New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
tavaly is kellett volna már egy normális OT backupnak, mégse jött senki és még Scar se volt

mitől lenne ez idén másképpen, max ha tegnapi Solder sérülés komolyabb akkor látok rá esélyt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
BB-nek nagy RESPECT hogy megemlékezett az öregről a végén!!!
pedig tört borsot az orra alá ! 😉
yooker
Együtt nyertek SB-t a Giantsnél, nem? Amúgy közismert a jó viszonyuk.
Burkus
és??? ettől még nem volt kötelező megemlíteni, szép gesztusnak tartom!
de azt is elfogadom ha téged nem kavart fel nagyon...
yooker
Ne kapd fel a vizet! Mi természetesnek vettük, mert tudjuk, hogy barátok.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
yooker
Burkus
és??? ettől még nem volt kötelező megemlíteni, szép gesztusnak tartom!
de azt is elfogadom ha téged nem kavart fel nagyon...
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
yooker
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Abban pedig egyetértek, hogy az igazi probléma még így sem az interior OL lesz, ott azért marad majd depth/variálási lehetőség. Egy veterán swingOT-ra azonban kibaszott nagy szükség lenne, gyakorlatilag 0 az érdemi depth.

Az utolsó keretszűkítés után szvsz kukázunk valakit.
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Látom, még mindig tart az OL-vita... 😊

Annyit megjegyeznék, hogy a tavalyi szezon első felében nem volt nehéz majd' 100%-os pass block hatékonysággal lehúzni egész meccseket, mikor TB-nek kb. 2 mpre volt szüksége a labda eldobására. Kiesett több célpont (Lewis, Edelman, Gronk, stb...), hosszabban tartotta a labdát TB és rögtön kiderült, hogy ez az OL azért igencsak problémás.

A PFF persze ezt persze nem mutatja, szóval hagyjuk, hogy Kline top5 OG volt... egészségesen egy kb. Connoly-szintű korrekt kezdő LG poszton, ennyi. A liga felében nem lehetne kezdő.

Korábban is probléma volt, hogy jó RG-t sokkal nehezebb találni, elvileg erősebb-nagyobb darab ember kell oda. Alaposan meg is szenvedtünk ezzel a pozícióval Neal visszavonulása után, Connoly azért kevés volt, ideális esetben C maradt volna. Az SB-győzelem évében az edzők maguk sem gondolták, hogy Wendell SOS/vészmegoldásként meg tudja oldani ezt a pozíciót...

Nem véletlen, hogy eredetileg Tre Jacksont és Coopert szánták erre a pozícióra idén.
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Lehet hogy a pff stasztikai azt mondjak hogy Kline top 5 G volt,de én ezt se a vállsérülése előtt,se utána nem láttam a játékán és a nagyon jó futasblokkolása sem tűnt fel. Vsz az sem véletlen,hogy sérulesek nelkul nem volt stabil kezdo sem. Thuney ujonc,a premeccseken nyujtott teljesitmenyebol azert en nem vonnek le messzemeno kovetkezteteseket.(Ettol meg aztan majd lehet jo persze) . A két OT poszton viszont abszolút 0 depth van,én nem tudok hinni abban hogy Vollmert idén még látjuk. Cooper nagyon jo lenne beválna. Bizzunk benne.
kolok1972
Hát amikor van egy Mankins a csapatban akkor nehéz bekerülni a helyére..Fura módon, amikor megsérült, akkor simán pótolta, nagyobb hibák nélkül. Őt akarta elvileg vinni a Tampa először, aztán az öreg inkább bedobta Mankins apót az alkuba.. Kline megbízható, jó munkásember..
Nem tudjuk még mi lesz a fallal.. Előre sírni fölösleges. Az egység közepe miatt nem aggódnék annyira.. Solder, Cannon kiesése szerintem nagyobb érvágás lenne, mert nincs minőségi backup..
kyobalu
Bőven nem ér ennyit a téma ,de ha már belementél: Mankins LG volt,Kline meg RG 2014-ben,így nem Mankinst nem tudta kiszorítani,hanem Conollyt, aki azért nem uaz a kávéház ,mint Mankins.BB meg azert Mankinst dobta be az alkuba,mert Kline a toredeket kereste, Mankins viszont rengeteget. Meg most akkor top 5 OG,vagy jó munkásember? Szerintem ez utóbbi,de én eredetileg is ezt írtam,hogy nem több mint egy megbízható backup. Ha Cooper egeszseges lenne,nalunk is csak csere lenne.
kolok1972
Akkor csak a pontosítás miatt: Kline 2013-ban került hozzánk kezdőként, UDFA-ként. A kezdő belső vonal ekkor Mankins-Wendell-Conolly tengely volt.. Kline ha beállt, akkor Conollyt váltotta. Mankins utolsó évében nálunk lesérült pár meccsre..Akkor Kline helyettesítette LG pozícióban. Akkor mindenki meglepődött, hogy nagyobb hibák nélkül simán tudta pótolni. 2014 augusztusában tradeltük el Mankins apót Tampába. A Tampa korábban megkeresett minket, mivel kinézték maguknak Kline-t, aki tud mindkét OG pozícióban játszani. Nagyon akarták őt elvileg. Mivel az öreg nem nagyon tudott Mankins-el megegyezni a fizetése megvágása kapcsán ezért elcseréltük draftjogért és TE-ért, (Wright) cserébe..
Ezt követően Kline alapvetően mindkét pozícióban játszott, de főleg LG-ot, mert Wendell volt a RG, Stork pedig a center..Stork megsérült a Colts elleni meccsen..Ekkor Wendellt átmozgatták center pozícióba, Kline pedig átment RG-nak..
Tavaly mindkét oldalon játszott. Az év kezdetekor LG volt, de simán átmozgatták RG-nak is..
Véleményem alapján Kline nem elit játékos, hanem megbízható, jó játékos, ha egészséges. Tud mindkét oldalon játszani nagyobb hibák nélkül. A PFF szerint tavalyi vállsérüléséig benne volt a legjobb 5 OG-ban a ligában.
Lehet, hogy ő sem túl nagy, és néha a nagyobb DT-ek ellen szenved, de BB szereti a birkózó múlttal rendelkező falembereket. Kezükkel, csípőjükkel, dinamizmusukkal rendkívül sokat tudnak javítani technikailag a munkájukon.
Ilyen volt Mankins és korábban Koppen is. Kline középiskolai birkózó bajnok volt 285 fontos kategóriában.
Ha Cooper egészséges lenne mondathoz, csak annyit tudok hozzátenni, hogy Cooper nem egészséges..
Lehet, hogy első körös játékos, és nagy NFL prospectnek tűnt, de nem tudta és sajnos nem tudja beváltani a hozzá fűzött reményeket..Mert mindig előjön valami sérülése..Most sem edzett 4 hétig talphúzódás miatt.
BB-ék számítása úgy tűnik vele kapcsolatban sem jött be..
Mint ahogy szerintem nem jött be jó pár szabad ügynökkel idén.(Knighton, McClelin, stb..)
Nem lenne rossz a fal közepe Thuney-Andrews-Cooper hármassal, ha Cooper nem lenne állandóan sérült..
Így nálam Kline konstansabb teljesítményt tud nyújtani, mint Cooper, hiszen többet segít a csapatnak.
De hidd el, azért drukkolok, hogy a fal stabil és erős legyen..Remélem egy közepes minőséget tudnak hozni.
De amíg 3-6. körös játékosok, UDFA-k-ból akarjuk összerakni a falat Tom, vagy Jimmy előtt addig nagy, minőségi változásra ne számítsunk.. A jelenlegi falunkban Solder van egyedül, aki ténylegesen minőségi, akár elitnek számíthat a posztján, ha jól játszik..Egyedüli első körös játékos. Thuney-ben lehet fantázia és erő. A többiek jó munkás emberek, akik teszik a dolgukat..
Scar próbálja kihozni a legtöbbet a rendelkezésre álló állományból. De nagyon az út közepén járhatnék még a hajnali meccs alapján, mert nem bírják még a nyomást..Solder árnyéka önmagának és a többiek sem brillíroztak..
Peace.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mingo viszont eddig király... 😀
Castleai01
ezt nevezik jó kezdésnek, azt hiszem
winston
 twitter.com/jeffphowe/status/771497815570800641
ZERO_L
Fuck-rá gondol vajon 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Castleai01
winston
ZERO_L
és folytatja 😊 ha így megy neki tovább, végre meglehet az ember Hightower/Collins mellé/mögé.

