New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyszerűen nincs az a pénz, draftpick, játékos ak/miért megéri adni a riválisnak egy franchise QB-t 😀... egy pillanatra elfilóztam azon, hogy vajon a Denver mit adna nekünk Garoppoloért, aki szvsz irtóztató system fit lenne Kubiakhoz.Van az a trade! 😊
Aztán hirtelen ráeszméltem, hogy nem tennénk ekkora szívességet a legfőbb AFC-riválisnak 😀
Gyulus
Studi
több mint 9 éve
... egy pillanatra elfilóztam azon, hogy vajon a Denver mit adna nekünk Garoppoloért, aki szvsz irtóztató system fit lenne Kubiakhoz.Bradyt a Broncosba!
Aztán hirtelen ráeszméltem, hogy nem tennénk ekkora szívességet a legfőbb AFC-riválisnak 😀
Gyulus
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
... egy pillanatra elfilóztam azon, hogy vajon a Denver mit adna nekünk Garoppoloért, aki szvsz irtóztató system fit lenne Kubiakhoz.Van az a trade! 😊
Gyulus
több mint 9 éve
... egy pillanatra elfilóztam azon, hogy vajon a Denver mit adna nekünk Garoppoloért, aki szvsz irtóztató system fit lenne Kubiakhoz.Aztán hirtelen ráeszméltem, hogy nem tennénk ekkora szívességet a legfőbb AFC-riválisnak 😀
több mint 9 éve
Nem tudom érdekel-e valakit, de ma este kezdődik az MLB idei szezonja. Egy másik nagy new englandi legenda, David Ortiz utolsó szezonja. A Red Sox holnap este kezd, idegenben az Indians ellen. A meccs magyar idő szerint 22.10-kor kezdődik (ha jól emlékszem).
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Knighton jelezte a csapatnak, hogy hozzánk fog aláírni. Remélem nem csak áprilisi tréfa 😀Megkövetem magam, de azért kíváncsi lennék mi történt a két twitter üzenet között.
twitter.com/misterroast98/status/715665703131545601
cspeti98
Vagy ő jött rá, hogy a Redskinsnél nem igazán akarnak tőle túl sokat vagy BB küldött neki egy jobb ajánlatot.
Esetleg alapból a Patsé volt a jobb, csak emberünk túl sokat képzelt magáról.
Ha utóbbi, akkor az még jól is jöhet, mert szó nélkül fogja azt csinálni amit BB mond. Igaz, egyébként is, mert különben repül 😀
Itt egy cikk arról, hogy milyen variációk, mismatchek lehetnek Martellus Bennettel a támadósorban.
ftw.usatoday.com/2016/03/martellus-bennett-tom-brady-trade-new-england-patriots-unstoppable-offense-rob-gronkowski
több mint 9 éve
Chung +1 év.nagyon jó hír 😊
espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4791705/patrick-chungs-contract-extension-includes-2-4-million-signing-bonus
April Wine
Do your job
több mint 9 éve
Azt olvastam, hogy BB-nek nagyon megtetszett Böhringer a pro day-e után...nem csoda, nagy darab, atletikus elkapó és fehér😊Boehringer számai kifejezetten jók voltak a magasságához és súlyához képest..
Pari
4,43 alatt futotta a 40 yardot, 39 inchet ugrott magasba, 10,11 volt a távolugrása..
Ami nálunk értékmérő elkapóknál az 3-cone drill, amiben kifejezetten erős volt 6,65-ös idejével..
6,4-es magassággal és 103 kg-val ez igen szép..
DE tudni kell, hogy a német amerikai foci elit szintje köszönő viszonyban sincs, az amerikai főiskolai ligákkal..Max egy harmad-negyedosztályú csapatnak felelne meg az a szint amiben, most játszik..
Amennyiben német barátunk bent marad a 4-5. körben, akkor lehet, hogy behúzza BB, mert lehetne egy WR-TE hibrid, amennyiben fel tudja venni az NFL tempóját..
