New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Kapott még egy esélyt, mivel 1. körös volt és volt tehetsége. Nem élt vele, kicsapták.www.bostonglobe.com/sports/patriots/2016/04/13/patriots-release-dominique-easley/VxfcDYPp0ieEh0mDVBRp5H/story.htmlHa igaz, amit írnak a srácról, akkor még azon is csodálkozom, hogy BB-ék ezt két szezonon keresztül tűrték...
“Saw that coming,” one of Easley’s former Patriots teammates said upon hearing the news. “Injuries and locker room cancer.”
Spigo
Gyulus
Azért nagyjából mindenki el tudja képzelni, hogy ezek a srácok honnan jöttek, mik a vágyaik, mi motiválja őket.
Ha nem lennének tehetségesek, már a középiskola előtt/alatt elkallódnának, bandáznának, mennének börtönbe.
Nem véletlenül azok a csapatkapitányok akik, nem véletlenül mondja Talib is azt, hogy ezekre a srácokra akik ilyen mentalitásúak, azokra odafigyelnek.
Ezeket a srácokat nem csak az edzők, csapattagok, ügynökök fogják és tartják felügyelet alatt a szezon során, azon kívül, de mások is.
És még így is csinálják a hülyeséget megállás nélkül az egész NFL-ben.
több mint 9 éve
www.bostonglobe.com/sports/patriots/2016/04/13/patriots-release-dominique-easley/VxfcDYPp0ieEh0mDVBRp5H/story.htmlHa igaz, amit írnak a srácról, akkor még azon is csodálkozom, hogy BB-ék ezt két szezonon keresztül tűrték...
“Saw that coming,” one of Easley’s former Patriots teammates said upon hearing the news. “Injuries and locker room cancer.”
Spigo
több mint 9 éve
Egyetértek, jöjjön egy pöpec kis DT, majd a draft előtt meg is írom, kiket szeretnék 😊így persze jól néz ki, csak BB nem így szokott kalkulálni, ügyeDL-t felírhatjuk a needek oszlopba 😕Nagyon jó DT-k jönnek, nem bánnám, ha jönne valaki valahol, de neednek annyira nem mondanám így sem
ZERO_L
DE: Ninko/Long, Sheard+Flowers, Grissom. Nem lepne meg, ha utóbbi kettő kapna még egy évet. Szerintem a kezdő páros rendben lesz, és lesz egy kiváló 3. opció is, én itt nem kongatok vészharangot
DT: Malcom Brown/Branch/Knighton. Itt mondjuk elfért volna egy Easley féle kisebb emberke, aki alkalmasabb a belső pass rushra. Azért lenne ötletem ide a draftról 😊 De ha Hicks után másik két korábban drafolt DT-m (Kitchen, Kuhn) is mutatna valamit, nem bánkódnék 😀
Wyatt
jövőre a most másodéves DE-ken (az ő teljesítményüket már kitárgyaltuk) és Brown-on kívül senkinek nincs szerződése, nyilván lesznek hosszabbítások, de DT posztra mindenképp húznék egy fiatalt ha már tényleg ilyen mély a draft ezen a poszton
és lehet nem ártana Sheard-del minél előbb hosszabbítani nehogy kiderüljön a szezon során, hogy ő az egyetlen (hosszútávon is) számításba vehető DE-nk
ZERO_L

több mint 9 éve
így persze jól néz ki, csak BB nem így szokott kalkulálni, ügyeDL-t felírhatjuk a needek oszlopba 😕Nagyon jó DT-k jönnek, nem bánnám, ha jönne valaki valahol, de neednek annyira nem mondanám így sem
ZERO_L
DE: Ninko/Long, Sheard+Flowers, Grissom. Nem lepne meg, ha utóbbi kettő kapna még egy évet. Szerintem a kezdő páros rendben lesz, és lesz egy kiváló 3. opció is, én itt nem kongatok vészharangot
DT: Malcom Brown/Branch/Knighton. Itt mondjuk elfért volna egy Easley féle kisebb emberke, aki alkalmasabb a belső pass rushra. Azért lenne ötletem ide a draftról 😊 De ha Hicks után másik két korábban drafolt DT-m (Kitchen, Kuhn) is mutatna valamit, nem bánkódnék 😀
Wyatt
jövőre a most másodéves DE-ken (az ő teljesítményüket már kitárgyaltuk) és Brown-on kívül senkinek nincs szerződése, nyilván lesznek hosszabbítások, de DT posztra mindenképp húznék egy fiatalt ha már tényleg ilyen mély a draft ezen a poszton
és lehet nem ártana Sheard-del minél előbb hosszabbítani nehogy kiderüljön a szezon során, hogy ő az egyetlen (hosszútávon is) számításba vehető DE-nk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
www.bostonglobe.com/sports/patriots/2016/04/13/patriots-release-dominique-easley/VxfcDYPp0ieEh0mDVBRp5H/story.html“Saw that coming,” one of Easley’s former Patriots teammates said upon hearing the news. “Injuries and locker room cancer.”
