New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
A 2016-os választások2/29: Cyrus Jones, CB (Alabama)
3/15: Joe Thuney, OG (NC State)
3/29: Jacoby Brissett, QB (NC State)
3/34: Vincent Valentine, DT (Nebraska)
4/14: Malcolm Mitchell, WR (Georgia)
6/21:
6/29:
6/33:
6/39:
7/22:
7/29:
Kicsit soknak tűnik ez a maradék pick

több mint 9 éve
És ráadásul még vannak jó, szal simán fel is lehetne menni valakiértMás se nagyon visz RB-t, eddig 5 ment ki.Felesleges a neveken tiprodni. Mi itt max a hiánypozicíót tudjuk megitélni, a többit BB és az FO látja.Azokat meg egész szépen hozzák azért, csak az RB maradt ki
zinedine5
Wyatt
April Wine

több mint 9 éve
Más se nagyon visz RB-t, eddig 5 ment ki.Felesleges a neveken tiprodni. Mi itt max a hiánypozicíót tudjuk megitélni, a többit BB és az FO látja.Azokat meg egész szépen hozzák azért, csak az RB maradt ki
zinedine5
Wyatt
több mint 9 éve
Szerintem jön RB is, de mivel senki nem kapkod értük BB úgy van vele, hogy később is bent lesz a kiszemeltje.Felesleges a neveken tiprodni. Mi itt max a hiánypozicíót tudjuk megitélni, a többit BB és az FO látja.Azokat meg egész szépen hozzák azért, csak az RB maradt ki
zinedine5
Wyatt
több mint 9 éve
Felesleges a neveken tiprodni. Mi itt max a hiánypozicíót tudjuk megitélni, a többit BB és az FO látja.Azokat meg egész szépen hozzák azért, csak az RB maradt ki
zinedine5

több mint 9 éve
Felesleges a neveken tiprodni. Mi itt max a hiánypozicíót tudjuk megitélni, a többit BB és az FO látja.
több mint 9 éve
több mockban 3. körös volt, nem kell rögtön megijedni 😊 majdnem 3 éve volt a sérülése.
több mint 9 éve
Ez az egész draft mizéria BB kedvenc troll pályája! Szarik bele az 1-2 körrel úgy ahogy elvan de majd úgyis az udefákkal fog kezdeni vmit! Azokban az emberekben látja a jövőt! Közben idegileg taccsra vágja magát mindenki Ő meg előveszi a sötét erőt és mosolyogPoenkodunk,pedig egyre inkabb hiszem,hogy tenyleg igy van,tenorx is valami ilyesmire utalt.
ParadSEC
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Ez az egész draft mizéria BB kedvenc troll pályája! Szarik bele az 1-2 körrel úgy ahogy elvan de majd úgyis az udefákkal fog kezdeni vmit! Azokban az emberekben látja a jövőt! Közben idegileg taccsra vágja magát mindenki Ő meg előveszi a sötét erőt és mosolyog
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
A kotelezo acl szakadasos pick.
több mint 9 éve
és hol van az RB pick? BB mester úgy gondolja hogy Blount elég nekünk hát jajj de jó....
több mint 9 éve
A lényeg egy magas fizikális Wr-t huztunk, ja nem...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Nem lett volna jó. Tök jó, hogy Brady így bírja, de Gerappa húzásánál én ebben nem voltam ennyire biztos. Én akkor is örültem neki, most kinevelgettük, jövőre elcseréljük egy 2. körös pickért, aztán pont ugyanott leszünk értékben, leszámítva, hogy pl most van, akit be tudunk rakni majd a csapatba, és nem egy 6. körös emberkeAzt mondod azert kellett Brissett ,mert G. nem lesz jövőre.( sztem is igy lesz amugy) Tehat negy evre a padra kellett egy 2. körös qb! Egy 6. körös nem lett volna jo? Nem a jatekos a kuka,hanem a pick. Vagy ugy ertetted,hogy akkora kiralyok vagyunk,hogy belefer egy kidobott 2. kör,hogy még akkor se szívjunk,ha megserul Brady?Ilyenkor szokott az jönni nálatok, hogy az utolsó körökben jönnek a mindent feledtető jó pickek. A QB pick érthető szerintem, egy Gerappa sérülésre vagytok attól, hogy az első héten Wyatt kezdjen QB-ben.Huuu. En szivesen kezdek! Multkor mar volt olyan passzom is, ami nem lett interception, mondjuk nem sok, es az is inkabb incomplete. QB kellett szerintem is, es foleg azert hogy jovore is legyen olyan qb a keretben, aki ismeri mar a rendszert, es tehetseges fiatal, nem pedig mashol megbukott atlagjoska. A Gerappa pick sem volt kuka, a mostani QB-huzas is ertheto, mi nem szeretunk coltsosat meg cowboysosat jatszani
Bazzani
A posztok amugy sem rosszak, a jatekosok azota is reachek a szememben, de hat kb ugyis csak Hannah Montana kap varhatoan sok lehetosegt iden. Ha hosszu tavon a most huzottakban nagyobb potencialt latnak, am legyen
Wyatt
kolok1972
Amúgy igen, akkora királyok vagyunk, hogy nem kell olyan játékost vinnünk, akit a kezdőbe kell raknunk. Évek óta nem húzunk amúgy kezdőt, mindig a jövőre húzunk. És egy QB-nak nagyobb az értéke, mint egy hatodik WR-nek teszem azt.

