New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Hat persze. Aki mast gondol, nyilvan hulye.
több mint 9 éve
Arról tud valaki valamit hogy az eset után lakattal lezárva ellenőr által hitelesítve tartják-e a labdákat vagy ugyanúgy leb..va az öltözőben és egy szatyorban kicipelve mint eddig?Ugyanúgy csinálják mint addig.. Szúrópróbaszerűen ellenőriznek..Fura módon a Pats labdáit három meccsen is ellenőrizték tavaly..Egyszer sem találtak szabálytalanságot. Csak erről nem írtak a lapok.. 😉
Matthew99
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Kraft ígéretet kapott a ligától, hogy amennyiben elfogadja a csapatbüntit, akkor nem szarakodnak Brady-vel..Szvsz semmiféle ígéretet nem kapott Kraft, csak úgy gondolta, hogyha ő elfogadja, a csapat szopik, Bradyről leszállnak. Az pedig, mi igazságtalanság, te nem tudhatod. Nem tudod, mi történt valójában a felek között, mi volt valójában a nyomozás során, amire nem fektettek hangsúlyt, a mobiltörős sztori is nagy vonalakban lett átfutva, megindokolva, stb. De a liga baromságai pont ugyanígy.Szerintem abszolút nem hasonlít rá.Brady nem fog belemenni soha..Ameddig lehet, addig elmegy..Az NFL legjobb irányítójának a nevét ne pocskondiázzák, ne hurcolják meg, hülye, fals indokokkal..Kraft csak azért fogadta el a büntetést és a cetlik elvételét, mert ígéretet kapott, hogy Bradyt nem bántják..Átverték..Brady-nek harcolni kell a végsőkig..Mert nem ő lenne, ha nem ezt tenné...Patrióta...Kapitány..A legnagyobb..A bíróságok döntenek, ahogy döntenek, az már az ő dolguk..De mindig is harcolni kell az igazságtalanság ellen..Nem szabad meghunyászkodni..
Mindegy, fárasztó ez az egész cicaharc, rég semmiről sem szól, csak mindegyik fél méregeti a faszt. Az a helyzet, hogy Brady ebből jól nem jöhet ki, mert a liga sokadik kör után nem fog visszatáncolni. A legokosabb lenne elfogadni a négy meccset és hagyni a faszba, okos enged alapon. Lehet megint fellebbezni, lehet tovább húzni a dolgokat, de én nem látom sok értelmét, hosszú távon.
És a Patsnek sem jó ez a cirkusz, hadd mutassa meg Gerappa élesbe, mit tud, aztán cső. A PO eddig sem volt kérdés, ezután sem lesz az.
Stez
kyobalu
Ezek alapján pedig van neked egy véleményed, meg nekem is, de a teljes igazságot sosem fogjuk megtudni úgysem. Te egyenesen véded Bradyt, hogy ártatlan, én például nem védem, húzok középre, egyik oldalról sem vagyok meggyőződve, arról sem, hogy tuti ártatlan, de arról sem, hogy tuti semmit sem tett. Viszont a cicaharc már fárasztó, tök mindegy, hogy a Pats vagy más áll-e a középpontban, befejeződhetne. Ez már rég faszméregetés, ahol nem a csalás vádja a lényeg, hanem a pozíciós harcok, a tulajoknál, a ligánál, a Patsnél, stb.
Brady pedig pontosan ugyanolyan megosztó személyiség, mint Manning volt. Általában az emberek egyik fele utálja, a másik imádja. És pontosan ugyanez lesz a visszavonulása után is, aki nem bírja, az szarik rá, mit ért el, csalózni fogja, nem azon agyal majd, hogy ő minden idők egyik legjobbja. Aki pedig kedveli, az leszarja, ha Brady most befejezi a hajcihőt és vállalja a négy meccset. Akkor is ő lesz a legnagyobb és nem csalt, csak a liga elkezdett mocskolódni. Szóval félreértés ne essék, én nem hinném, hogy ez a sztori kihat Brady reputációjára, bármi is lesz a vége. Ha bűnösnek találják, a világ egyik fele úgysem veszi komolyan, ha meg felmentik, a világ másik fele röhög, hogy „megint megúszta”.
