New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Isti81 tényleg ennyire hülye vagy csak színészkedik?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Szegény Ravens játékosok összezavarodtak 😕 legközelebb ne jelentsük be, hogy futás vagy passz jön, csak a sportszerűség kedvéért?Szabályos volt , de nem volt teljesen sportszerű, totál behülyítettétek a Ravens játékosokat és az ilyen megoldásra az ellenfél játékosai nincsenek felkészülve és nehezen reagálnak, persze megértem, hogy nektek ez egy nagyon jó edzői húzás volt, biztos ha a Giants csinálná ilyet akkor könnyebben elfogadnám, de nekem például az se tetszett, hogy a Super Bowlon a Saints a Colts ellen onside-olt a második félidő elején, az esetek kis százalékában jön be, sajnos bejött ezért nyilván hatalmas húzás lett, de 5ból 4szer még így váratlanul sem sikerül, szerintem ez rossz arány és A Saints elkeseredését mutatta, hogy nem bízik a csapatában, a Bauntyról ne is beszéljünkPats élen jár a megosztó dolgokkal állandóan a határon egyensúlyoztok, mint pl a Ravens elleni playoff meccs két éve ahol a falemberekkel machináltatok, nyilván nektek tetszik és az szabályos volt csak a határt súrolta,Azért érdekelne, hogy szerinted ebben mi volt az ami a határt súrolta?
Isti81
ervinator
Isti81
több mint 9 éve
Ma már késő van majd talán holnap XDIsti81Remélem, kiírtad magadból, amit itt ki kellett írnod. Mos szépen látogasd végig a többi csapat topikját, mindenhol legalább tíz ilyen terjedelmű és színvonalú hozzászólással vétesd magad észre. Akkor és csak akkor gyere vissza a Pats topikba, ha senki nem küldött el a halál faszára.
tomi-tomi
több mint 9 éve
De még hálásabbak lennénk, ha 2008 és 2012 februárjában lettetek volna szívesek kikapni 😀Az nektek se lenne jó még többen nem szeretnének benneteket így legalább a Giantsesek jó szívvel gondolnak a Patriotsra.
Wyatt
több mint 9 éve
Isti81Remélem, kiírtad magadból, amit itt ki kellett írnod. Mos szépen látogasd végig a többi csapat topikját, mindenhol legalább tíz ilyen terjedelmű és színvonalú hozzászólással vétesd magad észre. Akkor és csak akkor gyere vissza a Pats topikba, ha senki nem küldött el a halál faszára.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
De még hálásabbak lennénk, ha 2008 és 2012 februárjában lettetek volna szívesek kikapni 😀

több mint 9 éve
Mi lenne azt idéznéd vissza amit írok nem hülyeségeket adnál a számba. Nem azért nem volt volt sportszerű mert nem voltak felkészülve, a lényeg az ilyet nehéz lereagálni plusz ilyenkor nyilván gyorsan is indítottátok a playt erre már nem emlékszem, de nyilván ez a lényeg. Az onside-nál megint azt csinálod félig idézel a második félidő elején igen ez a véleményem, hülyeség ilyenkor. szerinted ha nem jön be mekkora az esélye, hogy a Saints nyert volna. Szinte semmi, míg így hogy sikerült így is könnyedén kikaphattak volna. Mint írtam a sikerességi arány kicsi és én nem kezdenék így egy második félidőt SBon , hogy a szerencsére bízom magam! A meccs végén nyilván logikus lépés.Vannak még ilyen faszságaid mert akkor ha lehet a tc-k kezdetéig írd ki magadból mert csütörtöktől nem szeretnék ilyeneket olvasni a topikban.Szabályos volt , de nem volt teljesen sportszerű, totál behülyítettétek a Ravens játékosokat és az ilyen megoldásra az ellenfél játékosai nincsenek felkészülve és nehezen reagálnak, persze megértem, hogy nektek ez egy nagyon jó edzői húzás volt, biztos ha a Giants csinálná ilyet akkor könnyebben elfogadnám, de nekem például az se tetszett, hogy a Super Bowlon a Saints a Colts ellen onside-olt a második félidő elején, az esetek kis százalékában jön be, sajnos bejött ezért nyilván hatalmas húzás lett, de 5ból 4szer még így váratlanul sem sikerül, szerintem ez rossz arány és A Saints elkeseredését mutatta, hogy nem bízik a csapatában, a Bauntyról ne is beszéljünkPats élen jár a megosztó dolgokkal állandóan a határon egyensúlyoztok, mint pl a Ravens elleni playoff meccs két éve ahol a falemberekkel machináltatok, nyilván nektek tetszik és az szabályos volt csak a határt súrolta,Azért érdekelne, hogy szerinted ebben mi volt az ami a határt súrolta?
Isti81
ervinator
Isti81
Nem volt sportszerű mert nem voltak felkészülve??? A rossz arányok miatt ne vállalj be onside-ot???
