New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem lesz Brady 4 meccsig, pluszban nem is edzhet a csapattal, kelleni fog neki egy kis idő, mire felveszi a ritmust, azaz azt a Bradyt, akit megszoktunk, lehet csak a szezon második felétől fogjuk látni. Szerintem ebben az évben véresen komoly harcot kell vívnunk a PO részvételért is. Brutálisan nehéz alapszakaszt várok.
savanyubela
Ettől nem félek, szerintem megint állatmódban kezdi az évet, és idegből szétszedi az ellenfeleket. Az első négy meccsen szerintem nem lesz negatív mérleg, Bradyvel szerintem max két zacsi lesz benne, egy 12–4 azért összejöhet

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
2 éve mikor hülyére verték Tom-ot heteken(!!) át, és már az egész világ egy emberként üvöltötte a "they are not good anymore"-t... aztán mi lett a vége

BB-ék hányszor csináltak már csodát??
sosem fogom megérteni miért kell aug közepén már előre fosni, de valamiért a magyar pesszimizmust semmivel sem lehet legyőzni 😊
ZERO_L
Csak nagyon halkan szeretném megjegyezni,hogy a "fosni" és a csapatért aggódni azért nem szinonima fogalmak...😕
kolok1972
de aggódni ráérünk, akkor ha már láttunk pár éles meccset... addig előre megint miért kell jajveszékelni, nem értem

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
savanyubela New England Patriots LSU Tigers 38
Még nem léptünk arra fázisra, ahol elkezdjük visszahozni a korábban kikukázott játékosokat. Az majd úgy októberben lesz.
Nem tudom volt-e már olyan szezon, amikor így augusztus közepe táján nem néztek ki a dolgok borzasztóan. Talán 2008-ban 😉
Kollega
Arra, hogy az O-fal már szezon előtt ennyire pocsékul nézzen ki, nem emlékszem. Arra igen, hogy a szezon során kiderült, hogy nem jó - pld. tavaly - de hogy már az edzőtáborban reménytelennek tűnjön, arra nem. Márpedig az elemzések alapján abból a bizonyos matériából való várnak az építésével próbálkozik az edzői team. Mindegy, meglátjuk három hét múlva, mit sikerült összerakni. (Amúgy meg fogjuk ízlelni a post-Brady éra hangulatát is.)
Burkus
Tavaly konkrétan nem tudtuk, hogy ki lesz a LG,C,RG pozícióban..Nem tudtuk hogyan is muzsikálnak az újoncok, mennyire fogják állni a sarat..Solder és Vollmer volt a két öreg OT poszton.. Solder hamar lesérült, Vollmer meg nem volt olyan év, hogy ne sérülten játszott volna..
Idén a RT poziját kell megoldani valahogy, mert Scaron kívűl, mindenki tudja, hogy Cannon nem alkalmas RT-t játszani. 😉 Többi pozícióban viszonylag mély a keret, aggódni azért nem kell. Nem rosszabb a helyzet, mint tavaly év elején.
kyobalu
Valóban, tavaly sem volt megnyugtató az O fal állapota. Utólag sajnos jogosan fostunk miatta, ezen az egységen ment el az AFC döntő. Én is remélem, hogy Scar majd kitalál valamit, azt is remélem, hogy Cannon egészségesen sokkal jobb lesz, mint tavaly volt, de azért ne hurrogjuk már le azokat, akik szerint itt vékonyak vagyunk, mert nagyon úgy néz ki most, hogy azok vagyunk.
Nem lesz Brady 4 meccsig, pluszban nem is edzhet a csapattal, kelleni fog neki egy kis idő, mire felveszi a ritmust, azaz azt a Bradyt, akit megszoktunk, lehet csak a szezon második felétől fogjuk látni. Szerintem ebben az évben véresen komoly harcot kell vívnunk a PO részvételért is. Brutálisan nehéz alapszakaszt várok.
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Még nem léptünk arra fázisra, ahol elkezdjük visszahozni a korábban kikukázott játékosokat. Az majd úgy októberben lesz.
Nem tudom volt-e már olyan szezon, amikor így augusztus közepe táján nem néztek ki a dolgok borzasztóan. Talán 2008-ban 😉
Kollega
Arra, hogy az O-fal már szezon előtt ennyire pocsékul nézzen ki, nem emlékszem. Arra igen, hogy a szezon során kiderült, hogy nem jó - pld. tavaly - de hogy már az edzőtáborban reménytelennek tűnjön, arra nem. Márpedig az elemzések alapján abból a bizonyos matériából való várnak az építésével próbálkozik az edzői team. Mindegy, meglátjuk három hét múlva, mit sikerült összerakni. (Amúgy meg fogjuk ízlelni a post-Brady éra hangulatát is.)
Burkus
Tavaly konkrétan nem tudtuk, hogy ki lesz a LG,C,RG pozícióban..Nem tudtuk hogyan is muzsikálnak az újoncok, mennyire fogják állni a sarat..Solder és Vollmer volt a két öreg OT poszton.. Solder hamar lesérült, Vollmer meg nem volt olyan év, hogy ne sérülten játszott volna..
Idén a RT poziját kell megoldani valahogy, mert Scaron kívűl, mindenki tudja, hogy Cannon nem alkalmas RT-t játszani. 😉 Többi pozícióban viszonylag mély a keret, aggódni azért nem kell. Nem rosszabb a helyzet, mint tavaly év elején.