Mehet a húzd meg, ereszd meg, de a liga nem fog visszatáncolni, ha meg Brady sem, akkor a visszavonulásáig minden évben előjön majd balhé sokadik folytatása. Van értelme? Szerintem semmi.
Stez
Nem így gondolta, ezt mondta neki GOD..Kraft nyilatkozta tavaly és idén is..Pont..
A mobiltörős sztori felfújt baromság..Már a bekérés előtt összetörte a mobilját Brady..Az összes sms, e-mail, üzenet elérhető volt a szolgáltatótól, meg is kapta a vizsgálóbizottság..Semmi terhelőt nem találtak Bradyre..
Brady minden meghallgatáson ott volt, teljes körűen együttműködött mindenkivel..
Tavaly teljesen jogosan felmentették, mert semmilyen olyan bizonyíték nem volt a vizsgáló bizottság anyagában, ami megalapozta volna, hogy "inkább tudott a dologról mint nem" vádakat..
A mostani bírósági döntés nem arról szólt, hogy bűnös-e Brady és a csapat, hanem azt, hogy a kollektív szerződés keretein belül GOD hozhat-e ilyen döntést..És sajnos igen..Ő a hatalom egy kézben, azt tesz amit akar..
A játékos szövetség meg hülye, mert ilyenben megegyezett anno..
A labdabotrány különben egy felfújt hiszti..Lehet, hogy hozzányúltak a szertárosok, lehet, hogy nem..Amerikai fizikus professzorok bizonyították be, hogy bizonyos időjárás körülmények, hőmérséklet változások simán okozhatnak ilyen mértékű labdanyomás különbséget..Már csak azért is megállapítható ez, mert a szünetben csak a Pecc labdákat vizsgálták, az Indyét nem..Mert arra már nem jutott idő.. 😉
A meccset nem befolyásolta egyáltalán, hiszen egy szappanos golyóval is tönkre verték volna a Coltsot..A szünet után kapták a pontzuhatagot..Felmosták velük a padlót..Ha finom vagyok.. 😉
Mint ahogy Wyatt is említette, hogy amennyiben megállapítják a csapat vétségét, akkor hasonló jellegű szankciót illett volna kiszabni a csapatra, mint a Vikingsnak a labdamelegítésért.. Labdák nyomásának befolyásolása meccs közben: 25.000,- dolláres.. NEM 1 misi, 1. és 4. kör elvétele, valamint a kapitány 4 meccses eltiltása..
Nagyon-nagyon durván eltúlzott az egész!!! Boszorkányüldözés utánérzéssel..
Mint mindig is, most is a lényeg a Patriots besározása, BB, Brady támadása, Kraft pozíciójának gyengítése..
Erről szól az egész..Vihar a biliben..
Jahh Brady vs. Manning..Lehet, hogy mindketten megosztó személyiségek lesznek mindig is..
DE furcsa módon Manning ügyeit egyáltalán nem fújta fel a sajtó, sőt, próbálták minél jobban elsikálni..
Senki nem támadta olyan látványosan, nem állították pellengérre, nem cibálták, mint sztárirányítót, nem hurcolták meg a nevét..Pedig az ő" botrányaiból" simán lehetett volna carrier endig story is..Lásd szexuális zaklatás, növekedési hormon vásárlás feleség által a nyakműtétek közepette, etc... 😉
Brady az igazáért küzd. Ő mindent megtett annak érdekében, hogy tisztázza magát..
Mivel az eheti döntés, azt sugallhatja mások, külső hozzá nem értők között, hogy igenis köze volt a labdabotrányhoz, így kutya kötelessége, addig elmenni amíg lehet..És el is fog..
Engedtessék már meg (szerintünk) a legjobb irányítónak, hogy a végletekig álljon ki az igazáért, menjen el a végsőkig, hogy ne sározzák be a nevét ilyen GOD-nak képzelt komisszárok, akik a bokájáig sem érnek..
Brady-nek az a lényeg, hogy a neve tisztázódjon. A bíróság mondja ki, hogy az ellene felhozott vádak alaptalanok, nem bírnak bizonyító erővel..
Van akinek ez cicaharc..Neki, nekünk nem..
