New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Egy biztos, Jaworski nem fog szarozni most sem.memecreator.org/static/images/memes/4198092.jpgSzerintem ezek után nincs az a vegasi buki, aki underdog oddsot merne adni ellenünk. Ez a három meccs is sokba kerülhetett nekik.
ZERO_L
Burkus
i.imgur.com/klj5YZM.jpg
több mint 9 éve
de eddig legalább egy épp QB-nk volt, most van két 50%-os és egy Edelman-ünk 😊memecreator.org/static/images/memes/4198092.jpgSzerintem ezek után nincs az a vegasi buki, aki underdog oddsot merne adni ellenünk. Ez a három meccs is sokba kerülhetett nekik.
ZERO_L
Burkus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
memecreator.org/static/images/memes/4198092.jpgSzerintem ezek után nincs az a vegasi buki, aki underdog oddsot merne adni ellenünk. Ez a három meccs is sokba kerülhetett nekik.
ZERO_L
több mint 9 éve
memecreator.org/static/images/memes/4198092.jpg

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Hat azota megint nem szorosodik. Nem lett volna baj, ha nem igy jon a Bills 😊Jaja. Ezért nézem-követem én is. Jól fel lesznek pörögve. A D készítheti az új gameplaneket, főleg futás ellen.
Wyatt
több mint 9 éve
Hat azota megint nem szorosodik. Nem lett volna baj, ha nem igy jon a Bills 😊

több mint 9 éve
Nem szeretik a keleti idozonat. Amugy mar szorosodik legalabb 😀Micsoda? 😊 Most kaptak újabb TD-t...
Wyatt
több mint 9 éve
Eddig ez a BUF-ARI 17-7 eléggé wtflehet nem is volt akkora valami a győzelmünk Arizonában?😊
több mint 9 éve
youtu.be/IMqUE8iVf94Blountos résznél már sírva röhögtem. 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Közben Brady és Gisele Olaszországban nyaral 😀Lehet vissza se jönnek annyira bejön az élet az asszonyal Bradynek. Kénytelenek lennénk gyűrűt nyerni Gerap és Bris testvérrel. 😀
ervinator
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Közben Brady és Gisele Olaszországban nyaral 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Bills fanok már ilyeneket írnak 😉"Dear Pats Fans,
Could you please take EJ Manuel? Will throw in cash and lifetime supply of Buffalo Wings....please?"
Pats.hu -ról 😊
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 9 éve
gedam
6 507
nem jó, olyan kell, aki ismeri valamelyest a playbookotok. úgyhogy tebow második eljövetele lesz.Vagy leigazoljuk Manzielt 😀Már az éjjeli meccsre egy QB-vel álltunk fel, mert Edelman játszott, nem a kispadon ülve várt az esetleges bevetésre. Gerappa állítólag a kezét alig tudja egyenlőre felemelni, úgyhogy érdeklődve várom mit találunk ki. Szerintem az ultra wildcat jön, a QB nélküli játék extra blokkoló FB/TE-el.Nem az a tragédia, hogy Brissett megsérült, hanem az, hogy nincs QB a rosteren aki egészséges és nincs eltiltva.ez most tényleg ekkora tragédia?Brissett hüvelykujját meg kell műteni. Érdekes lesz😁media0.giphy.com/media/ZKZiW6GSx8eSA/giphy.gif
gordon
cspeti98
braxa88
cspeti98
Burkus
cspeti98
több mint 9 éve
youtu.be/kxmxD2YoUlsKöztudott? Azt hiszem Safranek maga gúnyolódik velem... Jöjjön csak közelebb!Az egyetemen qb volt, azt hittem ez köztudottBrissett hüvelykujját meg kell műteni. Érdekes lesz😁Idén tuti a gyűrű. Az ég nem teszi a csapatot csak úgy ennyit próbára. Felkészül Edelman a KR, PR, CB, WR szerepkör után... (Kíváncsi vagyok, mikor fog OG/OT-t is játszani.)
gordon
A meccs alatt elég sokat mutatták, ahogy nézegetik a kezét a stábbal...
Burkus
baggio
vpi
Draft

több mint 9 éve
Köztudott? Azt hiszem Safranek maga gúnyolódik velem... Jöjjön csak közelebb!Az egyetemen qb volt, azt hittem ez köztudottBrissett hüvelykujját meg kell műteni. Érdekes lesz😁Idén tuti a gyűrű. Az ég nem teszi a csapatot csak úgy ennyit próbára. Felkészül Edelman a KR, PR, CB, WR szerepkör után... (Kíváncsi vagyok, mikor fog OG/OT-t is játszani.)
gordon
Burkus
baggio
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 9 éve
Nem Edelman kezét, Brissett kezét nézték. Azt, hogy Edelman eredetileg QB, azt tudom, de köszönöm.Az egyetemen qb volt, azt hittem ez köztudottBrissett hüvelykujját meg kell műteni. Érdekes lesz😁Idén tuti a gyűrű. Az ég nem teszi a csapatot csak úgy ennyit próbára. Felkészül Edelman a KR, PR, CB, WR szerepkör után... (Kíváncsi vagyok, mikor fog OG/OT-t is játszani.)
gordon
Burkus
baggio
több mint 9 éve
Az egyetemen qb volt, azt hittem ez köztudottBrissett hüvelykujját meg kell műteni. Érdekes lesz😁Idén tuti a gyűrű. Az ég nem teszi a csapatot csak úgy ennyit próbára. Felkészül Edelman a KR, PR, CB, WR szerepkör után... (Kíváncsi vagyok, mikor fog OG/OT-t is játszani.)
gordon
Burkus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A legújabb hírek szerint nem annyira komoly, nem kell műteni.Egyébként is van kilenc napja megtanulnia bal kézzel dobni valamelyiküknek. Annyi pont elég lesz.
Más. Ricsi hajnalban ellőtte BB orvos-edző közti különbségről szóló kiselőadását. De BB formában van, a color rush-ról is ejtett pár szót: El nem tudom mondani, mennyire izgatott voltam (a color rush felszereléstől)! Igazán elképesztő volt!.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Kar hogy nem lehet meccset feladni! Meg mindig jol allnatok, mas mar nem serulne le es ket het mulva jon vissza Brady.Ha lehetne, Belichick biztosan ezt tenné!
100yard
több mint 9 éve
Kar hogy nem lehet meccset feladni! Meg mindig jol allnatok, mas mar nem serulne le es ket het mulva jon vissza Brady.