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
2 éve mikor hülyére verték Tom-ot heteken(!!) át, és már az egész világ egy emberként üvöltötte a "they are not good anymore"-t... aztán mi lett a vége

sosem fogom megérteni miért kell aug közepén már előre fosni, de valamiért a magyar pesszimizmust semmivel sem lehet legyőzni 😊
ZERO_L
Csak nagyon halkan szeretném megjegyezni,hogy a "fosni" és a csapatért aggódni azért nem szinonima fogalmak...😕

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Kollega
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 414 — Ajmo Vatreni
Ez egy ilyen sport.

Mielőtt a kardjába dől itt bárki.
Lewisnak tisztítóműtétje lesz. Eddig is PUP-on volt, Reiss is azt eszegette, hogy ott kéne kezdenie.
Mason elvesztése sajnálatos, de ő azért nem pótolhatatlan.
Itt egyedül Vollmer lenne nagy veszteség, de egyelőre ő is PUP-on van, tehát van ideje meggyógyulni. Plusz bízzunk Scarban, hogy nem véletlenül bízik Cannonban.
több mint 9 éve
Azért ezzel nem feltétlenül értek egyet, ha csak a célpontokat nézzük.

Alapesetben Gronk, Edelman, Lewis, Bennett, Amendola, Hogan, Mitchell lenne az első hét opció valószínűleg, és azért még lehet akkor dobálni Martinra is (most Dobsont és Washingtont nem mondom)

Ez azért messze nem tűnik rossz sornak, de tény, hogy sok a sérülés. De hát ha mindenki kidől az első hétből, akkor tök mindegy, olyan depth nem lehet, hogy a 8-13. opciók olyan nagyon pöpecek legyenek. A négy WR szerintem nem para, még Derbyben is reménykedem, hogy talán odafér harmadiknak. Vannak itt lehetőségek, aztán majd felépülnek, akik fel tudnak. Az kár, hogy Lewis helyett White-nak kell bejönnie így, mert ott aztán futás nem lesz látszatban sem, igaz, elkapásokból azért ő tud hozzátenni

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Van egy olyan érzésem, hogy Lewis is IR lesz előbb utóbb, mert ez így szokott menni, de azért próbáljunk meg bizakodni.

Az nem feltétlen lenne baj, ha Lewis csak a szezon második felére + playoffra térne vissza, mert vele jelentősen megnőne az esélyünk az újabb gyűrűre.

