New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem vagyok ennyire otthon a draftra érkező játékosokban mint Ti, de Kyobalut olvasva a java már kiment. (Igaz, azért ez sok szempontból lutri és néha a 6. vagy 7. körösből lesz a sztár, az első körös meg a bust. De a trend azért nem ez.)Maradt bent top 5 játékos is. Én tökre nem lennék szomorú, ha lecsúszna hozzánk és kihúznánk. Egy kis microfracture mit számít? 😊 de szerintem kiviszik előlünk.
Ha jól értem, akkor
a FA-n gyengült a D front7,
a nagy needekre eddig nem volt megoldás;
a még draftoltható játékosok nem jelentenek azonnali upgrade-t vagy megoldást
Brady nem játszik a szezon negyedében.
Ez így nem hangzik jól. Már csak a nagy UDFA kukázásában bízhatunk (ott BB szinte mindig belenyúl a tutiba). Avagy?
Burkus
Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Nem vagyok ennyire otthon a draftra érkező játékosokban mint Ti, de Kyobalut olvasva a java már kiment. (Igaz, azért ez sok szempontból lutri és néha a 6. vagy 7. körösből lesz a sztár, az első körös meg a bust. De a trend azért nem ez.)Ha jól értem, akkor
a FA-n gyengült a D front7,
a nagy needekre eddig nem volt megoldás;
a még draftoltható játékosok nem jelentenek azonnali upgrade-t vagy megoldást
Brady nem játszik a szezon negyedében.
Ez így nem hangzik jól. Már csak a nagy UDFA kukázásában bízhatunk (ott BB szinte mindig belenyúl a tutiba). Avagy?
több mint 9 éve
Hááát hajnalban a legjobb OT-k kimentek..Kiment Stanley, Conklin, Tunsil, Decker és Ifedi is.. Második körben hátha elérhető lesz Spriggs, vagy Hawkins..
A futók közül várhatóan kiment Elliot..DE a többiek közül senki! Meglepetésre senki sem húzta Henry-t. 😉 Így bent van még Henry, Booker, Prosise, Dixon, Howard, Drake és Williams is.. Várható, hogy valaki hozzánk is le fog esni..😉
Cornerek közül kiment Ramsey, Apple, Hargreaves, Kelly, Jackson III és Burns.. A legjobbak. Maradt még Alexander, Fuller, Davis, Howard, Mills és Redmond..
DT-k közül kiment: Rankins, Clark, Nkemdiche, Butler..Bent van még: Robinson, Reed, Billings, Chris Jones, Johnson..Bármelyiküknek örülnék.. 😉
OLB-k közül kiment: Floyd, Lee..Bent van még: Jack, Correa, Su'a Cravens, Jones & Perry..
WR-ek közül kiment: Coleman, Fuller, Doctson, Treadwell.. Van még: Boyd, Thomas, Shepard, Cooper és Miller..
Van lehetőség a második körben, hogy kiket húzzunk..De need-re már e legjobbak, akik ténylegesen hozzá tudtak volna tenni a játékhoz, már 1. évben, azok kimentek..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
szóval a második körre én most egy RB-DT duót jósolok, remélem BB fejében Jack még véletlenül sem fordul meg 😊hogy nem-e? 😀 ez volt el az első gondolatom, amikor kiszorult.
ZERO_L
több mint 9 éve
azért az 5 CB és 5 OT kimenetel nagyon nem tetszik, viszont ha tényleg nem lesz nagy DL run a második körben, akkor oda jó értéken lehetne húzni valakitShepard-ről aszem le is mondhatok, KC kétszer fog választani előttünk oda egy WR tuti menni fog és erősen kétlem, hogy ne lenne még 2-3 csapat aki az elkapóhúzást a második körre tartogatta volna (tippem az, hogy a bengáli tigris lesz)
szóval a második körre én most egy RB-DT duót jósolok, remélem BB fejében Jack még véletlenül sem fordul meg 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Qva életbe. Pedig már kezdtem reménykedni benne, hogy Butler átcsúszik a második körbe...
