New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem hiszem, hogy Bradynek még van három jó éve. Az anyatermészet előbb-utóbb megkongatja a harangot.
Kollega
Nehéz jósolni. Brady is kifejezetten vigyáz a fizikumára, a korához képest nincs leamortizálódva. Szóval tényleg csak az anyatermészet lesz várhatóan aki megfújja a sípot. Ebben a korban már a síp hirtelen szólal meg, ami akármitől lehet. Történhet úgy is, mint Manning esetén, aki 2014-et még úgy kezdte, ahogy az előző idényt befejezte. Aztán idény kellős közepén kapott egy jó nagyot borda tájékra, és onnantól sose lett már a régi.

Szerintem is 3 év még lehet benne. 4 már nagyon neccesen. Ezzel a matekkal, akár ez az idei srác is lehet az utód (legalábbis ideiglenesen, 1-2 évre). A neve és az avatarja mindenesetre jó. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Szerintem három még pont belefér neki 😊

Amúgy nézegetve

számait, explosive powerben (lényegében a tömeg és a magasság hányadosával vizsgált távol- és magasugrásbeli teljesítmény, amelyből következtetik a robbanékonyságot) kifejezetten jó, a méreteihez képest a sebessége sem para, egyedül agilitásban fejlődhetne még azért. Továbbra is magasnak tartom itt, de legyen igazuk BB-éknek 😊
Wyatt
Lucien? 😀 bocsi, Valentine. Én is kerestem róla videókat és képeket, azóta megismertem a képen látható úriembert 😊

Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem három még pont belefér neki 😊

Amúgy nézegetve

számait, explosive powerben (lényegében a tömeg és a magasság hányadosával vizsgált távol- és magasugrásbeli teljesítmény, amelyből következtetik a robbanékonyságot) kifejezetten jó, a méreteihez képest a sebessége sem para, egyedül agilitásban fejlődhetne még azért. Továbbra is magasnak tartom itt, de legyen igazuk BB-éknek 😊

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem hiszem, hogy Bradynek még van három jó éve. Az anyatermészet előbb-utóbb megkongatja a harangot.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Viszont ezt a QB választást valaki magyarázza el nekem! Annyira nem illik a mi rendszerünkbe, amennyire csak lehet. Értem az indoklást, de miért nem egy pocket QB? Értem, hogy Jimmy jövője valószínűleg nem nálunk teljesedik majd ki, de ezt a választást egyáltalán nem értem. Jó játékosnak tűnik, de ahhoz, hogy rendesen ki tudjuk használni az erősségeit, az O falnak is adoptálódnia kell.
Kollega
pedig egyszerű, ha jó lesz a fal, akkor Brady zsebben szétdobálja az ellenfelet, viszont ha lyukas lesz mint az ementáli akkor meg jön Brissett a la 'hawks és úgy nyerjük a bajnokságot

ez a "BB minden játékszituációra felkészül" című tankönyv következő fejezete

komolyra fordítva:
gondolom a karaktere, hozzáállása fogta meg a stábot (és nem az eltérő játékstílusa, bár a kevés INT biztos meggyőző volt), akiből majd egy jó backupot faragnak, ha nem történik semmi súlyos sérül GOAT-tal akkor Brissett sem fog sok meccset lejátszani kezdőként a köv 3 évben, után meg úgy is attól függ minden hogy TB fizikálisan mennyire lesz rendben
lehet még a következő QB draftunk sem lesz a post Brady-era első kezdő irányítója

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Azért összességében nem annyira rossz az idei draft classunk... csak épp a tavalyi, tavalyelőtti nagyságrendekkel "szexibbnek" tűnt másnap reggel, itt azért elgondolkodik az ember azon h előző este valami jobb csajt is felszedhetett volna a kocsmában... 😀
...
Jacoby Brisset (QB) - OK, kellett QB de miért nem egy veteránt hoztunk el? Hoyer 1 év 2 milkáért igazolt le.
Egyébként tetszik a highlight, benga egy állat és atletikus is. Max. akkor van értelme a picknek, ha Jimmy virít az első 4 meccsen, jövőre tradeljük és akkor megvan az új #2 QB már 1 évvel a háta mögött.
...
Gyulus
Mindenképp szexibb a tavalyi, hiszen nem a második kör végén választottunk elsőnek 😕

