New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Pats.hu-ról"Rossz hírek: Úgy tűnik, Julian Edelman máris megsérült. A Saints-cel közös edzésen egy elkapás után lejött a pályáról, mérgében földhöz vágta a sisakját, majd felült a kiskocsira, ahol az orvos megnézte a lábát. Ami biztató lehet, hogy saját lábán sétált vissza az öltözőbe.
Rob Ninkovich pár perccel Edelman előtt jött le a pályáról a fejét csóválva, őt is az orvosok vizsgálták ezután.
Egyelőre ennyit tudni, amint olvasunk valami konkrétat, egyből megosztjuk veletek! Reméljük egyiküknél sem nagy a baj!"
Nagyon reméljük 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Bitch pls előre látom ahogy az áldozati bárány Patriotsba beledöfik a PenGate.Aztán meg majd jön a SaltGate 😀Draftcetlit? Beszántják a pályát és sóval hintik fel az egészet 😀Na ezért vajon hány draftcetlinket veszik el?dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
ThundersNFL
Kollega
Wyatt
Matthew99

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Aztán meg majd jön a SaltGate 😀Draftcetlit? Beszántják a pályát és sóval hintik fel az egészet 😀Na ezért vajon hány draftcetlinket veszik el?dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
ThundersNFL
Kollega
Wyatt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Draftcetlit? Beszántják a pályát és sóval hintik fel az egészet 😀Na ezért vajon hány draftcetlinket veszik el?dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
ThundersNFL
Kollega

több mint 9 éve
Na ezért vajon hány draftcetlinket veszik el?dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
ThundersNFL
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Vagy kire...legalább lenne mire köpködni 😊533-ért már majdnem az oldalvonal mellett lennék az alsó szektorban. 😊 Csak a vendégpad mögött...Tavaly én a Stubhubról vettem jegyet, a Steelers elleni meccsre, akkor kb. 300 dollártól kezdődtek az árak, ami szintén nem túl olcsó, de még mindig jobb mint az 533. Viszont ami probléma lehet az az, hogy a legtöbb jegyet kettessével vagy négyessével árulták.Én nyitás napján 15:59.59-kor frissítettem, akkor még nem volt árusítás, 16:00.00-kor meg már azt írta, hogy nincs jegy 😀Ugyanez pepitában. Ültem mint vadász a lesen és a következő pillanatban minden szektor szürke lett. 😕 A vividseats.com-on találtam, de iszonyú felárakkal, egy lower level jegy a sarokba (!) 533 dollár... Pedig nem nagyon van választásom, hogy még akarom Bradyt egyszer élőben látni, mint az idei szezon.
Egy 75 perc szenvedés után a 4. opciónak választott Eagles elleni hazai meccsre középen az utolsó sorban volt két egymástól három székre lévő hely (ketten voltak közöttünk, velük megdumáltuk, hogy egymás mellett lennénk). Jó móka volt, imádtam azt a napot is
Wyatt
Burkus
cspeti98
Burkus
dr0725
Draft