Do your job
több mint 9 éve
Na mondjuk a csoportban sem biztos, hogy akad, Tunsilt korábban 1/1-re is mondták, erre lecsúszott a füvezés miatt Miamiba, Lawson talán a második legjobb DE-ként Buffalóban kötött ki (most sem lesz szar a DL), a Jets pedig Lee-t vitte el LB-nek. Annak sem örülök felhőtlenül

több mint 9 éve
Draftday.. Ja nem😁szurkoljunk a QB-TE-S-LB run-nak 😊
gordon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Draftday.. Ja nem😁
több mint 9 éve
Szól ez presztízsről és pénzről is, nem csak az igazságról..De Brady nem akarja lenyelni amit nem muszáj.. Szerinted mi örülünk, hogy erről a szarról szól lassan másfél év óta minden a csapatunk kapcsán??? De azért, hogy ne szóljon erről, Bradynek be kellene húznia fülét-farkát, be kellene ismernie, hogy amivel vádolják az igaz, s inkább leülje a 4 meccsét, hogy csend legyen már? GOD meg terpeszkedve örüljön? A nagy ló...t!!! Ha megkeverte a szart, akkor csinálja végig! Brady használjon ki minden lehetőséget, hogy tisztázza a nevét.. kyobaluHa te adnál Bradynek tanácsot, akkor nyilván a világ végéig menjen el, hiszen "küzdjön meg az igazáért" 😊 Csakhogy ez inkább szól presztízsről, pénzről, mint bármiféle "igazságról". A vita ugye nem is a labda leeresztésen megy, hanem egy tekervényes hatásköri kérdésben, mégis, végeredményben, a nyilvánosság előtt labda leeresztés ügyként csapódik le. Amíg Brady meg tudja nyerni olyan gyorsan és ügyesen, ahogy tavaly nyáron csinálta, addig érdemes neki "kavarni", mert ez pozitívan csapódik le. Amint nem tudja ezt elérni, azonnal feleslegessé válik a "kavarás", mert többet veszít, mint amit nyer. (Többet veszít, ha jövő évtől nem ő reklámozza az adott órát, öltönyt amiatt, mert jogi ügyben viaskodik, mintha hagyná elsikkadni az egészet, és felvenni következő évben is az adott öltönyt - és eltenni a milliókat.)
(Amúgy nekem az a tippem, hogy innen már olyan látványos következő lépés nem lesz. Elérheti, ha nagyon ügyes, hogy legyen egy olyan meghallgatása, amivel eltolhatja idénről az eltiltást jövőre. De a döntés megmásítására minimális az esély, a statisztikák alapján az ügyek 1%-ban adnak helyt egyáltalán meghallgatásnak, és a meghallgatás után annak is csak 1%-ában módosítanak a döntésen. Ez tízezerből egy ügy, ráadásul ezeket általában nem "apró-cseprő" ügyekre tartogatják, hanem a nagy jelentőségű ügyekre. Szóval igazából csak a legfelsőbb bíróság marad, az meg nagyon messzi történet. Szerintem inkább az a valószínű, hogy valamilyen kommunikációs manőverrel így hagyják ahogy van - esetleg megjátsszák a meghallgatásos dolgot és elcsúszik jövőre -, aztán elhal az ügy. És ezzel párhuzamosan indít majd a liga ellen egy polgári peres eljárást amiben a presztízsveszteség miatt kiesett jövedelemveszteséget pereli. És majd 4-5 év múlva eltesz egy vaskos pár tíz millás megítélt kártérítést cserében.)
peterk2005
Brady presztízsből harcol..Azért, hogy bebizonyítsa, hogy az "inkább tudott róla mint nem" bármennyire is jogi megfogalmazás, az ő esetében nem áll fent..
Valószínűleg tovább mennek..Igen..Általában ezeknek az ügyeknek a nyerési esélye kb. 5% körül mozog, de ebben az esetben talán meg lehetne említeni az a kis mellékzöngét, hogy a hétfői döntésnél 3-ból 1 bíró nem értett egyet a bírósági döntéssel..Pont az a bíró aki a fellebbviteli bíróság vezetője és ott majd esetlegesen személyesen felügyeli az ügyet..