Viszont ezt a QB választást valaki magyarázza el nekem! Annyira nem illik a mi rendszerünkbe, amennyire csak lehet. Értem az indoklást, de miért nem egy pocket QB? Értem, hogy Jimmy jövője valószínűleg nem nálunk teljesedik majd ki, de ezt a választást egyáltalán nem értem. Jó játékosnak tűnik, de ahhoz, hogy rendesen ki tudjuk használni az erősségeit, az O falnak is adoptálódnia kell.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Hightowert is eléggé utáltátok a draft idején.
Kollega
őt még az első éve után is mindenki elküldte a búsba, mikor passzkísérleteknél azt se tudta merre áll csak forgott mint gólyafos a levegőben
szóval ilyen alapon az első év sem mérvadóZERO_L
Az ilyen draft napi értékelőnek az a lényege, hogy az ember elmondja a véleményét a draft napja utáni pillanatban. ) A most ismertek alapján. Aztán 2 év múlva vissza lehet nézni, és megnézni a tények ismeretében, hogy mennyire jött be a dolog, hol lett jobb, hol lett rosszabb.

Persze lehet azt is csinálni, hogy "in Bill we trust", aki kételkedik az menjen a **csába, ne negatívkodjon itt. Valid álláspont az utóbbi 15 év ismeretében. Viszont dög unalmas 😀
peterk2005
Ó, hát voltak az öregnek akkora melléfogásai, hogy csak na. Inkább csak azért írtam, mert Belichick hajlamosabb a váratlan húzásokra. Ennek ellenére, az átlag alapján nem draftol rosszabbul, mint más NFL edzők.

A másik dologhoz: A Patriots egyetlen elvárása a rookiekkal szemben, hogy megfelelő hozzáállást mutassanak. Ez pedig a sportemberi magatartáson kívül elsősorban a tanuláshoz való hozzáállást jelenti. Még egy első körössel szemben sem feltétlen elvárás, hogy rögtön bevethető legyen, vagy legalábbis egy bizonyos snap számon felül legyen az. Tapasztalataim LB tipikusan az a poszt a mi játékunkban, ahol van az edzőknek türelme.

Ez már tényleg csak találgatás, de lehet, hogy Mayo karrierje is hosszabb lehetett volna, ha lassabban terheljük.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
RB-poszt terén egyébként mennyi esélyt láttok egy trade-re és/vagy arra, hogy egy draft után kitett veteránt beszerezzünk?

Elsőre Bishop Sankey jutott eszembe, aki tavalyelőtt még 2. körös pick (és 3 downos RB prospekt) volt, Murray érkezésével + Henry draftolásával azonban legjobb esetben is csak #4 RB lehet a mostani DC-n...
Gyulus
trade-re én nagyon keveset, keretszűkítésnél kieső RB igazolására kicsit többet. nem tudom ki jöhetne, de ahogy számolgatom az 53-as keretet, nem is tudom hova férne be.
ha már trade, egy amendola - rb trade lehet nem lenne hülyeség. szeretem amendolát, de bízom az újonnan érkezőkben is, meg érte azért kapnánk valuet is.
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
RB-poszt terén egyébként mennyi esélyt láttok egy trade-re és/vagy arra, hogy egy draft után kitett veteránt beszerezzünk?

Elsőre Bishop Sankey jutott eszembe, aki tavalyelőtt még 2. körös pick (és 3 downos RB prospekt) volt, Murray érkezésével + Henry draftolásával azonban legjobb esetben is csak #4 RB lehet a mostani DC-n...

Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azért összességében nem annyira rossz az idei draft classunk... csak épp a tavalyi, tavalyelőtti nagyságrendekkel "szexibbnek" tűnt másnap reggel, itt azért elgondolkodik az ember azon h előző este valami jobb csajt is felszedhetett volna a kocsmában... 😀

Cyrus Jones (CB) BB Saban-kapcsolata miatt már-már kötelező pick volt, korrekt nickel CB-nek tűnik. NEEDre jött és végre amiatt sem kell aggódnunk, hogy Edelmant/dolát legyilkolják return közben.

Joe Thuney (C/OG/OT) - 5 posztos játékos, a fizikai adottsága + rövid karjai miatt elsősorban interior OL csere lehetne első évében. Azért nem tartom kizártnak, hogy jövőre már swing tackle is lehet belőle, a rövid kar Lightnál és Kaczurnál sem volt akadály. Egyébként engem elsősorban az utóbbira emlékeztet... csak fizikálisan/technikailag még össze kell rakni.
Nem feltétlenül needre jött, a fal közepében szvsz már van depth elég, azt pedig kétlem hogy rögtön az első évében "beelőzné" Cannont a depth charton...

Jacoby Brisset (QB) - OK, kellett QB de miért nem egy veteránt hoztunk el? Hoyer 1 év 2 milkáért igazolt le.
Egyébként tetszik a highlight, benga egy állat és atletikus is. Max. akkor van értelme a picknek, ha Jimmy virít az első 4 meccsen, jövőre tradeljük és akkor megvan az új #2 QB már 1 évvel a háta mögött.

Vincent Valentine (DT) - NEEDre jött, Reiss szerint nagyon változó a megítélése. Talán a profik közt sikerül motiválni, lefogyasztani, stb... és akkor jövőre már nagyobb szerepet kaphat. Idén max szituációs/rotációs játékosnak tudnám elképzelni, #4 DT-nek szvsz ideális.

Malcolm Mithell (WR) - NEEDre jött, kell a fiatalítás a WR-posztra, Dobsonra azért már senki ne számítson komolyan... és tavaly azért elég durván elfogytunk a szezon közepén. Elsőre nem tetszett a választás, de azóta egészen megkedveltem. Nem egy égimeszelő de kib. hosszúak a karjai, jól szedi le a labdákat a magasból, YAC terén is jó lehet (kicsit úgy fut mint egy RB). Állítólag elég jó route futó, szóval talán TB-vel is gyorsabban összeszoknak majd...

Kamu Grugier-Hill (OLB/S) - BB-féle ST only emberke, legalább nema 2. körben húztuk be....

Elandon Roberts - az idei Oscar Lua/Steve Beauharnais...

Ted Karras - camp body, PS... kibaszott sokan vagyunk most OG poszton...

Devin Lucien - franc tudja, kb. 3 érdemi meccset játszott koliban... 😀

Összességében:
Csak Jonestól várható, hogy kezdő pozícióért fog küzdeni (a nickel CB ebben a ligában gyakorlatilag az). Mitchell nálam igazi "dark horse", akár #3 WR-ig is felküzdheti magát + nem tudjuk mi lesz 'dolával.

Thuney, Valentine a falak depthjét erősíti, előfordulhat hogy csak jövőre kerülnek érdemre bevetésre. Súlyosabb sérüléshullám esetén azért idén is hasznukat veheti a csapat.
Brisset Jimmyt teszi feláldozatóvá... egyébként luxus pick és luxus-hely az 53-as keretben (hosszú ideje csak 2 QB-vel visszük végig a szezonokat)

A többiek igazi longshotok,Robert és/vagy Karras ST-teljesítmény révén ragadhat meg a csapatban.
több mint 9 éve
Kollega
őt még az első éve után is mindenki elküldte a búsba, mikor passzkísérleteknél azt se tudta merre áll csak forgott mint gólyafos a levegőben

szóval ilyen alapon az első év sem mérvadó

BB szereti az intelligens játékosokat is 😊 Nálam is jól indít.