Ugyanarról a sportról beszélünk??
gordon
Ja és utálom azt is mikor valaki neki megy 4. és rövidre( pl 4& 1-2) az első negyedben az ellenfél 20asáról mikor van egy jó rugója
több mint 9 éve
Minden Giants szurkoló hálás lehet a 2(+2 na jó ez csak vicc) nyert SB miatt bár csak DC volt ,de jó védelmet rakott össze . Viszont a Patriots is hálás lehet a Giantsnek , mert ott remek edzőket neveltek köztük BBtazért nem csak ebből állt a SpygateMore probable than not...ne legyünk álszentek, az összes csapat megtesz mindent, hogy információt szerezzen, bármilyen áron. Ha edző lennék én is ezt csinálnám. Egyértelmű, hogy kategorizálnám a csapatokat/edzőket/kézjeleket. Gondolom nem véletlenül takarják el a szájukat még most is.
3. Ahol az ellenfél megszállt oda mentek Patriots alkalmazottak és átkutatták a szemetest hátha találnak vmit v amit fel lehet használni meccsen.
4. Amikor kirobbant a botrány a Goodell egy nyomozó csapatot Foxboroughba. A nyomozók sok mindent találtak egy olyan szobában, amelyhez csak Belichicknek és egy nagyon szűk kör tagjainak volt hozzáférése, egy megfigyelési anyagokból álló könyvtárat találtak, benne az ellenfelek jeleiről készült videofelvételekkel, és sok csapat jeleiről készült részletes jegyzetekkel, amelyek hét évvel korábbra nyúltak vissza. Ezek között voltak kézzel írott diagramok a Pittsburgh Steelers védekezési jeleiről, köztük olyan feljegyzések, amelyeket a 2002-es AFC döntőben használtak, amelyet 24-17-re nyert meg a Patriots. Ezek a nyomozók gyorsan meg is semmisítették őket, méghozzá Goodell parancsára: a liga hivatalnokai darabokra taposták a videókat, és megsemmisítették a papírokat a Gillette Stadium egyik konferenciatermében.
Isti81
Abba meg már inkább bele se kötnék, hogy miért nincs mindenkinek hozzáférése az ilyen szobákhoz? 😀
De legyen, csak a Pats csinálta ezt, csalt úton útfélen, de aztán 2007-ben jött a bünti. A csalást pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy a csapat visszacsúszott a sorrend alsó részére...Ja, nem.
Amúgy meg hol is dolgozott és nyert 2 SB-t Belichick 79-90 között?
Solymi
több mint 9 éve
Én nem mondanám, hogy sportszerűtlenek voltak. Nem kicsi előnyt adtak a Ravensnek. Plusz egyszer Brady helyett Edelman dobta a labdát, lehetett volna interception is 😀Vannak még ilyen faszságaid mert akkor ha lehet a tc-k kezdetéig írd ki magadból mert csütörtöktől nem szeretnék ilyeneket olvasni a topikban.Szabályos volt , de nem volt teljesen sportszerű, totál behülyítettétek a Ravens játékosokat és az ilyen megoldásra az ellenfél játékosai nincsenek felkészülve és nehezen reagálnak, persze megértem, hogy nektek ez egy nagyon jó edzői húzás volt, biztos ha a Giants csinálná ilyet akkor könnyebben elfogadnám, de nekem például az se tetszett, hogy a Super Bowlon a Saints a Colts ellen onside-olt a második félidő elején, az esetek kis százalékában jön be, sajnos bejött ezért nyilván hatalmas húzás lett, de 5ból 4szer még így váratlanul sem sikerül, szerintem ez rossz arány és A Saints elkeseredését mutatta, hogy nem bízik a csapatában, a Bauntyról ne is beszéljünkPats élen jár a megosztó dolgokkal állandóan a határon egyensúlyoztok, mint pl a Ravens elleni playoff meccs két éve ahol a falemberekkel machináltatok, nyilván nektek tetszik és az szabályos volt csak a határt súrolta,Azért érdekelne, hogy szerinted ebben mi volt az ami a határt súrolta?
Isti81
ervinator
Isti81
Nem volt sportszerű mert nem voltak felkészülve??? A rossz arányok miatt ne vállalj be onside-ot???
gordon
több mint 9 éve
Vannak még ilyen faszságaid mert akkor ha lehet a tc-k kezdetéig írd ki magadból mert csütörtöktől nem szeretnék ilyeneket olvasni a topikban.Szabályos volt , de nem volt teljesen sportszerű, totál behülyítettétek a Ravens játékosokat és az ilyen megoldásra az ellenfél játékosai nincsenek felkészülve és nehezen reagálnak, persze megértem, hogy nektek ez egy nagyon jó edzői húzás volt, biztos ha a Giants csinálná ilyet akkor könnyebben elfogadnám, de nekem például az se tetszett, hogy a Super Bowlon a Saints a Colts ellen onside-olt a második félidő elején, az esetek kis százalékában jön be, sajnos bejött ezért nyilván hatalmas húzás lett, de 5ból 4szer még így váratlanul sem sikerül, szerintem ez rossz arány és A Saints elkeseredését mutatta, hogy nem bízik a csapatában, a Bauntyról ne is beszéljünkPats élen jár a megosztó dolgokkal állandóan a határon egyensúlyoztok, mint pl a Ravens elleni playoff meccs két éve ahol a falemberekkel machináltatok, nyilván nektek tetszik és az szabályos volt csak a határt súrolta,Azért érdekelne, hogy szerinted ebben mi volt az ami a határt súrolta?
