New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
 www.rotoworld.com/player/nfl/5729/rob-gronkowski

Hmmm..
gordon
wtf?
ThundersNFL
Fingreszelés? 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Lehet elkezdeni vuduzni rozenháuszt.

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Hmmm..
gordon
wtf?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Hmmm..
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Fingreszelés.
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Adva van egy cap helyzet, amibe jelenleg ez a fizetés az FO szerint elfér. Ha a mutatott játéka megér a csapatnak évi 4 milliót öröm és bódottá szereztünk egy jó játékost. Ha nem akkor mehet világgá.
Ha pikírt akarnék lenni azt mondanám, hogy ez Kraft pénze, kit érdekel hogy mire költi.
Engem például kurvára nem érdekel, hogy Bearsben más edzővel, más rendszerben, a múltban mit mutatott. A szerződés gondolom annak szól, amit az Öreg lát benne. Vagy tévedett, vagy nem. Majd kiderül.
Boston
Persze Boston,nyilván Kraft pénze, de ilyen alapon idehozhatnank T-Rich-et is ,mert RB kell és kit érdekel ,hogy más csapatnál mit teljesített. De azért megkockáztatnám,hogy nem lenne őszinte a mosolyod,ha érkezne 😉...Mindegy már így is több szót vesztegettunk erre ,mint amit megérdemelt, váljon be és akkor mindegy.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Adva van egy cap helyzet, amibe jelenleg ez a fizetés az FO szerint elfér. Ha a mutatott játéka megér a csapatnak évi 4 milliót öröm és bódottá szereztünk egy jó játékost. Ha nem akkor mehet világgá.
Ha pikírt akarnék lenni azt mondanám, hogy ez Kraft pénze, kit érdekel hogy mire költi.
Engem például kurvára nem érdekel, hogy Bearsben más edzővel, más rendszerben, a múltban mit mutatott. A szerződés gondolom annak szól, amit az Öreg lát benne. Vagy tévedett, vagy nem. Majd kiderül.

Do your job
több mint 9 éve
de könyörgöm ha nem fog teljesíteni, akkor kivágják mint macskát... aztán nem évi négy milliót fog kapni, hanem megkapja a garantált 3misijét és mehet Isten hírével

még egy darab snapet nem játszott a mi rendszerünkben, de már nem csak eltemettük hanem be is hintettük sóval a sírját
(legalább a pre-seasont várjuk már meg)
ZERO_L
Igen,csak projektjatekosoknak nem fizetnek évi 1 misit sem, nemhogy négyet. Az én szememben Meki nem több mint egy Rufus Johnson pl. Hiszen nálunk még nem mutatott semmit,a máshol mutatott teljesítményéért meg nem nagyon kellett volna ennyit fizetni.
kolok1972
Most komolyan egy olyan játékoshoz hasonlítod, aki egész pályafutása alatt egy(!!!) darab tackle-t csinált azon az egy meccsén amin összesen eddig játszott az NFL-ben?
Azért ebben az értelemben nem projektjátékos McClellin... semmilyen értelemben nem áll meg a hasonlat a két játékos között

de mind1 is, ettől még nálunk is simán befürödhet, a lényeg amit Boston is írt a low risk, nem ezen fog múlni a 3 védő megtartása, bukni ezzel komoly pénzt nem fogunk tudni
(gondolom nem az 53-as kerettagságra szól a 4 millió )
ZERO_L
Ha nagyon pikírt akarnék lenni,akkor azt írnám, hogy igazad van,nem jó a hasonlat mert Johnsonból még lehet vki. De komolyra fordítva a szót.
Nem értetted meg amit ki akartam mondani. Azon van a lényeg, amit kivastagitottam. Nem a teljesítményről hanem a pénzről beszélütnk. De hogy visszaforditsam az ervelest, Meki NÁLUNK eddig pont annyit tett az asztalra le,mint a példaként felhozott RJ,tehát az itteni teljesítményéért nyilván nem kellett ennyit fizetni. A Bearsben nyújtott teljesítményéhez képest ez megint sztem k..va sok,még a 3 milka is. Ettől függetlenül mint ahogy már írtam többször is,örülök h jött, csak szerintem baromira tulfizettuk,mert az eddigi teljesítménye alapján vermes fizetési igénye nem nagyon lehetett és ez szvsz nem egy prove it szerződés. A 3 milla garantaltat meg azért low risknek max egy olyan jatekosnal mondanám, aki a karrierje során már mutatott kifejezetten jó dolgokat.

