New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Arra a cikkre, amely Romo-t vagy Andy Daltont a bluechip kategóriába sorolja, kár ilyen sok szót vesztegetni.
több mint 9 éve
Anno én is olvastam egy cikket... de vettem egy nagy levegőt és inkább nem "raktam be" ide, alaposan megkommentálva... épp azért, hogy ne induljon egy ilyen vita.A játékosállományunk NFL szinten azért az első harmadban van. Senki ne mondja nekem, hogy a Dallas vagy épp a Vikings meccsnapi aktív kerete előreláthatóan "teljesebb" a miénknél. Tavaly és 3 évvel ezelőtt is alapembereink dőltek ki, mégis összejött a min. 11 (de inkább 12) győzelem. Lehet papolni BB-ről, a rendszerről és a coaching staffról... de azért nekik is kellett alapanyag az épp aktuális csodatételhez... 😀
Azonban tény, hogy a tőlünk elszabadult játékosok viszonylag ritkán produktívak máshol, szóval az itteni eredményességükben BB-nek és az általa kiépített rendszernek is komoly szerepe van.
Tom és Gronk nélkül a jelenlegi keret optimális esetben ugyanúgy összeszedhetne 10-11 győzelmet, mint anno a TB-mentes 2008-as szezonban. De ne próbáljuk ki... 😊
És még valami... nálam a játékosállomány egész nem az elit és a "jó" játékosok felsorolását jelenti, hanem a végső, meccsnapi aktív keret minden játékosát...
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Egy csapat erősségét,minőségét - ha nem az edző kvalitásait, és zsenialitását nézzük - az adja, hogy hány posztján elit játékos és hány minőségi, jómunkás ember dolgozik össze a siker érdekében..Mivel nagyon ritkán fordul elő, hogy elöl tudjunk választani a draftokon sztárnak kinyilvánított playákat így maradnak a "talent"-nek nevezetett, minőségi játékosnak nevelhető, 2-6. körös játékosok.
Az nfl.com-os cikk a csapatok talentjei, bluechipjei alapján hozott egy rangsort, amibe még véletlenül sem fért be a csapatunk a legjobb 10-be..Pedig szinte mindenhol a legjobb 3 SB contender csapatnak írnak minket..S ez az ami felhúzta a társaságot itt! Mert hogy lehet, hogy power rankingben ott vagyunk az élen, talentekben meg nem?? Logikátlan, ha finoman fogalmazok....
A cikkben olyan neveket, játékosokat írtak be bluechip-nek akik néha, még az első csapatba sem kerülhetnének be nálunk..
De nézzük, hogy nálunk - a pff, és az nfl.com szerint is - elit játékosok a posztjukon:
Brady, Gronk, Edelman, Dola, Lewis, Benett, Solder, Vollmer + Collins, Hightower, DMC, Butler
Megbízható, minőségi jómunkásember, de nem elit: Blount, Kline, Knighton, Brown, Branch, Ninko, Sheard, Long, Chung..
Ez összesen: 12 elit és 9 minőségi játékos..S nem azért mert hazahúz a szívünk!!!
De rohadtul nem érdekelnek engem ezek a talent statisztikák..A lényeg, hogy a rendelkezésre álló anyaggal, játékosokkal juttasson el minket megint a SB-ba az öreg..
S ha lehet, akkor nyerjük is meg megint..
Erre pedig 2017-ben nagy esély lesz szerintem, mert az utóbbi évek legerősebb rostere van jelenleg a csapatnál.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Speciel amiről vitatkoztok az legkevésbé szól erről a csapatról. Speciel az tökéletesen igaz, hogy egy ilyen lista nem szól a posztokról, csak a poszton belüli helyezésről tehetség szerint. Az is igaz, hogy BB viszonylag közepesen jegyzet emberből hoz ki viszonylag sokat. De elég hülyének kell valakinek lennie, aki szerint ennek az értékmérője az, hogy mennyit keres, vagy hol draftolták. Most akkor Wes Welker nem talent, mert undrafted volt? Majd amikor a szobrát avatják Cantonban, ezen együtt fogunk röhögni. Szándékosan nem Butlert (undrafted), vagy Edelmant (7. kör) írom, hanem olyat, aki más csapatban is letett valamit.Ezek a jó képességűek minden évben lehúznak kb. 32 játékost az első körben. A scoutok sem tök hülyék, ott nem tudsz olyat húzni, aki nem tehetséges. Azért válik a vita tök értelmetlenné, mert a tehetség pont egy "jukas" garast sem ér az NFL-ben. Minden évben egy csomó tehetséges srác megy bolti eladónak, mert nem kerül be a ligába. Valaki írta is a nagymenő QB-t, aki magának passzolt, oszt most apuka pénzén szív, piál és kurvázik.
