New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Poén akart lenni, csak úgy látszik senki sem ad össze snapeket fejben rajtam kívül 😀Az ESPN egyenest FaFejhez hasonlította:Na, csak jött futó, D. J. Fostert néztem is korábbanEzt a gyereket egyenesen az ördög küldte - suttyomban. 😊
444 futás 2355 yard 5,3 átlag 63 long 18 TD
222 elkapás 2458 yard 11,07 átlag 74 long 14 TD
Wyatt
peterk2005
Gyulus

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nehéz úgy értékelni egy draftot, hogy nem volt első körösünk, nem volt eredetileg 4. körösünk és teli voltunk hátsó körös pickekkel.Belichick minden évben BPA alapon húz, igaz ez mást jelent nála és mást szinte minden más GM-nél továbbá BB-t az sem igazán érdekli, hogy az adott poszt mennyire need. Ha érdekelné, akkor nem jött volna Tom Brady 4. irányítónak a drafton.
Belichick azt nézi, hogy a draftolt játékosból megfelelő odafigyeléssel és mindenekelőtt munkával milyen játékos válhat az ő játékfilozófiájában. Ezért ő ténylegesen prospecteket húz, mintsem "kész" játékosokat. Azokat a játékosokat is szereti, aki valami miatt alul értékelt a tényleges értékénél (főleg sérülés miatt).
Persze ebben bőven benne van, hogy a játékos besül vagy képtelen egészséges maradni és emiatt használhatatlan lesz, de talán az sem véletlen, hogy nálunk magasabb a késői körös találatok száma, mint más csapatoknál.
Nem lesz minden BB által húzott játékosból Tom Brady vagy Julian Edelman, de én nem kételkedem abban, hogy azért választotta ki őket, mert látja bennük azt a fejlődési lehetőséget, aminek erre a CSAPATnak szüksége van. Aztán majd az idő vagy igazolja ezeket vagy nem.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
olvasom az értékeléseket, éppen a drafttek-nél tartok:Cyrus - B+
Thuney - C-
Brissett - B+
Valentine - B+
Mitchell - A-
Grugier-Hill - B-
Roberts - A-
Karras - B
Lucien - A
erősen érezni benne a BB faktort 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Az ESPN egyenest FaFejhez hasonlította:Na, csak jött futó, D. J. Fostert néztem is korábbanEzt a gyereket egyenesen az ördög küldte - suttyomban. 😊
Wyatt
peterk2005
ESPN's Steve Muench compares Arizona State WR D.J. Foster to Danny Woodhead of the San Diego Chargers.
After moving from running back to wide receiver last season, the Scouts Inc. team thinks Foster should marry his skills to become "a third-down back with the potential to make a similar impact as Woodhead, who led all NFL running backs in catches (80) and receiving yards (755) last season." Foster has the added benefit of being a bit more athletic, to boot. "Both are above-average route runners with the burst to separate and produce after the catch," Muench wrote. "In addition, defenses have to respect the draw on third-and-medium when they are in the game. While they are not overly powerful, they are tough runners for their size, have good vision and hit the gas as soon as they locate a seam."
Ettől függetlenül továbbra se hoztunk egy méretes, valóban "running" backet... maradt Blount...
