New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Persze tudom, hogy Henry nagy ász, elit futó prospect mindenhol, nem véletlenül kapta meg idén a Heismant, s talán mi szurkerek is szeretnénk hozzánk nagyon, de nem hiszem, hogy az öreg érte felmenne az első körbe..A Senior Bowl-on és a Combine-on is élénken érdeklődött Kenyan Drake és Jonathan Williams után.. Drake Henry backupja volt, s elképesztően jó futó.. Ha bent van még második körben, akkor őt fogja húzni az öreg..Williams a sérülései miatt meg tipikus BB játékos..Meccsenként 91,5 yardot átlagolt, átlagban 5,6 yardos futásokkal..
Második körben lesz még bent 2-3 minőséginek tűnő OT..A DT és RB vonal nagyon mély, jó minőségű játékosok lesznek a drafton..Az első három körben ezekben a posztokon lehet elit játékost húzni, ha ügyesek vagyunk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Pedig nagy mágus az öreg 😀Lehet, hogy hülyeség amit gondolok, de nem lehet, hogy BB azért IS gyűjtögeti most a volt első körös játékosokat, hogy ha esetleg később nem válnak be vagy bejelentkeznek értük, akkor jó kompenzációs picket kapjon?a comp pick legink attól függ h az új csapatánál mekkora szerződést kap és hogyan teljesít, ezt még BB sem tudja befolyásolni 😊
Solymi
empty taxi
Mondjuk amit te írsz, az a comp pickek erőssége. Mert a comp pickek számát pl lehet befolyásolni, ahogy meg is tesszük az elmúlt években. Többször is előfordult mostanában, hogy utolsó évében lévő játékosért trade-eltünk olyan klubbal, amelynél látszott, hogy sokat nem bukhatunk azért, ilyen mi adjuk a 6. körünket, ők a hetediket style-ban, így minimális értékért jött ember, aztán nem hosszabbítottunk velük, és jött utánuk kompenzációs pick is. De pl Revisnél is úgy lett kialakítva, hogy végül kaptunk érte egy 3. kört
Az 1. körösök begyűjtése (tényleg volt belőle jóhéhány mostanában) meg arra lehet jó, hogy a nagy tehetségűnek vélt, valami miatt megrekedt (sérülés, gyenge játék) játékosokból próbáljunk valamit kihozni. A tehetségük elvileg kiemelkedő, ha ki tudjuk belőlük hozni ezt, akkor nagyon jól járhatunk, és relatív olcsón szereztük meg őket. Pont ezért, ha mégsem jön be, akkor sincs nagy para, kis kockázattal lehet nagyot nyerni

több mint 9 éve
Lehet, hogy hülyeség amit gondolok, de nem lehet, hogy BB azért IS gyűjtögeti most a volt első körös játékosokat, hogy ha esetleg később nem válnak be vagy bejelentkeznek értük, akkor jó kompenzációs picket kapjon?a comp pick legink attól függ h az új csapatánál mekkora szerződést kap és hogyan teljesít, ezt még BB sem tudja befolyásolni 😊
Solymi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Lehet, hogy hülyeség amit gondolok, de nem lehet, hogy BB azért IS gyűjtögeti most a volt első körös játékosokat, hogy ha esetleg később nem válnak be vagy bejelentkeznek értük, akkor jó kompenzációs picket kapjon?
több mint 9 éve
Van azért difi: 7k-val valószínűleg nem számítana bele a capbe, 1,6m-val meg igen. Azon viszont tényleg megdöbbennék, ha felmennénk az első körbe egy HB-ért.Teljesen mindegy, 700 ezerrel is beleszámít valószínűleg, de akkor sem számít ez, mert cserébe kiesik egy fizu. Maxban kb 1.1 misivel növekedne meg a capünk emiatt, ami pedig konkrétan nulla, ennél sokkal durvább dolgokkal növeltük a capünket 😀
Persze, nem lehetetlen, de annyira nem BB-re vallana.
Kollega
De amúgy is felesleges erről beszélni, mert úgysincs realitása, hogy felmenjünk az 1. körbe, de szerintem még a 2/10 körülre sem nagyon fogunk