Bárki bármit is gondol.. Egy Indy és Manning fan meg főleg.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Arról tud valaki valamit hogy az eset után lakattal lezárva ellenőr által hitelesítve tartják-e a labdákat vagy ugyanúgy leb..va az öltözőben és egy szatyorban kicipelve mint eddig?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Egyrészt szerintem tényleg tök mindegy, mert nem befolyásolt semmit. És tényleg van mindenhol valami, amit néha büntetnek, néha nem. Aztán van, hogy gyakorlatilag ugyanazt csinálja két csapat, és az egyiket le sem szarják, a másiknál meg sóval hintenék be a pályát.Nem a büntetés mértékét véleményeztem, csak azt, hogy ezt azért nem lehetett egy kézlegyintéssel elintézni, hogy tökm1 mert semmit nem befolyásolt.De tökm1, hogy befolyásolta vagy sem a meccs kimenetelét, hogy milyen volt a labda. A lényeg, hogy szabályba van foglalva, hogy milyennek kell lennie. Ezt a szabályt a pats megszegte amiért büntetés jár.Persze. Mint ahogy járt a Minnesotának is. 25 ezer dollár. Illetve 1 millió dollár és 1.+4. kör és az irányító négymeccses eltiltása.
peach
Wyatt
peach
Nem kell kézlegyintéssel elintézni, elég ha csak annyira van legyintve, mint másoknál. De az nem illik a kurva nagy integritybe, hogy egy csapat 15 évig ott legyen a topon, szóval ha ott van valami, akkor arra rá kell repülni, aztán keményen fellépni. De igazából én már tavaly is elengedtem volna a témát, mert ennyit szerintem messze nem ér. Üljön ki négy meccset, ne húzzunk 1. körben, aztán ha utána is ott lesz a csapat a végén, akkor mehet valami másért sírni.
Olyan felesleges ez a történet, aki akar, az úgyis hisztizik folyamatosan, eddig is csinálta, ezután is fogja, ha nem lesz eltiltva Brady, akkor is, ha el lesz tiltva, akkor is. Annyiból még jó is, hogy legalább újabb ok arra, hogy megint rápörögjenek a srácok a szezonra, aztán meg mehet az alázás 😀

több mint 9 éve
Nem a büntetés mértékét véleményeztem, csak azt, hogy ezt azért nem lehetett egy kézlegyintéssel elintézni, hogy tökm1 mert semmit nem befolyásolt.De tökm1, hogy befolyásolta vagy sem a meccs kimenetelét, hogy milyen volt a labda. A lényeg, hogy szabályba van foglalva, hogy milyennek kell lennie. Ezt a szabályt a pats megszegte amiért büntetés jár.Persze. Mint ahogy járt a Minnesotának is. 25 ezer dollár. Illetve 1 millió dollár és 1.+4. kör és az irányító négymeccses eltiltása.
peach
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
De tökm1, hogy befolyásolta vagy sem a meccs kimenetelét, hogy milyen volt a labda. A lényeg, hogy szabályba van foglalva, hogy milyennek kell lennie. Ezt a szabályt a pats megszegte amiért büntetés jár.Persze. Mint ahogy járt a Minnesotának is. 25 ezer dollár. Illetve 1 millió dollár és 1.+4. kör és az irányító négymeccses eltiltása.
peach

több mint 9 éve
De tökm1, hogy befolyásolta vagy sem a meccs kimenetelét, hogy milyen volt a labda. A lényeg, hogy szabályba van foglalva, hogy milyennek kell lennie. Ezt a szabályt a pats megszegte amiért büntetés jár.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
nem akarok se feszkót szítani se baromságot írni, de ha jól rémlik, csak a Patriots lasztik voltak puhábbak (mindkét csapatnak van bizonyos számú lasztija ugye, amit a saját támadásuknál használnak csak). És ez passznál is előnyt jelent, hidegben főleg, a kőkemény fagyott lasztit nehezebb elkapni. Nem ezen múlott, akkor is el lett mondva, most is 😊 Peterkkel értek egyet, példát kellett statuálni, ha épp Bradyvel, akkor vele
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Totál hülyeség az egész ügy, ráadásul értelmetlen is, meg faszság is. Már ez is túl sok karakter volt a témára, nem hogy több mint egy évig szenvedni vele.Elvileg ez segíti a futójátékot abban a vacak időben, és ezért kerültünk előnybe. Más kérdés, hogy addig volt szoros a meccs, amíg előnyben voltunk, utána meg kevésbé, de ez már akkor sem érdekelt senkit.