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
brissettet a 6. körbe várták? egyrészt nem, inkább a 3-4. körre. na meg kik várták? szurkolók? elemzők? beatwriterek? hagyjuk már ezt. egyetértek Bostonnal, nyilván hangot adhatunk a mi véleményünknek, ami nagyon laikus, erre van a fórum, hogy beszélgessünk ezekről a dolgokról. a scoutokat és BB-éket nem azért fizetik, hogy Mayock listájáról húzzanak embereket, meg mock draftok alapján draftoljanak, tesznek rá magasról, eléggé helyesen. vannak persze nagy melléhúzások (akárcsak máshol), de szerintem eléggé nevetséges a draft másnapján számonkérni a csapatot, hogy nem úgy gondolkoznak, mint a szurkolók. valószínűleg évekig 1/1-re húznánk, ha így lenne. 1-2 éven belül kiderül. ki mit ér, lehet, hogy 15 év múlva minden 2. bostoni gyerek Lucien mezben fog szaladgálni.Brisettet a hatodik körbe várták szinte mindenhol..Nem a 3-4. körre..Még akkor is, ha szimpatikus és tehetséges gyereknek tűnik! 😉
winston
Értem amit írsz, és nagyrészt egyet is értek vele..Nem biztos, hogy a tehetségnek kikiáltott egyetemi, főiskolás sztár jó lesz az NFL-ben is, s a csapatok nem a Mayock listáról választanak..Nem véletlenül vannak a pro day-ek, spec workoutok, stb...A csapatok mindig többet tudnak a jelöltekről, mint az újságírók, "szakik"! Mi szurkerek a század részét nem érthetjük annak, amit a csapat ért és tesz..Csak azért sok szaki, sok hasonló előre jelzés nem tévedhet annyit..Második napon vannak bent mindig jó képességű, elit játékosok szinte minden poszton..A hiányposztjainkon is..De furcsa módon ezekből szinte sosem húz a csapat és BB..S vannak érthetetlen húzásaink..Aminek nagy többsége valljuk be, nem válik be!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Lucient pedig több oldal is az egyik legnagyobb sleeprnek tartotta az idei WR classból. Én nagyon optimista vagyok az idei elkapó sorral lapcsolatban. Gyilkos kumite lesz a roster helyekért, Dobson például szerintem konkrétan már félig ki is pakolhatja a szekrényét...
Do your job
több mint 9 éve
Karras surrendered just two sacks, three hits and five hurries in pass protection in 2015.PFF
Do your job
több mint 9 éve
le merem fogadni az RB poszt nem is volt need szerintük, mert hogy 4. körben még bent volt szinte minden értelmes futó és mi mégis inkább WR-re mentünk, aztán hogy miért cseréltünk fel 5.körre már lehet sosem tudjuk meg

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nézem ezeket a Brisett highlite videókat,,😉 Amennyiben a Broncos ellen főcsoportdöntőn játszó O# fal játszik az első négy meccsen, akkor lehet, hogy őt kellene felküldeni Gerappa helyett.. 😉A szabadulásokhoz, menekülésekéhez ösztönös mozgása van.. S a karja is bírja az erővel.. 😉
Lehet, hogy megvan az új Kemnyútonunk, vagy Rásszel gyerekünk??
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Tudtam volna jobb draftot is elképzelni. Az igaz mondjuk, hogy hiába van néhány csapat, amelyiknek sokszor tetszenek a választásai, a pályán valahogy mégsem adják vissza. Nálunk meg hiába tűnnek szarnak, a pályán csak nem rossz a csapat.Ettől még abban is van igazság, hogy Brady azért rohadt sok dolgot tud palástolni, és lehet, hogy egy közepes irányítóval ez a keret nem nézne ki azért annyira pofásan évről évre.
Engem igazából az szomorít el gyakran, hogy a 2. napon, amikor még egész jó nevű emberekből lehetne válogatni, húzunk ilyen Jordan Richards, Geneo Grissom, Tavon Wilson figurákat. Bár az is igaz, hogy az elmúlt öt évből egyedül Wilson az, aki egyértelműen bukó, szóval egyelőre lehet, célszerűbb óvatosan fogalmazni.

több mint 9 éve
brissettet a 6. körbe várták? egyrészt nem, inkább a 3-4. körre. na meg kik várták? szurkolók? elemzők? beatwriterek? hagyjuk már ezt. egyetértek Bostonnal, nyilván hangot adhatunk a mi véleményünknek, ami nagyon laikus, erre van a fórum, hogy beszélgessünk ezekről a dolgokról. a scoutokat és BB-éket nem azért fizetik, hogy Mayock listájáról húzzanak embereket, meg mock draftok alapján draftoljanak, tesznek rá magasról, eléggé helyesen. vannak persze nagy melléhúzások (akárcsak máshol), de szerintem eléggé nevetséges a draft másnapján számonkérni a csapatot, hogy nem úgy gondolkoznak, mint a szurkolók. valószínűleg évekig 1/1-re húznánk, ha így lenne. 1-2 éven belül kiderül. ki mit ér, lehet, hogy 15 év múlva minden 2. bostoni gyerek Lucien mezben fog szaladgálni.