Szerkesztette: kolok1972

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
de könyörgöm ha nem fog teljesíteni, akkor kivágják mint macskát... aztán nem évi négy milliót fog kapni, hanem megkapja a garantált 3misijét és mehet Isten hírével

még egy darab snapet nem játszott a mi rendszerünkben, de már nem csak eltemettük hanem be is hintettük sóval a sírját
ZERO_L
Igen,csak projektjatekosoknak nem fizetnek évi 1 misit sem, nemhogy négyet. Az én szememben Meki nem több mint egy Rufus Johnson pl. Hiszen nálunk még nem mutatott semmit,a máshol mutatott teljesítményéért meg nem nagyon kellett volna ennyit fizetni.
kolok1972
Most komolyan egy olyan játékoshoz hasonlítod, aki egész pályafutása alatt egy(!!!) darab tackle-t csinált azon az egy meccsén amin összesen eddig játszott az NFL-ben?
Azért ebben az értelemben nem projektjátékos McClellin... semmilyen értelemben nem áll meg a hasonlat a két játékos között

de mind1 is, ettől még nálunk is simán befürödhet, a lényeg amit Boston is írt a low risk, nem ezen fog múlni a 3 védő megtartása, bukni ezzel komoly pénzt nem fogunk tudni
(gondolom nem az 53-as kerettagságra szól a 4 millió )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve

ZERO_L

több mint 9 éve
Az igaz, hogy Belichicknek volt néhány nagy találata máshol alul értékelt, vagy nem megfelelően kihasznált játékosokkal. De azért jó volt jó pár komoly mellé nyúlása is, sőt olyan is volt, aki korábban pro bowl szinten játszott, nálunk meg két év alatt kikopott, mert nem tudtuk megfelelően használni.

Szóval az még nem garancia semmire, ha az Öreg kinézte, sőt még az sem, hogy rendesen ki is fizetjük.Kollega
Ebben teljesen igazad van, csak várjuk már meg, hogy ez ki is derüljön egy játékosról.
És a sok mellényúlás jelentős része low risk / high reward szerződés volt. Így hirtelen Adalius Thomas szerződése jut eszembe, mint ordító kivétel. Szerintem úgy gondolkodnak, hogy simán megéri néhány lyukra futás, amíg be-be csúszik egy Welker, egy Ninkovich, egy Vrabel.
Boston
Én nem is temettem ha megnezed, sőt a másik fórumon írtam is hogy magával az igazolással semmi bajom sincs. Csak annyit jegyeztem meg,hogy egy eddig máshol csak az alkalmatlanságát bizonyító játékosnak sokallottam ezt a pénzt. Ne magyarazzunk bele olyat a mondandómba ,ami nem volt benne 😉

több mint 9 éve
Az igaz, hogy Belichicknek volt néhány nagy találata máshol alul értékelt, vagy nem megfelelően kihasznált játékosokkal. De azért jó volt jó pár komoly mellé nyúlása is, sőt olyan is volt, aki korábban pro bowl szinten játszott, nálunk meg két év alatt kikopott, mert nem tudtuk megfelelően használni.

Szóval az még nem garancia semmire, ha az Öreg kinézte, sőt még az sem, hogy rendesen ki is fizetjük.Kollega
Ebben teljesen igazad van, csak várjuk már meg, hogy ez ki is derüljön egy játékosról.
És a sok mellényúlás jelentős része low risk / high reward szerződés volt. Így hirtelen Adalius Thomas szerződése jut eszembe, mint ordító kivétel. Szerintem úgy gondolkodnak, hogy simán megéri néhány lyukra futás, amíg be-be csúszik egy Welker, egy Ninkovich, egy Vrabel.

Do your job
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

Szóval az még nem garancia semmire, ha az Öreg kinézte, sőt még az sem, hogy rendesen ki is fizetjük.

