New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
Danny Amendola restructured contract to stay w/ Patriots, source says. Two years, $7.35m with $750k more in roster bonuses/catch incentives.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ejj, kinek szurkoljon este az ember 😀

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Jules továbbra sem komplett:

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ebből már nem (v)esztek:
 greatideas.people.com/2016/05/05/tom-brady-diet-200-dollar-cookbook/

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
Az újoncok nagy része már aláírta a szerződését. Cardona meg lehet hogy haditengerészkedik az egész szezonban.
több mint 9 éve
Bennett egyre szinpatikusabb
 www.instagram.com/p/BFCTlRkPcs1/
winston
Jól elszórakoznak majd Mitchellel 😀
cspeti98
Vele Reese Witherspoon szórakozik:
 www.patriots.com/news/2016/05/05/malcolm-mitchell-gets-special-invitation-reese-witherspoon

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
winston
Jól elszórakoznak majd Mitchellel 😀

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 9 éve
Brady vicceskedik:
 www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1128839813823834/?type=3

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Culliverre még nem repültünk rá? Térdműtéte volt, system fit lenne..😉
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 fuzovelkifele.com/2016/05/02/draft-ertekelo-ezt-tom-bradyert/
Kb én is ezt érzem a draftjainkkal kapcsoltatban. Gyakorlatilag mindig kész csapattal várjuk a draftot.
gordon
"Brady sikeresen fel nem lebbez újra" Uramatyám, ez egy újságíró nyelvhelyességi ismerete? 😊 Olyan szó, hogy "lebbezés" nincs...
Burkus
Ha annyi 10e-em lenne, ahányszor ezt hallottam élőben/láttam leírva akár kollegák által...
"lebbezzünk fel" 😀
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Kb én is ezt érzem a draftjainkkal kapcsoltatban. Gyakorlatilag mindig kész csapattal várjuk a draftot.
gordon
"Brady sikeresen fel nem lebbez újra" Uramatyám, ez egy újságíró nyelvhelyességi ismerete? 😊 Olyan szó, hogy "lebbezés" nincs...
Burkus
nem újságírók írják/szerkesztik az oldalt...

(de bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma a magyar sportújságírással)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
 www.facebook.com/newenglandpatriots/photos/a.389482927371.168583.42693447371/10154210555007372/?type=3

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
... A next man up nem mindig sikerült. Tavaly Gronk és Minitron kidőlése okozott galibát, nem durvát, csak éppen annyit, hogy a PO első kiemelésünk veszett rajta. Mivel a sérülés mindig benne van a játékban, abban látnám a siker kulcsát, hogy töltsük fel a csapatot olyan emberekkel, akiknek esetleges szerepeltetése nagyon nem veti vissza a csapatot.
NB2
Már nem egyszer kiderült, hogy ha Gronk kidől nagyjából vége az offensnek. Ezért próbálunk évek óta beszerezni egy jó áras 2-3. TE-t, aki legalább a red zoneban be lehet vetni valamilyen hatékonysággal (elkapásban). Csak nem sikerült találni.

Remélhetőleg az idei próbálkozás sikeres lesz.

Jules is nagyon sokat tesz hozzá, de az ő játéka sokkal pótolhatóbb, például Amendolanak egész jól sikerült. Kár, hogy a mögötte levők (első sorban LaFell) betliztek. Itt is sikerült levonni a tanulságot: azért mert nem sok pénz jut rá, nem lehet teljesen használhatatlan 3. és 4. WR-el végigvinni a szezont.

Persze olyan év nincs, amikor minden igazolás sikerül. Illetve egyszer már volt, akkor lett 16-0 az alapszakasz 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
gordon
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 131 — nabege2@yahoo.com
A kezdő csapatunk évek óta szerintem top3. Ha nem sérül le senki, akkor nyerünk. Ld 2014.
Ugyanakkor van 4-5 nagyon extra, nagyon fontos kulcsemberünk, akinek a kidőlése alapjaiban változtatja meg a csapatot. A next man up nem mindig sikerült. Tavaly Gronk és Minitron kidőlése okozott galibát, nem durvát, csak éppen annyit, hogy a PO első kiemelésünk veszett rajta. Mivel a sérülés mindig benne van a játékban, abban látnám a siker kulcsát, hogy töltsük fel a csapatot olyan emberekkel, akiknek esetleges szerepeltetése nagyon nem veti vissza a csapatot.
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
gordon
Égető need valóban nem volt, csak pár poszt, ahol vékony volt a csapat, a 2.-4. körben ezekre a posztokra húztunk, és még csak nem is nagyon reach-nek tartott játékosokat (ez nem mindennapi itt, valljuk be). Ha egyik sem válik be, akkor is SB contender a csapat. De szerintem hacsak valamelyik udfa nem szorítja ki, Cyrus stabil kezdő lesz nickelben. Kár hogy ilyen messze van még augusztus, de főleg a szeptember.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
A Patsnak tavaly igencsak potens futójátéka volt Deion Lewis sérüléséig.Kollega
Potens futójáték alatt én olyat értek, amelyik top5-10 run D-k ellen is képes összehozni valamit. Ilyenek ellen az elmúlt években még csak futni sem próbáltunk, annyira nem volt értelme...

