New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Közben jött egy LB buffalóból (Tony Steward) és egy long snapper. nagy tc csata lesz a posztért 😊
több mint 9 éve
Kis téma indítóak. Tegnap kikerült empty mock draftja, illetve én is készítettem egyet.olvastam tegnap este, gratula
Empty mockjai hozzánk:
2/60 Shilique Calhoun DE
2/61 Devontae Booker RB
Saját mock hozzánk:
2/47 Kenny Clark DT (feltrade a Saints helyére)
2/61 Xavian Howard CB
3/96 Jonathan Williams RB
Ki mit húzna?
Ami még érdekes elméleti kérdés lehet, hogyha meglenne az első körös pickünk, kire lőnénk el?
ervinator
de a Pats pickekkel nagyon nem értek egyet 😊
Én nem szeretnék feltradet látni, főleg ezzel csökkenteni a 4 db top 100as pickünket, azért ennyire nem állunk jól, de ha már fel megyünk akkor az egy komoly játékosért legyen a maga posztján, Clark nálam nem ez a típus, a játékossal amúgy nincs bajom, viszont két 2 picket nálam nem ér.
Howard-dal személy szerint nem vagyok kibékülve, lehet jobban megérné megkockáztatni inkább Fuller-t, de ha tényleg kimegy minden alternatíva akkor értékét tekintve nem rossz választás
azon gondolkodtam lehet jobban járnánk, ha már ennyi CB kimegy, hogy harmadik kör végére hagyni a választást és megpróbálkozni Russell-el, csak hát neki a sérülés mellé egy kis off-field issue-ja is van.
Drafttek-en mondjuk nem szaroztak és beírták mellénk a második körben Fuller-t és Booker-t is, na nálam ez már a túlzott kockázat vállalás lenne, azontúl hogy nagyon meg lennénk lepődve ha BB tényleg ennyire magasan értékelné mr fumbler-t
Első kör:
én DE és OT között vacillálnék (BPA alapon), de lehet kicsit reachelve Henry-t berántanám és akkor lenne egy biztos erőfutónk a köv min 5 évre, de ,,!,Goodell,!,, elintézte, hogy ne legyen ilyen problémánk, hálás köszönet érte
ZERO_L
Az én 2. napos kedvenceim Carroo és Artie Burns. DE-t nem húznék, csak ha sokkal jobb bentmaradna a tavalyi rookieknál. Ifedi lenne a legnagyobb húzás a helyünkön, de nem fog lecsúszni odáig.
több mint 9 éve
Kis téma indítóak. Tegnap kikerült empty mock draftja, illetve én is készítettem egyet.olvastam tegnap este, gratula
Empty mockjai hozzánk:
2/60 Shilique Calhoun DE
2/61 Devontae Booker RB
Saját mock hozzánk:
2/61 Xavian Howard CB
Ki mit húzna?
Ami még érdekes elméleti kérdés lehet, hogyha meglenne az első körös pickünk, kire lőnénk el?
ervinator
de a Pats pickekkel nagyon nem értek egyet 😊
Én nem szeretnék feltradet látni, főleg ezzel csökkenteni a 4 db top 100as pickünket, azért ennyire nem állunk jól, de ha már fel megyünk akkor az egy komoly játékosért legyen a maga posztján, Clark nálam nem ez a típus, a játékossal amúgy nincs bajom, viszont két 2 picket nálam nem ér.
Howard-dal személy szerint nem vagyok kibékülve, lehet jobban megérné megkockáztatni inkább Fuller-t, de ha tényleg kimegy minden alternatíva akkor értékét tekintve nem rossz választás
azon gondolkodtam lehet jobban járnánk, ha már ennyi CB kimegy, hogy harmadik kör végére hagyni a választást és megpróbálkozni Russell-el, csak hát neki a sérülés mellé egy kis off-field issue-ja is van.
Drafttek-en mondjuk nem szaroztak és beírták mellénk a második körben Fuller-t és Booker-t is, na nálam ez már a túlzott kockázat vállalás lenne, azontúl hogy nagyon meg lennénk lepődve ha BB tényleg ennyire magasan értékelné mr fumbler-t
Első kör:
én DE és OT között vacillálnék (BPA alapon), de lehet kicsit reachelve Henry-t berántanám és akkor lenne egy biztos erőfutónk a köv min 5 évre, de ,,!,Goodell,!,, elintézte, hogy ne legyen ilyen problémánk, hálás köszönet érte