Ebben a ligában minden csapat ugyanannyi pénzt költhet. Nem a talent tesz különbséget, hanem ha van egy Bill Belichicked, vagy Tony Dungyd.
A másik dolog, hogy ezeket a senkiházi gyökereket betűre fizetik az NFL.com-on. Bármilyen baromságot leírnak, mert pénzt kapnak érte.
Ebben a ligában az egyik csapat pont annyival erősebb a másiknál, amennyivel később draftol. Tehát mi vagyunk a legerősebbek, mert csak a második kör végén húztunk először. Van még kérdés?
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Micsoda cica-mica kandúr-bandi harc van itt... Tényleg kibaszottul elvonási tünetei vannak mindenkinek :-P
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Summázom: A Pats talentben simán top10.Ugyanis, kevés egzakt mérőszáma van a talentnek, az egyik ilyen az eredményeség.Oké, akkor neked is felteszem a kérdést: mi a különbség a power ranking és a talent level ranking között?
Sobri Jóska
Mert a levezetésed szerint semmi. Az NFL.com-os cikk szerint viszont van, és az az utóbbiról szól. Sőt, mondok még durvábbat. A pff is szokott évente ilyen kis színezgetős játékot játszani, ahol beszínezgetnek játékosokat különböző színűre. És Brady ott se kékebb a kéknél, nem kékebb, mint mondjuk Kikli. És nem csak az NFL.com, meg a pff, de még ezernyi másik oldal is szokott ilyen talent rankinget csinálni. Hogy mi értelme? Mi értelme van a draftboardnak? Mi értelme van a mock draftnak? Mi értelme rangsorba rakni a csapatokat átlagos életkor szerint? Vagy átlag súly szerint rangsorolni az offensive line-okat? Mi értelme az NFL top 100-nak? Soroljam még? Játék. Kitölti az offszezont. Témát ad a beszélgetéshez. És esetleg - nem feltétlenül, de előfordul - bizonyos szempontból érdekes, hasznos infók is lehetnek benne.
De mi nem erről beszélgetünk, hanem azon vitázunk, hogy vazze a talent ranking akkor is power ranking és kész, pont. Mert csak annak van értelme, vagy nem tudom. Igazából fogalmam sincs, hogy ez miért vitatéma egyáltalán.. 😀
Gyere le a szerről vagy állj le a kannással mert elveszel a számok világában 😊 Bejössz ide a topikunkba és bedobod, hogy nem top10-es a keretünk és lelépnél anélkül, hogy leírnád a listádat? Na ne már! Btw mindig is kíváncsi voltam, hogy mi alapján "számolja" ki bárki is, hogy valaki 5ször annyit ér, mint a másik? Miért nem 4szer? Vagy 2,6-szor? 😛Kezdjük ott, hogy nem én jöttem be ide és dobtam be. Wyatt tett be egy NFL cikket, és lehülyézte. Én meg ha már lehülyézte, megnéztem, hogy miről szól. És bár nem olvastam végig, azt felfogtam, hogy talent ranking. És voltam olyan hülye, hogy elgondolkodtam rajta, sőt, annyira hülye is voltam, hogy a "topicotokban" reagáltam rá. Mentségemre szóljon, hogy Wyatt-al jóba vagyunk, ezért az ő posztjára valahogy reflexből reagáltam, mert egyébként szoktam a postjaira reagálni, ha nem is itt. 😊 Elnézést, legközelebb jobban odafigyelek, hogy ne tévedjek rossz helyre. 😊
gordon
(Egyébként Brady nem 5-ször annyit ér, hanem e alapú logaritmus negyvennégyszer, csak kerekítettem. Hülye kérdésre hülye válasz, kvittek vagyunk? 😊 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hogy mi ezen a bullshit? Az a kérdés például, hogy "és mire mennek vele"? 😊 Meg ezek a ha ez nem lenne hanem az lenne, ha pénzünk lenne, ha nem lenne pénzünk fejtegetések? Innen már tényleg csak a labda nyomás hiányzik, és megérkeztünk 😀Gyere le a szerről vagy állj le a kannással mert elveszel a számok világában 😊
