New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Ilyenkor szokott az jönni nálatok, hogy az utolsó körökben jönnek a mindent feledtető jó pickek. A QB pick érthető szerintem, egy Gerappa sérülésre vagytok attól, hogy az első héten Wyatt kezdjen QB-ben.Huuu. En szivesen kezdek! Multkor mar volt olyan passzom is, ami nem lett interception, mondjuk nem sok, es az is inkabb incomplete. QB kellett szerintem is, es foleg azert hogy jovore is legyen olyan qb a keretben, aki ismeri mar a rendszert, es tehetseges fiatal, nem pedig mashol megbukott atlagjoska. A Gerappa pick sem volt kuka, a mostani QB-huzas is ertheto, mi nem szeretunk coltsosat meg cowboysosat jatszani
Bazzani
A posztok amugy sem rosszak, a jatekosok azota is reachek a szememben, de hat kb ugyis csak Hannah Montana kap varhatoan sok lehetosegt iden. Ha hosszu tavon a most huzottakban nagyobb potencialt latnak, am legyen

több mint 9 éve
világos,egyet is értünk,csak arra írtam,hogy tavaly húztunk viszonylag korán két G-ot és még azon kívül is van kettő,tehát 5. lenne Thuney,míg tackleből van 2 értékelhető,a többi nálam rostertöltelékMég elfeledkeztem Cooperről is.Guardok: Mason, Jackson, Kline, Cooper, Thuney
kolok1972
Kline azért bőven lecserélhető, Cooperről semmit sem tudunk. Mason és Jackson sem volt azért olyan jó tavaly.
ervinator
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Még elfeledkeztem Cooperről is.Guardok: Mason, Jackson, Kline, Cooper, Thuney
kolok1972
Kline azért bőven lecserélhető, Cooperről semmit sem tudunk. Mason és Jackson sem volt azért olyan jó tavaly.
Szerkesztette: ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Még elfeledkeztem Cooperről is.Szerintem pedig főleg Kline (és Mason) vetélytársának hozták, tény, hogy könnyen lehet belőle sérülések esetén Tackle, de szerintem elsősorban Guardként számolnak vele.Cyrus Jones picknek örülök. Arrington óta nincs normális slot cornerünk, Ryan pedig szélen elmegy maximum kap majd állandó safety segítséget.A tavalyi dupla 4. körös guard húzas után? És akkor még ott van Kline is. Sztem ő ilyen Joker lesz idén,ahol szükség lesz rá,de hosszabb távon T lesz.Jonesszal az a baj,hogy nickel cb-re nem volt szükségünk,ha Butlerrel történik vmi,akkor továbbra is ott vagyunk ahol a part szakad.DT kellett,most reachnek tűnik nekem,de ezt majd az idő eldönti,a Thuney pickkel sincs bajom. Bissett húzást csak akkor tudom értelmezni,ha Jimmy G.-vel nem számolunk,akkor viszont az a pick volt kidobott. 4 meccsre meg nem húzol egy 2. körös mögé egy 3. köröst, három qb meg nem szokott lenni a keretben.
Joe Thuney igazi multifunkcionális játékos mindkét oldalon bevethető guardként, seniorként pedig left t
Erőteljes felső teste van, ambiciózus, jól használja a kezeit képes eltolni magától a falembert, oldal irányban is jól mozog. Technikája kicsit nyers, de a fizikai ereje megvan, így van benne potenciál.
ervinator
kolok1972
ervinator
több mint 9 éve
Ahhoz képest ,hogy future HoF QB-nk van és az elképzelések szerint még marad is egy ideig,6 év alatt 3 QB-t húztunk a 2.-3. kör valamelyikében.Érdekes...Hogy venné már ki magát, ha egy Hall of Fame QB arra kényszerülne, hogy holmi UDFA prospectek cipelik a törölkozőjét? 😊
kolok1972

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szerintem pedig főleg Kline (és Mason) vetélytársának hozták, tény, hogy könnyen lehet belőle sérülések esetén Tackle, de szerintem elsősorban Guardként számolnak vele.Cyrus Jones picknek örülök. Arrington óta nincs normális slot cornerünk, Ryan pedig szélen elmegy maximum kap majd állandó safety segítséget.A tavalyi dupla 4. körös guard húzas után? És akkor még ott van Kline is. Sztem ő ilyen Joker lesz idén,ahol szükség lesz rá,de hosszabb távon T lesz.Jonesszal az a baj,hogy nickel cb-re nem volt szükségünk,ha Butlerrel történik vmi,akkor továbbra is ott vagyunk ahol a part szakad.DT kellett,most reachnek tűnik nekem,de ezt majd az idő eldönti,a Thuney pickkel sincs bajom. Bissett húzást csak akkor tudom értelmezni,ha Jimmy G.-vel nem számolunk,akkor viszont az a pick volt kidobott. 4 meccsre meg nem húzol egy 2. körös mögé egy 3. köröst, három qb meg nem szokott lenni a keretben.
Joe Thuney igazi multifunkcionális játékos mindkét oldalon bevethető guardként, seniorként pedig left tackleként játszott (elég jól). Mi valószínűleg guardként számolunk vele.
Jacoby Brissett érdekes pick, ami előre vetítheti Jimmy elcserélését jövőre (vagy Bradyét 😀 )Sok munka lesz vele, de Tommy mellett a legjobb helyen van.
Vincent Valentine itt a szokásos késői körökbe/FA-ba várt húzás a középső körben.
3 csillagos tehetségként az Alabamáról, Floridáról és Michiganről is kapott ajánlatot, de végül Nebraskára ment. 2012-ben redshirtes volt majd 6 meccsen kezdett 2013-ban és 21 tackle mellett 5 TFL és 1 sack az eredménye. 2014-ben 11 meccsen kezdett 45 tackle 7 TFL 3 sack. 2015-ben junior évében sérülések hátráltatták így végül 10 tackle 4 TFL 3 sack.
Erőteljes felső teste van, ambiciózus, jól használja a kezeit képes eltolni magától a falembert, oldal irányban is jól mozog. Technikája kicsit nyers, de a fizikai ereje megvan, így van benne potenciál.
ervinator
kolok1972
több mint 9 éve
Ahhoz képest ,hogy future HoF QB-nk van és az elképzelések szerint még marad is egy ideig,6 év alatt 3 QB-t húztunk a 2.-3. kör valamelyikében.Érdekes...
több mint 9 éve
Milyen érdekes offense lesz ez: csak a QB lesz fekete, minden más poszton csak fehérek 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Cyrus Jones picknek örülök. Arrington óta nincs normális slot cornerünk, Ryan pedig szélen elmegy maximum kap majd állandó safety segítséget.A tavalyi dupla 4. körös guard húzas után? És akkor még ott van Kline is. Sztem ő ilyen Joker lesz idén,ahol szükség lesz rá,de hosszabb távon T lesz.Jonesszal az a baj,hogy nickel cb-re nem volt szükségünk,ha Butlerrel történik vmi,akkor továbbra is ott vagyunk ahol a part szakad.DT kellett,most reachnek tűnik nekem,de ezt majd az idő eldönti,a Thuney pickkel sincs bajom. Bissett húzást csak akkor tudom értelmezni,ha Jimmy G.-vel nem számolunk,akkor viszont az a pick volt kidobott. 4 meccsre meg nem húzol egy 2. körös mögé egy 3. köröst, három qb meg nem szokott lenni a keretben.
Joe Thuney igazi multifunkcionális játékos mindkét oldalon bevethető guardként, seniorként pedig left tackleként játszott (elég jól). Mi valószínűleg guardként számolunk vele.
Jacoby Brissett érdekes pick, ami előre vetítheti Jimmy elcserélését jövőre (vagy Bradyét 😀 )Sok munka lesz vele, de Tommy mellett a legjobb helyen van.
Vincent Valentine itt a szokásos késői körökbe/FA-ba várt húzás a középső körben.
3 csillagos tehetségként az Alabamáról, Floridáról és Michiganről is kapott ajánlatot, de végül Nebraskára ment. 2012-ben redshirtes volt majd 6 meccsen kezdett 2013-ban és 21 tackle mellett 5 TFL és 1 sack az eredménye. 2014-ben 11 meccsen kezdett 45 tackle 7 TFL 3 sack. 2015-ben junior évében sérülések hátráltatták így végül 10 tackle 4 TFL 3 sack.
ervinator
több mint 9 éve
Ilyenkor szokott az jönni nálatok, hogy az utolsó körökben jönnek a mindent feledtető jó pickek. A QB pick érthető szerintem, egy Gerappa sérülésre vagytok attól, hogy az első héten Wyatt kezdjen QB-ben.Hát azért Brady nem költözik a Holdra. Négy meccsig nem lesz, én nem aggódnék annyira azon, hogy a csere QB esetleg lesérül azon a 4 meccseh, hogy emiatt draftoljak egy QB-t. Ezt szükségmegoldással az utcáról is meg lehet oldani, ha minden kötél szakad. Szerintem inkább az indokolhatja, hogy Gerappa le fog nyomni 4 meccset, és ez fel fogja vinni annyira az értékét, hogy jövőre csomagol és költözik. Ezért kell Brady mögé a Gerappa utód. Ami normál esetben egy 2. körös prospect lenne, csak idén minden csúszik egy kört 😊
Bazzani

