New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Magától értetődik. De az hármas azért különleges, mert a TE hatalmas munkát tud végezni futás blokkolásban, Blount is elég jól blokkol, ha kell. De mindkét nagyfiú jó kezű elkapó is. Ez olyan felállások nagyszámú variánsát hozza, amiből nem lehet megmondani, hogy futójáték, vagy dobás lesz. Emellett meg Julest is használjuk futójátékra.A napokban átgondoltam, hogy a teljesen egészséges Gronk, Bennett, Blount és Brady feláll egy huddlebe.... és még odadugja a kobakját Edelman és Amendola/Hogan is ... 😊
Akkor aztán vakargathatja a fejét mindegyik DC, hogy most mi lesz 😊
Kollega
FunHun
Volt tavaly egy kis problémánk azzal, hogy semmire se jutottunk, ha Gronk nem játszik. Azt hittük, semmi sem történik, hogy változzon, de úgy tűnik az Öreg megint kreatívabb volt nálunk.
Blount több mint 99yard/meccs? Még a végén ő lesz az év támadó játékosa, ha nem vesz vissza 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A napokban átgondoltam, hogy a teljesen egészséges Gronk, Bennett, Blount és Brady feláll egy huddlebe.... és még odadugja a kobakját Edelman és Amendola/Hogan is ... 😊
Akkor aztán vakargathatja a fejét mindegyik DC, hogy most mi lesz 😊
Kollega
több mint 9 éve
A napokban átgondoltam, hogy a teljesen egészséges Gronk, Bennett, Blount és Brady feláll egy huddlebe.Akkor aztán vakargathatja a fejét mindegyik DC, hogy most mi lesz 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Blount lett a hónap támadójátékosa az AFC-ben.
több mint 9 éve
A legszebb, hogy ha jon a papirforma, akkor ma a Bengals megveri a Dolphinst, a Seahawks elkapja Jetset, és ha mi nyerünk, három meccs előnyünk lehet a komplett AFC Easttel szemben. Brady nelkul

több mint 9 éve
Megkínálta a Rams egy 36 misis ajánlattal..De a "tanácsadói"arról győzködik, hogy elit irányító mellé igazoljon, mert így kerülhet csak Cantonba. Newton, Rogers, Brady maradt a képben.. Összejött egy "laza" tengerparti elkapósdi játékra Juliannal és Dolával.. Majd szétszakadt, meghalt a gyakorlás közben.. Jules meg erre azt mondta, hogy ez a New Englandi módi. 😉 A gyakorlás után, levegőt kapkodva megkérdezte a menedzserét, hogy mennyit ajánlott Belichick? Válasz: 1,5 millió.. Nem volt őszintén boldog az arca.. 😉mondjuk itt is rendesen túl van tolva... van egy elkapó, aki 4 szezont letudott 100 elkapással min 3 jó éve még van, a piac évi 9-12 millióra árazza, BB meg megdobja kb a vet minimum kétszeresével, oké 😊
kyobalu

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Garoppolo és Brissett is edzet tegnap.Most így szerda felé már csak arra vagyok kíváncsi, szerintetek ki lesz az irányító vasárnap? 😀Brissettre tippelek
winston
Wyatt
több mint 9 éve
Most így szerda felé már csak arra vagyok kíváncsi, szerintetek ki lesz az irányító vasárnap? 😀Brissettre tippelek
winston

több mint 9 éve
Én gondoltam, nem spoilerezek tovább, hátha valaki nem szeretné látni előre 😀