több mint 9 éve
Pontosan és ebben nincsen semmi váratlan ezért nem is értem ezt az értetlenkedést...Azt mondod azert kellett Brissett ,mert G. nem lesz jövőre.( sztem is igy lesz amugy) Tehat negy evre a padra kellett egy 2. körös qb! Egy 6. körös nem lett volna jo? Nem a jatekos a kuka,hanem a pick. Vagy ugy ertetted,hogy akkora kiralyok vagyunk,hogy belefer egy kidobott 2. kör,hogy még akkor se szívjunk,ha megserul Brady?Ilyenkor szokott az jönni nálatok, hogy az utolsó körökben jönnek a mindent feledtető jó pickek. A QB pick érthető szerintem, egy Gerappa sérülésre vagytok attól, hogy az első héten Wyatt kezdjen QB-ben.Huuu. En szivesen kezdek! Multkor mar volt olyan passzom is, ami nem lett interception, mondjuk nem sok, es az is inkabb incomplete. QB kellett szerintem is, es foleg azert hogy jovore is legyen olyan qb a keretben, aki ismeri mar a rendszert, es tehetseges fiatal, nem pedig mashol megbukott atlagjoska. A Gerappa pick sem volt kuka, a mostani QB-huzas is ertheto, mi nem szeretunk coltsosat meg cowboysosat jatszani
Bazzani
A posztok amugy sem rosszak, a jatekosok azota is reachek a szememben, de hat kb ugyis csak Hannah Montana kap varhatoan sok lehetosegt iden. Ha hosszu tavon a most huzottakban nagyobb potencialt latnak, am legyen
Wyatt
kolok1972
Nem fogunk Gerappának minőségi backup pénzt adni, jö helyette az új projekt olcsón, Gerappáért meg jön majd egy comp. pick legrosszabb esetben...
Ez egy ilyen biznisz...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Azt mondod azert kellett Brissett ,mert G. nem lesz jövőre.( sztem is igy lesz amugy) Tehat negy evre a padra kellett egy 2. körös qb! Egy 6. körös nem lett volna jo? Nem a jatekos a kuka,hanem a pick. Vagy ugy ertetted,hogy akkora kiralyok vagyunk,hogy belefer egy kidobott 2. kör,hogy még akkor se szívjunk,ha megserul Brady?Ilyenkor szokott az jönni nálatok, hogy az utolsó körökben jönnek a mindent feledtető jó pickek. A QB pick érthető szerintem, egy Gerappa sérülésre vagytok attól, hogy az első héten Wyatt kezdjen QB-ben.Huuu. En szivesen kezdek! Multkor mar volt olyan passzom is, ami nem lett interception, mondjuk nem sok, es az is inkabb incomplete. QB kellett szerintem is, es foleg azert hogy jovore is legyen olyan qb a keretben, aki ismeri mar a rendszert, es tehetseges fiatal, nem pedig mashol megbukott atlagjoska. A Gerappa pick sem volt kuka, a mostani QB-huzas is ertheto, mi nem szeretunk coltsosat meg cowboysosat jatszani
Bazzani
Wyatt
több mint 9 éve
Cyrus Jones a draft classunk legpotensebb húzása... azért ezt még emészteni kellBB-nek sikerült ismét beáraznia a ligát, nálunk a cukrász csinál ilyen playeket:
giant.gfycat.com/DizzyChiefHarrierhawk.gif
(megvan mi Wilson pickünk, jövő offseasonban ki is szorítja ezt balhés Bredit vagy ki tökömet)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ahhoz képest ,hogy future HoF QB-nk van és az elképzelések szerint még marad is egy ideig,6 év alatt 3 QB-t húztunk a 2.-3. kör valamelyikében.Érdekes...csak azért, hogy ne legyen másé, mert még beválna! évente egy potens csapattal kevesebb 😛
kolok1972
inkább melegítsék a padot itt 4 évig, hátha elfelejtenek focizni, aztán mehetnek 😊
több mint 9 éve
Bissett húzást csak akkor tudom értelmezni,ha Jimmy G.-vel nem számolunk,akkor viszont az a pick volt kidobott. 4 meccsre meg nem húzol egy 2. körös mögé egy 3. köröst, három qb meg nem szokott lenni a keretben.
kolok1972
QB kellett szerintem is, es foleg azert hogy jovore is legyen olyan qb a keretben, aki ismeri mar a rendszert, es tehetseges fiatal, nem pedig mashol megbukott atlagjoska. A Gerappa pick sem volt kuka, a mostani QB-huzas is ertheto, mi nem szeretunk coltsosat meg cowboysosat jatszaniNekem is a cowboys ugrott be.
Wyatt
2011-ben ott volt Hoyer, jött Mallett a 3-ban. 2012-ben ment Hoyer.
2014-ben jött Jimmy a 2. körben, ment Mallett.
2016-ban jött ez a srác.
Egyáltalán nem fura a QB draft, hisz ez a legfontosabb pozíció a pályán, ráadásul mi nem fizetünk egy csere QB-nak 3-5 milliót, tehát elengedhetetlen, hogy draftoljuk őket. Plusz nálunk meg most végképp fontos lett a 3. QB szerepe, mivel lehet, hogy 2. lesz.
több mint 9 éve
Én kicsit azt érzem BB-n, hogyNálunk minden évben ez van
"Igen? Elveszitek az első kört? Akkor megmutatom, hogy draft nélkül is tudunk nyerni, húzok szarokat"
tenorx
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Én kicsit azt érzem BB-n, hogy "Igen? Elveszitek az első kört? Akkor megmutatom, hogy draft nélkül is tudunk nyerni, húzok szarokat"