Ami Vollmert illeti ő a nagyobbik gond, bár hozzáteszem tavaly ő sem volt túl acélos, kérdés, hogy erre mit lép a csapat, mert egyrészt Cannon nem megoldás, de ha még azt is gondolják róla, hogy az, akkor sincs mögötte igazán senki. Félek, hogy tradelünk valamilyen töltelék emberért, aki amúgy semmire sem használható, ellenben elhisszük, hogy majd nálunk jó lesz.

Mason sérülése szerintem nem fog annyira befolyásolni minket, már csak azért sem mert szerintem aránylag hamar fel fog belőle épülni.
ervinator
Nekem az az érzésem, hogy Lewis akkor kuka is lesz. Mondjuk előzetesen is ezt mondták: nagyon jó lehet, ha képes egy szezont sérülés nélkül végigjátszani. Coopernél sem látom, hogy sikerülne a várható fejleményekkel szembe menni. Amendola sincs sehol, a négy Wr-ből kettő hadra fogható. Vékony lesz idén nagyon a depth.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Van egy olyan érzésem, hogy Lewis is IR lesz előbb utóbb, mert ez így szokott menni, de azért próbáljunk meg bizakodni.

Az nem feltétlen lenne baj, ha Lewis csak a szezon második felére + playoffra térne vissza, mert vele jelentősen megnőne az esélyünk az újabb gyűrűre.

Ami Vollmert illeti ő a nagyobbik gond, bár hozzáteszem tavaly ő sem volt túl acélos, kérdés, hogy erre mit lép a csapat, mert egyrészt Cannon nem megoldás, de ha még azt is gondolják róla, hogy az, akkor sincs mögötte igazán senki. Félek, hogy tradelünk valamilyen töltelék emberért, aki amúgy semmire sem használható, ellenben elhisszük, hogy majd nálunk jó lesz.

Mason sérülése szerintem nem fog annyira befolyásolni minket, már csak azért sem mert szerintem aránylag hamar fel fog belőle épülni.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Elmegyünk a Bengals meccsre, gyorsan megnézzük Bradyt, mielőtt leamortizálják emögött az O-fal mögött 😊 Azt meg végképp nem tudom, hogy a sokkal lassabb Garoppolonak hogy lesz elég ideje így olvasni az opciókat és passzolni. Más: láttátok Buttfumble Sanchitát az összefoglalóban? Nem hazudtolta meg hírnevét, ahogy elnéztem a fumble-ját.
több mint 9 éve
Az komoly nap. Azt hiszem, akkor az elvárásokból egy picit visszább kell venni, azért a fal jobb oldala így elég katasztrófa, és az egyetlen normális futó is kiesik. Nem hiszem, hogy 12 győzelemnél több lesz a szezonban 😕
Wyatt
😀
zinedine5
Jogos, alapszakaszban!
Wyatt
naná, a statisztikát így nézik
több mint 9 éve
Az komoly nap. Azt hiszem, akkor az elvárásokból egy picit visszább kell venni, azért a fal jobb oldala így elég katasztrófa, és az egyetlen normális futó is kiesik. Nem hiszem, hogy 12 győzelemnél több lesz a szezonban 😕
Wyatt
😀
zinedine5
Jogos, alapszakaszban!

több mint 9 éve
Wyatt
😀
több mint 9 éve
Hát, reméljük, tud még játszani. Cannon sajnos nem örömteli hír, Cooper is sérült, Mason is, fogynak az opciók a jobb oldalra. Basszus de jó lett volna egy Lewis az Edelman, Gronk, Bennett, Amendola/Hogan felállásoknál futóban 😐

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Wyatt
Csak tisztító műtét. -> PUP

Nálunk is 12 győzelem az elvárás, igaz 3 szezonban.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Patriots G Shaq Mason Reportedly Breaks Hand, Timetable Unknown

BREAKING: #Patriots OT Sebastian Vollmer, who has been on PUP with an undisclosed injury, is likely headed to IR, per league source.

BREAKING: #Patriots RB Dion Lewis needs 2d knee surgery, league source confirms. Timetable for his return is uncertain. Tore ACL last Nov. 8

Három rossz hír 5 percen belül. Kemény.

