New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Patriots bring QB Ricky Stanzi in for workout...Hajrá Patriots!!!!!!!!!! <3 végre lenne QB-tok
Castleai01
több mint 9 éve
Stanzinel be akartam irni, hogy mindjart jon Iktriad, de csak osszejott 😀

több mint 9 éve
Patriots signed TE Clay Harbor...Simán jó 3. számú TEnek.
Kiváncsi vagyok megragad-e...
Castleai01
több mint 9 éve
Patriots signed TE Clay Harbor...Kiváncsi vagyok megragad-e...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni toletek. Mazohista leven ujra meg szeretnem nezni a 2007-es es a 2011-es szuperbowlt, amit a Giants-szel jatszottunk. Eredeti nyelven megtalaltam, de jo lenne a magyar kommentarral megnezni. Tudnatok segiteni, honnan tudnam letolteni, vagy kinel erdeklodhetnek, akinek meglehetnek archivumban?A 2007-ben nem vagyok biztos, de a 2011-es tuti fent van nmagon.
Elore is koszi.
Go Pats!
Tboj
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Patriots bring QB Ricky Stanzi in for workout...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Tboj
5
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni toletek. Mazohista leven ujra meg szeretnem nezni a 2007-es es a 2011-es szuperbowlt, amit a Giants-szel jatszottunk. Eredeti nyelven megtalaltam, de jo lenne a magyar kommentarral megnezni. Tudnatok segiteni, honnan tudnam letolteni, vagy kinel erdeklodhetnek, akinek meglehetnek archivumban?Elore is koszi.
Go Pats!
több mint 9 éve
LaFell a Bengalsban. Sok sikert neki!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Knightonra egyre nagyobb az esely, azt mndta szivesebben jonne hozzank mint a skinshez 😊 mar majdnem tenykent veszik ezt kint, aztan meg ki tudja mi lesz 😀

több mint 9 éve
Nem volt happy end a vége, de remek kis szezon volt ez a tavalyiwww.youtube.com/watch?v=k86ZzXDvRIY
már alig várom, hogy újra nekilendüljenek a srácok 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nem, csak bénának öltözik, mert viccesGronk készül www.instagram.com/p/BDi2la1DeMG/Átigazol a Dolphinshoz vagy mik ezek a színek az elején? 😛
gordon
Shilkor
több mint 9 éve
Gronk készül www.instagram.com/p/BDi2la1DeMG/Átigazol a Dolphinshoz vagy mik ezek a színek az elején? 😛
gordon
több mint 9 éve
Gronk készül
több mint 9 éve
E.J. Biggers ex-Phi CB érkezett 1 évrewww.patspropaganda.com/patriots-sign-veteran-cb-ej-biggers/
Klaci79
több mint 9 éve
E.J. Biggers ex-Phi CB érkezett 1 évre
több mint 9 éve
Jaylon Smith pick lesz ebből, bárki meglássa 😉
Do your job
több mint 9 éve
huuuu érdekes 😊Azt majd BB és Scar megoldja kukából 😀 vagy nem...
Henry-re szerintem nulla az esélyünk (mondjuk tavalyi Brownra is azt hittük, hogy első kör közepén kimegy, aztán...), de az nagyon sexy pick lenne
Ward nem túlzás második kör végén? Én ott mindenképpen CB-t húznék.
OT picket hiányolom az első 4 választásból
ZERO_L
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
huuuu érdekes 😊Henry-re szerintem nulla az esélyünk (mondjuk tavalyi Brownra is azt hittük, hogy első kör közepén kimegy, aztán...), de az nagyon sexy pick lenne
Ward nem túlzás második kör végén? Én ott mindenképpen CB-t húznék.
OT picket hiányolom az első 4 választásból

