😊
Wyatt
borzasztó miket puntolt, hiába volt szél...
jah és a védelemben Long viszont dicsérhető!
több mint 9 éve
sec-ünk nem tudom, hogy fog elszámolni ezzel a meccsel, Foster nélkül 3 TD-s előnyben vajon mégis mire számítottak?!Én megadom és kérem az elnézést, nem tartom jó játékosnak, de ma nagyon nagyot játszott, gyak. kihúzta a csapatot a második félidőben a bajból. A WR corps és Bennett játéka pedig kifejezett élmény volt.
mindegyik CB-nk mélyen a tudása alatt játszott ma
UI: Blount felé egyesektől várok egy apró elnézést 😊
ZERO_L
Amúgy az O-fal sokkal jobb volt mint vártam, nyilván sokat számított, hogy Solder visszajött. Andrews viszont kritikus büntetéseket szedett össze.
A Butler-Ryan duó az első két meccs alapján nem elég 1. és 2. CB-nek. Coleman múltkor jól játszott, de a most ő is csak kergette a labdát/játékost. Ez a keret, nyilván nem lesz erősítés, de ezt valahogy át kellene gondolni, mert pld. a Steelers ellen ez nagyon karcsú lesz.
Amúgy én tartom, hogy Brissettel nem is nagyon volt más O, mint amit játszottunk és elért 13 pontot (a két FG szitu nem rajta múlt, hogy nem lett pontra konvertálva) és nem volt teli a gatyája, a futásai pedig tökösek voltak (nem szokták meg az elmúlt évtizedben a Patstől.) A Phins félidei elemzése nagyon jól találta meg a védelem gyenge pontjait nálunk.
Ne legyen igazam, de egy dobóvállas sérüléssel Gerappa nem fog csütörtökön játszani, úgyhogy erre a szitura Watték ellen felépíteni a gameplant, szép feladat.😊 Mindegy, a 4-ből 2 megvan, én előzetesen a 2:2-vel kiegyeztem volna, ha a 2 W a két csoportmeccs. Most már csak jobb lehet.
több mint 9 éve
Làtva JimmyG jàtèkàt egyre inkàbb úgy gondolom, hogy ő lesz Brady utódja. Isteni szerencse, hogy 2 èv van mèg a szerződèsèből, pont annyi ameddig szerintem Brady mèg jàtszik. Imàdom Tommyboyt, ès amig kèpes pàlyàn lenni nàlam ő a no1 QB, de meg lennèk lepve, ha 2 szezonnàl több lenne benne mèg. 2018 szeptemberèben 41 èves lesz, az màr nàla is kornak szàmít. Szóval szerintem ő 2 èv múlva befejezi ès Gerappàt, megkinàljuk egy jófajta kezdő pènzzel.Ami a meccset illeti. A sèrülèsig minden fasza volt. Agyon vertük a phinst a labda mindkèt oldalàn, de utàna mi törtènt. Az offense gyenge teljesítmènyèt mèg megèrtem, bàr amikor kellett ott voltak es megcsinàltàk amit kellett, de s vèdelem totàl homàly volt. Ryan nem tudom merre jàrt, de règ làttam ennyire gyengèn jàtszani valakit. Butler se èlete meccsèt hozta. Bàr úgy összesègèben szar volt a secondary. Passrush mint olyan sehol nem volt. Èrtem èn, hogy nem volt Ninko ès Hightower, de ez nem mentsèg.
Ghost pedig hiba, de inkàbb most mint komolyabb szituban.
Remèlem Jimmy sèrülèse nem komoly, nèlküle nagyon necces lenne a Texans ellen.
több mint 9 éve
Akármi is történt, nem hiszem, hogy sok csapat elbírna ennyi hiányzót, mint amennyit a Pats elbír. Persze nagyon dühítő a védelem leolvadása, Ghost elbaszott FG-je, de banyek, 2-0, a csoportban 0-2, 0-2, 1-1 az ellenfelek mérlege. Én ezt a szezon előtt röhögve aláírtam volna. Jimmynek jobbulást, reméljük nem kulcscsont, vagy vmi hasonló finomság.