több mint 9 éve
És csak most lett elegük? Egy picit fura...de amúgy még egy agytröszt... szédületes mennyi idióta van kint az NFL-ben
több mint 9 éve
Az Nesn és Espn alapján Easley főleg az off field dolgai és magatartása miatt lett elküldve..Állítólag korábban megharapta a kutyája..Emiatt a kutyáját halálra verete..Bírósági ügy is van folyamatban emiatt ellene..
A harapásból, bántalmazásból származó sérüléseit eltitkolta, nem mondta meg, hogy miért nem tud rész venni az újonc táborban..(boka, kar, csukló sérülések..)
A csapat orvosaival sosem egyeztetett, ment a saját kútfője után..Ugyanezt tette, a csapat trénereivel is.. Saját edzésterveket állított össze magának, az alapján dolgozott..A csapat orvosai és trénerei alapján Easley megbízhatatlan és éretlen volt mindig is. Egy meg nem nevezett csapattag alapján pedig az öltözői hangulatot kifejezetten lenyomta a jelenléte, elmondása alapján Easley "öltözői rák" volt.
Mivel a sérülései folyamatosak voltak, (állítólag egy doki azt mondta, hogy egy 25 éves test ami negyvennek néz ki) , és a 2014-es-2015-ös sérülései után az orvosi és edzői utasításoknak nem tett eleget, nem volt igazi csapatjátékos, így megelégelte csapat a hülyeségeit..
Enji a sztori.. 😉
De több, mint valószínű, hogy talál magának csapatot..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Kár érte, én kedveltem. Tradelni nem lehetett volna, legalább 2 csomag szotyiért?
több mint 9 éve
Easley elküldésével 2 milliót spórolt a csapat, pont annyit, mint amennyit Amendolától kértek. Nem biztos, hogy van összefüggés a kettő között, de elképzelhető.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
DL-t felírhatjuk a needek oszlopba 😕Nagyon jó DT-k jönnek, nem bánnám, ha jönne valaki valahol, de neednek annyira nem mondanám így sem
ZERO_L

több mint 9 éve
DL-t felírhatjuk a needek oszlopba 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Easley... dögöljek meg ha értem...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
La Canfora: Patriots release of Easley is not a pure performance/football matter. Off field issues related to the decision to part w/ former top pick
Kíváncsi vagyok milyen pályán kívüli ügyei voltak.
több mint 9 éve
Áprilisban, szezonon kívül egy 2014-es első köröst nem raksz csak úgy ki.3-4ben lehetett volna DE. Nem raksz ki egy két éve első körben húzott újonc szerződéses játékost mert nem séma fitt. Más lesz itt, egészség vagy ahogy írtad egy esetleges balhé.Inkább pályán kívüli ügyet emlegetnek, de természetesen senki nem tud biztosat.Easley-t kitettétek.Ezek szerint a szervezete/teste alkalmatlan a profi focira.. Kár érte, tavaly voltak jó meccsei. Kíváncsi vagyok valaki szerződteti-e.