Bradynek nem az a lényeg, hogy GOD meghozhat ilyen döntést, vagy nem, hanem az, hogy vicces "bizonyítékokkal" próbálták alátámasztani, azt a feltételes mondatot az NFL részéről..Ezért is nyerte meg tavaly annyira simán az ügyet a független bíró ellőtt..Szerintem erre igen nagy az esélye! S igazából, olyan hatalmas nagy presztízsveszteségre nem kell számítania a jogi herce-hurca miatt. Akik eddig is utálták, továbbra is fogják..A szponzorai ott állnak mögötte, támogatják továbbra is..A csapat és a szurkerek pedig még vérmesebbek, mint korábban..
Ő szarul nem fog kijönni belőle, ha elmegy addig, amíg lehet..
A fellebbviteli bíróságra beadott fellebbezés elhúzódhat 1-2 évet is..Egyáltalán nem biztos, hogy Brady nem fog játszani idén..A bizonyítékok annyira gyenge lábakon állnak, hogy bármelyik bíróság végez vele pár nap alatt..
Az igazi probléma itt az, hogy a játékos szövetség, hogy írhat alá egy ilyen kollektív szerződést az NFL-el és GOD-al..
Mert igazából az derült k a napokban, hogy nem kell igazából alátámasztani semmilyen vétséget, elég csak a gyanú arra, hogy megtörténhetett valami, és ennek függvényében a komisszár úr teljhatalma teljes csúcsán igazából úgy dönt ahogy akar..Nincs konzisztens döntés, hogy hasonlós esetek kapcsán hasonló büntetések várhatóak, hanem éppen az lesz amit a komisszár úr akar..
Igazából ez a labda leeresztési ügy nem nagyon különbözik a Vikings labdamelegítési "botrányától" amiről senki sem tudott semmit..Meccs közben próbálták befolyásolni melegítéssel a labdák nyomását..Rajtakapták őket, beismerték, aztán kaptak 25.000,- dolláros büntetést..A mi esetünkben labdákat mértek félidőben, aminek nagy többsége kicsit leeresztett..A Colts labdákat nem mérték abban az időpontban, csak később..(A Későbbi mérések alapján különben pár Colts labda is leeresztődött, csak erről nem írt senki..) Igazából nem lehetett bizonyítani, hogy közünk lehetett ehhez, csak feltételezni..A feltételezések miatt elképesztően elrugaszkodott bírságot szabtak ki ránk..Nem 25 dodot, vagy ötvenet, hanem 1 misit, 1. & 4. kör elvételét, valamint az irányító 4 meccses eltiltását, mert több, mint valószínűbb, mint nem, hogy tudott a leeresztésről..
Konzisztens döntés?? Francokat..Boszorkányüldözés!!!
Ez a legnagyobb probléma..Hogy nem hasonlóak az elbírálások, hasonló eseteknél..S lehet ez drogfogyasztás, dopping, bántalmazás, stb..
A hétfői bírósági döntés különben kiemelte, hogy elhibázott döntésnek tartja, hogy egy személy kezében ekkora döntési lehetőség legyen.. Ezt az NFL-nek és a Játékos szervezetnek kell leizmoznia a jövőben, hogy hasonló esetek ne fordulhassanak elő..Brees-ék mehetnek köröket a jövőben, ha akarnak..Mondjuk ennek hangot is adott a héten..
