New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
Kitettük Iosefát, Brissett kivételével minden újonc aláírt, plusz 8 UDFA szintén aláírt.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ejj, kinek szurkoljon este az ember 😀
Wyatt
Mé, milyen meccs lesz?
peterk2005
Az alatta lévő képhez kapcsolódott ^^
Amúgy a Civil war. Ahhh

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Azt hiszem érik egy Amendola mez beszerzése...
Nem lehetett könnyű lenyelnie az ismételt fizetéscsökkentést csak hogy továbbra is játszhasson, tisztelet érte!
Castleai01
Ha elment volna máshova, nem hiszem,hogy jobb kondíciókat kapott volna. Itt "otthon" van, van is már kémia közte és Brady között, ismeri a rendszert és 2-3. WR-ként vagy slotban tuti hogy játszik. Okosan döntött, felmérte, hogy max. ez a mostani reális piaci értéke és nem ment el dafke a bizonytalanba. Le a kalappal előtte.
Burkus
Ha Sanu pénzét nézzük akkor ennél többet is kaphatott volna.
több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Felkészül Cannon!
Studi
Mondjuk az se lenne baj, ha Cannon nem menne bele... 😉
Sinisa
1M a dead utána, fizetnék kettőt is csak menjen! 😊
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 815 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt
Mé, milyen meccs lesz?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Én szinte biztos vagyok benne hogy megkapta volna máshol azt az eredeti összeget amiről most lemondott...
Az idei offseason WR fizetéseit alapul véve legalábbis...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem lehetett könnyű lenyelnie az ismételt fizetéscsökkentést csak hogy továbbra is játszhasson, tisztelet érte!
Castleai01
Ha elment volna máshova, nem hiszem,hogy jobb kondíciókat kapott volna. Itt "otthon" van, van is már kémia közte és Brady között, ismeri a rendszert és 2-3. WR-ként vagy slotban tuti hogy játszik. Okosan döntött, felmérte, hogy max. ez a mostani reális piaci értéke és nem ment el dafke a bizonytalanba. Le a kalappal előtte.
több mint 9 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Felkészül Cannon!
Studi
Mondjuk az se lenne baj, ha Cannon nem menne bele... 😉

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Felkészül Cannon!
több mint 9 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Danny Amendola restructured contract to stay w/ Patriots, source says. Two years, $7.35m with $750k more in roster bonuses/catch incentives.
April Wine
Nem hittem hogy ez is összejön!!!
Le a kalappal Amendola előtt --- ezek szerint van az a csapat, az az edző, az a QB akiért ezt is megéri!

Azt hiszem, hogyha nem lesz a tavalyihoz hasonló sérüléshullám Off oldalon sem a falban, sem a TE/WR szekcióban akkor nagyon durva szezonnak nézünk elébe 😊
több mint 9 éve
Castleai01
"itt" játszasson. Ez a lényeg.
Iszonyat erős ez az idei keret.
több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Na, akkor innentől tessék hasítania a támadósornak^^

több mint 9 éve
Danny Amendola restructured contract to stay w/ Patriots, source says. Two years, $7.35m with $750k more in roster bonuses/catch incentives.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Jules továbbra sem komplett:

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ebből már nem (v)esztek:
 greatideas.people.com/2016/05/05/tom-brady-diet-200-dollar-cookbook/

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Az újoncok nagy része már aláírta a szerződését. Cardona meg lehet hogy haditengerészkedik az egész szezonban.
több mint 9 éve
Bennett egyre szinpatikusabb
 www.instagram.com/p/BFCTlRkPcs1/
winston
Jól elszórakoznak majd Mitchellel 😀
cspeti98
Vele Reese Witherspoon szórakozik:
 www.patriots.com/news/2016/05/05/malcolm-mitchell-gets-special-invitation-reese-witherspoon

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
winston
Jól elszórakoznak majd Mitchellel 😀

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 9 éve
Brady vicceskedik:
 www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1128839813823834/?type=3

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Culliverre még nem repültünk rá? Térdműtéte volt, system fit lenne..😉
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 fuzovelkifele.com/2016/05/02/draft-ertekelo-ezt-tom-bradyert/
Kb én is ezt érzem a draftjainkkal kapcsoltatban. Gyakorlatilag mindig kész csapattal várjuk a draftot.
gordon
"Brady sikeresen fel nem lebbez újra" Uramatyám, ez egy újságíró nyelvhelyességi ismerete? 😊 Olyan szó, hogy "lebbezés" nincs...
Burkus
Ha annyi 10e-em lenne, ahányszor ezt hallottam élőben/láttam leírva akár kollegák által...
"lebbezzünk fel" 😀
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 189 — situational football
 fuzovelkifele.com/2016/05/02/draft-ertekelo-ezt-tom-bradyert/
Kb én is ezt érzem a draftjainkkal kapcsoltatban. Gyakorlatilag mindig kész csapattal várjuk a draftot.
gordon
"Brady sikeresen fel nem lebbez újra" Uramatyám, ez egy újságíró nyelvhelyességi ismerete? 😊 Olyan szó, hogy "lebbezés" nincs...
Burkus
nem újságírók írják/szerkesztik az oldalt...

(de bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma a magyar sportújságírással)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/