Beki
gordon
Loyko azt írta twitterre, hogy az igazolásaink alapján lehet, hogy főleg 3-4-et és 3-3-5-öt fogunk játszani és ebbe Easley nem fér bele.
cspeti98
gordon
több mint 9 éve
3-4ben lehetett volna DE. Nem raksz ki egy két éve első körben húzott újonc szerződéses játékost mert nem séma fitt. Más lesz itt, egészség vagy ahogy írtad egy esetleges balhé.Inkább pályán kívüli ügyet emlegetnek, de természetesen senki nem tud biztosat.Easley-t kitettétek.Ezek szerint a szervezete/teste alkalmatlan a profi focira.. Kár érte, tavaly voltak jó meccsei. Kíváncsi vagyok valaki szerződteti-e.
Beki
gordon
Loyko azt írta twitterre, hogy az igazolásaink alapján lehet, hogy főleg 3-4-et és 3-3-5-öt fogunk játszani és ebbe Easley nem fér bele.
cspeti98
több mint 9 éve
akkor jól gazdálkodtunk az első körrel....Az 1. körünk nem vált be, de szereztünk egy #1 CB az UDFA-k közül. 😀
ParadSEC
több mint 9 éve
akkor jól gazdálkodtunk az első körrel....
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Inkább pályán kívüli ügyet emlegetnek, de természetesen senki nem tud biztosat.Easley-t kitettétek.Ezek szerint a szervezete/teste alkalmatlan a profi focira.. Kár érte, tavaly voltak jó meccsei. Kíváncsi vagyok valaki szerződteti-e.
Beki
gordon
Szerkesztette: cspeti98
több mint 9 éve
Easley-t kitettétek.Ezek szerint a szervezete/teste alkalmatlan a profi focira.. Kár érte, tavaly voltak jó meccsei. Kíváncsi vagyok valaki szerződteti-e.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Easley-t kitettétek.
több mint 9 éve
Én tényleg nem értem, hogy itt sokan miért nem szeretik Blountot.Tény, hogy nem egy Top10 játékos, de hozza az elvárható átlagot amit kell.
És azt sem szabad elfelejteni, ami szerintem a legfontosabb a csapat szempontjából, igaz eléggé sarkítva, hogy Blount annyiért van a csapatnál amennyiért BB akarja, amíg teljesít.
fantasyfootballers.org/rb-running-back-nfl-stats/
Ahogy a fentebbi linken is látszik, egy megbízható, közepes átlagot hoz, olcsón és képes nagy játékokra is.
Lehet rá alapozni a jövőt és nem kell azon izgulni, hogy nagy pénzt akar vagy elmegy máshova.
Ahogy Ninkovich is mondta, nem a pénz a lényeg, hanem az, hogy folyamatosan egy top csapatban játszhat.
Ide ilyen mentalitású játékosokat akarnak, akiknek nem a pénz a legfontosabb és hajlandóak lemondani milliókról a csapat érdekei miatt.
És itt képbe jön Amendola is, mert hiába szeretjük és viszi a hátán a csapatot igen sokszor illetve mutat be bravúros elkapásokat, de a többi csapatnál is megvan ugyanez.
Ilyen ez a játék, beáraznak mindenkit elég rendesen, aztán el lehet dönteni, hogy valaki szerencsét próbál máshol vagy sem.
Amúgy nem hiszem, hogy Amendola most megy el, talán a következő szezonban.
Ők jobban látják, hogy mi a helyzet a csapat táján és azért ugyanúgy mint tavaly most is kezd összeállni egy brutális támadósor.
több mint 9 éve
cut és pickeljük Shepard-t, én most aláírnám

több mint 9 éve
Azt írják, hogy Dolanak 2millát kell engednie ha maradni akar.az necces lesz... hajaj...
gordon
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Azt írják, hogy Dolanak 2millát kell engednie ha maradni akar.