több mint 9 éve
De én még mindig nem értem (biztos én nem érték a játékhoz) ugyan mi a nyavaját határoz az meg, hogy mennyi levegő van egy labdába....nem F1 ez ahol igenis számít a guminyomás...Mindkét félnek ugyan annyira puha vagy kemény.... Számomra ez az idiótaság, hogy az a dolog amiből kipattant az egész ügy, az nevetséges. Még ha szoros lett volna az aktuális meccs..... Ha egy fgn múlott volna s azon melyik K melyik labdához miként van hozzászokva, vagy hasonló, taáln érteném, de így... Röhögséges.
több mint 9 éve
Szvsz semmiféle ígéretet nem kapott Kraft, csak úgy gondolta, hogyha ő elfogadja, a csapat szopik, Bradyről leszállnak. Az pedig, mi igazságtalanság, te nem tudhatod. Nem tudod, mi történt valójában a felek között, mi volt valójában a nyomozás során, amire nem fektettek hangsúlyt, a mobiltörős sztori is nagy vonalakban lett átfutva, megindokolva, stb. De a liga baromságai pont ugyanígy.Szerintem abszolút nem hasonlít rá.Brady nem fog belemenni soha..Ameddig lehet, addig elmegy..Az NFL legjobb irányítójának a nevét ne pocskondiázzák, ne hurcolják meg, hülye, fals indokokkal..Kraft csak azért fogadta el a büntetést és a cetlik elvételét, mert ígéretet kapott, hogy Bradyt nem bántják..Átverték..Brady-nek harcolni kell a végsőkig..Mert nem ő lenne, ha nem ezt tenné...Patrióta...Kapitány..A legnagyobb..A bíróságok döntenek, ahogy döntenek, az már az ő dolguk..De mindig is harcolni kell az igazságtalanság ellen..Nem szabad meghunyászkodni..
Mindegy, fárasztó ez az egész cicaharc, rég semmiről sem szól, csak mindegyik fél méregeti a faszt. Az a helyzet, hogy Brady ebből jól nem jöhet ki, mert a liga sokadik kör után nem fog visszatáncolni. A legokosabb lenne elfogadni a négy meccset és hagyni a faszba, okos enged alapon. Lehet megint fellebbezni, lehet tovább húzni a dolgokat, de én nem látom sok értelmét, hosszú távon.
És a Patsnek sem jó ez a cirkusz, hadd mutassa meg Gerappa élesbe, mit tud, aztán cső. A PO eddig sem volt kérdés, ezután sem lesz az.
Stez
kyobalu
Ezek alapján pedig van neked egy véleményed, meg nekem is, de a teljes igazságot sosem fogjuk megtudni úgysem. Te egyenesen véded Bradyt, hogy ártatlan, én például nem védem, húzok középre, egyik oldalról sem vagyok meggyőződve, arról sem, hogy tuti ártatlan, de arról sem, hogy tuti semmit sem tett. Viszont a cicaharc már fárasztó, tök mindegy, hogy a Pats vagy más áll-e a középpontban, befejeződhetne. Ez már rég faszméregetés, ahol nem a csalás vádja a lényeg, hanem a pozíciós harcok, a tulajoknál, a ligánál, a Patsnél, stb.
Brady pedig pontosan ugyanolyan megosztó személyiség, mint Manning volt. Általában az emberek egyik fele utálja, a másik imádja. És pontosan ugyanez lesz a visszavonulása után is, aki nem bírja, az szarik rá, mit ért el, csalózni fogja, nem azon agyal majd, hogy ő minden idők egyik legjobbja. Aki pedig kedveli, az leszarja, ha Brady most befejezi a hajcihőt és vállalja a négy meccset. Akkor is ő lesz a legnagyobb és nem csalt, csak a liga elkezdett mocskolódni. Szóval félreértés ne essék, én nem hinném, hogy ez a sztori kihat Brady reputációjára, bármi is lesz a vége. Ha bűnösnek találják, a világ egyik fele úgysem veszi komolyan, ha meg felmentik, a világ másik fele röhög, hogy „megint megúszta”.
