New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Hat ez a challenge mar megerte az ebren maradast 😀 mondjuk tetmeccsen lehet, hogy kicsit kiakadnek egy ilyenre... amugy a vedelem jo rozsdasan kezdett, tamadosor meg nincs, meg fal sem. De van meg par meccs javulni. De valahogy nem latom Gerappan a fejlodest mar evek ota, az a para

több mint 9 éve
na jó ezt a challange nevű marhaságot most azonnal be kell szüntetni...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
shame on me, de annyira nem is vagyok rájuk kíváncsi 😀 nem félreérteni, de így preseasonben kíváncsibb vagyok Jimmy-re, Brisett-re és az újakra, ki lesz preseason hero ..stb, mint pár biztonsági Brady-Gronk, Brady-Edelman összejátékra 😊GAME DAY 😀Elvileg este nem játszik nálatok a Brady Gronk Edelman trió. De legalább újra focit láthatunk!!
winston
kapitnono
több mint 9 éve
GAME DAY 😀Elvileg este nem játszik nálatok a Brady Gronk Edelman trió. De legalább újra focit láthatunk!!
winston

több mint 9 éve
GAME DAY 😀
több mint 9 éve
Ez volt az elsődleges hír, utána jött, hogy "csak" az izom szakadt el Ninko karjában és októberben visszatérhet. (Boston Herald szerint akár már szeptemberben is.)Frissítés: Információk szerint "csak" az izom szakadt el Ninkovich karjában, az ínszalagja nem, így nem kell műteni és ha sikeres lesz a rehabilitáció, valamikor októberben visszatérhet.Sajnos nem jó hírek jönnek Ninkovichról. Elszakadt a tricepsze, megjósolhatatlan, hogy mennyi időt kell kihagynia. 😕
Pats.hu
Boston Herald szerint akár szeptemberben is visszatérhet. De térjen csak vissza októberben Bradyvel együtt 😊
ervinator
pats.hu
Demecs
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Frissítés: Információk szerint "csak" az izom szakadt el Ninkovich karjában, az ínszalagja nem, így nem kell műteni és ha sikeres lesz a rehabilitáció, valamikor októberben visszatérhet.Sajnos nem jó hírek jönnek Ninkovichról. Elszakadt a tricepsze, megjósolhatatlan, hogy mennyi időt kell kihagynia. 😕
Pats.hu
Boston Herald szerint akár szeptemberben is visszatérhet. De térjen csak vissza októberben Bradyvel együtt 😊
ervinator
pats.hu
több mint 9 éve
Ninko izomszakadás. Kérdéses a playoff is.Jó a forrásod -- legalábbis jobb mint Adam Seggfejé -- mert én csak 4-6 hétről hallottam.
Demecs
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
szép-szép, de gondolom megkapták a 15 yardos büntetést Roughing the passer-értNate Ebner csinált egystreamable.com/ve1m?t=8.5touchdown-ttry-t 😊
NB2
zinedine5

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Frissítés: Információk szerint "csak" az izom szakadt el Ninkovich karjában, az ínszalagja nem, így nem kell műteni és ha sikeres lesz a rehabilitáció, valamikor októberben visszatérhet.Pats.hu
több mint 9 éve
Ninko izomszakadás. Kérdéses a playoff is.Nemár 😕 All time favourite 😕
Demecs
több mint 9 éve
Azt írják, nem komoly Jules sérüléseitt van egy WR-DB összevetés a közös edzésről, a végén az a "11 > 48 wow" sort meg nem nehéz kitalálni mi volt, állítólag csúnyán "el lett törve" a védő bokája 😊
twitter.com/nick_underhill/status/763017965830799360