Lewishoz azért sokban hasonlít DJ Foster. Inkább elkapó, mint futó... 😊
Gyulus
Pont most akartam írni,az ő húzását nagyon dicsérik

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
A Patsnak tavaly igencsak potens futójátéka volt Deion Lewis sérüléséig.Kollega
Potens futójáték alatt én olyat értek, amelyik top5-10 run D-k ellen is képes összehozni valamit. Ilyenek ellen az elmúlt években még csak futni sem próbáltunk, annyira nem volt értelme...

Lewishoz azért sokban hasonlít DJ Foster. Inkább elkapó, mint futó... 😊

Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Szvsz nagyon sok múlik majd azon, hogy mennyire terhelik, mennyire kell a hátán vinnie az egész támadójátékot.
Erős D és potens futójáték. Az utóbbi még nagyon hiányzik.

Durva lenne a különbség, ha a szezon 2/3-át kvázi game managerként húzhatná le és csak a maradékban kellene "hero" üzemmódba kapcsolnia...
Gyulus
A Patsnak tavaly igencsak potens futójátéka volt Deion Lewis sérüléséig. Az érdekessége a dolognak, hogy mindenféle kísérlet történt, csak épp egy hasonló karakterű játékost nem próbáltunk lőni valahonnan. Azt mantrázták végig, hogy csapaton belül megoldjuk, de azt még a félvak, fél hülye szurkolók is látták, hogy nem sikerült. Ráadásul onnantól akkora terhelés volt Gronkon és Juleson, hogy szinte magától értetődő volt, ők is lesérülnek.

És persze az is fontos, hogy Brady hiába volt hero módban a szezon több mint felében, ha olyanoknak dobál, akiknek nem lehet. Na ezt viszont pontosan látta BB is, és tett is a dolog ügyében.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Scar lenyilatkozta, hogy interior OL-nek szánjuk Thuneyt, aki esetleg időnként "kint" is besegíthet.

Az öreg egyébként formában van:
"Thuney's arm length (32-1/4 inches) is one of the primary reasons many teams projected him to the interior, some specifically at center. Teams traditionally prefer longer-armed players at tackle, but Scarnecchia pointed out that hand usage is equally as important because "if you play the game like a Tyrannosaurus Rex, you're not going to have a whole lot of success.""

😀

Mészárlás lesz C és OG poszton, annyian vannak...
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
 twitter.com/MikeReiss/status/727252152159211524

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy Bradynek még van három jó éve. Az anyatermészet előbb-utóbb megkongatja a harangot.
Kollega
Nehéz jósolni. Brady is kifejezetten vigyáz a fizikumára, a korához képest nincs leamortizálódva. Szóval tényleg csak az anyatermészet lesz várhatóan aki megfújja a sípot. Ebben a korban már a síp hirtelen szólal meg, ami akármitől lehet. Történhet úgy is, mint Manning esetén, aki 2014-et még úgy kezdte, ahogy az előző idényt befejezte. Aztán idény kellős közepén kapott egy jó nagyot borda tájékra, és onnantól sose lett már a régi.

Szerintem is 3 év még lehet benne. 4 már nagyon neccesen. Ezzel a matekkal, akár ez az idei srác is lehet az utód (legalábbis ideiglenesen, 1-2 évre). A neve és az avatarja mindenesetre jó. 😀
peterk2005
Szvsz nagyon sok múlik majd azon, hogy mennyire terhelik, mennyire kell a hátán vinnie az egész támadójátékot.
Erős D és potens futójáték. Az utóbbi még nagyon hiányzik.

Durva lenne a különbség, ha a szezon 2/3-át kvázi game managerként húzhatná le és csak a maradékban kellene "hero" üzemmódba kapcsolnia...
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem három még pont belefér neki 😊

Amúgy nézegetve

számait, explosive powerben (lényegében a tömeg és a magasság hányadosával vizsgált távol- és magasugrásbeli teljesítmény, amelyből következtetik a robbanékonyságot) kifejezetten jó, a méreteihez képest a sebessége sem para, egyedül agilitásban fejlődhetne még azért. Továbbra is magasnak tartom itt, de legyen igazuk BB-éknek 😊
Wyatt
Lucien? 😀 bocsi, Valentine. Én is kerestem róla videókat és képeket, azóta megismertem a képen látható úriembert 😊
winston
Én amikor rákerestem, egyből ezt a csókát adta ki, úgyhogy Neo után itt az újabb hős a védelemben 😀