Egyébként nem akarok én kivenni senkit. Eszembe nem jutott, hogy akárki képes ezt szó szerint érteni. Egyszerűen arra utaltam, hogy egy talent level rangkingban egy Brady 100 pontból max 100-at kaphat, és lehet, hogy egy LB is százat kap, mert talentben a posztján annyit ér. Mint mondjuk Watt, Miller vagy Kikli. Ergó egy talent level ranking nem (vagy sokkal kevésbé) súlyoz posztokra, egyszerűen csak a talent összességet néz. A power ranking meg súlyoz, és azon Brady ötszöt annyit ér, mint Kikli valaha érhet. Ezért más az egyik, és más a másik. És ezért írtam, hogy ha az egyik csapatban van 2 talentben százas, és mellette egy rakat nyolcvanas, az összesen nem biztos, hogy lesz annyi, mintha lenne 5-6 kilencvenes. Akkor is, ha egy élő mecccsen az előbbi százból százszor bucira veri az utóbbit, mert az a kettő százasa súlyban sokkal többet ad hozzá az összeshez. Így értettem a "kivesszük"-et. Ha addig nem tudunk elvergődni, hogy ezt rögzítsük, akkor kár erről vitázni, mert az lesz belőle, hogy az az NFL cikk színvonalasabb, mint ez a conversation.
A saját top tízemet egyébként szívesen megvitatom, de hogy nem most és nem itt, az ezek után hótziher. 😀 Én voltam a marha, hogy reagáltam, elnézést. Már itt se vagyok. 😉
peterk2005
Bejössz ide a topikunkba és bedobod, hogy nem top10-es a keretünk és lelépnél anélkül, hogy leírnád a listádat? Na ne már!
Btw mindig is kíváncsi voltam, hogy mi alapján "számolja" ki bárki is, hogy valaki 5ször annyit ér, mint a másik? Miért nem 4szer? Vagy 2,6-szor? 😛
több mint 9 éve
Summázom:A Pats talentben simán top10.
Ugyanis, kevés egzakt mérőszáma van a talentnek, az egyik ilyen az eredményeség.
(Ha nem ez lenne, akkor mondhatjuk, hogy talentben 100/100-as Manziel, csak kicsit piás, vagy R.Bush, csak kicsit belassult, vagy Vernon Davis, csak kicsit öreg. Mondhatjuk, csak sok értelmes konklúzió nem jön ki belőle.)
És nehéz összerakni bármilyen olyan egzakt PR-t, talent rankinget, SB contender rankinget, stb., amelyben a Pats nem top10.
De persze leírhatjuk, hogy nem egzakt módon top5 talentben a: Jax, Titans, Raiders, Niners, Bucs, csak semmilyen egzakt módon ez nem igazolható.
De lehet így érezni...
több mint 9 éve
Hogy mi ezen a bullshit? Az a kérdés például, hogy "és mire mennek vele"? 😊 Meg ezek a ha ez nem lenne hanem az lenne, ha pénzünk lenne, ha nem lenne pénzünk fejtegetések? Innen már tényleg csak a labda nyomás hiányzik, és megérkeztünk 😀Egyébként nem akarok én kivenni senkit. Eszembe nem jutott, hogy akárki képes ezt szó szerint érteni. Egyszerűen arra utaltam, hogy egy talent level rangkingban egy Brady 100 pontból max 100-at kaphat, és lehet, hogy egy LB is százat kap, mert talentben a posztján annyit ér. Mint mondjuk Watt, Miller vagy Kikli. Ergó egy talent level ranking nem (vagy sokkal kevésbé) súlyoz posztokra, egyszerűen csak a talent összességet néz. A power ranking meg súlyoz, és azon Brady ötszöt annyit ér, mint Kikli valaha érhet. Ezért más az egyik, és más a másik. És ezért írtam, hogy ha az egyik csapatban van 2 talentben százas, és mellette egy rakat nyolcvanas, az összesen nem biztos, hogy lesz annyi, mintha lenne 5-6 kilencvenes. Akkor is, ha egy élő mecccsen az előbbi százból százszor bucira veri az utóbbit, mert az a kettő százasa súlyban sokkal többet ad hozzá az összeshez. Így értettem a "kivesszük"-et. Ha addig nem tudunk elvergődni, hogy ezt rögzítsük, akkor kár erről vitázni, mert az lesz belőle, hogy az az NFL cikk színvonalasabb, mint ez a conversation.