több mint 9 éve
Van azért difi: 7k-val valószínűleg nem számítana bele a capbe, 1,6m-val meg igen. Azon viszont tényleg megdöbbennék, ha felmennénk az első körbe egy HB-ért.Persze, nem lehetetlen, de annyira nem BB-re vallana.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Azért írtam, hogy addig van max realitása felmászni, és igazából már ahhoz is kell egy olyan csapat, amely eléggé el akarja adni a picket, és bent legyen még az, aki nekünk kellwww.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.aspMondjuk az egyik második és a harmadik körös pickünket odaadnám egy első körösért, ha el tudnánk hozni Henry-t..De úgy tudom a harmadikat Vereen miatt kaptuk, és az nem cserélhető..Meglátjuk mi lesz..BB mindig meglep minket..Amire te gondolsz, az a kompenzációs pick, amit idén még nem cserélhetünk el (jövőre elvileg már ezeket is lehet). A 3. köröset speciel Revisért kaptuk.
Szerintem OT, RB, DT poszt lesz az első három választásunk..
kyobalu
Ott van nálunk a 2/60, 2/61, 3/91 ami cserélhető pl, na ebből a value chart szerint az első kettőért kaphatunk is egy 1/31-t értékben. Az egyik második és a harmadik körös pickünkkel kis szerencsével a 2. kör 10. helyéig van sanszunk felmozogni, ha ott még bent lesz Henry.
Nekem nincsenek nagy igényeim, a lehetőség szerinti legjobb játékost hozzuk el a poszttól függetlenül, de szerintem (ha jön Knighton), akkor inkább CB lesz, mint DT
Wyatt
60. v 61. + 96. --> 46.-47. pozira lenne elég.
Erre már több esélyt látok.
A 2. második körös feláldozását erősen kétlem, ezzel totál kivonnánk magunkat a BB által olyannyira kedvelt "zónából".
Gyulus

több mint 9 éve
www.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.aspMondjuk az egyik második és a harmadik körös pickünket odaadnám egy első körösért, ha el tudnánk hozni Henry-t..De úgy tudom a harmadikat Vereen miatt kaptuk, és az nem cserélhető..Meglátjuk mi lesz..BB mindig meglep minket..Amire te gondolsz, az a kompenzációs pick, amit idén még nem cserélhetünk el (jövőre elvileg már ezeket is lehet). A 3. köröset speciel Revisért kaptuk.
kyobalu
Ott van nálunk a 2/60, 2/61, 3/91 ami cserélhető pl, na ebből a value chart szerint az első kettőért kaphatunk is egy 1/31-t értékben. Az egyik második és a harmadik körös pickünkkel kis szerencsével a 2. kör 10. helyéig van sanszunk felmozogni, ha ott még bent lesz Henry.
Nekem nincsenek nagy igényeim, a lehetőség szerinti legjobb játékost hozzuk el a poszttól függetlenül, de szerintem (ha jön Knighton), akkor inkább CB lesz, mint DT
Wyatt
60. v 61. + 96. --> 46.-47. pozira lenne elég.
Erre már több esélyt látok.
A 2. második körös feláldozását erősen kétlem, ezzel totál kivonnánk magunkat a BB által olyannyira kedvelt "zónából".
több mint 9 éve
Mondjuk az egyik második és a harmadik körös pickünket odaadnám egy első körösért, ha el tudnánk hozni Henry-t..De úgy tudom a harmadikat Vereen miatt kaptuk, és az nem cserélhető..Meglátjuk mi lesz..BB mindig meglep minket..Amire te gondolsz, az a kompenzációs pick, amit idén még nem cserélhetünk el (jövőre elvileg már ezeket is lehet). A 3. köröset speciel Revisért kaptuk.
kyobalu

