New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyenes út vissza a Patsbe 😊Jó sok zászlót kaptunk róla, de az a bizonyos interception biztosan nem lett volna meg nélküle. Egyelőre csak a D line-t toldozgatjuk, a sec-ra eddig semmi figyelem se jutott.
Amúgy szerintem tuti megpróbálkozik visszajönni és ha kell a csapatba, akkor leigazolják.
Lehet, hogy nem egyből, de nem lepődnék meg ha a szezon alatt itt kötne ki.
Solymi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
MCL szakadással játszott állítólag.
Demecs
Abban a vedelemben mondjuk nem egyedul 😊 de teny, hogy pocsek szezonja volt.Egyenes út vissza a Patsbe 😊
Wyatt
Amúgy szerintem tuti megpróbálkozik visszajönni és ha kell a csapatba, akkor leigazolják.
Lehet, hogy nem egyből, de nem lepődnék meg ha a szezon alatt itt kötne ki.
több mint 9 éve
Abban a vedelemben mondjuk nem egyedul 😊 de teny, hogy pocsek szezonja volt.

több mint 9 éve
MCL szakadással játszott állítólag.De nem kell.. Tavaly a Saint's-ben már borzalmas volt..Nem hiszem, hogy bárki kapkodna érte..Browner nosztalgiázik 😊Browner visszajönne, ha kellene ide
winston
Kollega
kyobalu
több mint 9 éve
The Indianapolis Colts added some wide receiver depth on Thursday, signing former New England Patriots wide receivers Josh Boyce and Brian Tyms.
több mint 9 éve
De nem kell.. Tavaly a Saint's-ben már borzalmas volt..Nem hiszem, hogy bárki kapkodna érte..Browner nosztalgiázik 😊Browner visszajönne, ha kellene ide
winston
Kollega
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
És mögöttük még ott van Butler és Ryan is. Micsoda secondary 😊Bár, ha most jön egy ügyes CB és Butlerék hosszabbítanak, nekem az is pöpec 😊

több mint 9 éve
Browner nosztalgiázik 😊 www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
winston
több mint 9 éve
Browner nosztalgiázik 😊
több mint 9 éve
Azért annyira nem relatív 😊Pl: Pro Bowl, All Pro jelölés, a snapek 80%-át a pályán tölti, 60+ tackle, 5+ sack,stb... 😊Elég baráti áron jött Knighton.Valaki megmondaná, hogy mit jelent a "Not Likely To Be Earned (NLTBE) Incentives"-ként szereplő 2,45 millió $-nyi összeg?
www.patspulpit.com/2016/4/6/11376544/patriots-dt-terrance-knightons-contact-is-half-of-what-was-originally
kisdef
FunHun
Relatív fogalom, de egy NT esetén ezek szvsz mind ebbe a kategóriába tartoznak.
Gyulus
Ez az úgy nevezett NLTBE (not likely to be earned – nem valószínű, hogy megszerzett) bónusz, azaz olyan, amit az előző idények alapján ítélve nem valószínű, hogy el fog érni egy játékos. Pl, ha tavaly a snapek 58%-ban volt pályán, akkor idén a 60%-os snap bónusz NLTBE-nek számít. Az ilyen fajta bónusz nem számít bele az azévi fizetési sapkába, még akkor sem, ha a játékos mégis eléri azt. Ilyenkor az összeg a következő évi fizetési sapkába számít bele.
több mint 9 éve
Pl: Pro Bowl, All Pro jelölés, a snapek 80%-át a pályán tölti, 60+ tackle, 5+ sack,stb... 😊Köszi 😊 A cikk szerint 2 millió játékidőhöz kötött, 0,5 millió meg Pro Bowl jelöléshez.
Gyulus
Azért ez így tényleg eléggé baráti szerződés lett!
Emellett igen érdekes, hogy elkezdtek Vollmer (Cannon) esetleges Chandler Jones-éhoz hasonló elcseréléséről írogatni...
www.patspulpit.com/2016/3/29/11322804/should-the-patriots-try-to-trade-ot-sebastian-vollmer
több mint 9 éve
Pl: Pro Bowl, All Pro jelölés, a snapek 80%-át a pályán tölti, 60+ tackle, 5+ sack,stb... 😊Elég baráti áron jött Knighton.Valaki megmondaná, hogy mit jelent a "Not Likely To Be Earned (NLTBE) Incentives"-ként szereplő 2,45 millió $-nyi összeg?
www.patspulpit.com/2016/4/6/11376544/patriots-dt-terrance-knightons-contact-is-half-of-what-was-originally
kisdef
FunHun
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Elég baráti áron jött Knighton.Valaki megmondaná, hogy mit jelent a "Not Likely To Be Earned (NLTBE) Incentives"-ként szereplő 2,45 millió $-nyi összeg?
kisdef
több mint 9 éve
Elég baráti áron jött Knighton.www.patspulpit.com/2016/4/6/11376544/patriots-dt-terrance-knightons-contact-is-half-of-what-was-originally
több mint 9 éve
Totál nonszensz ez az egész ügy. De mindegy, úgysem jöttünk volna fel az 1. körbe

