New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Aligha leszek népszerű ezzel, de én már lépnék tovább az egész sztorin. Még jól is jöhet a csapatnak, legalább az uccsó év előtt meglátjuk, Gerappától mit várhatunk éles helyzetben, Brady meg olyan motivált lesz, hogy 12 meccsen megdönt minden rekordot 😀Hasonlóan látom én is. Nem csak azért jöhet jól, mert meglátjuk élesben Gerappát, hanem mert kevesebb fizikai igénybevételnek lesz kitéve Brady és fejben is frissebb lesz a szezon végén.
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
peterk2005Aligha leszek népszerű ezzel, de én már lépnék tovább az egész sztorin. Még jól is jöhet a csapatnak, legalább az uccsó év előtt meglátjuk, Gerappától mit várhatunk éles helyzetben, Brady meg olyan motivált lesz, hogy 12 meccsen megdönt minden rekordot 😀

több mint 9 éve
Nem lesz itt para, 2-2 vagy 3-1, aztan szepen visszalep Gerappa masodhegedusse, jovore meg kap egy jo nagy szerzodest valamelyik csapattol 😊Feltéve, ha az eltiltás az első 4 héten lesz 😊 Ez még nem biztos, Brady ügyvédei elég határozottan mondják, hogy fellebbeznek az ottani legfelsőbb bírósághoz, addig meg nem kell letöltenie. Hogy aztán a lf bíróság mikor lép, az elég megjósolhatatlan. Lehet, hogy az ősz kellős közepén, de az is lehet, hogy az idei idényt még kihúzza. Csak azt kell mérlegelniük Brady ügyvédeinek, nehogy úgy csússzon be a döntés, hogy a playoffra essen az eltiltás, mert az már tényleges szívás lenne. (A fellebbezést várhatóan visszautasítják, de ez már a mostanival is így volt, úgyhogy szerintem itt már nem lehetséges nyerésről szól a játék, hanem egyéb - marketing, stb. - szempontok miatt viszik az ügyet tovább. Szóval eltiltás lesz, az a kérdés, hogy mikorra legyen időzítve.)
Wyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Sztem Gerappa egész más karakter mint Oswi, nem leszbalhé s maradni fog, s a ti szempontotokból ez a helyzet azért lehet jó, mert nagyjából kiderül mennyire lehet számítani rá. Ha jó, akkor tényleg lehet Brady utódja, akinek sztem eleve is őt szánták.
több mint 9 éve
Nem lesz itt para, 2-2 vagy 3-1, aztan szepen visszalep Gerappa masodhegedusse, jovore meg kap egy jo nagy szerzodest valamelyik csapattol 😊miután az 5. forduló előtt az a csapat odaadta nekünk a jövőévi első és 2. körét 😊
Wyatt
több mint 9 éve
Nem lesz itt para, 2-2 vagy 3-1, aztan szepen visszalep Gerappa masodhegedusse, jovore meg kap egy jo nagy szerzodest valamelyik csapattol 😊

több mint 9 éve
Federal appeal court rejected Tom Brady's appeal; Brady's four-game suspension stands.Hát szerintem mindenki Gerappával képzelte eddig is az első négyet...
tenorx
A kérdés, hogy elképzelhető-e egy Oswi féle hiszti, ha 4-0-val lehozza (szerintem Bellicheck territory nem az a hely, de ki tudja)
több mint 9 éve
Federal appeal court rejected Tom Brady's appeal; Brady's four-game suspension stands.
több mint 9 éve
Hát ez nagyon hülye 😊Akkor ezért volt olyan lapos a UFC200! Tudhattam volna! Durva...már nem csak a labdák laposak Brady-nél, de még egy mma gála is azzá válik. Sokkal valószínűbb, mint hogy nem, hogy Brady-nek ehhez is köze volt!
twitter.com/Edelman11/status/752867714780237824
ZERO_L
😛😛😛
több mint 9 éve
Hát ez nagyon hülye 😊twitter.com/Edelman11/status/752867714780237824

