New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Nagyon sajnálom. Őszinte részvétem.
több mint 9 éve
Fogadd őszinte részvétem 😕
több mint 9 éve
Sajnálom..Igazi Patrióta volt..Hiányozni fog..Kitartást, erőt nektek ebben a nehéz időszakban!!!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
😕 kitartást és sok erőt kívánok nektek, elképzelni sem tudom a fájdalmatok 😥

több mint 9 éve
Fogadd őszinte részvétem.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Részvétem a családnak!
több mint 9 éve
Megdöbbentő hír😕Nyugodjék békében és részvétem a családjának!
(publikus mi történt amúgy?)
több mint 9 éve
Nagyon sajnálom. Részvétem.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Jézusom. Részvétem.
több mint 9 éve
Hiányozni fogsz Minitron.
több mint 9 éve
Nagyon sajnálom. Nyugodj békében, Minitron!
több mint 9 éve
😕 😕 Ez hihetetlen...Life is unfair. Life is cruel.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Részvétem, RIP Minitron!
több mint 9 éve
Részvétem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Jézus Úristen. Nyugodj békében Minitron!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Istenem. Pár hónapon belül a második fiatal fórumtársunk. Erőt és és kitartást kívánok az egész családnak. R.I.P.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Kedves tagok, Pats-szurkolók, fórumozók! Szomorú hírt kell bejelentenem nektek, de szándékosan a férjem nicknevével teszem ezt, hátha nem mindenki ismerte, és szeretném törölni a profilját a holnapi nappal, ezért így egyértelműbb.
Fájó szívvel tudatom veletek, hogy férjem, aki Minitron néven kommentelt ide, 2016. 04. 16-án, háromnapnyi életért vívott küzdelem után, 31 éves korában elhunyt. Még mindig nem fogtam fel ezt a szörnyű veszteséget, nehéz tovább élnem a mindennapokat, és egyedül maradtam egy 11 hónapos kisfiúval, de sokan azt mondják, az idő segít....
Férjem profilját még egy napig megtartom, azután törlöm.
több mint 9 éve
Amendola szerződése: pbs.twimg.com/media/CiGN6v_WMAErLIE.jpgAhammm... akkor jövőre megint paycut vagy cut.... 😀
Lett is 9m $ helyünk hirtelen, remélem a szerződés hosszabbítások is elkezdődnek.
April Wine
több mint 9 éve
A Patriots America Kapitányra szavaz, nem a lökhajtásos NY-i csávóra! 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Amendola szerződése: pbs.twimg.com/media/CiGN6v_WMAErLIE.jpgÉrdekes ez a cap szitu. Én még várok egy-két cutot és egy veterán CB igazolást. Jövőre egy rakat kezdőnknek lejár a szerződése, viszont lesz vagy min 60milla helyünk. Remélem én is, hogy HT és Collins idén megkapja az új szerződését.
Lett is 9m $ helyünk hirtelen, remélem a szerződés hosszabbítások is elkezdődnek.
April Wine
több mint 9 éve
Szép kis összegről mondott le Amendola, de le a kalappal előtte. Minitronnal akar még egy kicsit labdázgatni itt nálunk jó lesz ez 😊