Szóval messze van még ennek a vége, ha Brady és ügyvédei továbbmennek..S szerintem tovább fognak.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Témát váltok:BB-nél nincs elképesztő jóslat.... 😛
Sok vicces mock draftot olvastam már de a legnagyobbat azon röhögtem, ahol mindkét második körös pickünkre WR-t húzattak a csapattal... LOL
kinek mi volt eddig a legelképesztőbb jóslat amit olvasott a drafttal kapcsolatban, hátha bejön 😊
ZERO_L
több mint 9 éve
De Brady nem akarja lenyelni amit nem muszáj.. Szerinted mi örülünk, hogy erről a szarról szól lassan másfél év óta minden a csapatunk kapcsán??? De azért, hogy ne szóljon erről, Bradynek be kellene húznia fülét-farkát, be kellene ismernie, hogy amivel vádolják az igaz, s inkább leülje a 4 meccsét, hogy csend legyen már? GOD meg terpeszkedve örüljön? A nagy ló...t!!! Ha megkeverte a szart, akkor csinálja végig! Brady használjon ki minden lehetőséget, hogy tisztázza a nevét.. kyobaluHa te adnál Bradynek tanácsot, akkor nyilván a világ végéig menjen el, hiszen "küzdjön meg az igazáért" 😊 Csakhogy ez inkább szól presztízsről, pénzről, mint bármiféle "igazságról". A vita ugye nem is a labda leeresztésen megy, hanem egy tekervényes hatásköri kérdésben, mégis, végeredményben, a nyilvánosság előtt labda leeresztés ügyként csapódik le. Amíg Brady meg tudja nyerni olyan gyorsan és ügyesen, ahogy tavaly nyáron csinálta, addig érdemes neki "kavarni", mert ez pozitívan csapódik le. Amint nem tudja ezt elérni, azonnal feleslegessé válik a "kavarás", mert többet veszít, mint amit nyer. (Többet veszít, ha jövő évtől nem ő reklámozza az adott órát, öltönyt amiatt, mert jogi ügyben viaskodik, mintha hagyná elsikkadni az egészet, és felvenni következő évben is az adott öltönyt - és eltenni a milliókat.)
(Amúgy nekem az a tippem, hogy innen már olyan látványos következő lépés nem lesz. Elérheti, ha nagyon ügyes, hogy legyen egy olyan meghallgatása, amivel eltolhatja idénről az eltiltást jövőre. De a döntés megmásítására minimális az esély, a statisztikák alapján az ügyek 1%-ban adnak helyt egyáltalán meghallgatásnak, és a meghallgatás után annak is csak 1%-ában módosítanak a döntésen. Ez tízezerből egy ügy, ráadásul ezeket általában nem "apró-cseprő" ügyekre tartogatják, hanem a nagy jelentőségű ügyekre. Szóval igazából csak a legfelsőbb bíróság marad, az meg nagyon messzi történet. Szerintem inkább az a valószínű, hogy valamilyen kommunikációs manőverrel így hagyják ahogy van - esetleg megjátsszák a meghallgatásos dolgot és elcsúszik jövőre -, aztán elhal az ügy. És ezzel párhuzamosan indít majd a liga ellen egy polgári peres eljárást amiben a presztízsveszteség miatt kiesett jövedelemveszteséget pereli. És majd 4-5 év múlva eltesz egy vaskos pár tíz millás megítélt kártérítést cserében.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az elejétől kezdve erről megy a vita csak a bíróságon, nem arról hogy Brady/Pats csalt-e... Azt nem tudták bizonyítani, kijöttek helyette a "több mint valószínű hogy igen mint hogy nem" megfogalmazással mert egész egyszerűen nem mondhatták azt hogy IGEN (bíróságra kerül elbukják) sem azt hogy NEM (presztizsveszteség)...Castleai01A "több, mint valószínű...." (more probable than not) szöveg egy jogi szöveg, a közvetett bizonyítékok egyik fajtája ("preponderance of the evidence"). A polgári peres eljárásokban bevett gyakorlat a használata (a bűnügyi eljárások "beyond reasonable doubt"-jával szemben).
