New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Danny Amendola restructured contract to stay w/ Patriots, source says. Two years, $7.35m with $750k more in roster bonuses/catch incentives.
több mint 9 éve
Ebből már nem (v)esztek:greatideas.people.com/2016/05/05/tom-brady-diet-200-dollar-cookbook/
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Az újoncok nagy része már aláírta a szerződését. Cardona meg lehet hogy haditengerészkedik az egész szezonban.
több mint 9 éve
Vele Reese Witherspoon szórakozik:Bennett egyre szinpatikusabbJól elszórakoznak majd Mitchellel 😀
www.instagram.com/p/BFCTlRkPcs1/
winston
cspeti98
www.patriots.com/news/2016/05/05/malcolm-mitchell-gets-special-invitation-reese-witherspoon
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Bennett egyre szinpatikusabbJól elszórakoznak majd Mitchellel 😀
www.instagram.com/p/BFCTlRkPcs1/
winston
több mint 9 éve
Brady vicceskedik:www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1128839813823834/?type=3
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Culliverre még nem repültünk rá? Térdműtéte volt, system fit lenne..😉
több mint 9 éve
Ha annyi 10e-em lenne, ahányszor ezt hallottam élőben/láttam leírva akár kollegák által...fuzovelkifele.com/2016/05/02/draft-ertekelo-ezt-tom-bradyert/"Brady sikeresen fel nem lebbez újra" Uramatyám, ez egy újságíró nyelvhelyességi ismerete? 😊 Olyan szó, hogy "lebbezés" nincs...
Kb én is ezt érzem a draftjainkkal kapcsoltatban. Gyakorlatilag mindig kész csapattal várjuk a draftot.
gordon
Burkus
"lebbezzünk fel" 😀
több mint 9 éve
nem újságírók írják/szerkesztik az oldalt...fuzovelkifele.com/2016/05/02/draft-ertekelo-ezt-tom-bradyert/"Brady sikeresen fel nem lebbez újra" Uramatyám, ez egy újságíró nyelvhelyességi ismerete? 😊 Olyan szó, hogy "lebbezés" nincs...
Kb én is ezt érzem a draftjainkkal kapcsoltatban. Gyakorlatilag mindig kész csapattal várjuk a draftot.
gordon
Burkus
(de bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma a magyar sportújságírással)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
www.facebook.com/newenglandpatriots/photos/a.389482927371.168583.42693447371/10154210555007372/?type=3
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
... A next man up nem mindig sikerült. Tavaly Gronk és Minitron kidőlése okozott galibát, nem durvát, csak éppen annyit, hogy a PO első kiemelésünk veszett rajta. Mivel a sérülés mindig benne van a játékban, abban látnám a siker kulcsát, hogy töltsük fel a csapatot olyan emberekkel, akiknek esetleges szerepeltetése nagyon nem veti vissza a csapatot.Már nem egyszer kiderült, hogy ha Gronk kidől nagyjából vége az offensnek. Ezért próbálunk évek óta beszerezni egy jó áras 2-3. TE-t, aki legalább a red zoneban be lehet vetni valamilyen hatékonysággal (elkapásban). Csak nem sikerült találni.
NB2
Remélhetőleg az idei próbálkozás sikeres lesz.
Jules is nagyon sokat tesz hozzá, de az ő játéka sokkal pótolhatóbb, például Amendolanak egész jól sikerült. Kár, hogy a mögötte levők (első sorban LaFell) betliztek. Itt is sikerült levonni a tanulságot: azért mert nem sok pénz jut rá, nem lehet teljesen használhatatlan 3. és 4. WR-el végigvinni a szezont.
Persze olyan év nincs, amikor minden igazolás sikerül. Illetve egyszer már volt, akkor lett 16-0 az alapszakasz 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
fuzovelkifele.com/2016/05/02/draft-ertekelo-ezt-tom-bradyert/"Brady sikeresen fel nem lebbez újra" Uramatyám, ez egy újságíró nyelvhelyességi ismerete? 😊 Olyan szó, hogy "lebbezés" nincs...
gordon
több mint 9 éve
A kezdő csapatunk évek óta szerintem top3. Ha nem sérül le senki, akkor nyerünk. Ld 2014.Ugyanakkor van 4-5 nagyon extra, nagyon fontos kulcsemberünk, akinek a kidőlése alapjaiban változtatja meg a csapatot. A next man up nem mindig sikerült. Tavaly Gronk és Minitron kidőlése okozott galibát, nem durvát, csak éppen annyit, hogy a PO első kiemelésünk veszett rajta. Mivel a sérülés mindig benne van a játékban, abban látnám a siker kulcsát, hogy töltsük fel a csapatot olyan emberekkel, akiknek esetleges szerepeltetése nagyon nem veti vissza a csapatot.
több mint 9 éve
fuzovelkifele.com/2016/05/02/draft-ertekelo-ezt-tom-bradyert/Égető need valóban nem volt, csak pár poszt, ahol vékony volt a csapat, a 2.-4. körben ezekre a posztokra húztunk, és még csak nem is nagyon reach-nek tartott játékosokat (ez nem mindennapi itt, valljuk be). Ha egyik sem válik be, akkor is SB contender a csapat. De szerintem hacsak valamelyik udfa nem szorítja ki, Cyrus stabil kezdő lesz nickelben. Kár hogy ilyen messze van még augusztus, de főleg a szeptember.