Isti81
ervinator
Isti81
több mint 9 éve
azért nem csak ebből állt a SpygateMore probable than not...ne legyünk álszentek, az összes csapat megtesz mindent, hogy információt szerezzen, bármilyen áron. Ha edző lennék én is ezt csinálnám. Egyértelmű, hogy kategorizálnám a csapatokat/edzőket/kézjeleket. Gondolom nem véletlenül takarják el a szájukat még most is.
3. Ahol az ellenfél megszállt oda mentek Patriots alkalmazottak és átkutatták a szemetest hátha találnak vmit v amit fel lehet használni meccsen.
4. Amikor kirobbant a botrány a Goodell egy nyomozó csapatot Foxboroughba. A nyomozók sok mindent találtak egy olyan szobában, amelyhez csak Belichicknek és egy nagyon szűk kör tagjainak volt hozzáférése, egy megfigyelési anyagokból álló könyvtárat találtak, benne az ellenfelek jeleiről készült videofelvételekkel, és sok csapat jeleiről készült részletes jegyzetekkel, amelyek hét évvel korábbra nyúltak vissza. Ezek között voltak kézzel írott diagramok a Pittsburgh Steelers védekezési jeleiről, köztük olyan feljegyzések, amelyeket a 2002-es AFC döntőben használtak, amelyet 24-17-re nyert meg a Patriots. Ezek a nyomozók gyorsan meg is semmisítették őket, méghozzá Goodell parancsára: a liga hivatalnokai darabokra taposták a videókat, és megsemmisítették a papírokat a Gillette Stadium egyik konferenciatermében.
Isti81
Abba meg már inkább bele se kötnék, hogy miért nincs mindenkinek hozzáférése az ilyen szobákhoz? 😀
De legyen, csak a Pats csinálta ezt, csalt úton útfélen, de aztán 2007-ben jött a bünti. A csalást pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy a csapat visszacsúszott a sorrend alsó részére...Ja, nem.
Amúgy meg hol is dolgozott és nyert 2 SB-t Belichick 79-90 között?
több mint 9 éve
Annak is megvolt az oka, és nem feltétlenül az, hogy néhány hónappal korábban a konfdöntők legnagyobb fordításának voltunk a szar végén. Pont a spygate-es meghurcolás miatti, akkor mindenki megtoszhatja attitűdnek tűnt nekem, az akkori reakciókra ellentétesként jött az akkor szopjatok csak rendesen kategória és a 16–0 hajszolásavan az a helyzet amikor már biztos nem azt mondom, hogy a félidőben bent kell maradni, attól én is falra mászok akármelyik csapatnál látom és nehezen dolgozom fel, de a 4. negyedben ekkora előnyt már nem tudnak ledolgozni, főleg a gyengébb csapatokVagy ott van az is, gyakran hiába dőlt el a meccs vezettek 20 ponttal a negyedik negyedben úgy támadtok mintha az ellenfél vezetne.Isti81Ezt pedig külön szeretem, amikor felhozzák ellenünk. Emlékeztetnélek, hogy kaptunk már ki főcsoport döntőben 21-3 vezetésről. Fordítottunk meg mérkőzést 0-24-ről. Egy meccse 60 percig tart és inkább "alázzuk meg" az ellenfelet 30 ponttal a végén, mintsem kapjunk ki, hogy aztán mindenki miraclet emlegessen...
ervinator
Isti81

több mint 9 éve
Az már az ellenfél hibája, mert amennyire tudom, ezt a játékosok kb középiskolai szinten le tudják reagálni a felállásból, az, hogy nekik egy támadássorozatban többször sem sikerült, az már rájuk nézve ciki. A leggyönyörűbb amúgy a sztoriban az, hogy a Ravenst aztán pont a kisírt szabályváltoztatás miatt büntették meg az előző szezonban egy alkalommal, ha jól emlékszem, mert a Baltimore is bepróbált valami hasonlót xD

több mint 9 éve
van az a helyzet amikor már biztos nem azt mondom, hogy a félidőben bent kell maradni, attól én is falra mászok akármelyik csapatnál látom és nehezen dolgozom fel, de a 4. negyedben ekkora előnyt már nem tudnak ledolgozni, főleg a gyengébb csapatokVagy ott van az is, gyakran hiába dőlt el a meccs vezettek 20 ponttal a negyedik negyedben úgy támadtok mintha az ellenfél vezetne.Isti81Ezt pedig külön szeretem, amikor felhozzák ellenünk. Emlékeztetnélek, hogy kaptunk már ki főcsoport döntőben 21-3 vezetésről. Fordítottunk meg mérkőzést 0-24-ről. Egy meccse 60 percig tart és inkább "alázzuk meg" az ellenfelet 30 ponttal a végén, mintsem kapjunk ki, hogy aztán mindenki miraclet emlegessen...
ervinator
több mint 9 éve
Szabályos volt , de nem volt teljesen sportszerű, totál behülyítettétek a Ravens játékosokat és az ilyen megoldásra az ellenfél játékosai nincsenek felkészülve és nehezen reagálnak, persze megértem, hogy nektek ez egy nagyon jó edzői húzás volt, biztos ha a Giants csinálná ilyet akkor könnyebben elfogadnám, de nekem például az se tetszett, hogy a Super Bowlon a Saints a Colts ellen onside-olt a második félidő elején, az esetek kis százalékában jön be, sajnos bejött ezért nyilván hatalmas húzás lett, de 5ból 4szer még így váratlanul sem sikerül, szerintem ez rossz arány és A Saints elkeseredését mutatta, hogy nem bízik a csapatában, a Bauntyról ne is beszéljünkPats élen jár a megosztó dolgokkal állandóan a határon egyensúlyoztok, mint pl a Ravens elleni playoff meccs két éve ahol a falemberekkel machináltatok, nyilván nektek tetszik és az szabályos volt csak a határt súrolta,Azért érdekelne, hogy szerinted ebben mi volt az ami a határt súrolta?