Mehet a húzd meg, ereszd meg, de a liga nem fog visszatáncolni, ha meg Brady sem, akkor a visszavonulásáig minden évben előjön majd balhé sokadik folytatása. Van értelme? Szerintem semmi.
több mint 9 éve
Szerintem abszolút nem hasonlít rá.Brady nem fog belemenni soha..Ameddig lehet, addig elmegy..Az NFL legjobb irányítójának a nevét ne pocskondiázzák, ne hurcolják meg, hülye, fals indokokkal..Kraft csak azért fogadta el a büntetést és a cetlik elvételét, mert ígéretet kapott, hogy Bradyt nem bántják..Átverték..Brady-nek harcolni kell a végsőkig..Mert nem ő lenne, ha nem ezt tenné...Patrióta...Kapitány..A legnagyobb..A bíróságok döntenek, ahogy döntenek, az már az ő dolguk..De mindig is harcolni kell az igazságtalanság ellen..Nem szabad meghunyászkodni..
Stez
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
annyiban talán mégis, hogy mindenki trükközik így vagy úgy, ezekről általában sokan tudnak, de mégis csak egy csapaton verik el a port, statuálnak példát illetve hogy se előtte, se utána hasonló penatlyra nem lehet számítani...Ezt majdnem minden ítéletre el lehet mondani. Bounty is minden csapatnál van állítólag valamilyen formában, és azt a Saints-en verték le, a többi csapat "megúszta". Meg tampering is van szinte mindenhol, mindenkinél, az meg a Chiefs-en csattant. Meg cap trükközés, az meg a Denveren. Egyéni játékos esetek is hasonlóan. Rizsa megszívta, Peterson megszívta, ötven másik meg nem. Mindig van egy, akinél valami miatt éppen kiborul a bili, és akkor az pórul jár.
Pari
Egyébként az igaszságszolgáltatás - ami jogszolgáltatás valójában - is így működik. Tízből egy zsebtolvajt kapnak el, az megszívja, a többi nem. Azért szívja meg, mert azon lehet példát statuálni, akit elkapnak, aki lebukik, azon nem akit nem kapnak el. Példát statuálni meg kell, nem is csak azért, hogy visszatartsd a többi zsebtolvajt, hanem leginkább azért, hogy megőrizd a társadalmi békét. Eladd, hogy működik a rendszer.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Tegnap olvastam a patspulpiton, hogy nem is Bradyt szívatják hanem Kraftet akarják gyengíteni a ligán belül. És bizony elég sok tulajdonos örül ennek.
több mint 9 éve
Szerintem abszolút nem hasonlít rá.annyiban talán mégis, hogy mindenki trükközik így vagy úgy, ezekről általában sokan tudnak, de mégis csak egy csapaton verik el a port, statuálnak példát illetve hogy se előtte, se utána hasonló penatlyra nem lehet számítani...
Stez
több mint 9 éve
Szerintem abszolút nem hasonlít rá.Mindegy, fárasztó ez az egész cicaharc, rég semmiről sem szól, csak mindegyik fél méregeti a faszt. Az a helyzet, hogy Brady ebből jól nem jöhet ki, mert a liga sokadik kör után nem fog visszatáncolni. A legokosabb lenne elfogadni a négy meccset és hagyni a faszba, okos enged alapon. Lehet megint fellebbezni, lehet tovább húzni a dolgokat, de én nem látom sok értelmét, hosszú távon.
több mint 9 éve
Engem ez az egész ügy kísértetiesen az SMU death penatly-jára emlékeztet...Goodell most meg döngeti a mellét és tetszeleg a többi owner szemében, meglátjátok a következő 100 évben senki nem fog kapni eltiltást a game integrity megsértése miatt...ez a szomorú
több mint 9 éve
Gerappa who?dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/04/Untitled-9-Recovered1-500x328.jpg
Patriots Sign Unknown QB Named Dom Trady To 4-Game Contract
Muniversity of Ichigan-ről került a ligába még 2000-ben.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Csopriválissal általában felárasak a cserék. Szvsz a Pats nincs rászorulva hogy ezt a felárat kifizesse.Már nincs ott Mangini, Rex Ryan, ki tudja 😊Na,...Nagyon-nagyon csodálkoznék egy akármilyen Pats-Jets trade láttán.
