New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
tackle-t nem tud rendesen végrehajtani, coverben szintén nem jó, akkor meg minek?de úgy néz ki bőven lesz elég idő arra, hogy nekem is leesen mit látnak benne az edzők

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mondjuk gondolom minimális garantálttal lesz, és ha McClellinék nem válnak be, vagy nem tudunk velük hosszabbítani, akkor sem maradunk normális backup nélkül. Ha meg beválnak és maradnak, sokból nem áll majd kirakni

több mint 9 éve
Hmm, hát tényleg érdekes, de ha olcsóért jó biztosítéknak tartják, nem zavar. De jobban örülnék ha mondjuk valamelyik másik LB lenne többet fentAz a bajom, hogy általában ilyenkor adunk valami - játékidőhöz mérten - túlzó szerződést.
Wyatt
Kb. itt ilyen 2év/4 millió, max 5,5-öt tudok elképzelni. Cannon, Kline is ilyeneket kaptak még kb. csereként.
több mint 9 éve
Hmm, hát tényleg érdekes, de ha olcsóért jó biztosítéknak tartják, nem zavar. De jobban örülnék ha mondjuk valamelyik másik LB lenne többet fent

több mint 9 éve
twitter.com/jeffphowe/status/769584486296145921
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
"Kezdő" védelem eléggé tetszett.
több mint 9 éve
Ja, csak az elso 5-6 perc kb hangyafoci volt a gepemen, a kezdoknel viszont be voltak irva amikor mutattak a csapatokat, aztan az mar nem irtam az elejet 😊 Brady cserebe palyara kerult 😊 Newtont egesz jol fogtuk