Isti81
ervinator
több mint 9 éve
Vagy ott van az is, gyakran hiába dőlt el a meccs vezettek 20 ponttal a negyedik negyedben úgy támadtok mintha az ellenfél vezetne.Isti81Ezt pedig külön szeretem, amikor felhozzák ellenünk. Emlékeztetnélek, hogy kaptunk már ki főcsoport döntőben 21-3 vezetésről. Fordítottunk meg mérkőzést 0-24-ről. Egy meccse 60 percig tart és inkább "alázzuk meg" az ellenfelet 30 ponttal a végén, mintsem kapjunk ki, hogy aztán mindenki miraclet emlegessen...
Szerkesztette: ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Pats élen jár a megosztó dolgokkal állandóan a határon egyensúlyoztok, mint pl a Ravens elleni playoff meccs két éve ahol a falemberekkel machináltatok, nyilván nektek tetszik és az szabályos volt csak a határt súrolta,Azért érdekelne, hogy szerinted ebben mi volt az ami a határt súrolta?
Isti81
több mint 9 éve
Nézzétek inkább a Sport2-t, ha már fájdalom kellFelesleges mindig az nyer aki otthon játszik
Wyatt
több mint 9 éve
Szerintem mondjuk az, de ez az én véleményem és nyilván nem részleteztem, hogy hogyan tettek szert ezekre az anyagokra, de nem véletlen, hogy meg lett semmisítve, biztos vagyok benne sok olyan is volt ami legális, de sok olyan amit nem lehetett volna , meccs alatti lehallgatások , tiltott edzésvideók stb.Ami ezekből csalásnak mondható, az a lehallgató, amit ne legyünk álszentek nem a Patriots volt az első és nem is ők az utolsó akik alkalmazták, akár a mai napig (ugyanezt gondolom például a Saints Bountygate ügyéről). Nem mintha ez bármennyire is mentesítené a csapatot bármi alól csupán hozzáteszem, hogy divat lett a patriotsot csaló csapatozni, miközben más csapatok ugyanúgy trükköznek mással, de mégis az sokkal kevesebb médiafelhajtással jár maga után. Erre kitűnő példa a korábban említett elromlott fejhallgató a Steelers ellen. Abból is kisebb botrány keveredett, holott a liga magára vállalta a problémát és utána több más csapatnál is "rejtélyesen" elromlott a fejhallgató. Csak míg a többi esetről esik egy mondat vagy íródik egy apró cikk, addig a Patriots esetében egy 2 oldalas cikkben taglalják, hogy miért csaltunk megint.Ami a Spygatet illeti az remélem megvan sok mindenkinek, hogy ez a bizonyos filmezés egy nyílt, mindenki számára látogatható edzésen történt. Nem tört be BB a másik edzésére egy kamerával, hogy lefilmezze a másikat. Felteszem a költői kérdést, hogyha nekem fotografikus memóriám van és úgy megnézem az edzést és visszaidézem a kézjeleket, akkor az is csalás?azért nem csak ebből állt a Spygate
Nem mondom, hogy etikus volt, amit csináltunk, azt sem mondom, hogy nem csalás. Amit mondok az az, hogy a Pats megpróbál mindig azon a vékony határon mozogni ami még etikus trükközés és belefér vagy ami már túl megy azon és sokan ráhúzzák a csalás szót.
Deflegate pedig maga egy vicc, az pedig, hogy ekkora ügy alakult belőle az pedig még nagyobb. És bár Brady nem emiatt kapta a büntetést, de az egész ügy ebből alakult ki. Amit szintén érdemes megjegyezni, hogy első körben a vizsgáló bizottság kijelentette, hogy nincs szüksége Brady telefonjára a vizsgálat során. Ezek után, hogy ő mit csinál a saját tulajdonával az az ő dolga, akkor is ha összetöri hogy később se lehessen megvizsgálni. A másik amit érdemes tudni, hogy bár Brady telefonját nem tudták megvizsgálni, amikor akarták, de az összes személyzet és csapattag telefonját igen, akivel kapcsolatba léphetett volna az ügy kapcsán és nem találtak semmilyen bizonyítékot.
Aki pedig fennakad a vékony határ jelzőn és reflektál, hogy emiatt utálja a Patriotsot, annak érdemes lenne elgondolkodnia, hogy hány csapat tett olyat az elmúlt években, ahol átlépték ezt a határt. Gondolhatunk például Tomlin határátlépésére (szó szerint) Rodgers vallomására, labdamelegítés, zajbotrány stb.
ervinator
1. Kraft tv munkatársai letakarták a logót és úgy filmeztek
2. Lehallgató volt szerelve az ellenfél öltözőjébe
5. Ez az amiért Goodell keményebben bánik veletek akkor megúsztátok gondolhatjátok a többi tulajnak mennyire tetszett főleg akik érintve voltak az ügyben! Nem teheti meg, hogy nem lép fel ellenetek keményen, másrészt a ti hibátok ha nem csal valaki azt nem lehet büntetni!
