New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Konyha sosem volt talán pályán, CJ meg lehet visszajön apróért.
több mint 9 éve
Sok a draftcetli, muszáj volt hozzá legyártani valami komolyabb needet...😕
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nem, de a "fiaimnak" mindig szurkolok 😊 rotációban azért jó lehetEzaz. Érik a kezdő Kuhnnak!És Kuhn akkora ápgréd?
Wyatt
ThundersNFL

több mint 9 éve
Ezaz. Érik a kezdő Kuhnnak!És Kuhn akkora ápgréd?
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Lassan nem lesz DL.... BB mi a Jóisten főz már megint?DL nélküli felállás, idén meghúzza, jövőre betiltják 😊
ThundersNFL
több mint 9 éve
"DT Chris Jones would have earned $1.67 million in 2016. Perhaps club deemed that too rich for 4th year player coming off missed '15 season." (Reiss)"#Patriots still have plenty DL depth.. Brown, Knighton, Branch, Kuhn (who is being forgotten, got guaranteed money).. and Frank Kearse.."(Loyko)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Lassan nem lesz DL.... BB mi a Jóisten főz már megint?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Akkor itt egy bizonyíték arra, miért kellene az összes cetlinket elcserélni az első 3 körből, későbbiekre:www.nfl.com/photoessays/0ap3000000652507/top-16-lateround-picks-since-the-tom-brady-draft?campaign=fb-nf-sf24314032-sf24314032
Amúgy, mielőtt elfelejteném: LOL
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
még szeptemberig biztos elhangzik párszor a "ha most nem lesz trónfosztás a AFC East-ben, akkor sosem"

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
A bye-ig egyedül a steelers a kemény.Azt nem tudom még, h mit vegyek fel a SB-ra? A régi patses pólómat? Új Pats mezt szerezzek be....vagy esetleg csináltassak egy 5 gyűrűt ábrázoló BB féle hoodiet? de nehéz....pedig ha már így megvan az alapszakasz, akkor lassan időszerű lenne 😮😮😮😮
14-2, 13-3????
Demecs
Srry az ironiáért, azért szerintem ez nem így működik....
Én pont azt néztem, h alig lesz olyan meccsünk, amire legyinteni lehetne.
Cards, Bengals, Steelers, Texans. Mintha ezek mint PO csapatok lettek volna. Tuti könnyű lesz ellenük.
Browns...ők meg mintha az egyik mumusunk lennének (8 éve csúfos vereség Clevelandben, 4 éve óriási come back win egy k.... nehéz mérkőzésen)
@BUF csoport rivális - idegenben? nem biztos, h idén is megverik magukat.
BYE után
SEA, NYJ2*, BAL, DEN, @MIA - ez a 6 meccs mind tuti lazítós meccsek lesznek. Elég a mezeket kiküldeni.
több mint 9 éve
Gaffney-vel tegnap újra megegyeztünk, három nappal a kirúgása után..Mégis látnak benne valamit a csapatnál.. Gondolom lényegesen kevesebb pénzért.. 😉 De Eric Martint meg kirúgtuk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Mind jó meccsnek ígérkezik. A Ravens lóg ki kicsit, ha a tavalyi Ravenst nézem, de szvsz az idei nem a tavalyi lesz.nyilván amiatt, a PIT-NE csata meg jelen(!) állás szerint az AFC első kiemelésért megy
(A Texans-Broncos meg nyilván az Osweiler sztori miatt cuppanós, sokakat emiatt fog érdekelni.)
peterk2005