3/91 - TRADE a Jets-el > Dee Milliner + 4/118 + 2017-es 4.-5. kör opcionálisan cserébe a mi 3/91-ünkért.
Jön a bustnak tartott, anno top10-ben draftolt corner a Jetstől, még több dimenziót adva a secondarynek. Ők nem hívják le az 5. éves opcióját. Ha BB lát benne valamit, mint a többi idén idehozott hajdani első körösben, akkor megéri neki hátramenni ennyit. A tehetsége vitathatatlan, nagyon jó újonc éve volt, de aztán háttérbe szorult, voltak sérülései is. Nem tökéletes BB kezei alá? Ja, és BB nagyon szeret következő évi picket szerezni.
winston
zinedine5
winston

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
nekem hiányzik a top100as DT pick, a Milliner+Burns duót meg sokallom a CB posztra (inkább vagy-vagy)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Már nincs ott Mangini, Rex Ryan, ki tudja 😊Na,...Nagyon-nagyon csodálkoznék egy akármilyen Pats-Jets trade láttán.
3/91 - TRADE a Jets-el > Dee Milliner + 4/118 + 2017-es 4.-5. kör opcionálisan cserébe a mi 3/91-ünkért.
Jön a bustnak tartott, anno top10-ben draftolt corner a Jetstől, még több dimenziót adva a secondarynek. Ők nem hívják le az 5. éves opcióját. Ha BB lát benne valamit, mint a többi idén idehozott hajdani első körösben, akkor megéri neki hátramenni ennyit. A tehetsége vitathatatlan, nagyon jó újonc éve volt, de aztán háttérbe szorult, voltak sérülései is. Nem tökéletes BB kezei alá? Ja, és BB nagyon szeret következő évi picket szerezni.
winston
zinedine5
több mint 9 éve
Na,...
Nagyon-nagyon csodálkoznék egy akármilyen Pats-Jets trade láttán.
winston
több mint 9 éve
Na, írtam én is egy mockot nekünk. Persze sok realitás alapja nincs, mert senki sem húzott előlem, magamnak néztem ki, kiknek örülnék az adott húzással. Tradet is tettem bele, hogy cselezzek kicsit. Van 1-2 játékos, akik valószínűszeg már nem lesznek bent ott, ahol húztam őket, de próbáltam ezt minimalizálni, csúszók meg mindig vannak. Meg hát alap, hogy felénk hajlik a kezem, és a kedvenc prospectjeimet próbáltam magunkhoz varázsolni 😊 Íme: #beszéljükmeg2/60 - Artie Burns, CB, Miami
Oké, hogy tavaly csilivili statisztikákat hozott a secondary, de egy sérülésre volt a csapat végig a katasztrófától, meg azért hajlott bőven. Kell még egy játékos ide, aki stabil kezdő lehet, mert nagyon vékony a poszt. Egyébként is ő az elérhető játékosok közül a 2. napi kedvencem, Spriggs és Ifedi nem marad bent eddig, olyan OT-t meg nem tudok, akit itt megérne draftolni a többiek közül.
2/61 - Devontae Booker RB, Utah
BB tökös, behúzza! Kell egy RB, ő itt azért persze high rish high reward játékos. Nem a leggyorsabb, de jól és gyorsan vált irányt. Okos, türelmes, elkapáshoz is jó kezei vannak, pass protectiönben is jó. Fumble problémái azért vannak. Nem kéne egyből mélyvízbe dobni, Dion Lewis és Blount mellett kezdhetne eléggé limitáltan. Nem egy all down back, de mellettük nem is kell annak lennie.
3/96 - Vadal Alexander - G/T, LSU
Lehet, hogy ő itt reach kicsit, de ha BB-nek tetszik valaki, akkor nem kockáztatja meg, hogy nem marad bent a következő választásig, plusz sok helyen láttam már hamarabb kimenni, szerintem örülhetünk, ha itt még bent van. Egyébként totál system fit: alapjába véve guard, de NFL-ben inkább tackle lehet, mindenesetre van mindkét poszton tapasztalata. Elsősorban run blockban jó, de fejleszhető pass protectionben is még bőven.
