New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Collinsnak tolhatják a nagy szerződést idén 😊Imádom én is.
Jól játszott, az egyik kedvencem a védelemből.....vele hosszabbítanék először de majd BB mester kigondolja 😊
manuszka86
Igazi all-round LB. Mindenben kiváló (jó futás ellen, jól blitzel, jól szerel, ütközik, jól lép vissza mezőnybe és vadássza a passzokat) pálya minden pontján hasznos tud lenni.
több mint 9 éve
BB vigyora a lefújás előtt PRICELESS!!! 😀 😀 😀
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Collinsnak tolhatják a nagy szerződést idén 😊DHT alkupozíciójának viszont vsz nem tett jót,hogy tavaly és idén is sokat bajlódik a térdével.
Jól játszott, az egyik kedvencem a védelemből.....vele hosszabbítanék először de majd BB mester kigondolja 😊
manuszka86
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Collinsnak tolhatják a nagy szerződést idén 😊Jól játszott, az egyik kedvencem a védelemből.....vele hosszabbítanék először de majd BB mester kigondolja 😊
több mint 9 éve
Azért szar mikor egy 18 millás QB ennyit csinál. 😀Én nem értem a texans spec teamet. Mi a szarért nem térdelnek le kick off-nál? Alapból a 25-ről jönnének így meg volt 2 cumi a próbálkozásból és max a 20-ig juthattak volna.
Ilyenkor látszik mennyire fontos a spec team.
Köv héten bills. Az szerintem jóval szorosabb lesz. De ha ilyen jól felkészült a csapat és van 10 nap mindenre, akkor annak is W-nek kell lennie.
Ma mindenki jól játszott.
Nálam nincs down.
több mint 9 éve
A Texans O eddig elég jónak tűnt, aztán jöttünk mi és 0 pont.A Texans offense eddig sem volt jo szvsz.
Maniac84

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Szép volt. Visszajön Brady, el fogtok kezdeni veszíteni? 😊Szerintem minden meccs elötti héten összehívja BB a 3 Qb-t aztán ki húzza a rövidebbet játszik velük és az alapján küldi őket pályára. 😀
csi77
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Szép volt. Visszajön Brady, el fogtok kezdeni veszíteni? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Watt mintha nem is játszott volna. BB GOAT.twitter.com/NEPD_Loyko/status/779159429233123328?lang=hu
több mint 9 éve
Látva az eredményt pocsék egy csapatotok meg edzői gárdátok van szó se róla 😊 😉
több mint 9 éve
Multkor kiemeltem Allent, most is ki kell. Zsenialis voltha már kiemelések:
Wyatt
twitter.com/PFF_Steve/status/779155487061336064
oké, nem csak ebből áll egy CB feladatköre, de azért van amiben elit a srác
elég csak visszanézni a mai meccset az ellenfélnél mennyire "jól" szerepelt ezen a téren

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Hát erre is megérte felkelni. 😊A Texans O eddig elég jónak tűnt, aztán jöttünk mi és 0 pont. Brissettre meg gyönyörűen rászabta JMD a playbook-ot, egy fikarcnyival se kértek tőle többet mint amire jelenleg képes. Persze ehhez kellett a brutálisan jó D is, amit a Miami ellen az első másfél negyedben láttunk azt sikerült ezúttal egész meccsre állandósítani. BB kb. már most elnyerte az év edzője címet.
Az ST is fantasztikus volt, nagyon kedvező nekünk a szabályváltozás. 😊
Szerkesztette: Maniac84

több mint 9 éve
Fantasztikus ez a csapat! 😀
több mint 9 éve
WORDtwitter.com/michaelirvin88/status/778669339184508928

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Az sem rossz. Ehhez képest szép kontraszt a 10.2-es passzonkénti átlag 😊Last week, Patriots QB Jacoby Brissett recorded an average depth of target of 1.1 yards. The next lowest for a quarterback this season is 6.6.
When Brissett entered the game last week, the Patriots had a large lead, and they never asked the rookie QB to try any difficult throws. Instead, they allowed him to attempt very short passes and let the receivers do the work after the catch. If the Patriots are going to execute their normal game plan on Thursday, Brissett will need to attempt some intermediate and deep passes, giving us a glimpse into what the former NC State standout can do on the pro stage.

több mint 9 éve
twitter.com/Bowlhu/status/779045528726298629 Na, nem mi vagyunk a legrasszistább csapat 😕
Amúgy a legkomolyabb az az év volt, amikor még a futó is fehér volt az offense-ben, all-white team 😀

több mint 9 éve
Azt hittem, ez axióma 😊 | ha geci akarnék lenni, azt mondanám, hogy felesleges szócséplés lett volna, a kerékpáros elé sem kell mindig kiírni, hogy doppingoló 😀 |Juliannek legyen egy sikeres passzkísérlete azért 😀ha nem baj 😊
Wyatt
ZERO_L

több mint 9 éve
Juliannek legyen egy sikeres passzkísérlete azért 😀ha nem baj 😊
Wyatt

több mint 9 éve
Szerintem BB úgy briefeli a támadókat, hogy élvezzék a játékot, lepjék meg a Houstont. Veszítenivaló nagyon nincs.Nem hinném, hogy kiejtene olyat a száján, hogy nincs veszteni való. Mindig mantrázzák "next man step up", legyél készen, amikor a számodat mondják. Még olyat se hallottam, hogy utólag a sérülésekre fogta volna a vereséget, hát még előre.
vpi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nah, kíváncsi vagyok mi lesz "ma". Gondolom marad az, hogy Brissett kezd, viszont érdekes lesz a 2. opció mögötte. Már csak azért is, mert ha nem lesz semmi normális alternatíva (egy mondjuk 60%-os Garoppolo), akkor nem nagyon fogják beküldeni Brissettet a "darálóba", le lesz tiltva a QB futásokról, túl sok hosszú passzt sem fognak dobatni vele, távol tartják a Watt-Clowney duótól, inkább futunk majd. Eredményes lehet, de kevésbé izgalmas 😊 Aztán persze mivel nem vagyok BB, lehet hogy teljesen más lesz a sztori.Szerintem BB úgy briefeli a támadókat, hogy élvezzék a játékot, lepjék meg a Houstont. Veszítenivaló nagyon nincs.
winston
több mint 9 éve
Nah, kíváncsi vagyok mi lesz "ma". Gondolom marad az, hogy Brissett kezd, viszont érdekes lesz a 2. opció mögötte. Már csak azért is, mert ha nem lesz semmi normális alternatíva (egy mondjuk 60%-os Garoppolo), akkor nem nagyon fogják beküldeni Brissettet a "darálóba", le lesz tiltva a QB futásokról, túl sok hosszú passzt sem fognak dobatni vele, távol tartják a Watt-Clowney duótól, inkább futunk majd. Eredményes lehet, de kevésbé izgalmas 😊 Aztán persze mivel nem vagyok BB, lehet hogy teljesen más lesz a sztori.