Bostic meg nem mutatott be nagy játékokat, de nagy hibákat se csinált szerintem. Pont megtett annyit, amit a posztján el lehet várni ennyi pénzért. Nem is tette ki a mester (majd ha befut valahonnan egy jobb). Kellenek az ilyen "jómunkásemberek" minden csapatba, mert ha mindenki nagy playmaker lenne, elég hamar kifutnánk a keretből. Szóval ez a csapat szerintem elég komplett volt már eddig is, ordító hiányposztok nem igazán voltak. Kicsit polírozgatni kellett, kicsit tologatni a pénzeket és főleg a kispad minőségén kell javítani. Hát most pont azt csináljuk.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve

ZERO_L
+1
Ráadásul volt vagy 4 posztja 4 év alatt. Az első kör meg fájjon a Chicagonak, minket hol kell érdekeljen, hogy bust lett? Ninkovich, Vrabel mind-mind epizód szereplők voltak a korábbi csapatukban.
Nálunk eddig mindig rendben volt a cap management. Nem hiszem, hogy Collins, vagy Magastorony szerződése azon a cca 1 millió cap hiten múlna, amibe kerül majd kivágni, ha nem válik be...

Do your job
több mint 9 éve
Hunreeth New England Patriots Michigan Wolverines 105
A tendencia azt mutatja, hogy azok a játékosok, akik elmennek a Pats-től, de BB alatt jók voltak, máshol már nem feltétlenül fognak tudni úgy játszani. És szerintem ugyanennek a fordítottja is megtörténhet, azért 1-1 játékosnál tényleg plusz motiváció lehet, hogy állandó PO résztvevő csapatban lehet, egy olyan éra alatt még (BB-TB), ahol jóformán garancia van a sikerre. Amint meglátja, mennyire alázatosak és motiváltak a játékosok a csapatban, szerintem ő is ugyanúgy beáll a sorba, és nekiáll alkotni valamit. (Ha jobb közösségben vagy, többet is tudsz kihozni magadból, míg a rosszabb közösség inkább lehúz.)
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gondoltam, csak megtanítom a népet 😊

több mint 9 éve
Nem az évi 1milla garival van baj hanem az évi 4milla cap space- el. Nem tudom mi a terv vele de én nem hiszek a csodákban, hogy majd BB összerakja. Bostic is ugyanolyan szar itt is , mint a bearsben volt. Tavaly Freeney elkaristolt kezdőként azt hittem hozunk olcsón valami veteránt vagy a 3. körben mélyítjük a pozit. Erre hozunk egy bustot drágán.. Hiányozni fog ez a pénz jövőre a tárgyalásoknál de ne legyen igazam.
gordon
Azért ő nem volt kezdő, de tényleg nem volt rossz, volt nyolc sackje is, de most Chandler Jones érkezésével nem tudom, visszaviszik-e egyáltalán. Rotációs játékosnak vetminért akár hozzánk is jöhetne, szerintem elkarmolna itt 😊
Wyatt
Freeny vazze😁
gordon
Wyatt ki van hegyezve a nevekre 😊

több mint 9 éve
Nem az évi 1milla garival van baj hanem az évi 4milla cap space- el. Nem tudom mi a terv vele de én nem hiszek a csodákban, hogy majd BB összerakja. Bostic is ugyanolyan szar itt is , mint a bearsben volt. Tavaly Freeney elkaristolt kezdőként azt hittem hozunk olcsón valami veteránt vagy a 3. körben mélyítjük a pozit. Erre hozunk egy bustot drágán.. Hiányozni fog ez a pénz jövőre a tárgyalásoknál de ne legyen igazam.
gordon
Azért ő nem volt kezdő, de tényleg nem volt rossz, volt nyolc sackje is, de most Chandler Jones érkezésével nem tudom, visszaviszik-e egyáltalán. Rotációs játékosnak vetminért akár hozzánk is jöhetne, szerintem elkarmolna itt 😊
Wyatt
Freeny vazze😁
több mint 9 éve
gordon