több mint 9 éve
nfl.com a Vincent Valentines pickről:Itt meg egy másik a patspulpit-ról
"This is a big-body nose tackle. I was surprised he came out of school rather than play another year at Nebraska. He's not always in the best of shape, and sometimes his play reflects that. When he's fresh, he's special. - Mike Mayock"
Boston
While Valentine isn't a player that was on many radars, he definitely fits the type of player that the Patriots want to add to their defensive line. He's surprisingly athletic and offers unique upside.
több mint 9 éve
nfl.com a Vincent Valentines pickről:"This is a big-body nose tackle. I was surprised he came out of school rather than play another year at Nebraska. He's not always in the best of shape, and sometimes his play reflects that. When he's fresh, he's special. - Mike Mayock"
Do your job
több mint 9 éve
ez mondjuk, hogy kit hova várnak teljesen irreleváns sztem, mert ha annyira kva jól megtudnák ezek a nagy draft szakik határozni, hogy ki milyen játékos akkor vszeg vmelyik csapat alkalmazná őket 😊 | ettől függetlenül szerintem is szarul húztunk minden pick-el még mielőtt félreértenéd |Volt még pár ígéretes WR, vittünk is egyet. Nem rá gondoltam 😊Jones, Thuney és Mitchell még azt mondom, hogy OK..3-4. körre várták őket, pozijukban a legjobb 9-14 ember között bent voltak..Biztos többet látott beléjük a csapat mint mi..
Akkor hát az idei
A 2016-os választások
2/29: Cyrus Jones, CB (Alabama)
3/15: Joe Thuney, OG (NC State)
3/29: Jacoby Brissett, QB (NC State)
3/34: Vincent Valentine, DT (Nebraska)
4/14: Malcolm Mitchell, WR (Georgia)
6/33: Kamu Grugier-Hill, OLB/SS (Eastern Illinois)
6/39: Elandon Roberts, LB (Houston)
6/46: Ted Karras, OG (Illinois)
7/4: Devin Lucien, WR (Arizona State)
Erős lett
Wyatt
De Valentine??? Életemben nem hallottam róla..7. körre várták..Mi meg behúzzuk a harmadikban, amikor lényegesen jobb nevek, playák vannak előtte??? Brisettet a hatodik körre várták!!! Mi meg behúzzuk a harmadikban?? Bent volt még Dixon, Drake, Prosise, Booker RB fronton..Meg egy csomó minőséginek tűnő DT, LB!! Kamu, Robert, Lucien a legjobb 25 LB, WR prospectben nem volt benne..WTF?? Karras meg lehet, hogy erős és élete az amerikai foci, de ACL és MCL szakadása volt 1 éve..Rusherek ellen meg meghal a szakik szerint..OG poszton az meg elég szar ügy..Még akkor is ha 6-7 körre várták..
Az idei draft nálam D-..Ha van lehetőséged és pozíciókban húzhatsz a legjobb 5-10 emberből, akkor onnan húzz!!! Ez tudja erősíteni, építeni a csapatot! Noname emberek csodákat csak ritkán csinálnak..BB szerintem idén is túlgondolta a Draftot..Mint ahogy általában szokta..
Persze tudom, hogy fölösleges felhúzni magunkat, mert mi szurkerek csak a felszínt látjuk, és század részét nem értjük, mint ami történik, s a draft prospectek jó ha 50 %-a válik be..
DE akkor is savanyú szőlő ez az idei draft..Hülye húzások, fura jelöltek..Remélem rám cáfolnak..😉
kyobalu
több mint 9 éve
Volt még pár ígéretes WR, vittünk is egyet. Nem rá gondoltam 😊Jones, Thuney és Mitchell még azt mondom, hogy OK..3-4. körre várták őket, pozijukban a legjobb 9-14 ember között bent voltak..Biztos többet látott beléjük a csapat mint mi..
