New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
... és akkor hol marad a már-már hagyományos, 2. körben kőkeményen reach, UDFA-nak várt ST-only safety?😊Az nem a mockokban jön hanem IRL 😀
Gyulus
több mint 9 éve
... és akkor hol marad a már-már hagyományos, 2. körben kőkeményen reach, UDFA-nak várt ST-only safety?😊
több mint 9 éve
én második kör végére OT-t néztem ki magamnak, csak aztán mind a 3 kiszemeltet kihúzták, így maradt a biztonsági value CB pickegyébként kicsit tartok ettől a Miller projekttől, nagyon sokan írják hozzánk és tényleg marha jó volna egy ilyen atletikus szélső elkapó, de az utóbbi időben besült WR pickjeinket elnézve, nem látom magam előtt, hogy szinte a nulláról fel tudjuk építeni a srácot arra a szintre amit most mindenki belelát

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Aki esetleg arra várt volna, hogy az őstehetségnek titulált Gaffney oldja meg az első számú RB szerepét nálunk, annak rossz hír, hogy tegnap kirúgta a csapat.. 😕 Sanszos, hogy az első választásokban jön egy tehetségesnek tűnő RB a draftról.. Viszont Dola és Benett összecimbizett..Már együtt edzettek tegnap..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Gondoltam, belenézek a mock draftra, aztán végül elvittük a Patset akkor már, ha Tominak közbejött az élet. Mondjuk jó hirtelen lett a 2. kör végénEzt én nagyjából alá is írnám. Burns-t több mockban láttam első körben is. bár szerintem túlzás, de 2. végén gyönyörű lenne.
Igazából hozzánk elfér sok poszt, de mégsem akkora need egyik sem. RB, WR, OT és CB azért tervben volt az elején, meg egy LB később. Na az nem jött végül, mert Empty a 600 jó pickje között azokat is elvitte. Nem feltétlenül „needekre” akartam húzni az első három körben, de így jött össze, meg utána 100 pick difi volt, itt nincs trade ugye, szal ez lett
2 60 New England Patriots Braxton Miller, WR (Ohio State)
2 61 New England Patriots Artie Burns, CB (Miami Fl) Zero húzta, de CB-t én is vittem volna
3 91 New England Patriots Jordan Howard, RB (Indiana)
3* 96 New England Patriots Joe Haeg, OT (North Dakota State)
6 196 New England Patriots Jason Fanaika, DE (Utah) BPA, picit lehetne gyorsabb, de elfér
6 204 New England Patriots Paul McRoberts, WR (Southeast Missouri State) ez is, magas célpont nem baj, ha van
6 208 New England Patriots Beau Sandland, TE (Montana State) simán kijátssza Bennettet
6* 214 New England Patriots Kevin Hogan, QB (Stanford) 6. körös QB. De most komolyan
6* 221 New England Patriots Clayton Fejedelem, FS (Illinois) megbeszéltük, a fia Árpád lesz
7 243 New England Patriots Dan Vitale, FB/RB/TE (Northwestern) szemét Höri elvitte egy pickkel előttem Reynoldsot 😕
7 250 New England Patriots Connor Wujciak, DT (Boston College) mindenki retteghet a hazai veszedelemtől
Na a játék az lesz, hogy Brady->Edelman->Miller->Amendola->és Bradyé a TD-elkapás. Még valahogy Vitale belekeveredik a játékba azért
Wyatt
több mint 9 éve
Ezt nem is vitatom de nyugodtabban nézek meccset hogy Ő nincs nálunk. 😀Szélen rettenetes volt, de slotban jó volt és voltak briliáns meccsei. Ennyire nem volt szar, hogy beszéltek róla... 😊Arrington maradjon ott ahol van a hollók küszködjenek csak vele. Tudom a múlt szépíti a dolgokat de ennyire azért nem ! 😀Browner nosztalgiázik 😊 www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
winston
Burkus
ParadSEC
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Patriots waived RB Tyler Gaffney.Nem jött össze ez a projekt... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Gondoltam, belenézek a mock draftra, aztán végül elvittük a Patset akkor már, ha Tominak közbejött az élet. Mondjuk jó hirtelen lett a 2. kör végénIgazából hozzánk elfér sok poszt, de mégsem akkora need egyik sem. RB, WR, OT és CB azért tervben volt az elején, meg egy LB később. Na az nem jött végül, mert Empty a 600 jó pickje között azokat is elvitte. Nem feltétlenül „needekre” akartam húzni az első három körben, de így jött össze, meg utána 100 pick difi volt, itt nincs trade ugye, szal ez lett
2 60 New England Patriots Braxton Miller, WR (Ohio State)
2 61 New England Patriots Artie Burns, CB (Miami Fl) Zero húzta, de CB-t én is vittem volna
3 91 New England Patriots Jordan Howard, RB (Indiana)
3* 96 New England Patriots Joe Haeg, OT (North Dakota State)
6 196 New England Patriots Jason Fanaika, DE (Utah) BPA, picit lehetne gyorsabb, de elfér
6 204 New England Patriots Paul McRoberts, WR (Southeast Missouri State) ez is, magas célpont nem baj, ha van
6 208 New England Patriots Beau Sandland, TE (Montana State) simán kijátssza Bennettet
6* 214 New England Patriots Kevin Hogan, QB (Stanford) 6. körös QB. De most komolyan
6* 221 New England Patriots Clayton Fejedelem, FS (Illinois) megbeszéltük, a fia Árpád lesz
7 243 New England Patriots Dan Vitale, FB/RB/TE (Northwestern) szemét Höri elvitte egy pickkel előttem Reynoldsot 😕
7 250 New England Patriots Connor Wujciak, DT (Boston College) mindenki retteghet a hazai veszedelemtől
Na a játék az lesz, hogy Brady->Edelman->Miller->Amendola->és Bradyé a TD-elkapás. Még valahogy Vitale belekeveredik a játékba azért