több mint 9 éve
legalább lenne mire köpködni 😊533-ért már majdnem az oldalvonal mellett lennék az alsó szektorban. 😊 Csak a vendégpad mögött...Tavaly én a Stubhubról vettem jegyet, a Steelers elleni meccsre, akkor kb. 300 dollártól kezdődtek az árak, ami szintén nem túl olcsó, de még mindig jobb mint az 533. Viszont ami probléma lehet az az, hogy a legtöbb jegyet kettessével vagy négyessével árulták.Én nyitás napján 15:59.59-kor frissítettem, akkor még nem volt árusítás, 16:00.00-kor meg már azt írta, hogy nincs jegy 😀Ugyanez pepitában. Ültem mint vadász a lesen és a következő pillanatban minden szektor szürke lett. 😕 A vividseats.com-on találtam, de iszonyú felárakkal, egy lower level jegy a sarokba (!) 533 dollár... Pedig nem nagyon van választásom, hogy még akarom Bradyt egyszer élőben látni, mint az idei szezon.
Egy 75 perc szenvedés után a 4. opciónak választott Eagles elleni hazai meccsre középen az utolsó sorban volt két egymástól három székre lévő hely (ketten voltak közöttünk, velük megdumáltuk, hogy egymás mellett lennénk). Jó móka volt, imádtam azt a napot is
Wyatt
Burkus
cspeti98
Burkus
több mint 9 éve
533-ért már majdnem az oldalvonal mellett lennék az alsó szektorban. 😊 Csak a vendégpad mögött...Tavaly én a Stubhubról vettem jegyet, a Steelers elleni meccsre, akkor kb. 300 dollártól kezdődtek az árak, ami szintén nem túl olcsó, de még mindig jobb mint az 533. Viszont ami probléma lehet az az, hogy a legtöbb jegyet kettessével vagy négyessével árulták.Én nyitás napján 15:59.59-kor frissítettem, akkor még nem volt árusítás, 16:00.00-kor meg már azt írta, hogy nincs jegy 😀Ugyanez pepitában. Ültem mint vadász a lesen és a következő pillanatban minden szektor szürke lett. 😕 A vividseats.com-on találtam, de iszonyú felárakkal, egy lower level jegy a sarokba (!) 533 dollár... Pedig nem nagyon van választásom, hogy még akarom Bradyt egyszer élőben látni, mint az idei szezon.
Wyatt
Burkus
cspeti98
több mint 9 éve
Tavaly én a Stubhubról vettem jegyet, a Steelers elleni meccsre, akkor kb. 300 dollártól kezdődtek az árak, ami szintén nem túl olcsó, de még mindig jobb mint az 533. Viszont ami probléma lehet az az, hogy a legtöbb jegyet kettessével vagy négyessével árulták.Én nyitás napján 15:59.59-kor frissítettem, akkor még nem volt árusítás, 16:00.00-kor meg már azt írta, hogy nincs jegy 😀Ugyanez pepitában. Ültem mint vadász a lesen és a következő pillanatban minden szektor szürke lett. 😕 A vividseats.com-on találtam, de iszonyú felárakkal, egy lower level jegy a sarokba (!) 533 dollár... Pedig nem nagyon van választásom, hogy még akarom Bradyt egyszer élőben látni, mint az idei szezon.
Wyatt
Burkus
több mint 9 éve
Jegybiztosítással, minden kutyatökével együtt majdnem 50 papírra jött ki nekünk egy jegy, és messze nem alul voltunk 😊De az élmény eléggé adja, csak nem könnyű egymás mellé ott találni jegyeket. Viszonteladónál meg jó drága a sztori
Stubhubot is lehet érdemes nézegetni
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Én nyitás napján 15:59.59-kor frissítettem, akkor még nem volt árusítás, 16:00.00-kor meg már azt írta, hogy nincs jegy 😀Ugyanez pepitában. Ültem mint vadász a lesen és a következő pillanatban minden szektor szürke lett. 😕 A vividseats.com-on találtam, de iszonyú felárakkal, egy lower level jegy a sarokba (!) 533 dollár... Pedig nem nagyon van választásom, hogy még akarom Bradyt egyszer élőben látni, mint az idei szezon.
Wyatt
több mint 9 éve
Köszi, jó ötlet, ő szervezett tavalyra is közös látogatást, nem tudom, lett-e belőle valami, de olyan szurkolói jegyekről is beszélt, amikkel ide-oda be lehet jutni (közös ebéd stb). A pats.hu-ra is feldobtam a kérdést, talán reagál.Segítséget szeretnék kérni. Hárman elmennénk a Bengals elleni meccsre Bostonba. Tudtok segíteni abban, hogy hol és hogyan tudunk jegyet venni? Van valami szurkolói kapcsolat vagy külföldi szurkolói support a csapat részéről? A ticketmaster.com-ra felmentem július 14-én, a nyitáskor, de már akkor pofára estem, amit nem is nagyon értek... Adjatok valami használható tippet vagy megoldást! Köszönöm.Paul43 a Te embered. Nem tudom itt meglelhető-e, a pats.hu-n mindenképp.
Burkus
Kollega
több mint 9 éve
Ha már nálunk játszik akkor nyugodtan nevethetünk ezen...:fuzovelkifele.com/2016/08/04/bennettek-a-vilag-ellen/
több mint 9 éve
Én nyitás napján 15:59.59-kor frissítettem, akkor még nem volt árusítás, 16:00.00-kor meg már azt írta, hogy nincs jegy 😀Egy 75 perc szenvedés után a 4. opciónak választott Eagles elleni hazai meccsre középen az utolsó sorban volt két egymástól három székre lévő hely (ketten voltak közöttünk, velük megdumáltuk, hogy egymás mellett lennénk). Jó móka volt, imádtam azt a napot is

