New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát ez a meccs nem tett jót a vérnyomásomnak, de a lényeg hogy megvan a WBrissett nem volt rossz, de a Def a második félidőben valami borzalom volt
így hirtelen nem is emlékszem Gost mikor hagyott ki utoljára FGt /ráadásul ez szerintem nem is volt vészesen távoli/
Blountot viszont megkövetem, soha nem voltam valami jó véleménnyel róla, ma viszont nagyot játszott
több mint 9 éve
Félreérthetően fogalmaztam 😊 Emelem a kalapom Brisett előtt, csak kb így képzelem el azt a szintesést, amikor egy csapat nem talál normális backupot/future startert, nem is Brisettről van szó. Kommentátor is megjegyezte, hogy valszeg ez volt Brisett első passza Edelman felé 😀 Jimmy meg igen, nagyon impresszív volt.Tudom, kicsi a minta, és nem Brisettre volt szabva a gameplan, de valami ilyesmi lehet, ha talál a csapat egy olyan backupot/future startert mindt Garoppolo vs. "majd húznak egy új QB-t a 2.-3. körben".Na ezt most te sem gondolod komolyan. Emberunknek nulla meccsrutinnal kellett beugrania, egy hibaja volt, vezetett egy TD-drive-ot, ket FG-drive-ot, most hogy az elsot egy szabalytalansag, a masodikat Gost baszta el, az mas kerdes... ha a harmadik evet tolja majd itt, amibol kettoben a kezdokkel is keszult az elso szamu iranyito varhato eltiltasa utan, akkor valszeg tobbet kell majd elvarni tole...........
Logan Ryan nagyon nem találja magát mostanában. Tannehillen a nyomás sajnos nulla volt. Minden más kb pozitív volt.
winston
Btw. Jimmy mi isten volt
Wyatt
Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Pár rövid gondolat:O - hát, ezt beszoptuk. Megjegyzem, Gerappa sérüléséig úgy ment nekik, hogy komolyan elgondolkoztam azon, hogy érdemes-e elpasszolni a srácot, annyira illik ebbe a rendszerbe.
A kiesése után Brissettel persze szopás volt, messze nem érezte annyira az elkapókat, mint Gerappa... Blount egyébként szerintem élete mecccsét produkálta (Indy runD nem számít), a meccs végén pedig még futni is tudunk... 😀
Bennett óriási igazolás, Gronk visszatérte után nekünk lesz a legjobb TE párosunk a ligában.
D - a második félidőre totál elfogyott a pass rush, kellene még depth a falba... sokat voltak a pályán az O visszaesése után, no-huddle-be kényszerítették őket... le is fáradtak rendesen. Magastorony kibaszottul hiányzott.
ST - korrekt teljesítmény... ellenben Gos bassza meg, ez nagyon nem hiányzott a végén...
Külön szívás, hogy extra rövid hetünk van (csütörtökön Texans), így Gerappa felépülése és Brissett betanítására is nettó 3 nap lesz...
több mint 9 éve
Ha van egy irányítód, aki üzembiztosan kb. 15 féle playt tud játszani, az megkönnyíti a védelem dolgát. Ettől függetlenül Brissett előtt le a kalappal. Nem adta el a labdát, a fumble nem az ő hibája volt. Az az egykezes handoff pedigleg zseniális volt!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ami Jimmy sérüléséig történt arra nem találok szavakat...Állat volt amit művelt, amilyen higgadtan dobta be a labdát a legdurvább coverege-be is...
Nagyon remélem nem súlyos a sérülése!
több mint 9 éve
Tudom, kicsi a minta, és nem Brisettre volt szabva a gameplan, de valami ilyesmi lehet, ha talál a csapat egy olyan backupot/future startert mindt Garoppolo vs. "majd húznak egy új QB-t a 2.-3. körben".Na ezt most te sem gondolod komolyan. Emberunknek nulla meccsrutinnal kellett beugrania, egy hibaja volt, vezetett egy TD-drive-ot, ket FG-drive-ot, most hogy az elsot egy szabalytalansag, a masodikat Gost baszta el, az mas kerdes... ha a harmadik evet tolja majd itt, amibol kettoben a kezdokkel is keszult az elso szamu iranyito varhato eltiltasa utan, akkor valszeg tobbet kell majd elvarni tole...........
Logan Ryan nagyon nem találja magát mostanában. Tannehillen a nyomás sajnos nulla volt. Minden más kb pozitív volt.
winston
Btw. Jimmy mi isten volt