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azért ezen a Mekkelek fizun én is csak nézek.
Mondtam h ne fanyalogjunk, de ez nem camp body fizu... ennyiért elvileg #3 LB-nek szánja BB a két sztár mögé... 😀
WTF?
több mint 9 éve
Shea McClellin szerződáse állítólag 12 milla 3 évre, amiből 3.5 millió a garantált.
Boston
Csak én tartom ezt k..va soknak?
kolok1972
Mi olcsóbban hoztuk Freemant 😊 ... Mondjuk nállam Mekiért egy lyukas 2filléres is sok... Aztán lehet BB varázsol vele valamit, de én nem tudom elképzelni nállatok mint kezdőt...Egy ordas első körös bust volt a csóka...
Tomcsik
Nálatok nem 6 misi Freeman garantáltja?
Boston
Jó az igaz, de 3 év 12 misi a szerződése asszem... Ami összeségében kevesebb mint Mekié, oké a garantált valóban Freemannek több... Viszont Freemen 1st run stopper és 4th overall ILB volt tavaly... Meki meg Meki 😊
Tomcsik
Az nem kérdés, hogy melyikük a jobb játékos (jelenleg). És az sem, hogy annyiért Freeman deal volt szerintem is.De cap space szempontjából egyáltalán nem mindegy a garantált rész. Igaz láttam, hogy ez nálatok annyira nem tényező idén.
Mike Vrabel sem volt tényező annak idején a Steelersben. nálunk meg a védelem egyik vezérévé vált. És most nem azt mondom, hogy McClellin lesz az új Vrabel, csak azt, hogy én megvárom itt mit fog alkotni. Ez a durván évi 1 milla garantált még akkor sem vészes, ha nem válik be és csak a padot fogja koptatni.
Boston
több mint 9 éve
Shea McClellin szerződáse állítólag 12 milla 3 évre, amiből 3.5 millió a garantált.
Boston
Csak én tartom ezt k..va soknak?
kolok1972
Mi olcsóbban hoztuk Freemant 😊 ... Mondjuk nállam Mekiért egy lyukas 2filléres is sok... Aztán lehet BB varázsol vele valamit, de én nem tudom elképzelni nállatok mint kezdőt...Egy ordas első körös bust volt a csóka...
Tomcsik
Nálatok nem 6 misi Freeman garantáltja?
Boston
Jó az igaz, de 3 év 12 misi a szerződése asszem... Ami összeségében kevesebb mint Mekié, oké a garantált valóban Freemannek több... Viszont Freemen 1st run stopper és 4th overall ILB volt tavaly... Meki meg Meki 😊
Tomcsik
Az nem kérdés, hogy melyikük a jobb játékos (jelenleg). És az sem, hogy annyiért Freeman deal volt szerintem is.De cap space szempontjából egyáltalán nem mindegy a garantált rész. Igaz láttam, hogy ez nálatok annyira nem tényező idén.
Mike Vrabel sem volt tényező annak idején a Steelersben. nálunk meg a védelem egyik vezérévé vált. És most nem azt mondom, hogy McClellin lesz az új Vrabel, csak azt, hogy én megvárom itt mit fog alkotni. Ez a durván évi 1 milla garantált még akkor sem vészes, ha nem válik be és csak a padot fogja koptatni.

Do your job
több mint 9 éve
Nekem az rémlik róla, hogy kiemelték, milyen jól reagált a Colts fake puntjánál, hogy nem ment el, és nem tudták miatta bepróbálni, amit akartak

több mint 9 éve
Akkor úgy néz ki én vagyok az egyetlen aki jó igazolásnak tartja McLellin-t... 😛
Freeny mellé kell egy minőségi backup aki azért karcolja a kezdő szintet és van tapasztalata is, ugyanakkor még mindig fiatal...
Az hogy a Bears-nél nem találták meg a helyét a pályán nem pedesztrinálja előre hogy BB-ék sem fogják...
Az utóbbi napokban olvasgattam hogy hogy sosem volt első körös tehetség a srác, túl korán lett kihúzva, stb...
Nos ez esetben a kinti a szakikat is sikerült annak idején jól "megvezetnie" hiszen MINDENKI az első körbe várta, max. a másodikba, nem véletlenül volt kint New Yorkban ő is és készült vele rögtön egy backstage interjú a draftolása után...
Nekem ez azt mutatja hogy igenis van benne potenciál csak ki kell tudni használni...
Ha csak egy Ayers 2.0 lesz belőle 3 évig én már nagyon elégedett leszek de akár többre is viheti...
Az hogy 3 éves szerződést kapott jelzi nekem hogy a FO is komolyabban számol vele...
Én mindenesetre szurkolok neki... 😉
Castleai01
Nem találták meg a helyét? Volt DE, OLB, ILB,WLB meg tököm tudja még mi... Az ok hogy Tucker nem találta a helyét,de akinek Fangio és Fox se találja annak nincs helye 😀 ...Aztán persze lehet hogy BB varázsol és super start csinál belőle, lehet hogy Bosticcal együtt, de akkor tuti tökön szúrom magam 😊 ....
Tomcsik
Bostic is csak annyi nyomot hagyott bennem eddig,hogy a saját csapattársát ütötte ki sikeresen vmelyik meccsen. Nálam ő sem egy sikertörténet eddig.