De élénken érdeklődött a gyereknél a Chiefs, Vikings, Packers, Broncos is..Nem csak mi.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Azt olvastam, hogy BB-nek nagyon megtetszett Böhringer a pro day-e után...nem csoda, nagy darab, atletikus elkapó és fehér😊
több mint 9 éve
Az Nesn-nél úgy gondolják, hogy a drafton az első választásunk Xavien Howard CB lesz..Majd őt követi Shon Coleman LT, majd Jordan Howard RB és negyedikként érkezik Malcolm Mitchell WR..Elmélet hegyek.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Örülök az igazolásnak, az áron kicsit csodálkozom.Ilyenkor az ügynök adja le a hírt, ő meg a maximum elérhető értéket szereti hirdetni. 4,5 lehet, ha Knighton a snap-ek 80%-ában játszik és AllPro. Alapból meg másfél. 😊
Miért nem vágtunk hozzá ennyit Fairley-hez? 1 évre 3 millióért írt alá a Saintshez.
Mi elvileg 4,5-et fizetünk Knightonért... jóval kisebb azért a potenciál.
Gyulus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Örülök az igazolásnak, az áron kicsit csodálkozom.Miért nem vágtunk hozzá ennyit Fairley-hez? 1 évre 3 millióért írt alá a Saintshez.
Mi elvileg 4,5-et fizetünk Knightonért... jóval kisebb azért a potenciál.
több mint 9 éve
Alakulunk mint púpos gyerek a prés alatt 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Knighton jelezte a csapatnak, hogy hozzánk fog aláírni. Remélem nem csak áprilisi tréfa 😀Milyen megtisztelő tőle... 😛
twitter.com/misterroast98/status/715665703131545601
cspeti98
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Knighton jelezte a csapatnak, hogy hozzánk fog aláírni. Remélem nem csak áprilisi tréfa 😀twitter.com/misterroast98/status/715665703131545601
Szerkesztette: cspeti98
több mint 9 éve
OFF: | Aki szereti az aláírásokat nézzen be a Kirakatba. |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Ejj már! A lehetőségekről beszélünk. Persze, hogy draftoltunk már RB-et. 15 év alatt hármat ha jól emlékszem. Még QB-ból is többet.Itt csak arról volt szó, hogy feltradelünk-e egy HB-ért valameddig. Én meg erre írtam, hogy a jelek nem erre mutatnak. Szerintem. Elég sok pickünk van ahhoz képest, hogy mennyi prospect fér el a keretben. Szerintem a maradékot eladjuk majd jövő évre szóló pickekért. Akkor nő a mozgásterünk a lejáró szerződésű játékosoknál.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Amúgy meg mindenhol azt hallom, hogy gazdaságilag mennyire rossz döntés magasan futót draftolni. Komoly pénz, a harmadik évében már folyton sérült, utána meg kuka.Mégis elhozta Vereent és Ridleyt egy drafton, szóval azért nem mindig csinálja így. Megtetszenek neki játékosok, akikért képes feltradelni simán, vagy reachelni, ha nem biztos benne, hogy a következő picknél még bent lesz. Ha valaki kell neki, azért simán áldoz.
Na BB akkor igazolja le őket 3 lyukas kabátgombért. Aztán ha tudjuk őket használni oké, ha nem cut és jöhet a következő. Ezért nem vallana rá, ha nagyon kapkodna felfele. Meg azt az O linet se nagyon látom nálunk, amelyik futás és passz blokkolásban is jó.
Kollega
több mint 9 éve
Komoly pénz? Ne viccelődjünk. Nem kell futót magasan vinni, mert 1. körben olyan kell, aki 10 évre jó lehet, a futóknál meg ez azért nincs így, 2-3 évekre elég tervezni kb velük. De komoly pénz az új újoncfizuk mellett a mi választási jogainkkal? Kis túlzással egy középfos FA többet keres mint egy kiemelkedő képességű, 2. körben húzott futó a 4. évében...

több mint 9 éve
Amúgy meg mindenhol azt hallom, hogy gazdaságilag mennyire rossz döntés magasan futót draftolni. Komoly pénz, a harmadik évében már folyton sérült, utána meg kuka.Na BB akkor igazolja le őket 3 lyukas kabátgombért. Aztán ha tudjuk őket használni oké, ha nem cut és jöhet a következő. Ezért nem vallana rá, ha nagyon kapkodna felfele. Meg azt az O linet se nagyon látom nálunk, amelyik futás és passz blokkolásban is jó.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Doláért is várok majd egy 5. köröst.és ezzel húzzuk Keenan Reynolds-t...
gordon
ahogy az angol szokta mondani: Written in the stars
amúgy külföldi fórumon olyat olvastam, hogy BB nem szereti ha ekkora lyuk van 2 választás között (100 pick), így inkább letradet prognosztizálnak az első 3 pick valamelyikével

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/