New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Az öreg unatkozott az egyik délután, aztán gondolt egyet...Imádom az öreget és Ninko-t is, az ilyen kis hírek miatt tűnik marha távolinak a szezon 😀
twitter.com/DougKyed/status/740599600566927360
ZERO_L
több mint 9 éve
Ez szimplán azért került belinkelésre, hogy Briggs szavai érthetők legyenek, én csak azon mosolyogtamftw.usatoday.com/2016/06/roger-goodell-nfl-twitterHáát.... az előző fényképes szvsz tök jó poén, de feltörni egy twitter accot (az még oké), és a halálhírét terjeszteni valakinek az baromi ízléstelen.... Inkább tett volna ki egy pucér nős hempergős képet, vagy valami velő karikatúrát, az sokkal jobban ütött volna.
Wyatt
Arról nem is beszélve, hogy ugye akinek a halálhírét terjesztik, az ..... 😉
peterk2005

több mint 9 éve
ftw.usatoday.com/2016/06/roger-goodell-nfl-twitterHáát.... az előző fényképes szvsz tök jó poén, de feltörni egy twitter accot (az még oké), és a halálhírét terjeszteni valakinek az baromi ízléstelen.... Inkább tett volna ki egy pucér nős hempergős képet, vagy valami velő karikatúrát, az sokkal jobban ütött volna.
Wyatt
Arról nem is beszélve, hogy ugye akinek a halálhírét terjesztik, az ..... 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az öreg unatkozott az egyik délután, aztán gondolt egyet... twitter.com/DougKyed/status/740599600566927360

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Slater helyét mennyire érzitek biztosnak az 53-ban? Televagyunk tehetséges játékosokkal akiket nehéz lenne a PS-be csempészni.Én 100 százalékosnak érzem. Az ST legjobb tagját (évek óta kb All-Pro) tuti berakjuk. Sokkal előbb gondolkodnék el Boldenen, de szerintem ő is túl jó ott ahhoz, hogy ne kerüljön be az 53-ba, sőt a 46-ba
gordon

több mint 9 éve
twitter.com/OnlyInBOS/status/740151468716498944😀
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Slater helyét mennyire érzitek biztosnak az 53-ban? Televagyunk tehetséges játékosokkal akiket nehéz lenne a PS-be csempészni.
több mint 9 éve
Szerintem mindkettő helyi legenda. Nyilván Bird is.Mivaaaan? 😀 😉Nagyon mellé! Ha olyan nevet akartam volna mondani, aki már visszavonult, akkor az NBA jelenlegi elnökét mondtam volna, aki Larry Bird.Az a helyzet, hogy az évek alatt Tom Bradyt is szívébe zárta bostoni közönség, talán Kraft urat is megszokták már (bár sokak szemében megbocsáthatatlan bűne, hogy republikánus). De az igazi nemzeti hős bizony, nem Brady és nem Gronk, hanem David "Big Papi" Ortiz.+ John Hannah 😊
Kollega
winston
Kollega
gdavid
több mint 9 éve
A kávém előtt mindig leírok valami hülyeséget ezek szerint 😕Mivaaaan? 😀 😉Nagyon mellé! Ha olyan nevet akartam volna mondani, aki már visszavonult, akkor az NBA jelenlegi elnökét mondtam volna, aki Larry Bird.Az a helyzet, hogy az évek alatt Tom Bradyt is szívébe zárta bostoni közönség, talán Kraft urat is megszokták már (bár sokak szemében megbocsáthatatlan bűne, hogy republikánus). De az igazi nemzeti hős bizony, nem Brady és nem Gronk, hanem David "Big Papi" Ortiz.+ John Hannah 😊
Kollega
winston
Kollega
gdavid
Ez most nem tudom, hogy sikerült, de ígérem ezután nem posztolok 10 óra előtt!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Mivaaaan? 😀 😉Nagyon mellé! Ha olyan nevet akartam volna mondani, aki már visszavonult, akkor az NBA jelenlegi elnökét mondtam volna, aki Larry Bird.Az a helyzet, hogy az évek alatt Tom Bradyt is szívébe zárta bostoni közönség, talán Kraft urat is megszokták már (bár sokak szemében megbocsáthatatlan bűne, hogy republikánus). De az igazi nemzeti hős bizony, nem Brady és nem Gronk, hanem David "Big Papi" Ortiz.+ John Hannah 😊
Kollega
winston
Kollega
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Nagyon mellé! Ha olyan nevet akartam volna mondani, aki már visszavonult, akkor az NBA jelenlegi elnökét mondtam volna, aki Larry Bird.Az a helyzet, hogy az évek alatt Tom Bradyt is szívébe zárta bostoni közönség, talán Kraft urat is megszokták már (bár sokak szemében megbocsáthatatlan bűne, hogy republikánus). De az igazi nemzeti hős bizony, nem Brady és nem Gronk, hanem David "Big Papi" Ortiz.+ John Hannah 😊
Kollega
winston
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Az a helyzet, hogy az évek alatt Tom Bradyt is szívébe zárta bostoni közönség, talán Kraft urat is megszokták már (bár sokak szemében megbocsáthatatlan bűne, hogy republikánus). De az igazi nemzeti hős bizony, nem Brady és nem Gronk, hanem David "Big Papi" Ortiz.+ John Hannah 😊
Kollega
több mint 9 éve
Az a helyzet, hogy az évek alatt Tom Bradyt is szívébe zárta bostoni közönség, talán Kraft urat is megszokták már (bár sokak szemében megbocsáthatatlan bűne, hogy republikánus). De az igazi nemzeti hős bizony, nem Brady és nem Gronk, hanem David "Big Papi" Ortiz.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Buffalo 😀 😀A Buffalo Bisons esetében nem csak azt kell tekintetbe venni, hogy a Bills csoportellenfele a Patsnek, hanem azt is, hogy a Blue Jays (melynek fiókcsapata) is csoportellenfele a Red Soxnak. Bár nem akkora a rivalizálás, mint a senkiházi new yorkiakkal. Mondanám, hogy akárcsak futballban, de ott tized akkora sérelmek sincsenek a két rivális között, mint az MLB-ben.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000666085/article/triplea-affiliates-host-dueling-tom-brady-promotions
Wyatt
Amúgy voltam szerencsétlen tegnap este elkapni a Blue Jays elleni meccsünket a Fenwayen, de örömöm nem volt benne (bár a vége 5-4 lett, de a 6. inning végén végén még 5-0 volt oda). Sajnos összesítésben is bejött a Sox elé az Orioles, de ott még sehol sem tart a szezon a végéhez képest.
A football szezonhoz szokottaknak mondom, hogy a Red Soxnak alapszakaszból még 129 meccs van hátra 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Egy kis holt szezonGronk megint bevállalta a hajledobást
espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4793327/rob-gronkowski-shaves-his-head-in-support-of-cancer-event
Buffalo 😀 😀