több mint 9 éve
Most így szerda felé már csak arra vagyok kíváncsi, szerintetek ki lesz az irányító vasárnap? 😀
több mint 9 éve
Megkínálta a Rams egy 36 misis ajánlattal..De a "tanácsadói"arról győzködik, hogy elit irányító mellé igazoljon, mert így kerülhet csak Cantonba. Newton, Rogers, Brady maradt a képben.. Összejött egy "laza" tengerparti elkapósdi játékra Juliannal és Dolával.. Majd szétszakadt, meghalt a gyakorlás közben.. Jules meg erre azt mondta, hogy ez a New Englandi módi. 😉 A gyakorlás után, levegőt kapkodva megkérdezte a menedzserét, hogy mennyit ajánlott Belichick? Válasz: 1,5 millió.. Nem volt őszintén boldog az arca.. 😉Ballerst nem néz senki? 😊Ricky végül New Englandbe megy? 😀 Pedig nagyon nem tetszett neki BB képe. Pár résszel le vagyok maradva.
pbs.twimg.com/media/CcEzrg5WwAAHxWO.jpg
Hát ezt sehogy sem lehet spoilerezni
Wyatt
winston
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ballerst nem néz senki? 😊Ricky végül New Englandbe megy? 😀 Pedig nagyon nem tetszett neki BB képe. Pár résszel le vagyok maradva.
pbs.twimg.com/media/CcEzrg5WwAAHxWO.jpg
Hát ezt sehogy sem lehet spoilerezni
Wyatt
több mint 9 éve
Egyáltalán nem bántottál meg 😉Nem űzöm nagyban, csak azért fogadok pár száz forintos alapon, hogy egy kis plusz izgalmat csempésszek a vasárnap estékbe 😉Nem akartam megbántani senkit. Van aki labdarúgó fogadásokból komoly pénzt csinál. Szerintem az NFL-lel ez nem lehetséges. Csak erre gondoltam.
Most valószínűleg hetekig nem fogok nyerni semmit...
Egon
Kollega
Ezt nem is szabad nagyban, mert akkor sanszos, hogy elszáll az ember.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Nem tudom ez megvolt-e, de nagyon kemény:www.patriots.com/video/2016/09/26/vince-wilfork-tribute
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nem űzöm nagyban, csak azért fogadok pár száz forintos alapon, hogy egy kis plusz izgalmat csempésszek a vasárnap estékbe 😉Nem akartam megbántani senkit. Van aki labdarúgó fogadásokból komoly pénzt csinál. Szerintem az NFL-lel ez nem lehetséges. Csak erre gondoltam.
Egon
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A Patriots elengedte DT Anthony Johnsont és hozta helyette DE John Hughest a Clevelandből.www.rotoworld.com/player/nfl/7553/john-hughes
OFF:
Tavaly én is próbálkoztam vele, nyertem is meg buktam is, végül nullszaldósan abbahagytam.
Meccsekre magukra nem is érdemes fogadni, hanem ahogy ervinator is írta, inkább under/overekre, játékosokra.
Ráadásul az még jobb ha más sportokkal is kombinálod, sokkal nagyobb a nyerési esély és folyamatosabb.
Persze azért az under/over is úgy van kiszámolva, hogy eléggé pengeélen táncol, igazából a nagyon lutri fogadásokból lehet nagyokat nyerni.
Érdemes megjátszani egy-két normális kombináltat és egy-két olyat ami ha bejön, akkor nagyot hoz.
Ha pl. 1 db 2x szorzó van benne, már jó 😊
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 9 éve
Nem űzöm nagyban, csak azért fogadok pár száz forintos alapon, hogy egy kis plusz izgalmat csempésszek a vasárnap estékbe 😉Én is csak kicsiben és nem is mindig, de épp a hétvégén nyomtam 2ezret egy Patrios+Vikings+Denver hármas kötésre, mindhárom underdog volt, szóval idénre már jó előre pluszban vagyok 😊 28ezer ft lett pár forint híján.
Egon
off vége
Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Nem űzöm nagyban, csak azért fogadok pár száz forintos alapon, hogy egy kis plusz izgalmat csempésszek a vasárnap estékbe 😉Most valószínűleg hetekig nem fogok nyerni semmit...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Nagyon pengék vagytok az ügyben. Én még életemben nem fogadtam a pats.hu tippjátékán meg hasonlókon kívül semmire. 😊NFL-re a bolondok fogadnak (nem akarok megbántani senkit). Ez a liga a kiegyenlítésen alapszik. Itt biztosan nem lehet nyerni, már középtávon se. Pláne az első 4-5 fordulóban. Hányszor volt, hogy egy csapat 3-4 meccsen parádézott, kikiáltották esélyesnek, utána meg eltűnt a semmibe, pedig nem vesztettek komoly sérülteket? Nemrég BB mondta, hogy novemberig még a saját csapatát se ismeri eléggé.Én vállalom, hogy bolond vagyok, de tegnap nyertem 2.000 Ft-ra (500 Ft-os alap) 33.750 Ft-ot 😊
Kollega
Cinci - Denver
félidő: Denver végeredmény: Denver odds: 3,00
Jax - Ravens
félidő: Ravens végeredmény: Ravens odds: 2,25
Indy - San Diego
félidő: Indy végeredmény: San Diego odds: 7,75 - na ez ment a 4/3-as fogadáson
Tampa - Rams
félidő: Tampa végeredmény: Rams odds: 10,00
Ha bejön a San Diego akkor 263.345 Ft lett volna, de ez nem volt túl valószínű, hogy 4/4 lesz
Egon
több mint 9 éve
NFL-re a bolondok fogadnak (nem akarok megbántani senkit). Ez a liga a kiegyenlítésen alapszik. Itt biztosan nem lehet nyerni, már középtávon se. Pláne az első 4-5 fordulóban. Hányszor volt, hogy egy csapat 3-4 meccsen parádézott, kikiáltották esélyesnek, utána meg eltűnt a semmibe, pedig nem vesztettek komoly sérülteket? Nemrég BB mondta, hogy novemberig még a saját csapatát se ismeri eléggé.Én vállalom, hogy bolond vagyok, de tegnap nyertem 2.000 Ft-ra (500 Ft-os alap) 33.750 Ft-ot 😊
Kollega
Cinci - Denver
félidő: Denver végeredmény: Denver odds: 3,00
Jax - Ravens
félidő: Ravens végeredmény: Ravens odds: 2,25
Indy - San Diego
félidő: Indy végeredmény: San Diego odds: 7,75 - na ez ment a 4/3-as fogadáson
Tampa - Rams
félidő: Tampa végeredmény: Rams odds: 10,00
Ha bejön a San Diego akkor 263.345 Ft lett volna, de ez nem volt túl valószínű, hogy 4/4 lesz
JUST WIN!!!