gordon
több mint 9 éve
fuzovelkifele.com/2016/05/02/draft-ertekelo-ezt-tom-bradyert/Kb én is ezt érzem a draftjainkkal kapcsoltatban. Gyakorlatilag mindig kész csapattal várjuk a draftot.
több mint 9 éve
Pont most akartam írni,az ő húzását nagyon dicsérikA Patsnak tavaly igencsak potens futójátéka volt Deion Lewis sérüléséig.KollegaPotens futójáték alatt én olyat értek, amelyik top5-10 run D-k ellen is képes összehozni valamit. Ilyenek ellen az elmúlt években még csak futni sem próbáltunk, annyira nem volt értelme...
Lewishoz azért sokban hasonlít DJ Foster. Inkább elkapó, mint futó... 😊
Gyulus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
A Patsnak tavaly igencsak potens futójátéka volt Deion Lewis sérüléséig.KollegaPotens futójáték alatt én olyat értek, amelyik top5-10 run D-k ellen is képes összehozni valamit. Ilyenek ellen az elmúlt években még csak futni sem próbáltunk, annyira nem volt értelme...
Lewishoz azért sokban hasonlít DJ Foster. Inkább elkapó, mint futó... 😊
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Szvsz nagyon sok múlik majd azon, hogy mennyire terhelik, mennyire kell a hátán vinnie az egész támadójátékot.A Patsnak tavaly igencsak potens futójátéka volt Deion Lewis sérüléséig. Az érdekessége a dolognak, hogy mindenféle kísérlet történt, csak épp egy hasonló karakterű játékost nem próbáltunk lőni valahonnan. Azt mantrázták végig, hogy csapaton belül megoldjuk, de azt még a félvak, fél hülye szurkolók is látták, hogy nem sikerült. Ráadásul onnantól akkora terhelés volt Gronkon és Juleson, hogy szinte magától értetődő volt, ők is lesérülnek.
Erős D és potens futójáték. Az utóbbi még nagyon hiányzik.
Durva lenne a különbség, ha a szezon 2/3-át kvázi game managerként húzhatná le és csak a maradékban kellene "hero" üzemmódba kapcsolnia...
Gyulus
És persze az is fontos, hogy Brady hiába volt hero módban a szezon több mint felében, ha olyanoknak dobál, akiknek nem lehet. Na ezt viszont pontosan látta BB is, és tett is a dolog ügyében.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Scar lenyilatkozta, hogy interior OL-nek szánjuk Thuneyt, aki esetleg időnként "kint" is besegíthet.Az öreg egyébként formában van:
"Thuney's arm length (32-1/4 inches) is one of the primary reasons many teams projected him to the interior, some specifically at center. Teams traditionally prefer longer-armed players at tackle, but Scarnecchia pointed out that hand usage is equally as important because "if you play the game like a Tyrannosaurus Rex, you're not going to have a whole lot of success.""
😀
Mészárlás lesz C és OG poszton, annyian vannak...
több mint 9 éve
twitter.com/MikeReiss/status/727252152159211524
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Szvsz nagyon sok múlik majd azon, hogy mennyire terhelik, mennyire kell a hátán vinnie az egész támadójátékot.Nem hiszem, hogy Bradynek még van három jó éve. Az anyatermészet előbb-utóbb megkongatja a harangot.Nehéz jósolni. Brady is kifejezetten vigyáz a fizikumára, a korához képest nincs leamortizálódva. Szóval tényleg csak az anyatermészet lesz várhatóan aki megfújja a sípot. Ebben a korban már a síp hirtelen szólal meg, ami akármitől lehet. Történhet úgy is, mint Manning esetén, aki 2014-et még úgy kezdte, ahogy az előző idényt befejezte. Aztán idény kellős közepén kapott egy jó nagyot borda tájékra, és onnantól sose lett már a régi.
Kollega
Szerintem is 3 év még lehet benne. 4 már nagyon neccesen. Ezzel a matekkal, akár ez az idei srác is lehet az utód (legalábbis ideiglenesen, 1-2 évre). A neve és az avatarja mindenesetre jó. 😀
peterk2005
Erős D és potens futójáték. Az utóbbi még nagyon hiányzik.
Durva lenne a különbség, ha a szezon 2/3-át kvázi game managerként húzhatná le és csak a maradékban kellene "hero" üzemmódba kapcsolnia...
több mint 9 éve
Én amikor rákerestem, egyből ezt a csókát adta ki, úgyhogy Neo után itt az újabb hős a védelemben 😀Szerintem három még pont belefér neki 😊
Amúgy nézegetve
számait, explosive powerben (lényegében a tömeg és a magasság hányadosával vizsgált távol- és magasugrásbeli teljesítmény, amelyből következtetik a robbanékonyságot) kifejezetten jó, a méreteihez képest a sebessége sem para, egyedül agilitásban fejlődhetne még azért. Továbbra is magasnak tartom itt, de legyen igazuk BB-éknek 😊
WyattLucien? 😀bocsi, Valentine. Én is kerestem róla videókat és képeket, azóta megismertem a képen látható úriembert 😊
winston