több mint 9 éve
Szélen rettenetes volt, de slotban jó volt és voltak briliáns meccsei. Ennyire nem volt szar, hogy beszéltek róla... 😊Arrington maradjon ott ahol van a hollók küszködjenek csak vele. Tudom a múlt szépíti a dolgokat de ennyire azért nem ! 😀Browner nosztalgiázik 😊 www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
winston
Burkus
ParadSEC
több mint 9 éve
Kb. ugyanolyan projektjátékos, mint anno Edelman volt, mondjuk valamivel atletikusabb.szerintem a helyét meg lehetne találni, WR-RB poszton nagyon sok a töltelék játékos, és nem hiszem, hogy mind a két posztra húzunk az első 4 választásunkkal
Lehet belőle WR,RB vagy akár CB is (utóbbi pozira is csináltattak vele gyakorlatokat)... tuti h nem maradhat meg eredeti pozijában.
Annyi a baj, h nem nagyon látom, a jelenlegi roster erősség mellett hogy lesz hely egy ilyen projektnek a DC-végén...
Gyulus
egyébként ha Cardona-ért azért adtunk 5.kört, hogy a navy-s szolgálatát el tudja tolni, akkor Reynoldsra is kéne egy hasonló értékű picket áldozni, nem?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Majd rájátszásban, szoros meccsen adhat TD passzt.Reynolds -> Edelman -> Brady passzok, míg a többiek felérnek az Endzone-ba illetve az előbbiek is bemozognak valahova? 😀
Kollega
Basszus, belegondoltam, hogyha egyszer eljátszanának egy hasonló játékot és aztán felállnának Lewis-al meg Reynolds-szal a hátsó sorban...
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 9 éve
Majd rájátszásban, szoros meccsen adhat TD passzt.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A legvszínűbb, hogy futó lesz, ilyen Denard Robinson-szerű karriere lehet optimális esetben.Kétlem, hogy onnan nem vinnék el...Lehet spec teames visszahordó is.
Gyulus
Gondolom eléggé pozitív, hogy tud úgy gondolkodni mint egy QB, viszont elkapó pozícióban játszatnák.
Titkos fegyver lesz.
Solymi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Kétlem, hogy onnan nem vinnék el...Lehet spec teames visszahordó is.
Gyulus
Gondolom eléggé pozitív, hogy tud úgy gondolkodni mint egy QB, viszont elkapó pozícióban játszatnák.
Titkos fegyver lesz.
több mint 9 éve
Kétlem, hogy onnan nem vinnék el...De szerencsére van PS is, ha úgy alakul 😊Kb. ugyanolyan projektjátékos, mint anno Edelman volt, mondjuk valamivel atletikusabb.Hírek szerint eléggé ráment a csapat a Navy QB Keenan Reynolds-ra. Volt meetingen, maga BB és JMD beszélt vele. (120 yardon olvastam). Lehet mégis lesz Garoppolo trade?bocsika, kicsit megkeveredtem, ahogy látom a draftra RB-ként jelenetkezett. Az ilyen mondjuk nálunk szeretik. meg ezt is: "Elite intelligence and locker room leader.". De a draft profilja alapján RB-ként
(szerk.: őszintén szólva a highlight videója nem a legjobb, legtöbbször fut, a bevágott passzok meg nagyrészt olyan elkapónak mentek, akiken 10 yardos körben nincs védő. na de ezért nem vagyok én scout, hogy megítéljem 😊 )
winstonnem sok keresnivalója van az NFL-ben.jó sok hiányossága van.
winston
Lehet belőle WR,RB vagy akár CB is (utóbbi pozira is csináltattak vele gyakorlatokat)... tuti h nem maradhat meg eredeti pozijában.
Annyi a baj, h nem nagyon látom, a jelenlegi roster erősség mellett hogy lesz hely egy ilyen projektnek a DC-végén...
Gyulus
Wyatt
több mint 9 éve
De szerencsére van PS is, ha úgy alakul 😊Kb. ugyanolyan projektjátékos, mint anno Edelman volt, mondjuk valamivel atletikusabb.Hírek szerint eléggé ráment a csapat a Navy QB Keenan Reynolds-ra. Volt meetingen, maga BB és JMD beszélt vele. (120 yardon olvastam). Lehet mégis lesz Garoppolo trade?bocsika, kicsit megkeveredtem, ahogy látom a draftra RB-ként jelenetkezett. Az ilyen mondjuk nálunk szeretik. meg ezt is: "Elite intelligence and locker room leader.". De a draft profilja alapján RB-ként
(szerk.: őszintén szólva a highlight videója nem a legjobb, legtöbbször fut, a bevágott passzok meg nagyrészt olyan elkapónak mentek, akiken 10 yardos körben nincs védő. na de ezért nem vagyok én scout, hogy megítéljem 😊 )
winston
Gyulus