Isti81
És persze lehet jönni azzal, hogy a "múltunknak" köszönhetjük ezt, de valójában nem annak, hanem annak hogy rengeteg csapat/tulajdonos/szurkoló frusztrált azért, mert ennyi ideje van a közvetlen élvonalban a Patriots.
5. Ez az amiért Goodell keményebben bánik veletek akkor megúsztátok gondolhatjátok a többi tulajnak mennyire tetszett főleg akik érintve voltak az ügyben! Nem teheti meg, hogy nem lép fel ellenetek keményen, másrészt a ti hibátok ha nem csal valaki azt nem lehet büntetni!Ez pedig a deflagatenél bizonyosodott be, hogy nincs így és ez az igazán szomorú. A liga levezetett egy "külső" vizsgálatot a saját embereivel, amely nem képes egyértelműen bebizonyítani, hogy csalás történt. Igen tudom, hogy az amerikai jogi nyelvben a megfogalmazás megállja a helyét, azonban amikor a liga ténylegesen elkezdte utána vizsgálni a labdák nyomásának változását a kinti-benti hőmérséklet viszonylatában, akkor olyan eredményeket kapott(kaphatott) amiket nem voltak hajlandóak nyilvánosságra hozni, fel lehet tenni a költői kérdést, hogy vajon miért nem? Elismert szakemberek tanúsították és számolták ki, hogy nem történt csalás a körülményeket figyelembe véve. Ennek ellenére példátlan magas büntetés járt a klubnak és külön a klub játékosának, olyan dologért amiért összetörte úgy a telefonját, hogy kijelentették előtte, nem lesz szükség rá a vizsgálat során.
Ami pedig Manninget érinti. Ligának szüksége van egy fehér lovagra, ami Manning volt mindig is, így számomra egyáltalán nem meglepő, hogy végül szépen eltusolták az ügyet és kihozták, hogy semmilyen szabálysértés nem történt. Számomra teljesen irreleváns, hogy Manning szedett e bármilyen növekedési hormont vagy sem, mert bármi is az igazság vagy bármit is gondolok róla, hogy az igazság a szememben cseppet sem csökken Manning sportemberi nagysága és csak a legnagyobb tisztelettel tudok rá gondolni, akkor is, ha sosem rajongtam kifejezetten érte.
Ligának pedig szüksége van egy sötét lovagra is, ami pedig a Patriots illetve most már Brady is mint külön személyiség.
ervinator
Ebbe a sötét lovag szerepbe a csapatotok önmagát sodorta, a szabályok megszegésével és , hogy ez is komoly szerepet játszhatott a 3 SB győzelembe és azóta is a Pats élen jár a megosztó dolgokkal állandóan a határon egyensúlyoztok, mint pl a Ravens elleni playoff meccs két éve ahol a falemberekkel machináltatok, nyilván nektek tetszik és az szabályos volt csak a határt súrolta, nálatok sok ilyen van ami és ha csak ilyenek lennének, spygate nem lett volna sok ember máshogy ítélné meg a csapatotokat. Vagy ott van az is, gyakran hiába dőlt el a meccs vezettek 20 ponttal a negyedik negyedben úgy támadtok mintha az ellenfél vezetne.
Szerintem nem mindegy, hogy szedett-e valamit vagy sem és a vizsgálat is azt támasztja alá, hogy nem, nektek se mindegy, hogy Bradyt eltiltották 4 meccsre vagy azt mondják játszhat az első meccstől kezdve.
több mint 9 éve
Tököm tele van az összesgattel... Más csinálhat bármit echte büntetlenül mi ha már fingunk egyet már finggatről beszélnek....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Ami ezekből csalásnak mondható, az a lehallgató, amit ne legyünk álszentek nem a Patriots volt az első és nem is ők az utolsó akik alkalmazták, akár a mai napig (ugyanezt gondolom például a Saints Bountygate ügyéről). Nem mintha ez bármennyire is mentesítené a csapatot bármi alól csupán hozzáteszem, hogy divat lett a patriotsot csaló csapatozni, miközben más csapatok ugyanúgy trükköznek mással, de mégis az sokkal kevesebb médiafelhajtással jár maga után. Erre kitűnő példa a korábban említett elromlott fejhallgató a Steelers ellen. Abból is kisebb botrány keveredett, holott a liga magára vállalta a problémát és utána több más csapatnál is "rejtélyesen" elromlott a fejhallgató. Csak míg a többi esetről esik egy mondat vagy íródik egy apró cikk, addig a Patriots esetében egy 2 oldalas cikkben taglalják, hogy miért csaltunk megint.Ami a Spygatet illeti az remélem megvan sok mindenkinek, hogy ez a bizonyos filmezés egy nyílt, mindenki számára látogatható edzésen történt. Nem tört be BB a másik edzésére egy kamerával, hogy lefilmezze a másikat. Felteszem a költői kérdést, hogyha nekem fotografikus memóriám van és úgy megnézem az edzést és visszaidézem a kézjeleket, akkor az is csalás?azért nem csak ebből állt a Spygate
Nem mondom, hogy etikus volt, amit csináltunk, azt sem mondom, hogy nem csalás. Amit mondok az az, hogy a Pats megpróbál mindig azon a vékony határon mozogni ami még etikus trükközés és belefér vagy ami már túl megy azon és sokan ráhúzzák a csalás szót.
