New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Az öreg unatkozott az egyik délután, aztán gondolt egyet...

twitter.com/DougKyed/status/740599600566927360
ZERO_L
Imádom az öreget és Ninko-t is, az ilyen kis hírek miatt tűnik marha távolinak a szezon 😀
több mint 9 éve
Dobson volt az első edzésnapon a legjobb WR, igaz Edelman és Amendola nem volt jelen, plusz mint tudjuk semmi jelentősége 😀

szerk: félreolvastam. Hogan volt az ász (6 elkapás), Dobsonnal csak önmagához képest volt jó napja (4 elkapás). 😊

Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 ftw.usatoday.com/2016/06/roger-goodell-nfl-twitter
Wyatt
Háát.... az előző fényképes szvsz tök jó poén, de feltörni egy twitter accot (az még oké), és a halálhírét terjeszteni valakinek az baromi ízléstelen.... Inkább tett volna ki egy pucér nős hempergős képet, vagy valami velő karikatúrát, az sokkal jobban ütött volna.

Arról nem is beszélve, hogy ugye akinek a halálhírét terjesztik, az ..... 😉
peterk2005
Ez szimplán azért került belinkelésre, hogy Briggs szavai érthetők legyenek, én csak azon mosolyogtam

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt
Háát.... az előző fényképes szvsz tök jó poén, de feltörni egy twitter accot (az még oké), és a halálhírét terjeszteni valakinek az baromi ízléstelen.... Inkább tett volna ki egy pucér nős hempergős képet, vagy valami velő karikatúrát, az sokkal jobban ütött volna.

Arról nem is beszélve, hogy ugye akinek a halálhírét terjesztik, az ..... 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Az öreg unatkozott az egyik délután, aztán gondolt egyet...

twitter.com/DougKyed/status/740599600566927360

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
 twitter.com/LanceBriggs/status/740233293333815296
😀

több mint 9 éve
Slater helyét mennyire érzitek biztosnak az 53-ban? Televagyunk tehetséges játékosokkal akiket nehéz lenne a PS-be csempészni.
gordon
Én 100 százalékosnak érzem. Az ST legjobb tagját (évek óta kb All-Pro) tuti berakjuk. Sokkal előbb gondolkodnék el Boldenen, de szerintem ő is túl jó ott ahhoz, hogy ne kerüljön be az 53-ba, sőt a 46-ba

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 445
 twitter.com/OnlyInBOS/status/740151468716498944
😀

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Slater helyét mennyire érzitek biztosnak az 53-ban? Televagyunk tehetséges játékosokkal akiket nehéz lenne a PS-be csempészni.
több mint 9 éve
Az a helyzet, hogy az évek alatt Tom Bradyt is szívébe zárta bostoni közönség, talán Kraft urat is megszokták már (bár sokak szemében megbocsáthatatlan bűne, hogy republikánus). De az igazi nemzeti hős bizony, nem Brady és nem Gronk, hanem David "Big Papi" Ortiz.
Kollega
+ John Hannah 😊
winston
Nagyon mellé! Ha olyan nevet akartam volna mondani, aki már visszavonult, akkor az NBA jelenlegi elnökét mondtam volna, aki Larry Bird.
Kollega
Mivaaaan? 😀 😉
gdavid
Szerintem mindkettő helyi legenda. Nyilván Bird is.
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Az a helyzet, hogy az évek alatt Tom Bradyt is szívébe zárta bostoni közönség, talán Kraft urat is megszokták már (bár sokak szemében megbocsáthatatlan bűne, hogy republikánus). De az igazi nemzeti hős bizony, nem Brady és nem Gronk, hanem David "Big Papi" Ortiz.
Kollega
+ John Hannah 😊
winston
Nagyon mellé! Ha olyan nevet akartam volna mondani, aki már visszavonult, akkor az NBA jelenlegi elnökét mondtam volna, aki Larry Bird.
Kollega
Mivaaaan? 😀 😉
gdavid
A kávém előtt mindig leírok valami hülyeséget ezek szerint 😕
Ez most nem tudom, hogy sikerült, de ígérem ezután nem posztolok 10 óra előtt!

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Kollega
+ John Hannah 😊
winston
Kollega
Mivaaaan? 😀 😉

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Kollega
+ John Hannah 😊
winston

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Kollega
+ John Hannah 😊
több mint 9 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Én ezekhez nem értek, de jót mosolyogtam rajta 😀

több mint 9 éve
Buffalo 😀 😀
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000666085/article/triplea-affiliates-host-dueling-tom-brady-promotions
Wyatt
A Buffalo Bisons esetében nem csak azt kell tekintetbe venni, hogy a Bills csoportellenfele a Patsnek, hanem azt is, hogy a Blue Jays (melynek fiókcsapata) is csoportellenfele a Red Soxnak. Bár nem akkora a rivalizálás, mint a senkiházi new yorkiakkal. Mondanám, hogy akárcsak futballban, de ott tized akkora sérelmek sincsenek a két rivális között, mint az MLB-ben.

Amúgy voltam szerencsétlen tegnap este elkapni a Blue Jays elleni meccsünket a Fenwayen, de örömöm nem volt benne (bár a vége 5-4 lett, de a 6. inning végén végén még 5-0 volt oda). Sajnos összesítésben is bejött a Sox elé az Orioles, de ott még sehol sem tart a szezon a végéhez képest.

A football szezonhoz szokottaknak mondom, hogy a Red Soxnak alapszakaszból még 129 meccs van hátra 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Egy kis holt szezon
Gronk megint bevállalta a hajledobást
 espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4793327/rob-gronkowski-shaves-his-head-in-support-of-cancer-event

Buffalo 😀 😀
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/pa2m9epjguhdjz2seks1
Triple-A affiliates host dueling Tom Brady promotions
The Boston Red Sox's Triple-A affiliate announced Tuesday that the team will host "Free Brady Friday" on June 10. Some lucky fans will get into the game for free.

több mint 9 éve
Talib lövöldözésbe keveredett. Egyet kapott a lábába ő is.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Azert alighanem a donto nagyobb sokk volt ott 😊 ezen a meccsen az volt a durva, hogy durvan masfel negyednyi jatekkal lett oriasi a kulonbseg, es a 3. negyed elejetol mar nem is eroltettuk a tamadasokat. Nagyon durva lett volna, ha Bradyek vegignyomjak. Siman lehetett volna 70+
Mondjuk nalunk a 2006-os Colts elleni lenne a szoros masodik
Wyatt
és még így is megkaptuk a running up the score vádját
vpi
Csúnya Pats. Mondjuk azon a meccsen pont nehéz lett volna amúgy jobban visszavenni annál, hogy Hoyer irányított gyakorlatilag egy félidőn keresztül

több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Azert alighanem a donto nagyobb sokk volt ott 😊 ezen a meccsen az volt a durva, hogy durvan masfel negyednyi jatekkal lett oriasi a kulonbseg, es a 3. negyed elejetol mar nem is eroltettuk a tamadasokat. Nagyon durva lett volna, ha Bradyek vegignyomjak. Siman lehetett volna 70+
Wyatt
és még így is megkaptuk a running up the score vádját
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Most akartam linkelni 😊
Vajon mennyit érhet ez a kártya?😊
NB2
Egy ilyet találtam csak:
 m.ebay.com/itm/2008-Topps-Allen-Ginter-Tom-Brady-d-10-25-Custom-Card-/201496842474

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
Most akartam linkelni 😊
Vajon mennyit érhet ez a kártya?😊
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Azt a hetyke bajszot 😀
 m.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1148563968518085/?type=3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve