New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 527
... egy pillanatra elfilóztam azon, hogy vajon a Denver mit adna nekünk Garoppoloért, aki szvsz irtóztató system fit lenne Kubiakhoz.

Aztán hirtelen ráeszméltem, hogy nem tennénk ekkora szívességet a legfőbb AFC-riválisnak 😀
Gyulus
Van az a trade! 😊
Studi
Egyszerűen nincs az a pénz, draftpick, játékos ak/miért megéri adni a riválisnak egy franchise QB-t 😀
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
... egy pillanatra elfilóztam azon, hogy vajon a Denver mit adna nekünk Garoppoloért, aki szvsz irtóztató system fit lenne Kubiakhoz.

Aztán hirtelen ráeszméltem, hogy nem tennénk ekkora szívességet a legfőbb AFC-riválisnak 😀
Gyulus
Bradyt a Broncosba!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t

Gyulus
Van az a trade! 😊
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem tudom érdekel-e valakit, de ma este kezdődik az MLB idei szezonja. Egy másik nagy new englandi legenda, David Ortiz utolsó szezonja. A Red Sox holnap este kezd, idegenben az Indians ellen. A meccs magyar idő szerint 22.10-kor kezdődik (ha jól emlékszem).

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
Knighton jelezte a csapatnak, hogy hozzánk fog aláírni. Remélem nem csak áprilisi tréfa 😀

twitter.com/misterroast98/status/715665703131545601
cspeti98
Megkövetem magam, de azért kíváncsi lennék mi történt a két twitter üzenet között.
Vagy ő jött rá, hogy a Redskinsnél nem igazán akarnak tőle túl sokat vagy BB küldött neki egy jobb ajánlatot.
Esetleg alapból a Patsé volt a jobb, csak emberünk túl sokat képzelt magáról.

Ha utóbbi, akkor az még jól is jöhet, mert szó nélkül fogja azt csinálni amit BB mond. Igaz, egyébként is, mert különben repül 😀

Itt egy cikk arról, hogy milyen variációk, mismatchek lehetnek Martellus Bennettel a támadósorban.

ftw.usatoday.com/2016/03/martellus-bennett-tom-brady-trade-new-england-patriots-unstoppable-offense-rob-gronkowski
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 607 — Whoops, looks like something went wrong.
xd

ftw.usatoday.com/2016/04/rob-gronkowski-tom-brady-april-fools-prank-facebook

több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Chung +1 év.

espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4791705/patrick-chungs-contract-extension-includes-2-4-million-signing-bonus
April Wine
nagyon jó hír 😊

Do your job
több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
Chung +1 év.

espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4791705/patrick-chungs-contract-extension-includes-2-4-million-signing-bonus
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Azt olvastam, hogy BB-nek nagyon megtetszett Böhringer a pro day-e után...nem csoda, nagy darab, atletikus elkapó és fehér😊
Pari
Boehringer számai kifejezetten jók voltak a magasságához és súlyához képest..
4,43 alatt futotta a 40 yardot, 39 inchet ugrott magasba, 10,11 volt a távolugrása..
Ami nálunk értékmérő elkapóknál az 3-cone drill, amiben kifejezetten erős volt 6,65-ös idejével..
6,4-es magassággal és 103 kg-val ez igen szép..
DE tudni kell, hogy a német amerikai foci elit szintje köszönő viszonyban sincs, az amerikai főiskolai ligákkal..Max egy harmad-negyedosztályú csapatnak felelne meg az a szint amiben, most játszik..
Amennyiben német barátunk bent marad a 4-5. körben, akkor lehet, hogy behúzza BB, mert lehetne egy WR-TE hibrid, amennyiben fel tudja venni az NFL tempóját..
De élénken érdeklődött a gyereknél a Chiefs, Vikings, Packers, Broncos is..Nem csak mi.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Azt olvastam, hogy BB-nek nagyon megtetszett Böhringer a pro day-e után...nem csoda, nagy darab, atletikus elkapó és fehér😊
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Az Nesn-nél úgy gondolják, hogy a drafton az első választásunk Xavien Howard CB lesz..Majd őt követi Shon Coleman LT, majd Jordan Howard RB és negyedikként érkezik Malcolm Mitchell WR..
Elmélet hegyek.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Örülök az igazolásnak, az áron kicsit csodálkozom.
Miért nem vágtunk hozzá ennyit Fairley-hez? 1 évre 3 millióért írt alá a Saintshez.
Mi elvileg 4,5-et fizetünk Knightonért... jóval kisebb azért a potenciál.
Gyulus
Ilyenkor az ügynök adja le a hírt, ő meg a maximum elérhető értéket szereti hirdetni. 4,5 lehet, ha Knighton a snap-ek 80%-ában játszik és AllPro. Alapból meg másfél. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Örülök az igazolásnak, az áron kicsit csodálkozom.
Miért nem vágtunk hozzá ennyit Fairley-hez? 1 évre 3 millióért írt alá a Saintshez.
Mi elvileg 4,5-et fizetünk Knightonért... jóval kisebb azért a potenciál.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Alakulunk mint púpos gyerek a prés alatt 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 607 — Whoops, looks like something went wrong.
Mar alairt.

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Knighton jelezte a csapatnak, hogy hozzánk fog aláírni. Remélem nem csak áprilisi tréfa 😀

cspeti98
Milyen megtisztelő tőle... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466

Szerkesztette: cspeti98

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man
OFF: | Aki szereti az aláírásokat nézzen be a Kirakatba. |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Igazából bírom ezeket az idiótákat 😀
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/12323207_1078876382153379_1089916114_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=qoiRHyl-vgAQ7kNvwF2zSYn&_nc_oc=AdmRTqWIsMk6R3BIeN_abAtgFRYNja98OSAnGJvXGB9aQj8_iJQKi2NsmsW7UbGua8c&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=_M0B8zv599-2DjSlisvG3Q&oh=00_Aft02wsqKz8rW_4woHuwTzqissEUo0-czxR-qvm9uCT3Wg&oe=69A7A1E3
1,8 Mio. Aufrufe · 12.164 Mal geteilt | Tom Brady ...10-4 | Julian Edelman
Tom Brady ...10-4

több mint 9 éve
Ejj már! A lehetőségekről beszélünk. Persze, hogy draftoltunk már RB-et. 15 év alatt hármat ha jól emlékszem. Még QB-ból is többet.

Itt csak arról volt szó, hogy feltradelünk-e egy HB-ért valameddig. Én meg erre írtam, hogy a jelek nem erre mutatnak. Szerintem. Elég sok pickünk van ahhoz képest, hogy mennyi prospect fér el a keretben. Szerintem a maradékot eladjuk majd jövő évre szóló pickekért. Akkor nő a mozgásterünk a lejáró szerződésű játékosoknál.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Amúgy meg mindenhol azt hallom, hogy gazdaságilag mennyire rossz döntés magasan futót draftolni. Komoly pénz, a harmadik évében már folyton sérült, utána meg kuka.

Na BB akkor igazolja le őket 3 lyukas kabátgombért. Aztán ha tudjuk őket használni oké, ha nem cut és jöhet a következő. Ezért nem vallana rá, ha nagyon kapkodna felfele. Meg azt az O linet se nagyon látom nálunk, amelyik futás és passz blokkolásban is jó.
Kollega
Mégis elhozta Vereent és Ridleyt egy drafton, szóval azért nem mindig csinálja így. Megtetszenek neki játékosok, akikért képes feltradelni simán, vagy reachelni, ha nem biztos benne, hogy a következő picknél még bent lesz. Ha valaki kell neki, azért simán áldoz.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Komoly pénz? Ne viccelődjünk. Nem kell futót magasan vinni, mert 1. körben olyan kell, aki 10 évre jó lehet, a futóknál meg ez azért nincs így, 2-3 évekre elég tervezni kb velük. De komoly pénz az új újoncfizuk mellett a mi választási jogainkkal? Kis túlzással egy középfos FA többet keres mint egy kiemelkedő képességű, 2. körben húzott futó a 4. évében...

több mint 9 éve
Amúgy meg mindenhol azt hallom, hogy gazdaságilag mennyire rossz döntés magasan futót draftolni. Komoly pénz, a harmadik évében már folyton sérült, utána meg kuka.

Na BB akkor igazolja le őket 3 lyukas kabátgombért. Aztán ha tudjuk őket használni oké, ha nem cut és jöhet a következő. Ezért nem vallana rá, ha nagyon kapkodna felfele. Meg azt az O linet se nagyon látom nálunk, amelyik futás és passz blokkolásban is jó.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Doláért is várok majd egy 5. köröst.
gordon
és ezzel húzzuk Keenan Reynolds-t...
ahogy az angol szokta mondani: Written in the stars

amúgy külföldi fórumon olyat olvastam, hogy BB nem szereti ha ekkora lyuk van 2 választás között (100 pick), így inkább letradet prognosztizálnak az első 3 pick valamelyikével

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/