www.facebook.com/Malcolm-Mitchell-766303096814996/
winston
ma őt sikerült bepótolnom
a srác önbizalmával sincs probléma, csak hát azok a fránya tréd műtétek...
ZERO_L
nem látszik jól a linkelt profilon (csak ha megnyitod facebookon), de a srác nagy olvasás párti, gyerekeknek kampányol, meg ha jól olvastam írt már gyerekkönyvet.
ha jól tudom a térddolgai 2013-ban voltak, azóta semmi. de még nekem sem volt nagyon időm mindenkinek utánaolvasni. na majd most, munkaidőben 😊
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kollega
szóval ilyen alapon az első év sem mérvadóZERO_L
Az ilyen draft napi értékelőnek az a lényege, hogy az ember elmondja a véleményét a draft napja utáni pillanatban. ) A most ismertek alapján. Aztán 2 év múlva vissza lehet nézni, és megnézni a tények ismeretében, hogy mennyire jött be a dolog, hol lett jobb, hol lett rosszabb.

Persze lehet azt is csinálni, hogy "in Bill we trust", aki kételkedik az menjen a **csába, ne negatívkodjon itt. Valid álláspont az utóbbi 15 év ismeretében. Viszont dög unalmas 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Kollega

szóval ilyen alapon az első év sem mérvadó

winston
ma őt sikerült bepótolnom
a srác önbizalmával sincs probléma, csak hát azok a fránya tréd műtétek...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
Látunk rengeteg statisztikát, combine eredményeket, értékeléseket, de szerintem nagyon fontos a személyes interjú, amiről nekünk halandó szurkolóknak nincsenek információink!
Egon
Nem is a személyes interjú, hanem a játékos mentalitása, hogy mennyire küzdő, jómunkásember típus. Mennyire helyezi előtérbe a csapat érdekeit a sajátjánál, ami ugye a fizetésben nyilvánul meg.

Illetve amit Kollega írt:

Elsőként is had mondjam el, hogy véleményem szerint az Öreget egyáltalán nem érdekli, hogy az illető mit játszott az egyetemen. Őt az érdekli, hogy szerinte az NFL-ben mire lehet használni az embert. (És ezzel persze minden bizonnyal az összes többi NFL edző így van.) Ez néha bejön, néha nem, de azért nem rosszak a százalékai még akkor sem, ha ő sokszor elég meglepőeket húz.
Kollega
Az ilyen emberekből lehet egy hosszútávon jól működő csapatot létrehozni.
Lehet persze a többiből is, de nem jó az, ha 3-4-x évente még pluszban kaparni kellene azért is, mert több játékost is azért kell elengedni, mert nem elég neki a fizu.

Persze, növekszik a Cap, de azzal együtt a játékosok éhsége is. Viszont ez még mindig a Patsnek jó, mert könnyebb megtartani a játékosokat.Ettől függetlenül a csapat is megfizeti rendesen őket, nem egyszer a liga top fizetését adva.
több mint 9 éve
Elsőként is had mondjam el, hogy véleményem szerint az Öreget egyáltalán nem érdekli, hogy az illető mit játszott az egyetemen. Őt az érdekli, hogy szerinte az NFL-ben mire lehet használni az embert. (És ezzel persze minden bizonnyal az összes többi NFL edző így van.) Ez néha bejön, néha nem, de azért nem rosszak a százalékai még akkor sem, ha ő sokszor elég meglepőeket húz. Hightowert is eléggé utáltátok a draft idején.

Egy másik dolog a RB kérdés. Nálunk az O csapatrészben egy ember három dologra lehet jó: elkaphat labdát, blokkolhat, vagy lehet Tom Brady. Egy RB csak annyira érdekes BB számára, amennyire a checkdown passzoknál használni lehet, vagy extra blokkolóként. És akkor teljesen mindegy, hogy empty backfield, single back, dupla TE, center alól, shotgunból, tök mindegy milyen felállásból indulunk, vagy vadul előrerohan és várja a labdát, vagy keres egy védőt és leveri mint a cölöpöt. Brady meg hozzávághatja a lasztit valakihez, aki üresen maradt.