A saját top tízemet egyébként szívesen megvitatom, de hogy nem most és nem itt, az ezek után hótziher. 😀 Én voltam a marha, hogy reagáltam, elnézést. Már itt se vagyok. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
De most ezen mi a bullshit. Te akarod ezerrel kivenni a liga tortenetenek legjobb jatekosat es edzojet. Oke. De akkor szerinted a felszabadulo penzbol nem lenne meg itt jatekos, csak neznenk, hogy hu de jo, van penzunk? De legyen igy, vedd ki oket, es ne hozzunk a capbol jatekost sem. Akkor is marad 8-10 nfl.com mertekkel nezve bluechip jatekos. Az meg hogy van negy fasza DL-jatekos, meg nem biztos, hogy jobb, mintha van ket jo, ket atlagosnal jobb, de cserebe mondjuk LB vagy S sorban klasszisokkal jobb

több mint 9 éve
Oké feladom, kiszálltam. Ekkora bullshitet .... és pont tőled baszki 😀 Vissza fogod ezt még kapni tőlem a másik fórumon 😀

több mint 9 éve
De ez hulyeseg. Ha kiveszed Bradyt, akkor lesz 15 millaval tobb hely, amin hozol 2-3 raw talentet. Es igy is van eleg, szal ha kiveszed Bradyt, akkor is lenne eleg tehetseg. Egy Bills konnyen ad 40 millat a DL-re, ha iranyitora nem kell. Es mire mennenek azzal a sok talenttel?

több mint 9 éve
Szóval akkor szerinted ezt a keretet a séma, BB, a vizes- és a labdaleeresztő srácok teszik minden fogadóirodánál top3 SB contendernek? Na ezek alapján nagyon kíváncsi lennék a te top10 rosteredre.Tudod mit? Visszakérdezek 😊 Van különbség a power ranking és a raw talent ranking között? Ha van különbség, akkor mi az?
gordon
És felteszek mellé még egy költői kérdést is, oké? Ha Belichick és Brady fogná magát, és csak a vicc kedvéért csereüdültetést játszana, ketten elmennének a Jetsbe vagy a Bills-be, onnan meg idejönne a Bowles/Fitzmagic, vagy a SexyRexy/Tyrod Taylor páros, akkor szerinted milyen mérleggel végezne ugyanez a Pats roster velük ill. nélkülük? És milyen mérleggel végezne ugyanaz a Bills/Jets roster Bill papával és Bradyvel?
(Ha a második kérdésre az a válaszod, hogy de BB és Brady patrióta, miért is kéne kivenni őket, akkor a) besírok, b) go to első kérdésem 😀 )

több mint 9 éve
Csak arra reagáltam, hogy peterk kiveszi Brady-t és Gronk-ot a keretből és közli, hogy ja így egy szar.
több mint 9 éve
Persze, nem volt utána ugyanaz, de valahol elég, ha egy játékos kiesik, és totális az összezuhanás 😊 Itt szerencsére nem volt ilyen

több mint 9 éve
Mondjuk ez a mennyiségtől is függ. A Patriots akkor sem omlott össze, amikor Brady kiesett, akkot sem, amikor Gronk, akkor sem, amikor Edelman. Sőt, amikor már a fél keret, akkor semHát azért megtört a lendület. Persze a PO simán meglett, de ne mondjuk, hogy nem érezzük meg akár Gronk, akár JE hiányát, sőt Solder-ről kiderül, hogy fontosabb láncszem, mint TB 😊
Wyatt
több mint 9 éve
Mondjuk ez a mennyiségtől is függ. A Patriots akkor sem omlott össze, amikor Brady kiesett, akkot sem, amikor Gronk, akkor sem, amikor Edelman. Sőt, amikor már a fél keret, akkor sem

több mint 9 éve
Háát. Vedd ki Brady-t és Gronkot az offense-ből. Edelman-t már nem is kell. Mi marad? Egy (talán) átlagosnak mondható oline, egy meh WR corp, egy Bennet, egy csak Bostonban működő futó alakulat offense oldalon. Defense-ben egy korrekt dline, egy elit LB sor és egy átlagos secondary.Háát. Vedd ki bármelyik rosterből a top játékosait, és szar lesz...