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
egyeA bye-ig egyedül a steelers a kemény. A többi is az, de azok hozható meccsek, ha mindenki ép marad.egyelőre mérleget jósolni kb olyan, mint a januári mock draftok, de legyen így! első heti arizonán mondjuk nem lépnék túl egy "hozható"-val a mostani állás szerint. mindenképpen izgalmas kezdés lesz.
A bye után már lesz keményebb csapat, de egyedül a denver ami idegenbeli és kemény.
A jets ha nem lesz épkézláb irányító, akkor verhető lesz.
14-2, 13-3????
És az utolsó miami meccset leadjuk és 1. seed. 😀
Csak legyen egészséges mindenki.
Demecs
több mint 9 éve
A bye-ig egyedül a steelers a kemény. A többi is az, de azok hozható meccsek, ha mindenki ép marad. A bye után már lesz keményebb csapat, de egyedül a denver ami idegenbeli és kemény.
A jets ha nem lesz épkézláb irányító, akkor verhető lesz.
14-2, 13-3????
És az utolsó miami meccset leadjuk és 1. seed. 😀
Csak legyen egészséges mindenki.
több mint 9 éve
www.nfl.com/schedules/2016/REG/PATRIOTS
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Mind jó meccsnek ígérkezik. A Ravens lóg ki kicsit, ha a tavalyi Ravenst nézem, de szvsz az idei nem a tavalyi lesz. (A Texans-Broncos meg nyilván az Osweiler sztori miatt cuppanós, sokakat emiatt fog érdekelni.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
remélem a Jets elleni idegenbeli meccs nem TNF... Boston(vs Sea)-California-New York remek kis út lesz 😊a 9. heti BYE-nak nagyon örülök
update:
érdekes, hogy bóltimór elleni lesz főműsoridős a vasasok elleni meg nem (de legalább SportTV-s)... ellenben azon a héten MNF Texans-Broncos, pfff
twitter.com/NEPD_Loyko/status/720763713356226561
Szerkesztette: ZERO_L

több mint 9 éve
Kikerült a teljes menetrendetektwitter.com/redheadwonder6/status/720752431718502400

