New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Drake, Williams, Booker, Howard neveket hallottam..Bármelyik jönne előrelépés lenne..Elliot és Henry ki fog menni első körben..
Drake Henry mögött is szépen muzsikált Alabamában, pedig másodszámú futó volt..Igazi erőfutót lehetne belőle építeni. Futásokban és elkapásokban is erős..S ráadásul tetszik BB-nek is..3-4. körre vizionálják..
 www.youtube.com/watch?v=nQFDwrztLJk
kyobalu
engem már az injuries-nél megvett kilóra 😊

egyébként én inkább biztosabb, kiforrottabb erőfutóra lőném el a (vélhetően) egyetlen RB pickünket

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Milyen pénzünk? 😀
Draft pick már kérdéses. De mondjuk tök poén lenne, ha mondjuk az ellenfél nem tudná egyből, milyen játék jön. AFC-döntőn nagyon figyelnie kellett Milleréknek, hogy Bradyre menjenek vagy Bradyre menjenek 😛
Lewis mondjuk tök jó, de ha már hoztuk Bennettet, akivel lehet variálni faszán a felállásokat, hoztuk Coopert, aki segíthet a falat javítani, akkor tök jó lenne, ha meg is próbálnánk kihasználni, hogy esetleg futni is lehet. És nem lenne baj, ha olyan lenne, aki belső futásokra is használható, mert csak külsőkkel nem vagyunk azért előrébb. Az sem lenne baj, ha nem mindent Bradynek kellene megoldani. Na én Blountban annyira nem hiszek, egy 3. körös RB viszont hozzá tudna adni annyi pluszt, amennyivel a futójáték javulni tud, és akkor elég pöpec lesz az O. Persze így is, de akkor lehet, hogy a fontosabb meccseken is

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Továbbra sem vágom, hogy minek költenénk a pénzünk a RB állományra. Az esetek nagy többségében amúgy is extra blokkolónak használjuk. Annyi van a meglevőkben szerintem, amennyi kell.

Ráadásul BB az első évben eddig mindig csínján bánt a rookie RB-kel, nem terhelte őket nagyon.

Azt meg úgyse tudjuk, hogy beleszeretett-e már valamelyikbe. A workoutok alapján biztosan nem.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hát azért a top 10-zel nem vállalsz olyan nagy kockázatot 😀 😀 😀
Én Dixont meg Howardot is láttam nálunk pedzegetni, utóbbit az nfl.com pl már Elliott mögé rakta.
Wyatt
Drake, Williams, Booker, Howard neveket hallottam..Bármelyik jönne előrelépés lenne..Elliot és Henry ki fog menni első körben..
Drake Henry mögött is szépen muzsikált Alabamában, pedig másodszámú futó volt..Igazi erőfutót lehetne belőle építeni. Futásokban és elkapásokban is erős..S ráadásul tetszik BB-nek is..3-4. körre vizionálják..
 www.youtube.com/watch?v=nQFDwrztLJk

Szerkesztette: kyobalu

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Hát azért a top 10-zel nem vállalsz olyan nagy kockázatot 😀 😀 😀
Én Dixont meg Howardot is láttam nálunk pedzegetni, utóbbit az nfl.com pl már Elliott mögé rakta.

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Az ESPN szerint élénken érdeklődődünk a sérült Devontae Booker és Jonathan Williams után is..
A Boston Herald szerint Williams állítólag járt is a városban a héten egy spec workouton..BB korábban már személyesen is meghallgatta a Senior Bowl-on még Drake- el együtt.. Williams amennyiben felépül nagy lehetőség lenne.. 2015-ben lábsérülés miatt nem játszott, de 2014-ben 92 yardot átlagolt meccsenként, 5,6-os futásátlaggal..
Booker meg benne van a legjobb 3 RB prospectben szinte mindenhol..Elliot, Henry és Booker van szinte mindenhol a topon.. Meniscus szakadása volt, amit novemberben műtöttek..Sok yard, sok TD a főiskolán..
Mindketten sérülésből jönnek..Így BB radarján simán elöl lehetnek..Szerintem jön egy top 10es RB a draftról..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mondjuk, ha csak az előző éves számait tudja hozni (165 cipelés, 703 yard, 6 TD), és ez kiegészül egy egészséges Lewissal, illetve egy Bennett-tel felturbózott passzjátékkal, akkor nem lesz baj 😊
FunHun
Nagyon bírom Blountot, de azért reménykedem benne, hogy húzunk egy olyan fiatalt a drafton, aki szeptemberre már beelőzi.

Jövőre egyébként sem játszunk a Colts-szal az alapszakaszban...😊
Gyulus
Érik a Henery pick 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Nagyon szegény emberé. A fal nem lett jobb? Nagyon szomorú lennék, ha nem lenne jobb, mint amit Denverben láttunk...

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mondjuk, ha csak az előző éves számait tudja hozni (165 cipelés, 703 yard, 6 TD), és ez kiegészül egy egészséges Lewissal, illetve egy Bennett-tel felturbózott passzjátékkal, akkor nem lesz baj 😊
FunHun
Nagyon bírom Blountot, de azért reménykedem benne, hogy húzunk egy olyan fiatalt a drafton, aki szeptemberre már beelőzi.

Gyulus
A szegény ember Adrian Petersonja. Fel nem tudom fogni, mit lát benne BB, amit a többi csapat - pld. a Steelers - nem. Tavaly kirúgták, idén sem kellett senkinek a FA piacról,csak nekünk. A fal meg nem lett jobb, hogy sikeresebb futó legyen. Először az jutott eszembe, hogy kap még egy training camp lehetőséget, de ahhoz az egy milla túl sok. Vagy ennyire sok prioritás van a drafton a RB pozíció előtt?
több mint 9 éve
Mi lett Stephen Jacksonnal?
FunHun
UFA
winston
Steven UFA igen, Stephen még kosarazik LA-ben ha jól látom 😀

szerk: de nem akarom elvenni Wyatt kenyerét.. 😀
gordon
Ügyes padavan, de akkor már

FunHun

Gyulus
Azt mondod, hogy nem nyeri meg az Indy a csoportját? 😊

több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
FunHun

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
FunHun
UFA
winston
Steven UFA igen, Stephen még kosarazik LA-ben ha jól látom 😀

szerk: de nem akarom elvenni Wyatt kenyerét.. 😀

Szerkesztette: gordon
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
FunHun
UFA
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Gronk anyám leütöm ha lesérül...
ThundersNFL
Nem tehet róla Ő egy férfi állat! 😀 Én a törött kezes pankrációján fogtam padlót anno!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nekem azért nem tiszta kit is akar pontosan leütni... 😛
Castleai01
Téged 😀
Kissé "Gordonos" állapotban voltam na 😀 jó fajta HP-től

Draft

több mint 9 éve
FunHun New England Patriots 1 908
több mint 9 éve
több mint 9 éve
LeGarrette Blount signs one-year deal with Patriots
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000652163/article/legarrette-blount-signs-oneyear-deal-with-patriots

1 milliós caphittel + 1 incentive-vel
Ennek most örülünk???
FunHun
Ártani nem árt, de én jobban örülnék egy jóféle futónak a 2-3. körben 😊

több mint 9 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xui7hcei3ce02jmfewfn
NFL Media Insider Ian Rapoport reported Tuesday that LeGarrette Blount has signed a one-year deal with the New England Patriots. Will Blount start for the Patriots?

1 milliós caphittel + 1 incentive-vel
Ennek most örülünk???
több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Nekem azért nem tiszta kit is akar pontosan leütni... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
ThundersNFL
Arra az eseményre váltanék egy jegyet! Mármint amikor ütöd lefele, nem amikor megsérül. 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve

Draft

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Blount marad... | amíg el nem pippant egy rakétát |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Őőő, oké, legyen ennek bármi az oka, célja, értelme 😀
De látványos lett

több mint 9 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
hát ez tök hülye....

twitter.com/DJWhooKid/status/719578075021750272