4/118 - Yannick Ngakoue, OLB/DE, Maryland
Egy csúszó játékos, bár sok helyen nem láttam az első 3 körben, valamiért nem kap nagy figyelmet. Jó edge rusher, 4-3 DE-ben és OLB-ként is be lehet vetni. Pass rushban erős, volt sok yardveszteséggel járó szerelése is, futás ellen sem rossz. Mivel nem kéne egyből kezdenie, lenne ideje tanulni és fejlődni. Kifejezetten örülnék neki, ha itt meg tudnánk szerezni.
TRADE: WR Aaron Dobson + 6/196 + 6/204 az Eagles-el az 5/164-ért
5/164 - Moritz Boehringer, WR, Germany
Dobsonnak nincs nálunk jövője, Phillyben úgy gondolják, ez egy jó biznisz nekik, mert tovább építhetik a csapatot Wentz köré Dobsonnal és a plus pickekkel. Boehringer nem maradna bent a 6. körig a hypeja miatt szerintem, meg a magas elkapók közül csak neki volt értékelhető, 4,6 alatti ideje, a többi égimeszelő nagyon lassú. (neki 4,43). Magas és gyors, a keménységéről vannak negatív vélemények, de itt belefér a risk. Majd ha Brady dobál neki, akkor odateszi magát.
6/204 - Keenan Reynolds, RB/QB, Navy
Hibrid #1 - QB volt, sokat futott, draftra már mint RB jön, de ahogy itt előttem is írták a topicban, cornernek is lehetne használni akár. Pár helyen összeboronálták már velünk, elvileg nagyon bírja BB és a vezetőség, pluszban ott van a Navys kötődés. Elbírja a roster ezeket a hibrid, vagybejönvagynem pickeket itt már bőven.
6/208 - D.J. Foster, RB, Arizona State
Itt jöhetnek a hibridek Foster WR és RB is volt az egyetemen, egyikben sem volt rossz. RB-ként nevez a draftra. Jó lehet egyfajta limitált Vereen szerepkörre, hiszen futni is tud, meg elkapni is. Dion Lewis és Bookert lehetne vele helyettesíteni egyes szituációkban. Na meg kell a verseny ezekre a posztokra.
6/214 - Brandon Shell, OT, South Carolina
Még egy, egyelőre backup OT prospect, akiben van kezdő potenciál. 4 évig volt kezdő a SEC-ben, tehát tapasztalatban, erős ellenfelek ellen nincs hiánya. Főleg RT-nek jó, de játszott LT-t is, így mindkét helyen értékes backup lehet. Erős (natural power kifejezést írták rá), jó a lábmunkája, hosszúak a kezei, amiket azért olyan jól még nem használ. Persze a jó edge rudherek megvernék, de lenne ideje bőven fejlődni, mert a méretei, ereje megvan hozzá, olyan dolgok hiányoznak nála, amik tanulhatóak.
6/221 - Anthony Zettel, DT/DE, Penn State
Jöhet ember a védőfalba, de nem kell NT nagyságú játékos Brown mellé. Kimondottan erős, és nem is lassú játékos (a combineon meglepően gyors volt), a leírások alapján tartania kellene több lábnapot. Belső passrusherként is sok sacket szerzett. Alapból 3-4-es védelembe való, de szerintem simán lehetne hozzánk integrálni, itt pedig már nem nagy kockázat, én alapból előbb húznám, de mockokon nem nagyon láttam 7. körnél előbb.
7/243 - Quinshad Davis, WR, North Carolina
Még egy magas WR, egy éve eltört a lába, közepes időt futott 40-en, ettől még lehet jó red zone target, mert elvileg jó keze van. Camp body, low risk, high reward, magas elkapó mindig jöhet.
7/250 - Denzel Devall, OLB/ILB, Alabama
Egy olyan LB, aki egész gyors, bár nem kapott olyan sok játékidőt, igaz, elég erős volt a mezőny, ahonnan ki kellett volna tűnnie. Leütött pár passzt, yardveszteséggel voltak szerelései, sehol sem elveszett, de bazi sokat kell fejlődnie az NFL szinthez. Miért ne kapna rá egy kis esélyt itt a Patriotsban?
Szerkesztette: winston