New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Aztakurva. Ez most sokk

több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Egy kellemes kis DT-t meg egy jó RB-t még mára
Wyatt
aha...

Do your job
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
na jó ez mi a faszom!!!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Egy kellemes kis DT-t meg egy jó RB-t még mára

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
 twitter.com/PFF/status/726235263157018624

a nyugdíjból visszarángatott Scarnecchianak adunk rendesen feladatot, ne unatkozzon az öreg

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Brady bejelentés tetszett, Thuney is jó, de nagyon magas

OG: Joe Thuney
CB: Cyrus Jones

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
 twitter.com/Trags/status/726228556066476033

már is belopta magát a szívembe 😊

több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Hát igen, inkább Ryan lehetett volna slot CB-nek, de hát legyen akkor jó szélső, ő meg belül. Van azért még jó néhány pickünk, sok ügyes srác, CB kellett, ha BB-ék szerint ő volt a legjobb, egyszer nekik is lehet igazuk 😊
Wyatt
És közel sem akkora reach mint T. Wilson, Harmon vagy Richards. Olvastam olyan mockot ahol beírták hozzánk a 2. körre.

több mint 9 éve
jó hát nyilván én a fotelból okoskodom, csak még emésztenem kell

egyébként érdekes, hogy lement 2 kör és csak 2 RB ment ki még így sem húztunk egy minőségi(?) futót, úgy néz ki ez nem akkora need BB-ék szerint (vagy tré a felhozatal 😊 )
ZERO_L
Szerintem pont ezért nem hoztunk. Később is húzhatunk minőségit. Mondjuk egy Dixon picknek örülnék.

több mint 9 éve

egyébként érdekes, hogy lement 2 kör és csak 2 RB ment ki még így sem húztunk egy minőségi(?) futót, úgy néz ki ez nem akkora need BB-ék szerint (vagy tré a felhozatal 😊 )
ZERO_L
És az a durva, hogy DT-k közül akad olyan, akit első körre is vártak, kis szerencsével a 3. körben arathatunk 😊

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Hát igen, inkább Ryan lehetett volna slot CB-nek, de hát legyen akkor jó szélső, ő meg belül. Van azért még jó néhány pickünk, sok ügyes srác, CB kellett, ha BB-ék szerint ő volt a legjobb, egyszer nekik is lehet igazuk 😊

több mint 9 éve
Lehet voltak bent jobb játékosok, de needre jött és tökéletes nickel CB-nek. Szerintem nem rossz pick.
cspeti98
csak szerintem pont nem a nickel CB a need... Butler az egyetlen értelmes szélső védőnk, ki lesz a párja? az UDFA Coleman vagy a szélen nem igen hatékony Ryan
még a végén Melvin megint bekerül az 53-ba 😊

több mint 9 éve
Lehet voltak bent jobb játékosok, de needre jött és tökéletes nickel CB-nek. Szerintem nem rossz pick.

több mint 9 éve
hát ezért baromira kár volt fent maradni... komolyan Cyrus Jones volt az elérhető legjobb játékos, na ne már
(de legalább nem Sean Davis, szóval kussolok)

szerk:
az egyik harmadik köröset még bedobjuk egy 4+5-re aztán az egyikkel pickeljük is Navy-s srácot, nem is kell ide top RB pick
ZERO_L
Én tudtam volna jobbat elképzelni, de DT lesz egy rakat még nagyon jó később is, így meg jött egy 4. kör is, még nem panaszkodom, CB kellett, legyen jó 😊

több mint 9 éve
hát ezért baromira kár volt fent maradni... komolyan Cyrus Jones volt az elérhető legjobb játékos, na ne már
(de legalább nem Sean Davis, szóval kussolok)

szerk:
az egyik harmadik köröset még bedobjuk egy 4+5-re aztán az egyikkel pickeljük is Navy-s srácot, nem is kell ide top RB pick

Szerkesztette: ZERO_L

több mint 9 éve
Richard Seymour egy körökkel később várt DB-t jelentett be. Meglepi? 😊
Cyrus Jones, CB (Alabama)
És gyorsan cseréltünk is egyet. Pazar
Wyatt
Kisebb meglepi, mint a letrade 😛
Csabiii
Naaaa 😀
Amúgy legalább van visszahordónk, meg legfeljebb felküldjük WR-nek 😀

több mint 9 éve
Csabiii New England Patriots 198
Wyatt
Kisebb meglepi, mint a letrade 😛
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
mehet egy hetedik körös cetli valamelyik Titans futóért (Sankey, Cobb, Andrews)
több mint 9 éve
mondtam már hogy mennyire utálom a dzsájenct? 😊

több mint 9 éve
Braxton Millerre én személy szerint nem nagyon vágyom...

(max akkor kéne ha legalább annyi kitartással és munkabírással rendelkezik mint Minitron)

több mint 9 éve
Amúgy
QB: Hackenberg
FB/HB/TE/szertáros: Vitale (valamelyik 6. körössel)
RB: Dixon/Howard/J. Williams
WR: Shepard, Braxton
TE: Henry, Hooper
OT: Spriggs
OG: Whitehair, McGovern
DE: Spence, Ogbah, Tapper
DT: Bullard, Billings, CJ, Ridgeway, M. Collins, Henry, Wujciak
LB: Jack, Jaylon, Martinez, Goodson, A. Wallace
CB: Mackensie, Fuller, Sean Davis, Howard
S: Simmons, Fejedelem (mert)
Na. Ők nem fognak jönni 😀

több mint 9 éve
Nézem, mi az, hogy senki nem szólt hozzá tegnap óta a topichoz, hát asszem nem igazán működik a feliratkozás akkor most
Jöjjön Jack vagy Jaylon 😀

több mint 9 éve
Van egy olyan érzésem, hogy ma bereacheljük (jajj de szar) Sean Davist...
gordon
inkább trédeljünk le 2 csomag szotyiért...