...BB + Foster "beszélgetését" meghallgattam volna 😀
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Castleai01
winston

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Castleai01
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na nekem Foster is meggyozo volt azert ezen a ket meccsen, de Blount, Gaffney, White es Bolden mellett nem lesz konnyu bekerulni. Aztan meg jon Lewis is vissza

több mint 9 éve
Castleai01
Harom play ket fumble nem rossz 😀 de Roberts mi gyoker volt

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Ha ez is turnover akkor hagyni kell ezt a mai estét a francba a cseréknek, ahogy alapból is kellett volna... 😕
Egyszerűen fejben sincsenek ott az O-ban...
(A D viszont tetszetős, mondjuk csalóka a helyzet a Giants miatt akik szemmel láthatóan annak veszik ezt a meccset ami, ellentétben velünk...)

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Na mondjuk eddig Bennett eleg nagy csalodas :/

több mint 9 éve
Azért mondjuk ki hogy Brady is szar eddig ma... 😛
(Illetve a fal nem tudja megvédeni a Giants cseréitől sem...)

Lesz még itt egy csere egy minőségi OT-ért, egyszerűen muszáj lesz...
Castleai01
Szar, szo se rola. De volt ket szep drop, ket parades Dobson-mozzanat es az elso ket-harom playben nulla OL 😊
Majd lesz jobb

több mint 9 éve
Azért mondjuk ki hogy Brady is szar eddig ma... 😛
(Illetve a fal nem tudja megvédeni a Giants cseréitől sem...)

Lesz még itt egy csere egy minőségi OT-ért, egyszerűen muszáj lesz...

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Dobson reggelre nem lesz a csapatnal
Wyatt
DPI volt
ZERO_L
Előre érezte,hogy az lesz, ezért nem futotta végig a route-ját. 😊
Blokkolni screen passznál meg minek?

Ment a levesbe szerintem is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Wyatt
DPI volt
ZERO_L
Nekem butleresnek tunt inkabb. De a screen blockja jobban fajt

több mint 9 éve
Wyatt
DPI volt

több mint 9 éve
Coleman ha sok jateklehetoseget kal a szezonban, tuti dug valakit a stabbol

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Ezt mondjuk adom, kb csak Bennett volt, meg legutóbb Hogan. Edelman mondjuk inkább csak ártott 😀
De a teljes személyzettel csak könnyebb dolga lesz neki is 😊

Amúgy állítólag Brady kezd ma, pedig azt hittem, aludhatok nyugodtan 😀

több mint 9 éve
Jimmy eddigi játékához azért tegyük hozzá, hogy Gronk abszolút nem játszott, Jules meg éppen csak pár playben állt be (+Dola sem volt)
ők ketten még GOAT-nak is hatalmas segítséget tudnak nyújtani, akkor egy kvázi zöldfülűnek mennyit jelenthetnek