több mint 9 éve
Na akkor az előszezon egyetlen értelmes meccse. Bradyt leszámítva kb a full kezdővel álltunk ki mindkét oldalon. Az első védekező drive-ban nulla nyomás volt Camen, de kétszer is rosszul dobta, vagy Ryan védekezett jó, ha úgy nézzük.Nem játszott sem Gronk, sem Sheard, azért remélem, hogy velük számolsz mint kezdőkkel 😊 Gerappa játéka nagyon önbizalomhiányosnak látszik, a 0-7 3rd down az első félidőben pedig nagyon karcsú. Az ESPN-en úgy értékeltek, hogy a D készen áll a szezonra, az O nem áll készen. Amúgy nekem Brissett 9/9 85 yard 1 TD is teljesítménye is nagyon tetszett, akkor is, ha nem az első csapatok játszottak.
Gerappa nagyon ígéretesen kezdett Hogannel együtt, de sajna volt egy félreértés Edelmannel, majdnem int lett belőle. Gost viszont szedje össze magát, onnan én belövöm...
Egy holding miatt szar helyről indultak, ráadásul Cam megint nem talált embert viszonylag nyugodt helyzetéből, aztán 3. és 14-re volt egy jó kis felállásunk, Hightower volt az RDE, Flowers pedig DT-ben, utóbbinak össze is jött végre egy sack, itt végre volt már valami nyomásféle is.
Cyrus punt returnjeitől továbbra sem vagyok elájulva, Edelman újabb hibája pedig gyorsan megölte a drive-ot (megjegyzem, a fal sem tartott itt már túl sokáig és/vagy Gerappa is sokáig várt).
Ryan kifejezetten biztató volt, de Cyrus nagyon csúnyán benézett egy screent, mondjuk Ryan cserébe szedet egy intet. Parádésan kezdett, volt rajta OPI, két további rossz passz is az int előtt, ez egész tetszetős eddig
I-formationból gyönyörű Gerappa-Dobson összjáték, ez is pöpec volt,de aztán volt megint egy csúnya hibája Gerappának, kaptunk is rá egy int groundingot csekély 16 yard mínuszért, aztán elfelejtettünk blokkolni is, ez a két drive konkrétan katasztrófa volt 😊
A negyed végén felébredt a Panthers O is, de a 4.-et megfogtuk cserébe.
Épp meg akartam dicsérni Gerappát, milyen passzt tolt Dobsonnak, erre látom, hogy már Brady irányít 😀 Mondjuk kicsit túldobta Bennettet, úgyhogy TD így sincs. 3–0
Egy negyed alatt Newton 3/9 27 yard, int, sack. Ha így karmolna a D a szezonban, az nem lenne rossz 😊
2. negyed
A második negyed elején úgy nézett ki, hogy szépen átjönnek rajtunk, de Longon volt egy holding, aztán rögvest egy PD-ből (itt is Longé az érdem) DMC int, szóval az első igazán veszélyesnek tűnő támadásból sem jöttünk ki rosszul
Gaffney a második és harmadik szép futását is bemutatta (még a végén...), de egy bünti szépen visszarakott minket 2. és 10-re, de Brady parádés TD-passzt adott Hogannek, a kétpontos mondjuk magas lett Dobsonnak. 9–0
Rossz futás, incomplete passz, gyönyörű open field tackle Collinstól és már ment is le a Carolina, és végre Cyrus is mutatott egy szép visszahordást. Blount gátfutása után volt Bradynek két sikertelen passza, Gost pedig 52-ről is kihagyta, ez mondjuk védhetőbb.
És kb eddig volt érdekes a meccs 😊
Wyatt
több mint 9 éve
INT eléggé rendben volt 😊
több mint 9 éve
Na akkor az előszezon egyetlen értelmes meccse. Bradyt leszámítva kb a full kezdővel álltunk ki mindkét oldalon. Az első védekező drive-ban nulla nyomás volt Camen, de kétszer is rosszul dobta, vagy Ryan védekezett jó, ha úgy nézzük.Gerappa nagyon ígéretesen kezdett Hogannel együtt, de sajna volt egy félreértés Edelmannel, majdnem int lett belőle. Gost viszont szedje össze magát, onnan én belövöm...
Egy holding miatt szar helyről indultak, ráadásul Cam megint nem talált embert viszonylag nyugodt helyzetéből, aztán 3. és 14-re volt egy jó kis felállásunk, Hightower volt az RDE, Flowers pedig DT-ben, utóbbinak össze is jött végre egy sack, itt végre volt már valami nyomásféle is.
Cyrus punt returnjeitől továbbra sem vagyok elájulva, Edelman újabb hibája pedig gyorsan megölte a drive-ot (megjegyzem, a fal sem tartott itt már túl sokáig és/vagy Gerappa is sokáig várt).
Ryan kifejezetten biztató volt, de Cyrus nagyon csúnyán benézett egy screent, mondjuk Ryan cserébe szedet egy intet. Parádésan kezdett, volt rajta OPI, két további rossz passz is az int előtt, ez egész tetszetős eddig
I-formationból gyönyörű Gerappa-Dobson összjáték, ez is pöpec volt,de aztán volt megint egy csúnya hibája Gerappának, kaptunk is rá egy int groundingot csekély 16 yard mínuszért, aztán elfelejtettünk blokkolni is, ez a két drive konkrétan katasztrófa volt 😊
A negyed végén felébredt a Panthers O is, de a 4.-et megfogtuk cserébe.
Épp meg akartam dicsérni Gerappát, milyen passzt tolt Dobsonnak, erre látom, hogy már Brady irányít 😀 Mondjuk kicsit túldobta Bennettet, úgyhogy TD így sincs. 3–0
Egy negyed alatt Newton 3/9 27 yard, int, sack. Ha így karmolna a D a szezonban, az nem lenne rossz 😊
2. negyed
A második negyed elején úgy nézett ki, hogy szépen átjönnek rajtunk, de Longon volt egy holding, aztán rögvest egy PD-ből (itt is Longé az érdem) DMC int, szóval az első igazán veszélyesnek tűnő támadásból sem jöttünk ki rosszul
Gaffney a második és harmadik szép futását is bemutatta (még a végén...), de egy bünti szépen visszarakott minket 2. és 10-re, de Brady parádés TD-passzt adott Hogannek, a kétpontos mondjuk magas lett Dobsonnak. 9–0
Rossz futás, incomplete passz, gyönyörű open field tackle Collinstól és már ment is le a Carolina, és végre Cyrus is mutatott egy szép visszahordást. Blount gátfutása után volt Bradynek két sikertelen passza, Gost pedig 52-ről is kihagyta, ez mondjuk védhetőbb.
És kb eddig volt érdekes a meccs 😊
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
😀Hmmm 4 év alatt nem sikerült megtanulnia szerelni, és ugyanúgy ennyi idő alatt nem sikerült izmot pakolnia magára. Én csak örülök hogy távozott tőlünkÉn is jobban örültem volna Gordonnak, de sajna nem engem kérdeztek 😀
Drip
Wyatt
Pedig Gordonért is érdeklődött pár csapat, de őt nem engedtük 😊 Mondjuk hülyék is lettünk volna, ennyi minden után nem raktuk ki, akkor pont most, mikor megint játszhat ? 😀
több mint 9 éve
Hmmm 4 év alatt nem sikerült megtanulnia szerelni, és ugyanúgy ennyi idő alatt nem sikerült izmot pakolnia magára. Én csak örülök hogy távozott tőlünkÉn is jobban örültem volna Gordonnak, de sajna nem engem kérdeztek 😀
Drip