több mint 9 éve
Talib lövöldözésbe keveredett. Egyet kapott a lábába ő is.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Csúnya Pats. Mondjuk azon a meccsen pont nehéz lett volna amúgy jobban visszavenni annál, hogy Hoyer irányított gyakorlatilag egy félidőn keresztülAzert alighanem a donto nagyobb sokk volt ott 😊 ezen a meccsen az volt a durva, hogy durvan masfel negyednyi jatekkal lett oriasi a kulonbseg, es a 3. negyed elejetol mar nem is eroltettuk a tamadasokat. Nagyon durva lett volna, ha Bradyek vegignyomjak. Siman lehetett volna 70+és még így is megkaptuk a running up the score vádját
Mondjuk nalunk a 2006-os Colts elleni lenne a szoros masodik
Wyatt
vpi

több mint 9 éve
Azert alighanem a donto nagyobb sokk volt ott 😊 ezen a meccsen az volt a durva, hogy durvan masfel negyednyi jatekkal lett oriasi a kulonbseg, es a 3. negyed elejetol mar nem is eroltettuk a tamadasokat. Nagyon durva lett volna, ha Bradyek vegignyomjak. Siman lehetett volna 70+és még így is megkaptuk a running up the score vádját
Mondjuk nalunk a 2006-os Colts elleni lenne a szoros masodik
Wyatt
több mint 9 éve
Most akartam linkelni 😊Egy ilyet találtam csak:
Vajon mennyit érhet ez a kártya?😊
NB2
m.ebay.com/itm/2008-Topps-Allen-Ginter-Tom-Brady-d-10-25-Custom-Card-/201496842474

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Most akartam linkelni 😊Vajon mennyit érhet ez a kártya?😊
több mint 9 éve
Azt a hetyke bajszot 😀m.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1148563968518085/?type=3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Azert alighanem a donto nagyobb sokk volt ott 😊 ezen a meccsen az volt a durva, hogy durvan masfel negyednyi jatekkal lett oriasi a kulonbseg, es a 3. negyed elejetol mar nem is eroltettuk a tamadasokat. Nagyon durva lett volna, ha Bradyek vegignyomjak. Siman lehetett volna 70+Mondjuk nalunk a 2006-os Colts elleni lenne a szoros masodik