több mint 9 éve
Mondjuk az egyik második és a harmadik körös pickünket odaadnám egy első körösért, ha el tudnánk hozni Henry-t..De úgy tudom a harmadikat Vereen miatt kaptuk, és az nem cserélhető..Meglátjuk mi lesz..BB mindig meglep minket..Szerintem OT, RB, DT poszt lesz az első három választásunk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ebben a cap helyzetben, amikor ráadásul akkora borzasztó égető needje nincs a csapatnak, igen meglepő lenne, ha felmennénk az első körbe. Abban viszont lehetne ráció, hogyha valaki nagyon bejön az Öregnek, akkor megpróbál szerezni egy magasabb második-, vagy harmadik körös cetlit.Elenyésző a fizetésbeli differencia, most kb ahová fel tudunk jutni, ott kerülne 1.6 misibe egy újonc a mondjuk 700 ezer helyett. Na bumm. Tehetségben viszont lehet, hogy jobb lenne, meg ott van esély 5. éves opcióra is. Needünk annyira nincs, de mondjuk opció akadhat, pl
Kollega
Derrick Henryvel képzelik el a futóposztot, a megerősített fal mögött Lewiszal párban elég erős lehetne az RB-játékunk
Edelman szép és jó, és hoztuk Hogant, Washingtont, hosszabbítottunk Martinnal és még Amendola is itt van, de lehet, hogy lenne jobb opció is, WR pedig az 1. kör végén még akadhat néhány egészen érdekes
OL-ben szerintem már nem rossz ez a felhozatal, de most őszintén, egy topjátékos bármelyik poszton elférne ott is
Ami a legérdekesebb, az a CB-helyzet, oda simán elférne egy 1. körös tehetség, és akkor a Butler, Ryan, 1. körös CB-vel már egészen pofásan nézne ki a sor
DT-ben úgyis szeretünk magasan húzni, de ha jön Knighton, akkor csak nem kellene azért felmenni, TE is indokolatlan jelenállás szerint. LB-ben elég kiegészítő, DE-ben én adnék a fiataloknak egy évet, addig meg próbálkozzanak Ninko, Long és Sheard mellett/mögött. Safetyben jól állunk.
Mondjuk tök mindegy, mert úgysem megyünk fel, de a pénz nem lenne ettől még para, és hely is lenne hova erősíteni 😊

több mint 9 éve
Töltjük fel a keretet rendesen, van 11 cetlink + Doláért is várok majd egy 5. köröst. Ordas nagy draftnapi cserélgetés lesz ebből simán felmegyünk az első körbe és reachelünk egy DB-t 😊Olyan a depth, hogy kb. 4-5 kiadó hely lesz a "minőségi" rookieknak (és a szokásos UDFA-hősöknek). A többi kuka, jobb esetben PS.
gordon
Tehát tényleg lenne értelme egy kis tradelgetésnek... szvsz a második kör közepe a realitás (2. és 3. körös pickért).
több mint 9 éve
Ebben a cap helyzetben, amikor ráadásul akkora borzasztó égető needje nincs a csapatnak, igen meglepő lenne, ha felmennénk az első körbe. Abban viszont lehetne ráció, hogyha valaki nagyon bejön az Öregnek, akkor megpróbál szerezni egy magasabb második-, vagy harmadik körös cetlit.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ras-I is jött volna első körben, ha a Saints nem csörög rá Belichickre Ingram miatt. Jön, ahol lehet!Töltjük fel a keretet rendesen, van 11 cetlink + Doláért is várok majd egy 5. köröst. Ordas nagy draftnapi cserélgetés lesz ebből simán felmegyünk az első körbe és reachelünk egy DB-t 😊azt nem a második körben szoktátok ?😀
gordon
Borbinho
több mint 9 éve
Töltjük fel a keretet rendesen, van 11 cetlink + Doláért is várok majd egy 5. köröst. Ordas nagy draftnapi cserélgetés lesz ebből simán felmegyünk az első körbe és reachelünk egy DB-t 😊azt nem a második körben szoktátok ?😀
gordon
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Töltjük fel a keretet rendesen, van 11 cetlink + Doláért is várok majd egy 5. köröst. Ordas nagy draftnapi cserélgetés lesz ebből simán felmegyünk az első körbe és reachelünk egy DB-t 😊
több mint 9 éve
DEAL!4096 passzolt és 1024 futott 😀 maradjunk az egész számoknálHát annyi blokkolásra való TE van már itt, hogy most már kellene egy normális futó, aki hozza az ezer yardot.. 😉Szarrá blokkoljuk az utat Brady előtt és lesz 5000 passzolt és 1024 futott yardja idén 😀
kyobalu
ThundersNFL
Borbinho
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
4096 passzolt és 1024 futott 😀 maradjunk az egész számoknálHát annyi blokkolásra való TE van már itt, hogy most már kellene egy normális futó, aki hozza az ezer yardot.. 😉Szarrá blokkoljuk az utat Brady előtt és lesz 5000 passzolt és 1024 futott yardja idén 😀
kyobalu
ThundersNFL
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Hát annyi blokkolásra való TE van már itt, hogy most már kellene egy normális futó, aki hozza az ezer yardot.. 😉Szarrá blokkoljuk az utat Brady előtt és lesz 5000 passzolt és 1024 futott yardja idén 😀
kyobalu
Draft