Az egész vita arról megy (függetlenül attól hogy az amerikai sportsajtó miképpen állítja ezt be, nekik az eladások és a reklámidők számítanak tehát érdekük fentartani a cirkuszt...) hogy Godell-nek van-e felhatalmazása 1 vagy 4 vagy 16 meccsre eltiltani játékosokat csupán gyanú alapján...Castleai01Nem erről megy a vita 😊 Godellnek természetes módon van felhatalmazása eltiltani, stb. játékost gyanú alapján is. Még megalapozottság sem kell. Goodell nem bíróság/ügyészség, hanem munkáltató. Aki az alkalmazottat kirúghatja akár azért is, mert szerinte nem elég jól dolgozik - és nem kell semmit bizonyítania ezzel kapcsolatban.
A vita azon ment, hogy az eljárás közben Goodell betartotta-e az NFLPA és a liga közötti "kollektív szerződés" (CBA) pontjait, annak szellemében járt-e el. Mert a CBA-t a feleknek - így a munkáltatónak is - be kell tartania. (Nem mint jogszabályt, hanem mint polgári szerződést.) A bíróság ebben adott Bradynek igazat, mármint, hogy Goodell nem a CBA-ban leírt módon járt el, túllépte az abban leírt hatáskörét.
(Abban szerintem mindannyian egyetértünk hogy konkrét bizonyítékok alapján lásd. Rice vagy Peterson senki nem vonta kétségbe a büntetések mértékét, Brady esete azért más mert itt ilyen konkrét bizonyíték nincsen...)Castleai01A liga szinte minden héten büntet "konkrét bizonyítékok nélkül". A dopping büntetések jelentős része éppen ilyen. Sok játékost nem azért tiltanak el, mert doppingolt, hanem azért, mert a dopping ellenőrzés során nem működött megfelelően együtt az ellenőrzést végzőkkel. Bradynek sem kell elkövetnie a labda mókolást. Azzal is "szabályt sért", ha nem elég együtműködő a labda mókolást vizsgálókkal.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Témát váltok:
Sok vicces mock draftot olvastam már de a legnagyobbat azon röhögtem, ahol mindkét második körös pickünkre WR-t húzattak a csapattal... LOL
kinek mi volt eddig a legelképesztőbb jóslat amit olvasott a drafttal kapcsolatban, hátha bejön 😊
[/quote
Punter és longsnapper 😊ZERO_L
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Témát váltok:Sok vicces mock draftot olvastam már de a legnagyobbat azon röhögtem, ahol mindkét második körös pickünkre WR-t húzattak a csapattal... LOL

több mint 9 éve
Kopeti
2
nem akarok se feszkót szítani se baromságot írni, de ha jól rémlik, csak a Patriots lasztik voltak puhábbak (mindkét csapatnak van bizonyos számú lasztija ugye, amit a saját támadásuknál használnak csak). És ez passznál is előnyt jelent, hidegben főleg, a kőkemény fagyott lasztit nehezebb elkapni. Nem ezen múlott, akkor is el lett mondva, most is 😊Nekem pedig úgy rémlik a Colts labdái is mutattak eltérést, bár nem akkora mértékben, mint a Pats labdái. Először a Pats labdáit ellenőrizték, utána a Colts-ét és ez idő alatt a labdák melegedtek, így nem mutattak akkora eltérést és érdekes módon a Colts-nak nem az összes labdáját ellenőrizték, de még így is volt a hatérértéktől eltérő labdái a Colts-nak is.
Peterkkel értek egyet, példát kellett statuálni, ha épp Bradyvel, akkor vele
Borbinho
több mint 9 éve
Az elejétől kezdve erről megy a vita csak a bíróságon, nem arról hogy Brady/Pats csalt-e...Azt nem tudták bizonyítani, kijöttek helyette a "több mint valószínű hogy igen mint hogy nem" megfogalmazással mert egész egyszerűen nem mondhatták azt hogy IGEN (bíróságra kerül elbukják) sem azt hogy NEM (presztizsveszteség)...
Az egész vita arról megy (függetlenül attól hogy az amerikai sportsajtó miképpen állítja ezt be, nekik az eladások és a reklámidők számítanak tehát érdekük fentartani a cirkuszt...) hogy Godell-nek van-e felhatalmazása 1 vagy 4 vagy 16 meccsre eltiltani játékosokat csupán gyanú alapján...
