New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
www.nfl.com/videos/nfl-2015-elite-performers/0ap3000000607406/Rob-Gronkowski-Top-10-Plays-of-2015Jó ezt nézni
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Brady meghosszabbított kimenőt adott Gronknak 😀www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1135729493134866/?type=3

több mint 9 éve
Iosefa újra a fedélzeten..Annyi RB van, hogy dunát lehet rekeszteni..Kíváncsi vagyok ki marad az 53-as rosteren..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Gronk megnyerte magának a Madden NFL 17 borítóját! Vajon megtöri az átkot?Eloszulinapi ajandeknak nem is rossz. Nagyon durva hogy meg csak 27 eves, de mar ot eve a liga legjobbja a posztjan. Csak a serulesekkel lett volna tobb szerencseje...
ParadSEC
Pont tegnap neztem, az atok azert Hillis ota szerencsere alabbhagyni latszik, remeljuk, nem most ter magahoz 😊

több mint 9 éve
Ezt a kommentet most lőttem az EA Sport Facebook oldaláról:
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nyugodjék békében!Őszinte részvétem a családnak!

"We got Tom Bradyed again."
több mint 9 éve
Gronk megnyerte magának a Madden NFL 17 borítóját! Vajon megtöri az átkot?A tavalyin kellett volna neki lenni nem Beckhamnek. Idén meg talán Cam vagy Von...
ParadSEC

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Csak most olvastam, mi történt. Kitartást az egész családnak! Részvétem!
több mint 9 éve
Gronk megnyerte magának a Madden NFL 17 borítóját! Vajon megtöri az átkot?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Őszinte részvétem.
több mint 9 éve
Borzasztó... 😕Őszinte részvétem, sok erőt és kitartást kívánok a családnak!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 9 éve
😕 Nyugodjék békében!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem! Kitartást az egész családnak!
több mint 9 éve
Nyugodj Békében!
több mint 9 éve
RIP, nagyon sajnálom, kitartást! 😕
több mint 9 éve
Örülök, hogy fórumtársa lehettem!Békességet és megnyugvást a családjának!
több mint 9 éve
Őszinte részvétem! 😕
több mint 9 éve
Nagyon sajnálom! Őszinte részvétem a családnak!
több mint 9 éve
Őszinte részvétem a családnak! Nyugodjon Békében!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Őszinte részvétem, nyugodjon békében! Vigasztaljon a tudat, hogy örökké ott él a kisfiatokban.
több mint 9 éve
Fogadd legmélyebb együttérzésemet!!! Nyugodjon békében 😕
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Legyen könnyű neki a föld! Részvétem!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem és sok sok erőt és kitartást nektek!Az idő segít, de addig is adjon neked erőt a kisfiútok.
több mint 9 éve
Szörnyű az ilyen hírt olvasni. Kitartást a családnak! Őszinte részvétem!
több mint 9 éve
Részvétem. 😕