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
egy "csodálatos elme" mockja hirtelen felindulásból:R2P29 RB DERRICK HENRY
R2P30 DT JIHAD WARD
R3P29 CB HARLAN MILLER
R3P34 WR LEONTE CARROO
R6P21DE CHARLES TAPPER
R6P29 OLB TRAVIS FEENEY
R6P33 CB MORGAN BURNS
R6P39 OT JOE DAHL
R6P46 OLB VICTOR OCHI
R7P22 G CONNOR MCGOVERN
R7P29 S MICHAEL CAPUTO
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Én imádom Mayot, mint embert, játékost, de az elmúlt pár évben finoman szólva is khm... középszerű volt a játéka. Siliga is remek rotációban, de Branch simán kijátszotta a csapatból.Knighton meg egy NT, semmi köze nincs Easley vagy Chris Jones pozíciójához. Branch alternatívája lehet. Az más kérdés, hogy ami falunkat állandóan összetörte középen még Vadcsikó korában 😊
Dansbynak nagyon tudtam volna örülni, de úgy látszik nem érdekelte az FO-t. Mondjuk annál még mindig sokkal jobb játékos, hogy szituációs playa legyen nálunk...
Do your job
több mint 9 éve
Mondjuk Baby Vince labdaszerzésben is ott volt a szeren 😀 Azt az INT-jét, ahogy utána "rohan" vissza a hatalmas pocakjával, most is látom magam előtt 😀www.youtube.com/watch?v=nVjSI0O2na0
peterk2005
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Ez az ő posztján - 2 downos emberke - nem feltétlenül jelenti a rotációs játékost. Nem az a megszokott, amit ti csináltatok Wilfork-al, hogy kb. minden snapet pályán töltött pár éve 😀Ez alapján nem valószínű, hogy jön:Ehhez képest mindig is rotációs játékos volt:
twitter.com/MisterRoast98/status/714503744679976960
Mindegyik játékos több snapet akar, ami több pénz.
Meg lehet őket is érteni, bár így nem lesznek közelebb a gyűrűhöz, már ha számít nekik.
Kicsit fegyelmezetlen (300K-s bünti nem megfelelő súly miatt), migrénnel küzd, de all-downt akar...
Solymi
'15- 34%
'14- 48%
'13- 52%
'12- 54%
(reddit-re rakta fel egy user)
Gyulus
Mondjuk Baby Vince labdaszerzésben is ott volt a szeren 😀 Azt az INT-jét, ahogy utána "rohan" vissza a hatalmas pocakjával, most is látom magam előtt 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Mondjuk az a baj, hogy amikor játszhatott volna, akkor is inkább Freeny játszott helyette. Vezér meg legyen elég így is

több mint 9 éve
Mayo-t illetően nyilván így van, de azért akkor is stabilabbnak láttam a dolgot, ha ő kocogott fel a pályára, mint mondjuk Bostic. Ezen kívül nem vitatottan elismert vezető volt a csapaton belül, biztos hogy sokat adott a csapat morális tartásához, komoly szakmai elismertség mellett. (Nem véletlen, hogy feszegették, hogy nem csatlakozik-e a Pats edzői stábjához.) Ezért érzem hiánynak a távozását elsősorban.Igazából azzal lehet jobb is, hogy Herni egyopciós volt, csak elkapás, Chandler hozzá képest annyival volt előrébb, hogy a passzjátékban is használható volt. De két ilyen 198 magas emberke, akiknek a felállásából nem tudod, hogy passz vagy futás lesz, mert mindkettőben jók, elég sok lehetőséget ad. Ha túl könnyű védelem áll fel, be lehet hívni egy futást, és könnyebben lehet yardokat szerezni, ha túl nehéz, akkor meg jöhet a passz. Lehet ez nagyon pöpec, csak legyen meg az összhang Bennett-tel és legyen neki meg kedve rendesen megfutni az útvonalakat...Igen, a Hicks-Siliga távozással és Mayo visszavonulásával az eddig nagyon erős front7 is meggyengült. Én sem nézek ki Easleyből egy komplett szezont, a többiek pedig Brown-on kívül nem képviselnek elsővonalbeli minőséget.Chris Jones teljesen jó lenne, ha egészséges lenne. Passzhelyzeteknél irányítósiettetőnek belülre elég pöpec.Hát, BB kevésbé lehet megelégedve a jelenlegi felhozatallal, mivel már kb. a 3., kezdő-potenciállal bíró FA-t próbáljuk behúzni. Egyébként meg is értem.... Easley porcelán, Chris Jones is IR-ről tér vissza, Branch tavaly kb. csak a szezon végére indult be igazán.
Amúgy sem aggódom nagyon, Easley legyen jó Brown mellett, Branch még ott van mellettük, ha nem jön Knighton, akkor sem dől össze a világ, de én örülnék, ha jönne
Wyatt
Knighton egy 1-2 éves szerződéssel kifejezetten megérné.
Gyulus
A Bennett igazolást viszont hosszan ünnepli az NFL.com, mondván, hogy visszatérhetnek a régi szép Hörni-idők. Mondjuk, ezt Chandler leigazolásánál is olvastam.
Burkus
DT-ben persze, hogy jó lenne, ha lenne még valaki, és Knighton kifejezetten jó lenne. De ha nem, akkor majd jön egy emberke a draftról. Mayo meg annyira ne hiányozzon már, amikor három éve nem volt tényező
Wyatt