több mint 9 éve
Pats.hu-rólNinkovich-nak elvileg a tricepsze sérült, és majd MRI vizsgálatután tudnak biztosat mondani.
"Rossz hírek: Úgy tűnik, Julian Edelman máris megsérült. A Saints-cel közös edzésen egy elkapás után lejött a pályáról, mérgében földhöz vágta a sisakját, majd felült a kiskocsira, ahol az orvos megnézte a lábát. Ami biztató lehet, hogy saját lábán sétált vissza az öltözőbe.
Rob Ninkovich pár perccel Edelman előtt jött le a pályáról a fejét csóválva, őt is az orvosok vizsgálták ezután.
Egyelőre ennyit tudni, amint olvasunk valami konkrétat, egyből megosztjuk veletek! Reméljük egyiküknél sem nagy a baj!"
Nagyon reméljük 😊
ervinator
Edelman sérülése pedig elvilegnem súlyos.

több mint 9 éve
Pats.hu-ról"Rossz hírek: Úgy tűnik, Julian Edelman máris megsérült. A Saints-cel közös edzésen egy elkapás után lejött a pályáról, mérgében földhöz vágta a sisakját, majd felült a kiskocsira, ahol az orvos megnézte a lábát. Ami biztató lehet, hogy saját lábán sétált vissza az öltözőbe.
Rob Ninkovich pár perccel Edelman előtt jött le a pályáról a fejét csóválva, őt is az orvosok vizsgálták ezután.
Egyelőre ennyit tudni, amint olvasunk valami konkrétat, egyből megosztjuk veletek! Reméljük egyiküknél sem nagy a baj!"
Nagyon reméljük 😊
több mint 9 éve
Bitch pls előre látom ahogy az áldozati bárány Patriotsba beledöfik a PenGate.Aztán meg majd jön a SaltGate 😀Draftcetlit? Beszántják a pályát és sóval hintik fel az egészet 😀Na ezért vajon hány draftcetlinket veszik el?dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
ThundersNFL
Kollega
Wyatt
Matthew99

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Aztán meg majd jön a SaltGate 😀Draftcetlit? Beszántják a pályát és sóval hintik fel az egészet 😀Na ezért vajon hány draftcetlinket veszik el?dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
ThundersNFL
Kollega
Wyatt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Draftcetlit? Beszántják a pályát és sóval hintik fel az egészet 😀Na ezért vajon hány draftcetlinket veszik el?dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
ThundersNFL
Kollega

több mint 9 éve
Na ezért vajon hány draftcetlinket veszik el?dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
ThundersNFL
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
dailysnark.com/report-patriots-investigated-tampering-field-hall-fame-game/hatalmas jöhet a Field Gate 😊
😀
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Vagy kire...legalább lenne mire köpködni 😊533-ért már majdnem az oldalvonal mellett lennék az alsó szektorban. 😊 Csak a vendégpad mögött...Tavaly én a Stubhubról vettem jegyet, a Steelers elleni meccsre, akkor kb. 300 dollártól kezdődtek az árak, ami szintén nem túl olcsó, de még mindig jobb mint az 533. Viszont ami probléma lehet az az, hogy a legtöbb jegyet kettessével vagy négyessével árulták.Én nyitás napján 15:59.59-kor frissítettem, akkor még nem volt árusítás, 16:00.00-kor meg már azt írta, hogy nincs jegy 😀Ugyanez pepitában. Ültem mint vadász a lesen és a következő pillanatban minden szektor szürke lett. 😕 A vividseats.com-on találtam, de iszonyú felárakkal, egy lower level jegy a sarokba (!) 533 dollár... Pedig nem nagyon van választásom, hogy még akarom Bradyt egyszer élőben látni, mint az idei szezon.
Egy 75 perc szenvedés után a 4. opciónak választott Eagles elleni hazai meccsre középen az utolsó sorban volt két egymástól három székre lévő hely (ketten voltak közöttünk, velük megdumáltuk, hogy egymás mellett lennénk). Jó móka volt, imádtam azt a napot is
Wyatt
Burkus
cspeti98
Burkus
dr0725
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018