Deflegate pedig maga egy vicc, az pedig, hogy ekkora ügy alakult belőle az pedig még nagyobb. És bár Brady nem emiatt kapta a büntetést, de az egész ügy ebből alakult ki. Amit szintén érdemes megjegyezni, hogy első körben a vizsgáló bizottság kijelentette, hogy nincs szüksége Brady telefonjára a vizsgálat során. Ezek után, hogy ő mit csinál a saját tulajdonával az az ő dolga, akkor is ha összetöri hogy később se lehessen megvizsgálni. A másik amit érdemes tudni, hogy bár Brady telefonját nem tudták megvizsgálni, amikor akarták, de az összes személyzet és csapattag telefonját igen, akivel kapcsolatba léphetett volna az ügy kapcsán és nem találtak semmilyen bizonyítékot.
Aki pedig fennakad a vékony határ jelzőn és reflektál, hogy emiatt utálja a Patriotsot, annak érdemes lenne elgondolkodnia, hogy hány csapat tett olyat az elmúlt években, ahol átlépték ezt a határt. Gondolhatunk például Tomlin határátlépésére (szó szerint) Rodgers vallomására, labdamelegítés, zajbotrány stb.
ervinator
5. Ez az amiért Goodell keményebben bánik veletek akkor megúsztátok gondolhatjátok a többi tulajnak mennyire tetszett főleg akik érintve voltak az ügyben! Nem teheti meg, hogy nem lép fel ellenetek keményen, másrészt a ti hibátok ha nem csal valaki azt nem lehet büntetni!
Isti81
És persze lehet jönni azzal, hogy a "múltunknak" köszönhetjük ezt, de valójában nem annak, hanem annak hogy rengeteg csapat/tulajdonos/szurkoló frusztrált azért, mert ennyi ideje van a közvetlen élvonalban a Patriots.
5. Ez az amiért Goodell keményebben bánik veletek akkor megúsztátok gondolhatjátok a többi tulajnak mennyire tetszett főleg akik érintve voltak az ügyben! Nem teheti meg, hogy nem lép fel ellenetek keményen, másrészt a ti hibátok ha nem csal valaki azt nem lehet büntetni!Ez pedig a deflagatenél bizonyosodott be, hogy nincs így és ez az igazán szomorú. A liga levezetett egy "külső" vizsgálatot a saját embereivel, amely nem képes egyértelműen bebizonyítani, hogy csalás történt. Igen tudom, hogy az amerikai jogi nyelvben a megfogalmazás megállja a helyét, azonban amikor a liga ténylegesen elkezdte utána vizsgálni a labdák nyomásának változását a kinti-benti hőmérséklet viszonylatában, akkor olyan eredményeket kapott(kaphatott) amiket nem voltak hajlandóak nyilvánosságra hozni, fel lehet tenni a költői kérdést, hogy vajon miért nem? Elismert szakemberek tanúsították és számolták ki, hogy nem történt csalás a körülményeket figyelembe véve. Ennek ellenére példátlan magas büntetés járt a klubnak és külön a klub játékosának, olyan dologért amiért összetörte úgy a telefonját, hogy kijelentették előtte, nem lesz szükség rá a vizsgálat során.
Ami pedig Manninget érinti. Ligának szüksége van egy fehér lovagra, ami Manning volt mindig is, így számomra egyáltalán nem meglepő, hogy végül szépen eltusolták az ügyet és kihozták, hogy semmilyen szabálysértés nem történt. Számomra teljesen irreleváns, hogy Manning szedett e bármilyen növekedési hormont vagy sem, mert bármi is az igazság vagy bármit is gondolok róla, hogy az igazság a szememben cseppet sem csökken Manning sportemberi nagysága és csak a legnagyobb tisztelettel tudok rá gondolni, akkor is, ha sosem rajongtam kifejezetten érte.
Ligának pedig szüksége van egy sötét lovagra is, ami pedig a Patriots illetve most már Brady is mint külön személyiség.
több mint 9 éve
Ami a Spygatet illeti az remélem megvan sok mindenkinek, hogy ez a bizonyos filmezés egy nyílt, mindenki számára látogatható edzésen történt. Nem tört be BB a másik edzésére egy kamerával, hogy lefilmezze a másikat. Felteszem a költői kérdést, hogyha nekem fotografikus memóriám van és úgy megnézem az edzést és visszaidézem a kézjeleket, akkor az is csalás?azért nem csak ebből állt a Spygate
ervinator
több mint 9 éve
Nekem úgy rémlik, hogy a fizikusok pont megtették és az már túl volt a hibahatáron.Mindenki örül valamennyire, hogy vége..Azért az elég vicces, azt kijelenteni "Ráadásul, hogy Brady mindenben közreműködött, mindent megtett annak érdekében, hogy eleget tegyen a Wells jelentés teljes körű kiszolgálásának.." . Gondolom ezért törte össze a mobilját, nalám is bevett eljárás, ha új mobilt veszek az előzőt összetöröm és igen az ismerősi körömben is így tesznek. Nálatok is ez a bevett eljárás gondolom? OK Kicsit furcsa, hogy pont akkor törte össze amikor meg akarták nézni!