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Basszus, sérülés-fronton javulhatna valamennyit a helyzet, az nem állapot hogy a top5 WR-ünkből 4en pályán sem voltak tegnap, RG-ben pedig Kline kezdett, mert Cooper/Mason/Jackson még csak be sem öltözött, Vollmer helyett Cannon RT-ben.. és akkor a feltételezett kezdő DEkről, Ninkóról és Sheardről még nem is beszéltem.

Az OL-re egyébként nagyon kíváncsi vagyok... egy Thuney-Andrews-Kline középső hármastól kiver a víz
Gyulus
Abban reménykedhetünk, hogy Cooper felépül a szezonkezdetre és ő kezd RG-ben. Tudom, ez se olyan megnyugtató, de talán jobb mint Kline. Bárcsak lenne még 4 Thuney a keretben... 😀
cspeti98
A ProFootball statjai alapján a tavalyi vállsérüléséig Kline benne volt a TOP 5 LG-ban a ligában..
Bal oldalon kifejezetten jó játékos, ha nincs sérülése.. A Mankins trade idején is őt akarta először vinni a Tampa, csak BB nem engedte. Nem rossz játékos ő, kifejezetten jó futásblokkoló. A kérdés,hogy mire megy jobb oldalon sérülések nélkül. Mert Cooper úgy néz ki, hogy a sérüléshullámait ne nálunk növi ki.

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Basszus, sérülés-fronton javulhatna valamennyit a helyzet, az nem állapot hogy a top5 WR-ünkből 4en pályán sem voltak tegnap, RG-ben pedig Kline kezdett, mert Cooper/Mason/Jackson még csak be sem öltözött, Vollmer helyett Cannon RT-ben.. és akkor a feltételezett kezdő DEkről, Ninkóról és Sheardről még nem is beszéltem.

Az OL-re egyébként nagyon kíváncsi vagyok... egy Thuney-Andrews-Kline középső hármastól kiver a víz
Gyulus
Abban reménykedhetünk, hogy Cooper felépül a szezonkezdetre és ő kezd RG-ben. Tudom, ez se olyan megnyugtató, de talán jobb mint Kline. Bárcsak lenne még 4 Thuney a keretben... 😀
cspeti98
A csoportunk bika DL-jei ellen méretben/súlyban is kibaszott kicsi ez a trió... ellenük még a 2 TE-s felállásokkal is érdekesen fogunk futni. Ebben Stork>>>Andrews. Thuney - egy 0 regular season snapes rookie azért ne alapozzunk.

Elég nagy gáz, hogy jelenlegi állás szerint a két tavalyi draft pick, Mason és Jackson is a túlélésért fog küzdeni, elmarad a "second year jump"...
SZVSZ előbbiben lenne fantázia, ha megtanulna pass blockolni... utóbbinak szarok a térdei és a pályán is totál fogalmatlan..
Gyulus
Nem alapozhatunk arra, hogy Thuney lesz a megváltó a falban, de az eddigi edzésriportok alapján ő a legjobb falemberünk, ami azért eléggé beárazza a többieket.

több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Gyulus
cspeti98
A csoportunk bika DL-jei ellen méretben/súlyban is kibaszott kicsi ez a trió... ellenük még a 2 TE-s felállásokkal is érdekesen fogunk futni. Ebben Stork>>>Andrews. Thuney - egy 0 regular season snapes rookie azért ne alapozzunk.

Elég nagy gáz, hogy jelenlegi állás szerint a két tavalyi draft pick, Mason és Jackson is a túlélésért fog küzdeni, elmarad a "second year jump"...
SZVSZ előbbiben lenne fantázia, ha megtanulna pass blockolni... utóbbinak szarok a térdei és a pályán is totál fogalmatlan..
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Brady mi a tökömet babrált az ollóval?
ThundersNFL
A cipője stoplijai közül akarta kiszedni a kavicsot azt olvastam.
több mint 9 éve
Brady mi a tökömet babrált az ollóval?
ThundersNFL
Egy labdát akart leereszteni a meccsre.