Ebből a rösterből Brady, Gronk meg BB csinál elit franchise-t...
peterk2005
több mint 9 éve
Szóval akkor szerinted ezt a keretet a séma, BB, a vizes- és a labdaleeresztő srácok teszik minden fogadóirodánál top3 SB contendernek? Na ezek alapján nagyon kíváncsi lennék a te top10 rosteredre.Mit nem értesz? 😊Ja értem. Na, én a cikket nem olvastam. 😀 A játékos felsorolást se - nem érdekelt, "a hülye EL" miatt úgy 800-1000 játékos a fejemben van - akkor is, ha 10-nél többnek a nevét nem tudom helyesen leírni 😀.
Ebben a fantasztikus cikkben ezeket a játékosokat választották bluechip-játékosoknak, akik miatt olyan szupertehetségesek ezek a csapatok. Na már most, ha ezek beleférnek, akkor az általam felsoroltaknak is bőven ott a helyük. És mondjuk alsó hangon van 8-10. Ezzel pedig igencsak illene top 10-ben lenni. De őszintén, még a 10. hely környékét is furcsállnám, de az, hogy oda sincs berakva, az elég mók 😊
Wyatt
Szóval én a Te postodra reagáltam, nem arra az NFL.com-osra. (Mármint, hogy nyilván azért idézted, mert szerinted top10 a roster. Ezen gondolkoztam el, és nekem az jött ki, hogy szerintem nem. Nincs messze, de nem. Ha gondolod, felsorolom az én top10-emet, de nem akarom itt szétfloadolni a topicot, úgyhogy majd más fórumon inkább 😊 )
peterk2005
több mint 9 éve
"Raw Talent"-ben szerintem jók vagyunk. Van egy újabb cikk a patriots.com-on, abban pedig egy elég optimista bekezdés, de engem megvett 😊"Year 2 jump - While the rookies are, as Bill Parcells might say, balls trying to find their way out of tall grass, the second-year players are embarking on what can be a critical, massive advancement in their young careers. Belichick has emphasized over the years the development that can occur as players go from raw rookies to true professionals with a full year in the program. There may be no better example of that than Malcolm Butler. This week might give a hint of what sophomores from starter Malcom Brown to intriguing cornerback Daryl Roberts may have to offer. Justin Coleman, Trey Flowers, Geneo Grissom, Tre' Jackson, Shaq Mason, David Andrews and Jordan Richards would all certainly be in that category."
btw: www.patriots.com/news/2016/05/23/pfws-patriots-ota-watchlist
több mint 9 éve
Mit nem értesz? 😊Ja értem. Na, én a cikket nem olvastam. 😀 A játékos felsorolást se - nem érdekelt, "a hülye EL" miatt úgy 800-1000 játékos a fejemben van - akkor is, ha 10-nél többnek a nevét nem tudom helyesen leírni 😀.