De nekem akkor savanyú a szám íze...
Semmilyen bizonyíték nélkül, egy kifejezetten elfogult vizsgálat alapján, valakire így ráhúzni a vizes lepedőt, az több, mint durva..Ráadásul, hogy Brady mindenben közreműködött, mindent megtett annak érdekében, hogy eleget tegyen a Wells jelentés teljes körű kiszolgálásának..
És egy valószínűbb, hogy köze volt a labdák leeresztéséhez mint nem, mondatnak köszönhetően úgy meghurcolták, mint még soha senkit az NFL történetében..
Az egyik, ha nem a legnagyobb QB-t..6 SB részvétellel, 4 gyűrűvel a kezén..
Dopping használók, feleség-gyerekverők, lövöldözős keménykedők, esetleg gyilkosok nem kaptak ekkora eltiltást, ekkora média hurcolást..
Érdekes ez..
Főleg a tegnapi Manning NFL döntés tükrében..
Hogy mennyire is képmutató és részrehajló ez a "közösség", s mennyire is biznisz itt minden..
Manning több, mint valószínű, mint nem, hogy HGH-t, növekedési hormont, PED-et használt a nyakműtétei után..
A hormontartalmú készítményéket felesége vette át a lakcímükön, több alkalommal...Ezt a HGH-t forgalmazó cég egyik alkalmazottja nyilatkozta, aki tudott az egész sztoriról, személyesen közre is működött az egészben..
Később ez a pacák eltűnt, nem nyilatkozhatott többet..Valami miatt..
"Független" NFL vizsgálóbizottság tegnap úgy döntött, hogy a felülvizsgálat nem talált semmit, nem volt nyílt bizonyíték Manning felelősségvonására, így négy bekezdésben lezárta az ügyet...
Szépen, csendben..
Nem volt nagy sajtóhadjárat, felfújt lufi, lejáratás, ecetera..
Mert Manning ikon..
Brady nem az.. 😕
A mérleg elég furcsán működik, még ott is..
S ez néha arcpirító..Sőt..Kifordul tőle az ember gyomra..S ilyenkor elmegy a kedvem az egész NFL-től, bármennyire is szeressem ezt a játékot, a csapatunkat..
kyobalu
Igen több, mint valószínű, hogy nem azért nyert a Pats a Colts ellen, mert a labdákat leeresztették, de nem értem a problémátokat a SB győzelmet megtarthattátok Kraft fizetett 1 millió USD és buktátok az első körös választást tavaly, egyébként Bill szarul draftol az első körben és most Brady 4 meccses eltiltása ettől még mehettek a rájátszásba. Véleményem szerint 3-1 vagy 2-2 lesz , de csak az erős sorsolás miatt, nem kell aggódni nálatok még Matt Cassel is elit irányítónak nézett ki. Brady és a Pats becsületén esett folt miatt kár aggódni, mert azon már jó régen folt esett, a spygate kirobbanásakor. Azt sem értem , miért utáljátok ennyire Goodellt évekig védte a hátatokat ezt sem lehet örökké csinálni. Véleményem szerint az NFL-ben a kémkedés ilyen fokú alkalmazása olyan szintem megkönnyíti az ellenfél ellen való felkészülést és játékot, hogy tudod mit fognak csinálni , nem értem azt az enyhe büntetést amit akkor kaptatok. bármelyik másik sportban elvették volna a győzelmeket és akár még a kizárás sem lett volna lehetetlen néhány évre. Akkoriban az NFL nagyon nagy fejlődésben volt ami ma is tart a népszerűség növekedése töretlen nem lett volna jó dolog a liga népszerűségére nézve, megfosztani benneteket a SB győzelmektől. A vesztes csapatoknak és játékosoknak se lett volna annyira jó, hogy 1-2 év után szólnak nekik, hogy SB-t nyertetek, az a pályán az igaz, de ezt megfosztotta szeretett csapatotok tőlük és sajnos nem csak a SB ellenfelektől hanem többi csapattól is akik ellen csalt a Pats. Szóval szerintem inkább mondjatok köszönetet Goodellnek és a többi tulajnak, hogy nem akartak úgy járni, mint a baseball, mert egy ilyen botrány megrengette volna az NFL-t.
Manninget nem értem, hogy lehet egy cikkben felhozni a Deflategate-tel , nem kötekedésből, de te az Al-Jazeera oknyomozó riportjára hagyatkozol, mondjuk megértem ők ebben baromi profik, ha nem írtam volna ennyit már akkor néhányat a nagy leleplezéseikből megosztanék itt is, mert az Al-Jazeera igazi oknyomozó csatorna. Ez az ügy hülyeség nem is mennék bele , mert kár rá vesztegetni a karaktereket, nyilván megértem, hogy Brady már annyiszor be lett sározva és mindenki azzal jön, hogy nem tisztán nyertek, erre itt van ez a remek oknyomozó riport amibe kapaszkodhatsz. Ámen ha ezt komolyan veszed. Nem kell nézni ha nem tetszik senki nem kényszerít, a siránkozás meg pláne nem kell, szinte minden évben ott vagytok a rájátszásban.
Isti81
Valószínűbb, mint nem, hogy mi Pats és egyben Brady rajongók nagyobb odafigyeléssel, talán akkurátusabban is átnéztük az a bizonyos Wells jelentést, mint más csapatok fanjai, akik különben is utálják a Peccet és Brédit..
Brady igenis mindent megtett annak érdekében, hogy kiszolgálja a Wells jelentésben dolgozók igényeit.
Ha jól emlékszem 9x hallgatták meg személyesen, és az összes adatát megosztotta..Telefonját még a bekérés előtt megsemmisítette, mint ahogy a korábbi telefonjaival is így tett évek óta..A szolgáltatótól bekérték az összes e-mailt, szöveges üzenetet, híváslistát, amit megnézhettek volna a telóján..Semmilyen hátrányba nem keveredett a vizsgálóbizottság emiatt, hiszen minden adat rendelkezésükre állt amire kíváncsiak voltak..
Brady egyedül azt nem szerette volna, ha a telefonján található személyes fotókat, videókat is megtekintette volna a "bizottság", mivel nem bízott szavahihetőségükben, hogy bármi is kikerülne az éterbe..
Brady mindenben közreműködött!! Aki mást mond az hazudik!!
Semmilyen terhelő bizonyíték nem volt arra, hogy tudott a labdák leeresztéséről!!! Maximum sejtés, hogy ő a határérték alján szereti dobálni a lasztikat.. Amivel mindenki el mehet és kitörölheti a bizonyost..
Ez alapján kapott egy kifejezetten erős büntetést és meghurcolták lassan 1,5 éve..
Hasonló jellegű labdamizériáért, labdamelegítésért meccs közben, ki lehet osztani egy 25.000,-es bírságot a Vikings-nak, akik be is ismerték a turpisságot, és csönd van, DE egy undorító Peccnek labdaleeresztés gyanújáért, amit még fizikusok sem tudtak alátámasztani mehet 1 misis bírság, első kör elvétele, és a sztárirányító 4 meccses eltiltása, és 1,5 éves meghurcolása???
Nem fura??
A Manning ügyben..
(Különben semmi bajom Manning-el..Egy korszakos irányítónak tartom őt is..) De, hogyan lehet, ha valaki PED, növekedési hormon "botrányba" keveredik, akkor róla nem írnak? Vele nincs tele a sajtó?
Mindenki letudja azzal, hogy ja, "csak" az Al-Jazeera fújta fel, nem is igaz, csak kamu az egész..
Jah..A CNN után az egyik legkomolyabb oknyomozókkal rendelkező média birodalom biztos vakon ráugrik egy ilyen sztorira, ha nincs mögötte semmilyen valós történet..A Jazeerán és az amerikai sajtóban nyilatkozott a HGH-kat a gyárból sztároknak juttató alkalmazott, aki igazolta Manning feleségének vásárlásait, a hormonok személyes átvételét..S itt ténylegesen voltak üzenetek, e-mail-ek, amik el voltak mentve.. Mellékesen megjegyzem, hogy a labda leeresztős sztoriban ilyenek nem voltak!!! Mégis ott nagyobb volt a valószínűsége mint nem, hogy sáros a csapat..A Manning sztoriban az üzenetek, e-mail-ek, tanúvallomás okafogyottá váltak, kevés bizonyító erővel bírtak, megszüntették az eljárást...
Fura nem???
Ugyanolyan a mérleg??
Doppingolt, orvosi csodákkal felturbózott irányítókkal lehet játszani, leeresztett labdák meg mindent fölül írnak?
Az NFL történetének egyik legnagyobb botránya, legjelentősebb ügye ez a szar labdaleeresztősdi lett??
Vicc az egész..
Persze mindig is lesznek olyanok, akik szerint a Pecc nagyon is megérdemelte, mert egy undorító állandóan a csalás határán, pengeélen táncoló csapat, akinek az irányítója állandóan picsogós, tüllruhás punci..
Legyen, leszarom..
Mindig is több lesz a hülye, mint az értelmes..
DE ha büntetéseket osztunk ki, akkor legyünk már következetesek a ligában..
Drogosok, doppingosok, gyerek-feleségverők, fegyverhasználók, erőszakolók, gyilkosok nem kapnak, kaptak ilyen jellegű és mértékű büntetést mint a Patriots és annak irányítója, egy be nem bizonyított labda vétség után..
Ha teccik, ha nem ez a Patriots rajongók szájában mindig is savanyú lesz..
Mert igazságtalan, elfogult, eltúlzott, felfújt szar..
Kifordul tőle az ember gyomra...
kyobalu
Manningnél az a bibi az egésszel, hogy az Al-Jazeera riportja olyan alkalmazottal volt aki akkor még ott sem dolgozott amikor szerintük Manning használta a szert, ja és úgy emlékszem ő azt állította, hogy találkozott is vele, ami furcsa nem? Egyébként Manningnek is van annyi esze, hogyha tiltott szert akarna használni ne a saját címére rendeljen . Elég logikátlan és mint korábban írtam, nem csak Manninget próbálták besározni mégsem lett senki sem megbüntetve!
több mint 9 éve
...Nyehehe. Szigorúan nem tartozik a lényeghez, de sokan lennének boldogabbak, ha értenék, hogy Goddell mi alapján szabja ki a büntetéseket.
kellemes zenét játszani rajta. Boldogabb lennél ha Vikings és a Green Bayt is ugyanolyan keményen büntették volna?
Isti81
We are all PATRIOTS!