Akkor hát az idei
A 2016-os választások
Erős lett
Wyatt
De Valentine??? Életemben nem hallottam róla..7. körre várták..Mi meg behúzzuk a harmadikban, amikor lényegesen jobb nevek, playák vannak előtte??? Brisettet a hatodik körre várták!!! Mi meg behúzzuk a harmadikban?? Bent volt még Dixon, Drake, Prosise, Booker RB fronton..Meg egy csomó minőséginek tűnő DT, LB!! Kamu, Robert, Lucien a legjobb 25 LB, WR prospectben nem volt benne..WTF?? Karras meg lehet, hogy erős és élete az amerikai foci, de ACL és MCL szakadása volt 1 éve..Rusherek ellen meg meghal a szakik szerint..OG poszton az meg elég szar ügy..Még akkor is ha 6-7 körre várták..
Az idei draft nálam D-..Ha van lehetőséged és pozíciókban húzhatsz a legjobb 5-10 emberből, akkor onnan húzz!!! Ez tudja erősíteni, építeni a csapatot! Noname emberek csodákat csak ritkán csinálnak..BB szerintem idén is túlgondolta a Draftot..Mint ahogy általában szokta..
Persze tudom, hogy fölösleges felhúzni magunkat, mert mi szurkerek csak a felszínt látjuk, és század részét nem értjük, mint ami történik, s a draft prospectek jó ha 50 %-a válik be..
DE akkor is savanyú szőlő ez az idei draft..Hülye húzások, fura jelöltek..Remélem rám cáfolnak..😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Én nem sírok rajta, ezen a topicon amúgy is kötelező a kritikátlan hurráoptimizmus... Az elmúlt 16 évben nem emlékszem 1-2 játékos kivételével, hogy olyan draftoltunk volna, akit vártak a csapathoz (Clay Matthewst pld. tutira mondták ide, aztán simán elengedte a lehetőséget a csapat) A csapat láthatóan teljesen más észjárással közelít a drafthoz, mint a szurkolók. DoM megjegyzését csak azért emeltem ki, mert elég sajátos volt (nyilván nincs elájulva a választástól). Valaki írta, hogy milyen erős meg jó a technikája - ez nem tudom, hol megoldás a passrush meg a blitzek ellen, amivel tavaly szenvedtünk.Ez biztos azért van, mert ők értenek hozzá mi szurkolók meg csak azt hisszük. Boehringert pedig rajtunk kívül 30 csapat ignorálta 6 körön keresztül. Azért azt Te sem gondolod remélem, hogy minden nagy, fehér, fizikális elkapóból egy új Gronkowski lesz...
Az tény, hogy előzetesen látszó needekhez képest meglepőek a (nekem) választások.
Burkus
Nem csesztetésnek szántam, mert ennek a fórumnak valahol ez is a lényege, hogy hangot adjunk a laikus véleményeinknek (én pld. egyáltalán nem értem minek egy alapból 4-3-as védőfalhoz 4 potenciális NT és miért nem kell hozzá egy büntető 3 tech játékos, de Belichick nyilván tudja mit miért csinál).