több mint 9 éve
Hmmm 4 év alatt nem sikerült megtanulnia szerelni, és ugyanúgy ennyi idő alatt nem sikerült izmot pakolnia magára. Én csak örülök hogy távozott tőlünk
több mint 9 éve
Tipikus BB húzás,bízzunk benne hátha bejön. Mondjuk Bosticnál is így gondoltuk,dehát az ár nem volt sok. Így meg a Browns is legalább kapott valamit,így nekik is jó üzlet.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Mondjuk pont ma olvastam vele kapcsolatban hogy a Pats D-t sokszor 2-5-ös D-nek nevezik...2 " böszme" DT és 5 DE/LB hibrid körülöttük alap felállásban...
Ebbe így akár még méretre bele is illene... 😛
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Az a Browns-nál kiderült hogy nem tud LB-t játszani az NFL-ben... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Az megvan hogy DE-nek szánjuk, de még így is min. 3-an vannak előtte a depth charton, ha a két sérült kezdőnket nem is számoljuk ide...
több mint 9 éve
Inkább szólhat Sheard és Ninko sérülésének, elvileg pass rushban várunk tőle valamit. Bár a 100 kilójával nem tudom, mit 😊De valamire csak jó lesz

több mint 9 éve
Madden 17-be jó lehet majd ha más nem... 😛(Mondjuk ha tol egy Ayers szintű szezont nem fogom bánni hogy idehoztuk...) 😉
Kiváncsi lennék McClellin sérülésére, ez a csere inkább neki szólhat mint a korábban emlegett Collins-nak véleményem szerint...
Szerkesztette: Castleai01
több mint 9 éve
Kár, hogy Hooman már nincs nálunk, egészen kiváló helyet töltenénk be a leghülyébb nevű játékosok listáján Kamuval meg Mingóval 😀 Mingó keresztnevéről meg mindig a Jasikevicius - Ilgauskas litván labdajáratás jut eszembe sok évvel ezelőttről, meg egy emlékezetes görög válogatott meccs, ahol a kommentátornak komoly problémát jelentett a Papadopulosz - Papasztatopulosz - Kacuranisz összjáték közvetítése 😀
több mint 9 éve
Annyiert belefer, hatha veletlenul bevalik. Fizuja sem para, ha hozza tud tenni mondjuk valami a pass rushhoz, jarhatunk jol

több mint 9 éve
Mingo egy 5. körbe került:"Compensation from #Patriots for #Browns Mingo is a 2017 5th round pick"
Cabot
Csak bennem merült fel, hogy ez a trade esetleg egy Collins/Hightower trade előszele lehet? ervinatorNem.
twitter.com/NEPD_Loyko/status/768870714799714304?lang=hu
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Csak bennem merült fel, hogy ez a trade esetleg egy Collins/Hightower trade előszele lehet?Igen
ervinator