Persze minden szezonban van egy-három olyan csapat, amelyik szereti nyelni a belső futásokat, ezért tartunk a csapatban egy-két nagyobb méretű futót. Mert azokat a meccseket is meg kell nyerni. Megnéztünk egy jó csomó játékost a clasból, de gondolom egyik se lett volna nagy upgrade a mester szemében.

Gondolom Lewis mögé jó lenne hozni egy jó kezű srácot, de hát megint majd csak meglövi az Öreg az emberét.

Ezt már írtam: Tavaly nem azért szenvedtünk Lewis sérülése után, mert nem tudtuk eladni a futás szándékát, hanem azért mert meghalt a screen játékunk.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Látunk rengeteg statisztikát, combine eredményeket, értékeléseket, de szerintem nagyon fontos a személyes interjú, amiről nekünk halandó szurkolóknak nincsenek információink!
Az egyik legjobb példa erre Julian! Ugye, ha jól emlékszem az újonc edzőtáborban amikor először találkoztak BB-vel, csak annyit mondott: Örülök, hogy itt vagy, valamit biztosan kezdünk veled.
Egon
Ezt mondta, de már korábban - a húzás előtti szokásos telefonbeszélgetést nyitotta ezzel.
tomi-tomi
Jogos, de csak a lényeget akartam kihozni belőle 😉
Egon
Az át is jött!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Az egyik legjobb példa erre Julian! Ugye, ha jól emlékszem az újonc edzőtáborban amikor először találkoztak BB-vel, csak annyit mondott: Örülök, hogy itt vagy, valamit biztosan kezdünk veled.
Egon
Ezt mondta, de már korábban - a húzás előtti szokásos telefonbeszélgetést nyitotta ezzel.
tomi-tomi
Jogos, de csak a lényeget akartam kihozni belőle 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Egon

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
A csapatnál idén Chris Harper nyerte a Make-A-Wish kampányt és azt kérte húzzuk ki a haverját:

twitter.com/ItsChrisHarper/status/726530868232089600

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mindig is hülyeségnek tartottam a draft másnapján elemezni az érkezőket..
gordon
Kíváncsi lennék, hogy egy fan fórumon vajon mit tartanál értelmes beszélgetésnek a draft másnapján? 😉 Btw, ma kifejezetten szép volt az idő, de estére esőt mondanak...
peterk2005
Az ilyen A+, C- dolgokra gondoltam.
Gyengeség, erősség, ki helyre hozhattuk, kivel küzdhet meg... Ezeket szeretem.
Amúgy itt már csepereg😁
több mint 9 éve
gordon
Kíváncsi lennék, hogy egy fan fórumon vajon mit tartanál értelmes beszélgetésnek a draft másnapján? 😉 Btw, ma kifejezetten szép volt az idő, de estére esőt mondanak...
peterk2005
mondjuk, egy vitát arról hogy Goodell mekkora fasz... Óriási vagy hatalmas?

több mint 9 éve
gordon

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mindig is hülyeségnek tartottam a draft másnapján elemezni az érkezőket.. A csapat már kész volt a draft előtt BB már jó pár éve nem a mának draftol hanem a jövőnek. Ismeri a sémát , tudja mire képesek a pozíciós edzői..és, hogy jól teszi azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a jelenlegi 25kezdőből (O, D, ST) 21 draftról jött vagy UDFA ként. Tavaly ez a csapat a sérülésekig lehozott egy impresszív 11-0-t. Aztán elfogytunk RB, Wr, TE, OL fronton. Az off alatt mind a 4részt feltöltöttük. Mehet majd a harc. Ez a keret jóval erősebb és mélyebb, mint tavaly volt..
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Vannak nagyon tehetséges játékosok, akiknek borzalmas a munkamorálja és azok nálunk nem állják meg a helyüket. Persze vannak borzalmas választásaink, de amíg ott vagyunk a bajnokesélyesek között folyamatosan addig szerintem nincs alapunk kritizálni a döntéseket 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!