Do your job
több mint 9 éve
Na már megint egy pocsék drafton vagyunk túl.Ez látható a korábbi draftok elemzéseinél is:
https://www.washingtonpost.com/graphics/sports/nfl-draft-history/
http://sportswire.usatoday.com/2014/05/07/nfl-draft-best-teams-seattle-seahawks-san-francisco-49ers-tennessee-titans-new-england-patriots/
http://bleacherreport.com/articles/1608943-grading-every-teams-nfl-draft-performance-of-the-past-decade/page/20
http://www.footballnation.com/content/decade-the-making-the-ultimate-nfl-draft-grades/2419/
Ja, hogy mindenhol valahogy az 5 legjobban draftoló csapat közé hoznak ki minket a vizsgált időszakokban. Felettébb furcsa. 😊

több mint 9 éve
Na, csak jött futó, D. J. Fostert néztem is korábbanEzt a gyereket egyenesen az ördög küldte - suttyomban. 😊
Wyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Minden évben sírunk (én is) a húzások miatt aztán vagy velük vagy nélkülük de mindig megvan a Playoff... 😛Én nem sírok rajta, ezen a topicon amúgy is kötelező a kritikátlan hurráoptimizmus... Az elmúlt 16 évben nem emlékszem 1-2 játékos kivételével, hogy olyan draftoltunk volna, akit vártak a csapathoz (Clay Matthewst pld. tutira mondták ide, aztán simán elengedte a lehetőséget a csapat) A csapat láthatóan teljesen más észjárással közelít a drafthoz, mint a szurkolók. DoM megjegyzését csak azért emeltem ki, mert elég sajátos volt (nyilván nincs elájulva a választástól). Valaki írta, hogy milyen erős meg jó a technikája - ez nem tudom, hol megoldás a passrush meg a blitzek ellen, amivel tavaly szenvedtünk.
Maradjon is ez így, nem akarom még egy ideig azt érezni a szezon végén hogy "Na ugye én megmondtam már a draft után is!!!"... ;D
Castleai01
Az tény, hogy előzetesen látszó needekhez képest meglepőek a (nekem) választások.
több mint 9 éve
Minden évben sírunk (én is) a húzások miatt aztán vagy velük vagy nélkülük de mindig megvan a Playoff... 😛Maradjon is ez így, nem akarom még egy ideig azt érezni a szezon végén hogy "Na ugye én megmondtam már a draft után is!!!"... ;D
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Nézem DoM értékelését a pats.hu-n: "23:33 Az Illinois támadófalemberével bővült a Patriots 2016-os újoncainak a csoportja: RG Ted Karras (6'4", 307) Illinois. Minimális mozgékonyság, lassú reakció a blitzekkel, pass rusherekkel szemben. Élete az amerikaifutball, édesapja egyetemi és középiskolai edző, nagyapja kilenc idényt húzott le az NFL-ben." Nagy beszerzésnek tűnik.a mérleg másik nyelvén pedig az van, hogy marha erős és jó a technikája. (az espn szerint). felesleges szerintem előre negatívoskodni, azt látjuk, hogy hiányposztra jöttek emberek, hogy mivé válnak vagy miért tetszett meg Belichicknek elég keveset tudhatunk.
Burkus
több mint 9 éve
most komolyan, a 6. körben milyen pickre számítottál, inkább örülj hogy nem a harmadik kör közepén jött

több mint 9 éve
Nézem DoM értékelését a pats.hu-n: "23:33 Az Illinois támadófalemberével bővült a Patriots 2016-os újoncainak a csoportja: RG Ted Karras (6'4", 307) Illinois. Minimális mozgékonyság, lassú reakció a blitzekkel, pass rusherekkel szemben. Élete az amerikaifutball, édesapja egyetemi és középiskolai edző, nagyapja kilenc idényt húzott le az NFL-ben." Nagy beszerzésnek tűnik.
több mint 9 éve
az offseasont megint nem sikerült megnyerni, így nem maradt más mint behúzni a bajnokságot 😊
ZERO_L
Volt még pár ígéretes WR, vittünk is egyet. Nem rá gondoltam 😊Nem szép ennyire ironikusnak lenni 😊
Akkor hát az idei
A 2016-os választások
Erős lett
Wyatt
Ha már WR, akkor pld. Moritz Böhringerre miért nem ugrott vajon a csapat? Olyan Gronk típusú tarthatatlan fizikumú játékos, ráadásul WR-ként fehér, úgyhogy vonalba vágott volna. 😊 A kérdés immáron teljesen teoretikus.
Szerkesztette: Burkus
több mint 9 éve
Na, csak jött futó, D. J. Fostert néztem is korábbanjee, ő az egyetlen akit beleírtam a mockomba, pickeknél nyilván köze se volt a valósághoz 😀
Wyatt
Szerkesztette: winston