több mint 9 éve
Igazából Giants drukker, de mi átlátunk a szitán 😀Sziasztok, segitseget szeretnek kerni toletek. Mazohista leven ujra meg szeretnem nezni a 2007-es es a 2011-es szuperbowlt, amit a Giants-szel jatszottunk. Eredeti nyelven megtalaltam, de jo lenne a magyar kommentarral megnezni. Tudnatok segiteni, honnan tudnam letolteni, vagy kinel erdeklodhetnek, akinek meglehetnek archivumban?Are U Crazy???????????????
Elore is koszi.
Go Pats!
Tboj
ThundersNFL
több mint 9 éve
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni toletek. Mazohista leven ujra meg szeretnem nezni a 2007-es es a 2011-es szuperbowlt, amit a Giants-szel jatszottunk. Eredeti nyelven megtalaltam, de jo lenne a magyar kommentarral megnezni. Tudnatok segiteni, honnan tudnam letolteni, vagy kinel erdeklodhetnek, akinek meglehetnek archivumban?Are U Crazy???????????????
Elore is koszi.
Go Pats!
Tboj
Draft

több mint 9 éve
Hát annyi blokkolásra való TE van már itt, hogy most már kellene egy normális futó, aki hozza az ezer yardot.. 😉elkapásban 😀
kyobalu
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Knighton remélem tényleg jön, szükség lesz rá.Lehet, hogy jön, csak nem mindegy milyen súlyban. Nála ez régi probléma, hogy a súlyát nem tudja kordában tartani, és amikor dagi, akkor nincs sok haszna.
Gyulus
több mint 9 éve
Hát annyi blokkolásra való TE van már itt, hogy most már kellene egy normális futó, aki hozza az ezer yardot.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Inkább Develinnek lehet vetélytársa, kétlem hogy klasszikus TE-poszton lenne esélye.Patriots signed TE Clay Harbor...Simán jó 3. számú TEnek.
Kiváncsi vagyok megragad-e...
Castleai01
iktriad
Gronk, Bennett, Williams (aki egyébként TE-szinten elit blokkoló), AJ Derby (tavaly draftolt projekt) és most az ex-Jet Cumberlandot is vizslatjuk.
Knighton remélem tényleg jön, szükség lesz rá.
További hír, hogy az ex-Buc/Bills Mike Williams (WR) jött hozzánk próbajátékra. Fejben - mint tudjuk - nem teljesen 100-as, ellenben "fénykorában" olyan deep threath volt, hogy csak na... Valószínűsítem, h Schiano szép dolgokat mondott róla BB-nek.