több mint 9 éve
Segítséget szeretnék kérni. Hárman elmennénk a Bengals elleni meccsre Bostonba. Tudtok segíteni abban, hogy hol és hogyan tudunk jegyet venni? Van valami szurkolói kapcsolat vagy külföldi szurkolói support a csapat részéről? A ticketmaster.com-ra felmentem július 14-én, a nyitáskor, de már akkor pofára estem, amit nem is nagyon értek... Adjatok valami használható tippet vagy megoldást! Köszönöm.Paul43 a Te embered. Nem tudom itt meglelhető-e, a pats.hu-n mindenképp.
Burkus
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Segítséget szeretnék kérni. Hárman elmennénk a Bengals elleni meccsre Bostonba. Tudtok segíteni abban, hogy hol és hogyan tudunk jegyet venni? Van valami szurkolói kapcsolat vagy külföldi szurkolói support a csapat részéről? A ticketmaster.com-ra felmentem július 14-én, a nyitáskor, de már akkor pofára estem, amit nem is nagyon értek... Adjatok valami használható tippet vagy megoldást! Köszönöm.
több mint 9 éve
Ne aggódj emiatt! Minket senki se hívott 😀Édes hármas 😛Nem biztos, hogy csak befektetés. Brady legnagyobb gyerekének anyja is vett ott lakást.Boldog 39.-et a legnagyobbnak 😊 szerény kis ajándékSzimpla befektetés 😊
twitter.com/NEPD_Loyko/status/760682972693598208
Wyatt
Egon
Kollega
ThundersNFL
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Édes hármas 😛Nem biztos, hogy csak befektetés. Brady legnagyobb gyerekének anyja is vett ott lakást.Boldog 39.-et a legnagyobbnak 😊 szerény kis ajándékSzimpla befektetés 😊
Wyatt
Egon
Kollega
Draft

több mint 9 éve
Nem biztos, hogy csak befektetés. Brady legnagyobb gyerekének anyja is vett ott lakást.Boldog 39.-et a legnagyobbnak 😊 szerény kis ajándékSzimpla befektetés 😊
Wyatt
Egon
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Az gyonyoru. Nfl.com fb-jen altalaban megemlekeznek legalabb egy videoval az aznapi szulinaposokrol. Tegnap pl Golden Tate-rol es Brandon Brownerrol. Ugy latszik ott is nagy a hirig 😀

több mint 9 éve
Boldog 39.-et a legnagyobbnak 😊 szerény kis ajándékSzimpla befektetés 😊
Wyatt
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Azannya, 20 millió egy "lakásért". Oké, tudom, nem akármilyen lakás, de mégicsak egy többlakásos épületről van szó, nem egy kastélyról, erdővel, lovardával. NY-ban vannak árak a kiemeltebb helyeken, az tuti....Amúgy jó kis köszöntőt rendezett neki a mai edzéslátogató közönség, énekeltek neki, stb. Ja, és PM visszavonulásával Tommy boy lett a nem punter/kickerek között a korelnök. 😊 (Ez utóbbiak között is csak egy idősebb játszik már, egy bizonyos Vinatieri. 😊 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)