New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
A védelem valószínűleg tegnap is elég lett volna, ha van bármiféle potens támadójátékunk. (Annak ellenére, hogy nem volt a helyzet magaslatán.)
több mint 9 éve
Úgy látszik, a védelem két meccsenként meghülyül, de talán Bradyvel összekapják magukat 😀Amúgy meg csak azért kaptunk ki, hogy Brady ne érezze rosszul magát, mert 4–0-nál biztosan mindenki azt mondta volna, hogy semmi szükség nincs rá 😀

több mint 9 éve
Kicsit ilyen legyünk túl ezen a meccsen feelingje volt az egèsz meccsnek. Lèlekben màr mindenki TB visszatèrèsère kèszült. Azt amit akartunk elèrtük, nem buktuk el a szezont, innentől jöhet a vezèr, ès a normàlis jàtèk. Bàr a vèdelem totàl homàly volt sokszor. Velük kell vmit kezdeni.
több mint 9 éve
két előszezon letudva 3-1, 3-1-el, kezdődhet a szezon 😊Ahogy mondod. Mindenki kiegyezett volna ezzel a szezonkezdet előtt. Állhatnánk 1:3-on is, mint a Kóc meg az előre No1-nek kikiáltott Panthers. A Denver viszont nagyon szépen kezelte eddig a QB-ügy utáni helyzetet, de most érdekesebb helyzetbe kerülnek mint mi. A Steelers is szépen felállt a múltheti zakóból, nyilván mi is megtesszük.
twitter.com/BraintreefireE1/status/782936882409865220
ZERO_L
Csak egy jó No1 CB-t tradelnénk valahogy...
több mint 9 éve
két előszezon letudva 3-1, 3-1-el, kezdődhet a szezon 😊twitter.com/BraintreefireE1/status/782936882409865220

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Gondolom azért tolta a doppingot, hogy rendbe jöjjön 😊Ninkovich-el mi a helyzet?Mától elvileg aktív lehet ő is. A nyári sérülése nem tudjuk hogyan alakult. Akkor 6-8 hetet mondtak.
silent7939
Mivel Brady és Ninko is várhatóan benne lesz az 53-ban, így két embert ki kell tennünk ma.
kyobalu
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Érdekes, hogy a többség itt is és az eredménykövetőben a d-t ekézi, pedig csak 16 pontot kaptak. Nem játszottak jól, de a meccs előtt ezt szerintem bárki aláírja.
fodi91
Ne szepitsuk a 16 pont nem nez ki rosszul, de a vedelem egy rakat szar volt. Akkor jottek at rajtunk, amikor akartakAz egész meccs borzalmas volt mindhárom (4) fázisban.
Wyatt
Eleve a kezdésünk azzal a tánccal az endzonnál. Aztán a visszafújt 90 yardos játék és az utána lévő 3&out.
A D meg attól még -ahogy Wyatt is írja-, hogy csak 16 pontot kapott nem volt sehol. Az első félidőben 17/22 volt Taylor. Nem Rodgers, Brees, vagy bármelyik komoly passer irányító. Hanem Tyrod Taylor két kezdő receivere nélkül.
Persze ez nem csak a D játékosainak hibája. Itt - ahogy az eredménykövetőben többször is leírtam - csúnyán BB főlé nőtt RR. Nem csak eredményességben, hanem amit mi ritkán követünk el - mentálisan. Egyszerűen a Bills sokkal felkészültebb és élesebb volt tegnap.
Az O semmire se volt jó, de az nagyjából várható volt, hogy Jacoby max menedzseli a játékot, ha úgy alakul a meccs. De ezért a D-nek és az ST-nek (Gost is összeszedhetné magát, ez a 75% nem túl hizelgő) is kellett volna tenni. Elhitték, hogy a Watkins-Salas nélküli Bills nem lesz ellenfél, hát nem így lett.
több mint 9 éve
Köszi az infótNinkovich-el mi a helyzet?Mától elvileg aktív lehet ő is. A nyári sérülése nem tudjuk hogyan alakult. Akkor 6-8 hetet mondtak.
silent7939
Mivel Brady és Ninko is várhatóan benne lesz az 53-ban, így két embert ki kell tennünk ma.
kyobalu
több mint 9 éve
Ninkovich-el mi a helyzet?Mától elvileg aktív lehet ő is. A nyári sérülése nem tudjuk hogyan alakult. Akkor 6-8 hetet mondtak.
silent7939
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ninkovich-el mi a helyzet?
több mint 9 éve
Mondjuk kevés undorítóbb dolgot tudok elképzelni, mint a Ryan testvéreket egymás mellett, de a tegnapi miatt aligha haragudhatunk rá.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
thespun.com/nfl/afc-east/new-england-patriots/espn-star-wars-theme-tom-brady-returntwitter.com/ESPNNFL/status/782678872055767040
Ha még nem lett volna 😀
Szerkesztette: Csabee13
több mint 9 éve
Nincs ok pánikra, talán még jól is jött ez a pofon... csak a sérülések ne legyenek súlyosak.Bolden szvsz IR, már 100x láttam ilyet...
Bennett visszatért a pályára, remélhetően semmi komoly.... de Gronk miatt aggódom, valami nagyon nem passzol, még takaréklángon is fel kellene villania időnként.
O terén én kicsit úgy éreztem, hogy JMD túlgondolkodta az elejét... a D-ben Magastorony önmagának az árnyéka, remélem teljesen felépül mert ez így nagyon nem poén.
A második félidő végéig kellett várni az első A-gap blitzre, rögtön meg is lett az eredménye. Addig 0 volt a pass rush.
A játékvezetők katasztrófálisak voltak, min2 oldal megérezte.
Személyes kedvencem az volt, amikor a térde eső Solderre fújtak chop blockot, mert Gronk rátolta az emberét... aki átesett rajta.
Ezzel a büntivel gyilkolták le azt a driveunkat.
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Az O mai játékát látva erős a gyanúm, hogy a gameplant úgy írták, hogy JG fog játszani, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy nem tud. A héten edzett, egyszerűen nem látok más okot, hogy miért lett inaktív. Simán beöltözhetett volna. Úgy is lehetett volna Edelman a 3rd QB.Ezért gondolom, hogy a legutolsó pillanatban történt valami.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Fél milla körül van egy ilyen Surface 😊Összefoglaló:"Belichick & Technology"
twitter.com/SiriusXMNFL/status/782633563414036480
iktriad
Rossz a képaláírás. Nem a technikával volt gondja, visszanézte a Bills TD-t. A stadionban hét ember nem látta Hightoweren az OPI-t. Ők voltak csíkosban.
Ma csak ők voltak szarabbak a Pats-nél. A Bills meg jobb. Mindegy, 3-1, kezdődik az idény.
tomi-tomi
több mint 9 éve
Összefoglaló:"Belichick & Technology"
twitter.com/SiriusXMNFL/status/782633563414036480
iktriad
Rossz a képaláírás. Nem a technikával volt gondja, visszanézte a Bills TD-t. A stadionban hét ember nem látta Hightoweren az OPI-t. Ők voltak csíkosban.
Ma csak ők voltak szarabbak a Pats-nél. A Bills meg jobb. Mindegy, 3-1, kezdődik az idény.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ne szepitsuk a 16 pont nem nez ki rosszul, de a vedelem egy rakat szar volt. Akkor jottek at rajtunk, amikor akartakÉs úgy, ahogy akartak. Néha 4-5 misstackle mellett. Kíváncsi vagyok, milyen lesz Bradyvel és mikor lesz Gronk teljesértékű harcos, mert ez a védelem kritikus helyzetben zavarba hozható, főleg a cornerek.
Wyatt
több mint 9 éve
Ne szepitsuk a 16 pont nem nez ki rosszul, de a vedelem egy rakat szar volt. Akkor jottek at rajtunk, amikor akartak