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kis téma indítóak. Tegnap kikerült empty mock draftja, illetve én is készítettem egyet.Empty mockjai hozzánk:
2/60 Shilique Calhoun DE
2/61 Devontae Booker RB
Saját mock hozzánk:
2/61 Xavian Howard CB
Ki mit húzna?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Jó, de ebből négy normális, meg egy rakat töltelék pick van. 96 és 196 között egy sincs. Ez nem normális így, inkább vegyük bele a saját kis szar pickjeinket, de ne legyen teljesen üres a 4-5. kör

több mint 9 éve
szinte biztosra veszem az RB picket a második napon, sőt mellé tenném a tuti DT húzást isRemélem nem cseréljük el egyik 2. körösünket. Annyi cetlink van így is mint a csuda. Értem a nagy számok törvénye alapján lehet gyémántot találni de nem lesz hely a rosteren ennyi embernek. 😀
én személy szerint úgy döntenék, hogy ha lecsúszik hozzánk valamelyik jó kis OT-CB akkor őket be kéne húzni a második körben, a futó és védőfalember maradhatna a 3.-ban, ha nincs szerencsénk akkor egy kezdő DT hoznék első választásra utána BPA alapon a CB-RB-OT posztra, vagy ha esetleg egy náluk jobb játékos lecsúszna aki kihagyhatatlan lenne (mondjuk a személyes kedvencemet Shepard-öt 😊 ) akkor őt, mert DE-LB-WR posztra sem ártana elfogadható játékos (=nem 6-7 körben húzott PS töltelékek)
de most valamiért az az érzésem, hogy az egyik második körös cetlit elcseréljük egy harmadik+negyedik+ötödik körösre
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
szinte biztosra veszem az RB picket a második napon, sőt mellé tenném a tuti DT húzást isén személy szerint úgy döntenék, hogy ha lecsúszik hozzánk valamelyik jó kis OT-CB akkor őket be kéne húzni a második körben, a futó és védőfalember maradhatna a 3.-ban, ha nincs szerencsénk akkor egy kezdő DT hoznék első választásra utána BPA alapon a CB-RB-OT posztra, vagy ha esetleg egy náluk jobb játékos lecsúszna aki kihagyhatatlan lenne (mondjuk a személyes kedvencemet Shepard-öt 😊 ) akkor őt, mert DE-LB-WR posztra sem ártana elfogadható játékos (=nem 6-7 körben húzott PS töltelékek)
de most valamiért az az érzésem, hogy az egyik második körös cetlit elcseréljük egy harmadik+negyedik+ötödik körösre

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Devontae Booker és Kenneth Dixon pre-draft viziten nálunk...Nem tudom mikor volt utoljára ekkora RB meghallgatás és külön munka nálunk..Eddig Booker, Dixon, Drake, Williams, Howard.. 2-3. körben RB érkezik??
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
A steelersénél úgyse lehet rondábbat kitalálni, úgyhogy ez csak jobb lehet 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
nekem eddig bejöttek a color rush mezek, remélem a miénk is sexy lesz pirosban 😊
több mint 9 éve
Valamikor ez volt a Patriots színe.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A szín már eldőlt (piros). szerintem nem nézne ez ki rosszul a pályán.Van nekünk piros alternate mezünk. Nem lehet, hogy az alapján lesz valami.
winston
több mint 9 éve
Pedig több, mint valószínű, hogy a csütörtöki meccseken ez a szín lesz..Nem csúnya szerintem..Érdekes..De sok csapat színei is elütnek a megszokottól..
twitter.com/NFL_Leaks/status/721419148920619008/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Na izlesen mondjuk tenyleg felesleges vitatkozni, elfogadom, ha neked tetszik 😊

több mint 9 éve
A szín már eldőlt (piros). szerintem nem nézne ez ki rosszul a pályán.New England Red Riots?
winston

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Dee Millinernek nem hívta le 5. éves opcióját a Jets, meg hát elég nagy csalódás is, valami hátsó körért lehet megérné elhozni, szerintem oda is adnák, és akkor folytatódna az idei "első körös bustokat hozunk, akik alapvetően tehetségesek voltak, és megpróbáljuk helyrehozni őket" project, sokat volt sérült és special teamben is van tapasztalata - tökéletes system fit 😊
több mint 9 éve
A szín már eldőlt (piros). szerintem nem nézne ez ki rosszul a pályán.
több mint 9 éve
A méz ok de az alsó igazi Vuk-os szó szerint okádék ... Kékben jobb lebne😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Ha nem, akkor azonban készülődünk a főállású 3-4 D-re, mert konkrétan nincs kezdő potenciállal bíró 3tech a csapatban...Miért 5 tech van?
Gyulus
Do your job
több mint 9 éve
Lassan nem lesz DL.... BB mi a Jóisten főz már megint?Valószínűleg visszahozzuk, csak az első 2 szezonjában annyit játszott, hogy megugrott a sima UDFA-fizetése.
ThundersNFL
Ha nem, akkor azonban készülődünk a főállású 3-4 D-re, mert konkrétan nincs kezdő potenciállal bíró 3tech a csapatban...
több mint 9 éve
Pihent agy szüleménye 😊60: R2P29 DT WILLIE HENRY
61: R2P30 DE CARL NASSIB
91: R3P28 OT JERALD HAWKINS
96: R3P33 DT MATTHEW IOANNIDIS
196: R6P21 CB RYAN SMITH
204: R6P29 RB KELVIN TAYLOR
208: R6P33 OLB STEVE LONGA
214: R6P39 WR JAKEEM GRANT
221: R6P46 S K.J. DILLON
243: R7P22 DT NILE LAWRENCE-STAMPLE .
250: R7P29 TE JAKE MCGEE