több mint 9 éve
A bünti a legmagasabb pickre vonatkozik, tehát ha feltradelünk 1/20-ra akkor azt bukjuk el és visszakapjuk az 1/29-et.azt olvastam, hogy a bünti miatt 1/29 nél feljebb nem tradelhetünk. Így már biztos vagyok benne, hogy a második elejére fel fogunk menni ha bent lesz még a kiszemeltünk.
gordon
Wyatt
több mint 9 éve
azt olvastam, hogy a bünti miatt 1/29 nél feljebb nem tradelhetünk. Így már biztos vagyok benne, hogy a második elejére fel fogunk menni ha bent lesz még a kiszemeltünk.
gordon

több mint 9 éve
azt olvastam, hogy a bünti miatt 1/29 nél feljebb nem tradelhetünk. Így már biztos vagyok benne, hogy a második elejére fel fogunk menni ha bent lesz még a kiszemeltünk.
több mint 9 éve
Na ne vicceljünk, amikor ilyen Kolbászok DRC+2. körökért mennek, Osweilerek 18 millákat írnak alá pár meccsel és társai akciók vannak 😀Akkor mehet a Brownsba jövő évi első körért és 1/1-re húzunk!
Wyatt
több mint 9 éve
Na ne vicceljünk, amikor ilyen Kolbászok DRC+2. körökért mennek, Osweilerek 18 millákat írnak alá pár meccsel és társai akciók vannak 😀

több mint 9 éve
Remélem nem tradeljük el és nem is akar elmenni, de sajnos elég valószínű, hogy a szerződése végén egy csapat ajánlani fog neki jó pénzt. de azt majd csak 2017-es szezon végén lesz, szóval nem muszáj most apróra váltani, vagy akkor már amit BB nagyon szeret, jövő évi magasabb pickre. Jövő éviből egy körrel alacsonyabbat simán szokás adni, mint amilyet ideiből adnának. Idénre úgyis vagy egy rakat pick. Viszont azt nem látom, ki és miért adna pl 4. körnél jobbat.
több mint 9 éve
Hoyert jó eséllyel ki fogják vágni a Texanstól (nem fog senki tradelni érte ezzel a a fizuval, cserének azért nagyon drága)... ő speciel megfelelő #2 lenne. Brady esetleges kiesése esetén így is, úgy is baszhatjuk a szezont...Jimmy-t azonban kb. most lehetne utoljára jó áron "apróra" váltani, Tom szerződéshosszabbításával így is értelmét vesztette a jelenléte...
több mint 9 éve
Lenne, de idén nehezen tudom elképzelni. Ha lenne egy olyan 3rd qb, akiben BB megbízik és jönne egy olyan ajánlat -mondjuk 2+4- akkor menne Jimmy. (De nincs komoly harmadik irányító)Egyszerűen nincs az a pénz, draftpick, játékos ak/miért megéri adni a riválisnak egy franchise QB-t 😀... egy pillanatra elfilóztam azon, hogy vajon a Denver mit adna nekünk Garoppoloért, aki szvsz irtóztató system fit lenne Kubiakhoz.Van az a trade! 😊
Aztán hirtelen ráeszméltem, hogy nem tennénk ekkora szívességet a legfőbb AFC-riválisnak 😀
Gyulus
Studi
dr0725