több mint 9 éve
Gerappa sèrülèse utàn, azt gondoltam, hogy majd a D kihúzza a csapatot a szarból, nem pedig azt, hogy az offense fogja megmenteni a def seggèt.
több mint 9 éve
Tudom, kicsi a minta, és nem Brisettre volt szabva a gameplan, de valami ilyesmi lehet, ha talál a csapat egy olyan backupot/future startert mindt Garoppolo vs. "majd húznak egy új QB-t a 2.-3. körben". Logan Ryan nagyon nem találja magát mostanában. Tannehillen a nyomás sajnos nulla volt. Minden más kb pozitív volt.
több mint 9 éve
sec-ünk nem tudom, hogy fog elszámolni ezzel a meccsel, Foster nélkül 3 TD-s előnyben vajon mégis mire számítottak?! mindegyik CB-nk mélyen a tudása alatt játszott ma
UI: Blount felé egyesektől várok egy apró elnézést 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
azért ekkora leolvadást a D-től.....BB szétrúgja a seggüket. Jimmy G-nek meg jobbulást,kellő meglepetés volt eddig éles meccseken.
több mint 9 éve
Jelen körülmények között, tekintettel az Egyesült Államok helyzetére, fontolóra kellene venni, hogy ne Bill Belichick legyen-e az USA következő elnöke!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Gost bmeg... a szivbajt hozta ram. Sajna a vedelem elegge gyengus volt a masodik felesben, de elmondhatatlanul buszke vagyok erre a csapatra. Csutortokon sztem beoltozom, hatha kell egy csere qb...

több mint 9 éve
Azért, hogy a védelemmel mi az isten történt Gerappa sérülése után??? Totál homályok voltak és úgy jöttek át rajtunk mint a huzat. 400 yardot passzoltak ellenünk??? Nyertünk, de remélem a védelem kap egy orbitális leszúrást!
több mint 9 éve
Hat a meccskezdeseket rendesen megrajzoljuk Gerappanak. Ket meccs, ket drive, ket TD, ketszer is 158.3-as kezdes, ha jol remlik. Aaaaaaaz komolyMeg egy szép nagy vállsérülés 😕 Pont amikor már látszott, hogy 4:0-al is átadhatja a csapatot...
Wyatt
több mint 9 éve
Hat a meccskezdeseket rendesen megrajzoljuk Gerappanak. Ket meccs, ket drive, ket TD, ketszer is 158.3-as kezdes, ha jol remlik. Aaaaaaaz komoly

több mint 9 éve
Inaktívok ma:LB Hightower
TE Gronkowski
TE Derby
CB Rowe
G Cooper
OT Waddle
DT Johnson
több mint 9 éve
+4 meccses eltiltást ez is megérdemelnetwitter.com/KVanValkenburg/status/777219594989731844

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Bár nem baj.Pihenjenek a fontos emberek, hogy a play-offra teljes kerettel tudjunk menni
több mint 9 éve
Egyre inkább úgy érzem a "sérülések" kezelése miatt, hogy BB-ék számára csak az 5. fordulóban kezdődik az idei bajnokság...
több mint 9 éve
A csapat aláírt Ian Silberman OG-vel tegnap..6. körben draftolta 2015-ben a a 49ers. 6,5 magas, 306 font.. Tavaly egy meccset játszott.. A three cone drillje nem volt rossz méretéhez képest.
Így egy OG és egy OT van a PS-ban..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Gronk az edzésen csak blokkolást gyakorolt, route-t nem futott (=egy helyben topogott), legalább is az edzés azon részén, ahol a média munkatársai jelen lehettek
HT megint nem edzett

több mint 9 éve
Na az első mondatodnál kicsit felnéztem, de a többivel együtt már kicsit érthetőbb mire gondolsz, még ha nem is a legszerencsésebben sikerült kifejezni magad 😀

több mint 9 éve
Wake szituációs pass rusher a Miami védelmében..Nincs mindig a pályán, mint nálunk Sheard, vagy Ninko. A Seahawks ellen is csak 29 playben volt fent. Sérülésből jött vissza, nyáron sem erőltették különösebben. Év elején limitáltan akarta játszatni a Miami, hogy nehogy rásérüljön az Achilles-ínére. Mivel valószínűleg kidől Williams hétvégére, így nagyobb szerep hárulhat rá.. Enji.. Remélem így érthetőbb. 😉Amennyiben ma és holnap nem végez teljes értékű edzésmunkát HT, Solder, Gronk és Cooper akkor, több, mint valószínű, hogy nem játszanak a Miami ellen..Na ezt a wake-es reszt fejtsd ki kicsit, mert ebben a formaban keves igazsagtartalmat latok benne, de hatha meg tudsz gyozni xD
Miamiban agyrázkódás protokollon kellet átesnie Mario Williamsnek..Valószínű nem fog játszani ellenünk. Így nagyobb a a valószínűsége, hogy Wake nagyobb szerephez jut..A másik rusher, DE James Walker lehet..
A Cardinals elleni meccset elemezve BB kiemelte Fleminget és Bennettet.
Fleming szerinte kifejezetten jól helyettesítette Soldert, hiba nélkül játszott a legfontosabb pozícióban a falban..
Bennett pedig elképesztően nagyokat meccselt a kifejezetten agresszív Cards D-line ellen..
BB és JMD is dícsérte a héten Bennettet.. 😉
Ilyen a Bears-es pályafutása alatt nem tudom mikor történt. Ott szinte csak szidták a munkamorálja és szája miatt.. 😉
kyobalu
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