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Szerintem a Hawks bepróbálkozik nála, úgyis annyira szerették volna. Ott meg elfér a különc modorával 😉akkó' most mellényúltam 😀Nem feltétlenül, mert amit te mondasz az is ugyanúgy igaz lehet mint amit én mondtam.
winston
Ki tudja, lehet párszor már eljátszották a bizalmát és emiatt sérült meg mind fizikailag, lelkileg és épített maga köré egy lebonthatatlan falat.
Innen egyenes az út a Ravensbe vagy a Billsbe 😀
Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
akkó' most mellényúltam 😀Nem feltétlenül, mert amit te mondasz az is ugyanúgy igaz lehet mint amit én mondtam.
winston
Ki tudja, lehet párszor már eljátszották a bizalmát és emiatt sérült meg mind fizikailag, lelkileg és épített maga köré egy lebonthatatlan falat.
Innen egyenes az út a Ravensbe vagy a Billsbe 😀
több mint 9 éve
akkó' most mellényúltam 😀Bár nem tudom a részleteket, de a hallottak alapján azért nem az jött le, hogy bandákban lóg és bűnözőkkel haverkodik. Szerintem a sérülései rányomták a bélyegüket a gondolkozására, elképzelhető, hogy frusztrálták, és esetleg nem bízott meg az csapatorvosokban, és/vagy próbált sumákolni, titkolni pár sérülést, azokat inkább magánorvosokkal kezeltetni, hogy ne nézzék annyira üvegnek csapaton belül. Ez a kedvére is erősen kihathat, és emiatt talán érthető, hogy nem ő volt az öltöző vicckirálya. Szvsz inkább ezt tudom nála elképzelni, lehet, hogy frusztrálta a szituáció is, hogy titkolóznia kell/akart, közben teljesíteni is kell, ezt is meg tudnám érteni. Emellé lehet, hogy nem volt egy rakétatudós persze, ami súlyosbíthatja a dolgokat.Amit leírtak róla az nem azt jelenti, hogy hallgatag volt és nem vett részt a csapattársak közötti viccelődében. Sokkal inkább azt, hogy tiszteletlen volt, agresszív és nagyszájú. Nyilván nem csak az orvosok és az edzők, hanem pszichológus és a tapasztaltabb játékosok is próbáltak vele foglalkozni. Most mondta ki az edzői kar, hogy nem menthető meg.
winston
Kollega
több mint 9 éve
Bár nem tudom a részleteket, de a hallottak alapján azért nem az jött le, hogy bandákban lóg és bűnözőkkel haverkodik. Szerintem a sérülései rányomták a bélyegüket a gondolkozására, elképzelhető, hogy frusztrálták, és esetleg nem bízott meg az csapatorvosokban, és/vagy próbált sumákolni, titkolni pár sérülést, azokat inkább magánorvosokkal kezeltetni, hogy ne nézzék annyira üvegnek csapaton belül. Ez a kedvére is erősen kihathat, és emiatt talán érthető, hogy nem ő volt az öltöző vicckirálya. Szvsz inkább ezt tudom nála elképzelni, lehet, hogy frusztrálta a szituáció is, hogy titkolóznia kell/akart, közben teljesíteni is kell, ezt is meg tudnám érteni. Emellé lehet, hogy nem volt egy rakétatudós persze, ami súlyosbíthatja a dolgokat.Amit leírtak róla az nem azt jelenti, hogy hallgatag volt és nem vett részt a csapattársak közötti viccelődében. Sokkal inkább azt, hogy tiszteletlen volt, agresszív és nagyszájú. Nyilván nem csak az orvosok és az edzők, hanem pszichológus és a tapasztaltabb játékosok is próbáltak vele foglalkozni. Most mondta ki az edzői kar, hogy nem menthető meg.
winston
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Bár nem tudom a részleteket, de a hallottak alapján azért nem az jött le, hogy bandákban lóg és bűnözőkkel haverkodik. Szerintem a sérülései rányomták a bélyegüket a gondolkozására, elképzelhető, hogy frusztrálták, és esetleg nem bízott meg az csapatorvosokban, és/vagy próbált sumákolni, titkolni pár sérülést, azokat inkább magánorvosokkal kezeltetni, hogy ne nézzék annyira üvegnek csapaton belül. Ez a kedvére is erősen kihathat, és emiatt talán érthető, hogy nem ő volt az öltöző vicckirálya. Szvsz inkább ezt tudom nála elképzelni, lehet, hogy frusztrálta a szituáció is, hogy titkolóznia kell/akart, közben teljesíteni is kell, ezt is meg tudnám érteni. Emellé lehet, hogy nem volt egy rakétatudós persze, ami súlyosbíthatja a dolgokat.Kapott még egy esélyt, mivel 1. körös volt és volt tehetsége. Nem élt vele, kicsapták.www.bostonglobe.com/sports/patriots/2016/04/13/patriots-release-dominique-easley/VxfcDYPp0ieEh0mDVBRp5H/story.htmlHa igaz, amit írnak a srácról, akkor még azon is csodálkozom, hogy BB-ék ezt két szezonon keresztül tűrték...
“Saw that coming,” one of Easley’s former Patriots teammates said upon hearing the news. “Injuries and locker room cancer.”
Spigo
Gyulus
Azért nagyjából mindenki el tudja képzelni, hogy ezek a srácok honnan jöttek, mik a vágyaik, mi motiválja őket.
Ha nem lennének tehetségesek, már a középiskola előtt/alatt elkallódnának, bandáznának, mennének börtönbe.
Nem véletlenül azok a csapatkapitányok akik, nem véletlenül mondja Talib is azt, hogy ezekre a srácokra akik ilyen mentalitásúak, azokra odafigyelnek.
Ezeket a srácokat nem csak az edzők, csapattagok, ügynökök fogják és tartják felügyelet alatt a szezon során, azon kívül, de mások is.
És még így is csinálják a hülyeséget megállás nélkül az egész NFL-ben.
Solymi