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Bírom a mindig derűlátó megfogalmazásaidat 😊 Ilyen szépen régen hallottam azt becsomagolni, hogy a passrush nem volt jó - ha úgy tetszik átlagon aluli - és az is marad vagy még rosszabb lesz... 😊Ja értem, én nem kattintottam bele, csak a sokak által lesajnált sec részből az egész secondaryra gondoltam 😊Ki sajnálja le? 😊Nem vitatkozni akarok, de a cikkben csak a CB-kről van szól, azokat rangsorolja nem veszi bele a safetyket. Safetyk nélkül azért nem tűnt ennyire acélosnak, jónak ez a társaság a szezon előtt. Erre utaltam azzal, hogy "a sokak, sokunk által lesajnált sec-t."
Safetyk között kifejezetten jól állunk, DMC évek óta elit, Chung legutóbbi szezonját bármikor elfogadom, Harmon harmadik opciónak teljesen kiváló, és akkor van még egy 2. körös emberke is, remélhetőleg mutat is valamit 😊
CB-ben is csak az volt a para, hogy semmi mélység nem volt Butler és Ryan mögött, talán most már egy fokkal jobb lesz a helyzet 😊
Wyatt
Szerencsére jövőre már nem kell ettől előre félni. Látható volt, hogy Butler vezetésével úgy tűnik megoldják, méghozzá nem is akármilyen szinten!
Kérdés csak annyi, hogy lesz-e passrush, mert annak hiányában (reméljük ChJones hiánya nem lesz érezhető --- tudom, hogy sajnos a szezon 2., fontosabb felében szinte észrevehetetlen volt, de akkor is volt, hogy két ember állt vele szemben pont a brutál szezon kezdés miatt), hátul is nehezebb dolguk lesz.
FunHun
A CB-helyzet annyira nem volt azért pöpec összességében, de ahhoz képest nem is volt rossz, hogy az első három emberke elment. Az első két poszt megvolt, most remélhetőleg a harmadik is meglesz 😊
Pass rush miatt én nem aggódom, Chandler Jonesszal együtt sem mindig volt fényes, nélküle sem volt rossz. Ninko és Sheard tavaly is jól tolták, ha Long egészséges tud maradni, szerintem igazából még csak visszaesés sem lesz itt 😊 A két pufifánk fogja a futásokat és tartja a helyét, aztán Magastorony és Collins mehet középről terrorizálni. Nem lesz ez rossz 😊
Wyatt
több mint 9 éve
4. New England. 22.TampaEnnek ellenére én szívesen elcserélném a játékosokat😊
több mint 9 éve
Ja értem, én nem kattintottam bele, csak a sokak által lesajnált sec részből az egész secondaryra gondoltam 😊Ki sajnálja le? 😊Nem vitatkozni akarok, de a cikkben csak a CB-kről van szól, azokat rangsorolja nem veszi bele a safetyket. Safetyk nélkül azért nem tűnt ennyire acélosnak, jónak ez a társaság a szezon előtt. Erre utaltam azzal, hogy "a sokak, sokunk által lesajnált sec-t."
Safetyk között kifejezetten jól állunk, DMC évek óta elit, Chung legutóbbi szezonját bármikor elfogadom, Harmon harmadik opciónak teljesen kiváló, és akkor van még egy 2. körös emberke is, remélhetőleg mutat is valamit 😊
CB-ben is csak az volt a para, hogy semmi mélység nem volt Butler és Ryan mögött, talán most már egy fokkal jobb lesz a helyzet 😊
Wyatt
Szerencsére jövőre már nem kell ettől előre félni. Látható volt, hogy Butler vezetésével úgy tűnik megoldják, méghozzá nem is akármilyen szinten!
Kérdés csak annyi, hogy lesz-e passrush, mert annak hiányában (reméljük ChJones hiánya nem lesz érezhető --- tudom, hogy sajnos a szezon 2., fontosabb felében szinte észrevehetetlen volt, de akkor is volt, hogy két ember állt vele szemben pont a brutál szezon kezdés miatt), hátul is nehezebb dolguk lesz.
FunHun
A CB-helyzet annyira nem volt azért pöpec összességében, de ahhoz képest nem is volt rossz, hogy az első három emberke elment. Az első két poszt megvolt, most remélhetőleg a harmadik is meglesz 😊
Pass rush miatt én nem aggódom, Chandler Jonesszal együtt sem mindig volt fényes, nélküle sem volt rossz. Ninko és Sheard tavaly is jól tolták, ha Long egészséges tud maradni, szerintem igazából még csak visszaesés sem lesz itt 😊 A két pufifánk fogja a futásokat és tartja a helyét, aztán Magastorony és Collins mehet középről terrorizálni. Nem lesz ez rossz 😊