több mint 9 éve
Hazai pályán nullázni,azèrt az több ,mint kellemetlen... Ennek a meccsnek egyetlen pozitívuma van,hogy túl vagyunk rajta. Mást nehéz lenne találni.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Mondjuk Lösón semlegesítését a ligaelitnek mondott Arizona D még ennyire sem tudta megoldani egy hete... Ma futott kb. 3.5 y/carry átlaggal ha jól számoltam. Ráadásul a ma minősíthetetlenül szar O jóvoltából az első félidőben szinte nullában ott voltak a pályán...
Do your job
több mint 9 éve
Érdekes, hogy a többség itt is és az eredménykövetőben a d-t ekézi, pedig csak 16 pontot kaptak. Nem játszottak jól, de a meccs előtt ezt szerintem bárki aláírja.Ez igaz, ezt én is megjegyeztem a pats.hu-n. De az offense gyak. Gronk nélkül játszott egy sérült rookie vezetése alatt egy gyenge fal mögött a világverő Blount támogatásával. Hát ez szerintem eleve nem egy nyerő felállás. A D viszont Hightower visszatérését követően "teljes fegyverzetben" játszott egy közepes O ellen, ahol még Watkins is hiányzott és a mutatott játék, a néha 3-4-5 misstackle volt az elkeserítő. Meg hogy Ryan milyen gyenge coverben, meg hogy nincs passrush, Long ide, Sheard oda... De kétségtelen, hogy a második félidőben mindössze három pontot engedtek.
fodi91
Nem baj, legyen ez a Chiefs-szindróma '16.
több mint 9 éve
fodi91
196
Érdekes, hogy a többség itt is és az eredménykövetőben a d-t ekézi, pedig csak 16 pontot kaptak. Nem játszottak jól, de a meccs előtt ezt szerintem bárki aláírja.