Ebben a fantasztikus cikkben ezeket a játékosokat választották bluechip-játékosoknak, akik miatt olyan szupertehetségesek ezek a csapatok. Na már most, ha ezek beleférnek, akkor az általam felsoroltaknak is bőven ott a helyük. És mondjuk alsó hangon van 8-10. Ezzel pedig igencsak illene top 10-ben lenni. De őszintén, még a 10. hely környékét is furcsállnám, de az, hogy oda sincs berakva, az elég mók 😊
Wyatt
Szóval én a Te postodra reagáltam, nem arra az NFL.com-osra. (Mármint, hogy nyilván azért idézted, mert szerinted top10 a roster. Ezen gondolkoztam el, és nekem az jött ki, hogy szerintem nem. Nincs messze, de nem. Ha gondolod, felsorolom az én top10-emet, de nem akarom itt szétfloadolni a topicot, úgyhogy majd más fórumon inkább 😊 )

több mint 9 éve
Nem rohadtul mindegy, hogy mekkora a telent ebben a csapatban? Ez a franchise utoljára 2001-ben draftolt az első tízben.Úgy könnyebb összeszedni a talentet, ha minden második évben a top 5-ben draftolsz. De akkor a jelek szerint sokra nem mentél azzal a böszme sok talentel.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Mit nem értesz? 😊 Ebben a fantasztikus cikkben ezeket a játékosokat választották bluechip-játékosoknak, akik miatt olyan szupertehetségesek ezek a csapatok. Na már most, ha ezek beleférnek, akkor az általam felsoroltaknak is bőven ott a helyük. És mondjuk alsó hangon van 8-10. Ezzel pedig igencsak illene top 10-ben lenni. De őszintén, még a 10. hely környékét is furcsállnám, de az, hogy oda sincs berakva, az elég mók 😊

több mint 9 éve
Húzzál ki tetszőleges számút ezekből, de hogy ne lenne elég tehetség a csapatban, azt azért minimum hülyeségnek tartom, bár ezt Robi is próbálta elmagyarázni, hogy igazából az AFC Eastben itt van a legkevesebb tehetség, csak mindig nekünk csalnak a bírók 😀Ne tekerd ki amit írtam. Nem mondtam egy szóval sem, hogy ne lenne elég tehetség. Van. De nincs annyi, hogy - nálam - top10-es lenne. A felsorolásodat meg nem értem.... több csapatból összeszedett nevek, ezeket kéne egy csapat neveihez mérnem, vagy hogy? De akárhogy is, az ilyen Knightonokat hagyjuk 😀
Wyatt
Jaja én is azt néztem, hogy igazolni kellene meg 1-2 szabadügynököt, hogy ki ne essünk 😁Van egy olyan ranking ugye, amit úgy hívnak, hogy power ranking. Amin a Pats kétség kívül top5, de lehet, hogy top3. De ez nem power ranking. Ha az lenne, akkor úgy hívnák. 😊 Ez egy roster talent értékelő rangsor, aminek semmi értelme nem lenne, ha ugyanolyan szempontok alapján értékelnék, mint a power ranking-et. Úgyhogy a Brady-vel v. Brady nélkül-t nem olyan nehéz érteni, csak akarni kell 😊
Mi az, hogy vedd ki? Ottvannak vazze. A keret tagjai....
gordon

több mint 9 éve
Mondjuk ez meg már túlzás😊Persze, hogy eltérő..Sőt, igazából Brady is túlértékelt, egyedül BB-n múlik mindenEzt eltérő véleménynek hívják, ami időnként persze faszság, de nem mindig 😊 Én tojok arra, mit ír az NFL.com. De szvsz a Pats roster, mint roster nem top10-es. A Pats franchise, mint csapat, pedig top5-ös. Na ezt add össze.
Hagyjuk már a faszságokat, ha már az nfl.com mostanában csak ilyeneket kreál, nem kell még neked is
Wyatt
(Az más kérdés, hogy a Giants és Dallas szerintem is kilóg, nem oda való. De szvsz a Pats se.)
peterk2005
De nem hiszem, hogy Brady és Gronk nélkül ne lennénk PO gárda..
O#: Brady mögött Garoppolo talent, simán több, mint system fit. Elit slot WR Edelman és Dola is. Bennett a legjobb 5 TE-ben benne van..Lewis az elit elkapó futó prototípusa, azt mondani rá, hogy nem talent, az arcpirító..A falban Solder, Vollmer elit..
D#: Branch, Brown megbízható talent, Knighton elit..Ninko, Sheard, Long megbízható talent..
Collins, Hightower elit..DMC elit safety, Chung simán vállalható talent. Butler elit CB, Ryan talent..
Szerintem 31 csapatból 25 simán elcserélné a rosterét a mienkére.. 😉
kyobalu
Én nem izgulok a csapat miatt, az utóbbi évek legerősebb keretének tartom a jelenlegit. Nem vagyuk tele elit játékosokkal de a CB poszt kivételével mindenhol minőségi cserék várnak bevetésre.
Szopkodják csak a jagset meg a raiderst, mi majd fű alatt behúzzuk az 5.et😊