több mint 9 éve
Úgyis lesz aki szerint ez sem jelzi, hogy mekkora játékos is TB, de azért szerintem mindenképpen elképesztő, hogy Ő az egyetlen aki a 2011-es kezdete óta minden egyes évben Top 5-ben volt az NFL Top100 listáján!!!www.youtube.com/watch?v=BdLOA5PqMJQ&feature=player_embedded
több mint 9 éve
Ki sajnálja le? 😊Nem vitatkozni akarok, de a cikkben csak a CB-kről van szól, azokat rangsorolja nem veszi bele a safetyket. Safetyk nélkül azért nem tűnt ennyire acélosnak, jónak ez a társaság a szezon előtt. Erre utaltam azzal, hogy "a sokak, sokunk által lesajnált sec-t."
Wyatt
több mint 9 éve
Ki sajnálja le? 😊 Safetyk között kifejezetten jól állunk, DMC évek óta elit, Chung legutóbbi szezonját bármikor elfogadom, Harmon harmadik opciónak teljesen kiváló, és akkor van még egy 2. körös emberke is, remélhetőleg mutat is valamit 😊

több mint 9 éve
Butler különösen érdekes, főleg az alábbi cikk fényében:No, Gronk lett a 9., Brady a 2. Julien meg a 87.Épphogy kimaradtak:
Akkor most már nyugodtan jöhet az 5.
Wyatt
105 McCourty
108 Gostkowski
109 Collins
Butler? Magastorony?
Spigo
www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-cornerback-groups/
Mondjuk az érdekes, hogy milyen előkelő helyre rangsorolják a sokak, sokunk által lesajnált sec-t...
több mint 9 éve
DMC ignorálása ellen már korábban is felemeltem a hangom, pláne, hogy Mátyiő a 28. A két LB, de akkor különösen Hightower megint WTF. Az, hogy rúgó nincs a 100-ban, az mondjuk egy dolog. De Butler is kurva underrated, főleg, hogy Peters 65. LOLNo, Gronk lett a 9., Brady a 2. Julien meg a 87.Épphogy kimaradtak:
Wyatt
105 McCourty
108 Gostkowski
109 Collins
Butler? Magastorony?
Spigo

több mint 9 éve
No, Gronk lett a 9., Brady a 2. Julien meg a 87.Épphogy kimaradtak:
Wyatt
105 McCourty
108 Gostkowski
109 Collins
Butler? Magastorony?
több mint 9 éve
No, Gronk lett a 9., Brady a 2. Julien meg a 87.Akkor most már nyugodtan jöhet az 5.

több mint 9 éve
Na igen, csak már nem akartam a 10. posztot is a sajátomnak tudni itt, gondoltam, ezt már nem írom be 😀Na de így viszont:
www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1170389483002200/?type=3&theater

több mint 9 éve
A csapathoz is van kapcsolata, meg amúgy is holt szezon van, szóval szerintem elfér, hogy állítólag a bostoni kisebb sportolók (pl Brady) nagy erőkkel próbálják meggyőzni Kevin Durantet, hogy a Celticshez szerződjön. Szerintem jópofa 😊Hát remélem, a szezon nagyobb sikert hoz. 😊 Durant a Warriorshoz igazolt.
Ez is jó 😊
twitter.com/davidortiz/status/749372847156523008
Wyatt