Ezek szerint igen...
Ennyi a sztori...
(Abban szerintem mindannyian egyetértünk hogy konkrét bizonyítékok alapján lásd. Rice vagy Peterson senki nem vonta kétségbe a büntetések mértékét, Brady esete azért más mert itt ilyen konkrét bizonyíték nincsen...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Ez nem is erről szól már. Sokkal inkább arról, hogy rendben van-e, hogy a komisszár hasra ütésre osztogathatja a tetszőleges büntetéseket? Hogy nem tudható, hogy egy adott szabálytalanság elkövetése jelképes pénzbüntetéssel, vagy nyilvános akasztással jár? Hogy rendben van-e, hogy ugyanazért a vétségért az egyik játékost zsebpénzre büntetik, a másikat lelültetik a szezon negyedére? Megengedhető-e,hogy a vizsgálatok egy-egy szabálytalanság esetén a kivizsgálást elrendelő prekoncepciója alapján fojtassanak le?Hogy rendben van-e, hogy a szabálytalanságok megtorlása a mindenkori ligán belüli politikai helyzet alapján történjen?
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Brees is Brady mellé állt a kérdésben: sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/drew-brees--roger-goodell--definitely-has-too-much-power-143901302.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Stez mindenki tudja, hogy rühelled a Peccet és nem kedveled Bradyt..Újat nem írtál.. 😉A másik oldalon meg sokan látják másként, mint ti, és nem biztos, hogy azért, mert ők éppen Colts-drukkerek vagy nem kedvelik Bradyt. Akkor ők sem hülyék ezek szerint, hisz elmondásod alapján a sokaságnak igaza van.Hat persze. Aki mast gondol, nyilvan hulye.Nyilván nem.. 😉
Stez
De egy Jets, Colts, Broncos, vagy más drukker nyilván nem fog sírni, ha mégis eltiltják 4 meccsre Bradyt és szopatják a csapatot agyba-főbe.. Nem is várom, hogy más csapatok szurkerei így lássák, mint én, vagy mi.. De mi azért sokan így látjuk..És nem azért, mert elfogultak lennénk..
kyobalu
De a másik oldalon ugyanúgy van sokaság, csak te ezt betudod azzal az indokkal, hogy ők igazából csak Brady-haterek, meg Colts-fanok, mert így könnyebb legyintened a meglátásukra. Pedig nem feltétlenül igaz. Akkor ez így bárhogy is nézem, döntetlen.
Egyébként meg pont rossz ajtón kopogtatsz. Rühellem a New Englandet, ez sosem volt titok, mégis az első perctől kezdve úgy vagyok vele, hogy az eltiltás, meg az egész hajcihő baromság. Colts-szurkolóként egy pillanatig nem jutott eszembe, hogy a labdabotránynak bármi köze lett volna ahhoz, hogy kikapott a csapatom, és az eltiltásnak sem örülök abszolút. Csak röhögni tudok kínomban az egész faszméregetésen, ami leginkább fárasztó és unalmas.
Szóval ez a szerinted „Brady-ellenesség, ami miatt ellene vagyok”, itt meg is dőlt.
Senki ellen és senki mellett sem vagyok. Illetve de, amellett, hogy legyen vége az egész szarnak, és végre lehessen a játékkal foglalkozni, meg az ilyenkor szokásos dolgokkal, mint a draft, stb, ne pedig a botrányról, meg a pozíciós helyezkedésekről szóljon a liga. Mert a háttérben ugye ez megy.
Stez
Nem mondtam soha, hogy a sokaságnak igaza van..Ha sokan mondják a hülyeséget, attól még nem lesz igaz..
Több ember van, aki nem szereti a csapatot és Bradyt, mint aki szereti..
S jelenleg több ember van, aki örül annak, hogy eltiltják, mint aki nem..
Nem erről van szó..
Az NFL és GOD példát akar statuálni..
Mi vagyunk jelenleg a fa.. rosszabbik végén..
De Brady nem akarja lenyelni amit nem muszáj..
