New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
az offseasont megint nem sikerült megnyerni, így nem maradt más mint behúzni a bajnokságot 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Udefa listát hol találom? Elvesztem az nfl.com--onwww.nepatriotsdraft.com/2016-nfl-undrafted-free-agents
ParadSEC
Egon
KösziUdefa listát hol találom? Elvesztem az nfl.com--onwww.nepatriotsdraft.com/2016-nfl-undrafted-free-agents
ParadSEC
Egon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Udefa listát hol találom? Elvesztem az nfl.com--onwww.nepatriotsdraft.com/2016-nfl-undrafted-free-agents
ParadSEC
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Jonathan Jones mennyire férhet be a CB rotációba? (UDFAként érkezett, szerintem nem rossz kis corner)Szerintem kinézhet neki egy hely a jelenlegi cb állás szerint
Bazzani
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Udefa listát hol találom? Elvesztem az nfl.com--on
több mint 9 éve
Jonathan Jones mennyire férhet be a CB rotációba? (UDFAként érkezett, szerintem nem rossz kis corner)
több mint 9 éve
Én nem parázok miatta majd az idő eldönti de tény pofásnak néz ki nevek alapján!Rex elintézte hogy nekik is legyen egy Gronkjuk!El kell ismerni, hogy elég jól sikerült a Bills és a Jets draftja 😕
ParadSEC
Egon
több mint 9 éve
Rex elintézte hogy nekik is legyen egy Gronkjuk!El kell ismerni, hogy elég jól sikerült a Bills és a Jets draftja 😕
ParadSEC
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Rex elintézte hogy nekik is legyen egy Gronkjuk!
több mint 9 éve
Na, csak jött futó, D. J. Fostert néztem is korábban444 futás 2355 yard 5,3 átlag 63 long 18 TD
222 elkapás 2458 yard 11,07 átlag 74 long 14 TD

több mint 9 éve
Összegezve a draftot nem igazán hoztunk "nagy nevet", viszont mindenkiben megvan a lehetőség.Az számomra egyértelmű, hogy a támadófalra idén nagy hangsúlyt fektetünk és a futást fel akarjuk éleszteni. Noha nem jött futó, de Blount azért nem rossz, ha normálisan fognak blokkolni előtte, akkor pedig kifejezetten jó lehet Lewissal karöltve.
Védőfalba kicsit meglepet, hogy csak 1 pick érkezett, én azt gondoltam, hogy középre ráduplázunk.
Cyrus Jonesnak örülök, valószínűleg fogunk még kukázni CB-t, de ide mindenképp kellett egy magas pick.
Ami az elkapókat illeti Mitchell egész tetszetős húzás, bár gyanúsan Dola helyett jött, amit meg nem szeretnék túlzottan.
QB húzás pedig jogos.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Végére megjött a nagydarab elkapó Devin Lucien személyében. Lawlernek jobban örültem volna 😕
több mint 9 éve
Volt még pár ígéretes WR, vittünk is egyet. Nem rá gondoltam 😊Akkor hát az idei
A 2016-os választások
2/29: Cyrus Jones, CB (Alabama)
3/15: Joe Thuney, OG (NC State)
3/29: Jacoby Brissett, QB (NC State)
3/34: Vincent Valentine, DT (Nebraska)
4/14: Malcolm Mitchell, WR (Georgia)
6/33: Kamu Grugier-Hill, OLB/SS (Eastern Illinois)
6/39: Elandon Roberts, LB (Houston)
6/46: Ted Karras, OG (Illinois)
7/4: Devin Lucien, WR (Arizona State)
Erős lett

több mint 9 éve
Azért a biztonság kedvéért ő is elszakította 2014-ben a bal ACL-t és MCL-t 😀Na hát újabb pick a támadófalba.Innentől szétfutunk mindenkit 😊
Karras az egyetemen végig RG volt, tavaly csapatkapitány és teljesítménye sem volt rossz.
ervinator
Wyatt
több mint 9 éve
Na hát újabb pick a támadófalba.Innentől szétfutunk mindenkit 😊
Karras az egyetemen végig RG volt, tavaly csapatkapitány és teljesítménye sem volt rossz.
ervinator