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azért annyira nem szólnám le a pickeket, Cyrus Jones és Joe Thuney jó posztra jöttek, kissé korai lenne nekünk leszólni őket. Nekem még tetszenek is. a QB valszeg taktikai okokból kell, még csak nem is reacheltük be, 3-4. körre várták. Valentine kissé WTF, jó nagy reach, meglátjuk mi lesz belőle.
több mint 9 éve
Ilyenkor szokott az jönni nálatok, hogy az utolsó körökben jönnek a mindent feledtető jó pickek. A QB pick érthető szerintem, egy Gerappa sérülésre vagytok attól, hogy az első héten Wyatt kezdjen QB-ben.
több mint 9 éve
Cyrus Jones picknek örülök. Arrington óta nincs normális slot cornerünk, Ryan pedig szélen elmegy maximum kap majd állandó safety segítséget.Brisettről olvasgatok és nézegetek videókat, nem rossz. Bevallom, eléggé ismeretlennek tűnt a neve. és bentvolt még Prescott, Cook, de nekem Brisett máris jobban tetszik, és ahogy nézem őt is 3.-4. körbe jósolták. Szeret futni, plusz ami feltűnt, hogy elég kemény. Nem hagyja csak úgy sackelni magát, és még szabadulás közben/után is tud elég jó döntéseket hozni. Az ütésektől nem ijed be, bár persze nem NFL pass rusherek voltak eddig a nyakában. KÍváncsi leszek rá nagyon.
ervinator
több mint 9 éve
Cyrus Jones picknek örülök. Arrington óta nincs normális slot cornerünk, Ryan pedig szélen elmegy maximum kap majd állandó safety segítséget.Joe Thuney igazi multifunkcionális játékos mindkét oldalon bevethető guardként, seniorként pedig left tackleként játszott (elég jól). Mi valószínűleg guardként számolunk vele.
több mint 9 éve
remélem azért ma BB mester hoz futót mert még ott azért akadnak jók,bár ahogy elnézem még QB is nagyobb need volt az öregnél 😀
több mint 9 éve
annyira én nem ismerem az ncaa játékosokat, de mindenhol azt olvasni hoggy az új Bama corner slot CB,na de Ryan oda nekünk megvolt eddig is, szélen annyira meg nem használható mert azért nem olyan magas. Vagy rosszul gondolom? Bár Coleman helyett bárki jobb lesz, vele nem igazán tudtam megbarátkozni előző szezonban 😊
több mint 9 éve
Na ezt a napot még emészteni kell😁
több mint 9 éve
Prospect ismertető:Na de mennyire ügyes a tubával?
Végzősként csapatkapitány volt, természetes vezetői tulajdonságai vannak - támadó csapattársainak kézzel írt üzeneteket hagyott minden meccs előtt, desszerteket sütött a támadófalának
ez van az erősségekként feltüntetve... na menjetek'csába de tényleg
ZERO_L
több mint 9 éve
Nekem ez a mondat volt a draft egyetlen ertekelheto momentuma... 😊😊😊Prospect ismertető:Nálunk a szakácsnak is érezni kell, hogy nincs bérelt helye.
Végzősként csapatkapitány volt, természetes vezetői tulajdonságai vannak - támadó csapattársainak kézzel írt üzeneteket hagyott minden meccs előtt, desszerteket sütött a támadófalának
ZERO_L
zinedine5
több mint 9 éve
Prospect ismertető:Nálunk a szakácsnak is érezni kell, hogy nincs bérelt helye.
ZERO_L
több mint 9 éve
Annyira éreztem a Qb húzást.... Egy pofás Rb elférne igazán még
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Prospect ismertető:Végzősként csapatkapitány volt, természetes vezetői tulajdonságai vannak - támadó csapattársainak kézzel írt üzeneteket hagyott minden meccs előtt, desszerteket sütött a támadófalának

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Hát, ez az utolsó két pick megint olyan volt, mintha beleszartunk volna egy ventilátorba. De tuti Hall of Famer lesz

több mint 9 éve
nálam ez a draft: D-volt 4 értelmes pickünk erre max 2-re lehet rámondani, hogy valamilyen szinten rendben van a másik kettő meg no komment

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/