Szerinted mi örülünk, hogy erről a szarról szól lassan másfél év óta minden a csapatunk kapcsán???
De azért, hogy ne szóljon erről, Bradynek be kellene húznia fülét-farkát, be kellene ismernie, hogy amivel vádolják az igaz, s inkább leülje a 4 meccsét, hogy csend legyen már? GOD meg terpeszkedve örüljön?
A nagy ló...t!!! Ha megkeverte a szart, akkor csinálja végig! Brady használjon ki minden lehetőséget, hogy tisztázza a nevét..
Ha meg a legvégén mégis ki kell hagynia 4 meccset, akkor kihagy..Gerappa is megoldja, ha kell..Aztán a csapat meg még jobban revenge módba kapcsol..
GOD nem szereti a csapatot, nem szereti, hogy 15 éve ott vagyunk a legjobb négyben..Erről szól a sztori..Semmi másról..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
A másik oldalon meg sokan látják másként, mint ti, és nem biztos, hogy azért, mert ők éppen Colts-drukkerek vagy nem kedvelik Bradyt. Akkor ők sem hülyék ezek szerint, hisz elmondásod alapján a sokaságnak igaza van.Hat persze. Aki mast gondol, nyilvan hulye.Nyilván nem.. 😉
Stez
De egy Jets, Colts, Broncos, vagy más drukker nyilván nem fog sírni, ha mégis eltiltják 4 meccsre Bradyt és szopatják a csapatot agyba-főbe.. Nem is várom, hogy más csapatok szurkerei így lássák, mint én, vagy mi.. De mi azért sokan így látjuk..És nem azért, mert elfogultak lennénk..
kyobalu
De a másik oldalon ugyanúgy van sokaság, csak te ezt betudod azzal az indokkal, hogy ők igazából csak Brady-haterek, meg Colts-fanok, mert így könnyebb legyintened a meglátásukra. Pedig nem feltétlenül igaz. Akkor ez így bárhogy is nézem, döntetlen.
Egyébként meg pont rossz ajtón kopogtatsz. Rühellem a New Englandet, ez sosem volt titok, mégis az első perctől kezdve úgy vagyok vele, hogy az eltiltás, meg az egész hajcihő baromság. Colts-szurkolóként egy pillanatig nem jutott eszembe, hogy a labdabotránynak bármi köze lett volna ahhoz, hogy kikapott a csapatom, és az eltiltásnak sem örülök abszolút. Csak röhögni tudok kínomban az egész faszméregetésen, ami leginkább fárasztó és unalmas.
Szóval ez a szerinted „Brady-ellenesség, ami miatt ellene vagyok”, itt meg is dőlt.
Senki ellen és senki mellett sem vagyok. Illetve de, amellett, hogy legyen vége az egész szarnak, és végre lehessen a játékkal foglalkozni, meg az ilyenkor szokásos dolgokkal, mint a draft, stb, ne pedig a botrányról, meg a pozíciós helyezkedésekről szóljon a liga. Mert a háttérben ugye ez megy.
több mint 9 éve
Hat persze. Aki mast gondol, nyilvan hulye.Nyilván nem.. 😉
Stez
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ez milyen őskori. Ha egy MLBben meg tudják csinálni hogy lepecsételnek ellenőriznek minden labdát (és ott nem 20-at használnak egy meccsen hanem 200-at) akkor nem tudom itt miért nincs minden meccsen egy labda ellenőr aki átveszi/elzárja/felügyeli a játék legfőbb elemét egy ekkora üzletben...Arról tud valaki valamit hogy az eset után lakattal lezárva ellenőr által hitelesítve tartják-e a labdákat vagy ugyanúgy leb..va az öltözőben és egy szatyorban kicipelve mint eddig?Ugyanúgy csinálják mint addig.. Szúrópróbaszerűen ellenőriznek..Fura módon a Pats labdáit három meccsen is ellenőrizték tavaly..Egyszer sem találtak szabálytalanságot. Csak erről nem írtak a lapok.. 😉
Matthew99
kyobalu

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.