több mint 9 éve
Na hát újabb pick a támadófalba. Karras az egyetemen végig RG volt, tavaly csapatkapitány és teljesítménye sem volt rossz.
több mint 9 éve
Kamu, Kárász, mi kell még 😀Ja persze, csak én a tavalyi LB-húzásnál is reménykedtem, aztán gyors búcsú lett tőle 😊Special teamben hasznos lehet, onnan pedig már csak rajta múlik, hogy mennyi időt tölt el eredeti posztján 😀Elandon Roberts LBJókat mondanak róla a szakik, volt 140+ tackle-je is, egy kis mélységnek jó lehet, de hát a mi hátsó köröseinkben már nem bízom, hogy látnak pályát nálunk 😀
Hard hitter linebacker aki nagyon jó benyomást keltett a fizikai felmérőn. Kifejezetten tetszik a pick.
ervinator
Wyatt
ervinator
Wyatt

több mint 9 éve
Ismered a mondást, új év új remények 😀Ja persze, csak én a tavalyi LB-húzásnál is reménykedtem, aztán gyors búcsú lett tőle 😊Special teamben hasznos lehet, onnan pedig már csak rajta múlik, hogy mennyi időt tölt el eredeti posztján 😀Elandon Roberts LBJókat mondanak róla a szakik, volt 140+ tackle-je is, egy kis mélységnek jó lehet, de hát a mi hátsó köröseinkben már nem bízom, hogy látnak pályát nálunk 😀
Hard hitter linebacker aki nagyon jó benyomást keltett a fizikai felmérőn. Kifejezetten tetszik a pick.
ervinator
Wyatt
ervinator
Wyatt
több mint 9 éve
Ja persze, csak én a tavalyi LB-húzásnál is reménykedtem, aztán gyors búcsú lett tőle 😊Special teamben hasznos lehet, onnan pedig már csak rajta múlik, hogy mennyi időt tölt el eredeti posztján 😀Elandon Roberts LBJókat mondanak róla a szakik, volt 140+ tackle-je is, egy kis mélységnek jó lehet, de hát a mi hátsó köröseinkben már nem bízom, hogy látnak pályát nálunk 😀
ervinator
Wyatt
ervinator

több mint 9 éve
Special teamben hasznos lehet, onnan pedig már csak rajta múlik, hogy mennyi időt tölt el eredeti posztján 😀Elandon Roberts LBJókat mondanak róla a szakik, volt 140+ tackle-je is, egy kis mélységnek jó lehet, de hát a mi hátsó köröseinkben már nem bízom, hogy látnak pályát nálunk 😀
ervinator
Wyatt
több mint 9 éve
Elandon Roberts LBJókat mondanak róla a szakik, volt 140+ tackle-je is, egy kis mélységnek jó lehet, de hát a mi hátsó köröseinkben már nem bízom, hogy látnak pályát nálunk 😀
ervinator

több mint 9 éve
Elandon Roberts LBHard hitter linebacker aki nagyon jó benyomást keltett a fizikai felmérőn. Kifejezetten tetszik a pick.
több mint 9 éve
Ez csak kamu lehetElméletileg SS a srác és az Oakland is érdeklődött iránta.
A 2016-os választások
2/29: Cyrus Jones, CB (Alabama)
3/15: Joe Thuney, OG (NC State)
3/29: Jacoby Brissett, QB (NC State)
3/34: Vincent Valentine, DT (Nebraska)
4/14: Malcolm Mitchell, WR (Georgia)
6/33: Kamu Grugier-Hill, OLB (Eastern Illinois)
6/39:
6/46:
7/4:
Wyatt
több mint 9 éve
Na, közeledünk, lesz Gronk öcsi?Én tippelek egy Kenny Lawlert
Wyatt