több mint 9 éve
Kb. ugyanolyan projektjátékos, mint anno Edelman volt, mondjuk valamivel atletikusabb.Hírek szerint eléggé ráment a csapat a Navy QB Keenan Reynolds-ra. Volt meetingen, maga BB és JMD beszélt vele. (120 yardon olvastam). Lehet mégis lesz Garoppolo trade?bocsika, kicsit megkeveredtem, ahogy látom a draftra RB-ként jelenetkezett. Az ilyen mondjuk nálunk szeretik. meg ezt is: "Elite intelligence and locker room leader.". De a draft profilja alapján RB-ként
winston
több mint 9 éve
Vagy nemThe Indianapolis Colts added some wide receiver depth on Thursday, signing former New England Patriots wide receivers Josh Boyce and Brian Tyms.Steal!
Demecs
Höri
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A mi Bogdán Ádámunk ( twitter.com/patriotsinform?lang=hu) is hozta már, pedzegette, hogy az egyik 6. köröst rá lehetne áldozni Red Flags/Injuries
Missed two games in 2014, tweaked his hamstring at his Pro Day, didn't get invited to the combine
Pros
Good quickness/agility to make moves, can read defenses, gives some versatility to throw the ball
Cons
No real experience catching the ball as a QB, 32 career fumbles, not big enough to run inside
Notes
Was a QB in Navy's option offense, tallied 4559 rushing yards in his four seasons, named captain of his East/West Shrine game team, won Pat Tillman Award, his #19 is now retired by Navy
Potential Patriot
A QB convert that graduated from Navy? This is as Patriots as it gets, wouldn't be surprised if one of those 6th rd comp picks are used on him

több mint 9 éve
Hírek szerint eléggé ráment a csapat a Navy QB Keenan Reynolds-ra. Volt meetingen, maga BB és JMD beszélt vele. (120 yardon olvastam). Lehet mégis lesz Garoppolo trade?bocsika, kicsit megkeveredtem, ahogy látom a draftra RB-ként jelenetkezett. Az ilyen mondjuk nálunk szeretik. meg ezt is: "Elite intelligence and locker room leader.". De a draft profilja alapján RB-ként
winston
Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Hírek szerint eléggé ráment a csapat a Navy QB Keenan Reynolds-ra. Volt meetingen, maga BB és JMD beszélt vele. (120 yardon olvastam). Lehet mégis lesz Garoppolo trade?ő inkább RB lesz
winston

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Hírek szerint eléggé ráment a csapat a Navy QB Keenan Reynolds-ra. Volt meetingen, maga BB és JMD beszélt vele. (120 yardon olvastam). Lehet mégis lesz Garoppolo trade?(szerk.: őszintén szólva a highlight videója nem a legjobb, legtöbbször fut, a bevágott passzok meg nagyrészt olyan elkapónak mentek, akiken 10 yardos körben nincs védő. na de ezért nem vagyok én scout, hogy megítéljem 😊 )
Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Boyceért annyira nem nagy kár, de Tyms nem volt annyira elveszett.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
The Indianapolis Colts added some wide receiver depth on Thursday, signing former New England Patriots wide receivers Josh Boyce and Brian Tyms.Steal!
Demecs
több mint 9 éve
Arrington maradjon ott ahol van a hollók küszködjenek csak vele. Tudom a múlt szépíti a dolgokat de ennyire azért nem ! 😀Browner nosztalgiázik 😊 www.instagram.com/p/BD3K2rHwDqf/Én is kiegyeznék ezzel a felállással. Arringtonnal is.
winston
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich