New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez alapján nem valószínű, hogy jön:Ehhez képest mindig is rotációs játékos volt:
twitter.com/MisterRoast98/status/714503744679976960
Mindegyik játékos több snapet akar, ami több pénz.
Meg lehet őket is érteni, bár így nem lesznek közelebb a gyűrűhöz, már ha számít nekik.
Kicsit fegyelmezetlen (300K-s bünti nem megfelelő súly miatt), migrénnel küzd, de all-downt akar...
Solymi
'15- 34%
'14- 48%
'13- 52%
'12- 54%
(reddit-re rakta fel egy user)
több mint 9 éve
Igazából azzal lehet jobb is, hogy Herni egyopciós volt, csak elkapás, Chandler hozzá képest annyival volt előrébb, hogy a passzjátékban is használható volt. De két ilyen 198 magas emberke, akiknek a felállásából nem tudod, hogy passz vagy futás lesz, mert mindkettőben jók, elég sok lehetőséget ad. Ha túl könnyű védelem áll fel, be lehet hívni egy futást, és könnyebben lehet yardokat szerezni, ha túl nehéz, akkor meg jöhet a passz. Lehet ez nagyon pöpec, csak legyen meg az összhang Bennett-tel és legyen neki meg kedve rendesen megfutni az útvonalakat...Igen, a Hicks-Siliga távozással és Mayo visszavonulásával az eddig nagyon erős front7 is meggyengült. Én sem nézek ki Easleyből egy komplett szezont, a többiek pedig Brown-on kívül nem képviselnek elsővonalbeli minőséget.Chris Jones teljesen jó lenne, ha egészséges lenne. Passzhelyzeteknél irányítósiettetőnek belülre elég pöpec.Hát, BB kevésbé lehet megelégedve a jelenlegi felhozatallal, mivel már kb. a 3., kezdő-potenciállal bíró FA-t próbáljuk behúzni. Egyébként meg is értem.... Easley porcelán, Chris Jones is IR-ről tér vissza, Branch tavaly kb. csak a szezon végére indult be igazán.
Amúgy sem aggódom nagyon, Easley legyen jó Brown mellett, Branch még ott van mellettük, ha nem jön Knighton, akkor sem dől össze a világ, de én örülnék, ha jönne
Wyatt
Knighton egy 1-2 éves szerződéssel kifejezetten megérné.
Gyulus
A Bennett igazolást viszont hosszan ünnepli az NFL.com, mondván, hogy visszatérhetnek a régi szép Hörni-idők. Mondjuk, ezt Chandler leigazolásánál is olvastam.
Burkus
DT-ben persze, hogy jó lenne, ha lenne még valaki, és Knighton kifejezetten jó lenne. De ha nem, akkor majd jön egy emberke a draftról. Mayo meg annyira ne hiányozzon már, amikor három éve nem volt tényező

több mint 9 éve
Igen, a Hicks-Siliga távozással és Mayo visszavonulásával az eddig nagyon erős front7 is meggyengült. Én sem nézek ki Easleyből egy komplett szezont, a többiek pedig Brown-on kívül nem képviselnek elsővonalbeli minőséget.Chris Jones teljesen jó lenne, ha egészséges lenne. Passzhelyzeteknél irányítósiettetőnek belülre elég pöpec.Hát, BB kevésbé lehet megelégedve a jelenlegi felhozatallal, mivel már kb. a 3., kezdő-potenciállal bíró FA-t próbáljuk behúzni. Egyébként meg is értem.... Easley porcelán, Chris Jones is IR-ről tér vissza, Branch tavaly kb. csak a szezon végére indult be igazán.
Amúgy sem aggódom nagyon, Easley legyen jó Brown mellett, Branch még ott van mellettük, ha nem jön Knighton, akkor sem dől össze a világ, de én örülnék, ha jönne
Wyatt
Gyulus
A Bennett igazolást viszont hosszan ünnepli az NFL.com, mondván, hogy visszatérhetnek a régi szép Hörni-idők. Mondjuk, ezt Chandler leigazolásánál is olvastam.
több mint 9 éve
Knighton egy 1-2 éves szerződéssel kifejezetten megérné.Ez alapján nem valószínű, hogy jön:
twitter.com/MisterRoast98/status/714503744679976960
Mindegyik játékos több snapet akar, ami több pénz.
Meg lehet őket is érteni, bár így nem lesznek közelebb a gyűrűhöz, már ha számít nekik.
Kicsit fegyelmezetlen (300K-s bünti nem megfelelő súly miatt), migrénnel küzd, de all-downt akar...
Amúgy még Luke Joeckel-t a Jaguarstól emlegetik ide, mivel ott megegyeztek Kelvin Beachummal.
twitter.com/PFF/status/684014324659142656
twitter.com/PFF/status/709861222443827202
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 9 éve
Chris Jones teljesen jó lenne, ha egészséges lenne. Passzhelyzeteknél irányítósiettetőnek belülre elég pöpec.Hát, BB kevésbé lehet megelégedve a jelenlegi felhozatallal, mivel már kb. a 3., kezdő-potenciállal bíró FA-t próbáljuk behúzni. Egyébként meg is értem.... Easley porcelán, Chris Jones is IR-ről tér vissza, Branch tavaly kb. csak a szezon végére indult be igazán.
Wyatt
több mint 9 éve
Chris Jones teljesen jó lenne, ha egészséges lenne. Passzhelyzeteknél irányítósiettetőnek belülre elég pöpec.Amúgy sem aggódom nagyon, Easley legyen jó Brown mellett, Branch még ott van mellettük, ha nem jön Knighton, akkor sem dől össze a világ, de én örülnék, ha jönne

több mint 9 éve
Fairleyt bebuktuk, de jöhet helyette Terrance Knighton. Az is fini lenneNem akarunk mi már FA piacról senkit. Majd jön vissza Vellano meg Chris Jones...
Wyatt
több mint 9 éve
Fairleyt bebuktuk, de jöhet helyette Terrance Knighton. Az is fini lenne

több mint 9 éve
Az idei undrafted training camp / future herot még ide sem számoltátok! 😀
több mint 9 éve
Mondjuk egy késői körös project, aki az első évét IR-en tölti majd... 😉Én legalábbis ezt tenném...
Ha meg találunk valakit aki többet mutat TC-ben mint a veteránok annál jobb... 😊
Félek hogy Bennett és Gronk nem lesz annyit együtt a pályán mint szeretnénk... 😕
(Sérülésekre gondolok...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Donald Brownt se hagyd ki 😀Btw, Bennett érkezése számomra előrevetíti a több 12-es felállást a 11-gyel szemben, márpedig akkor Lewis, Gronk és Bennett mellett két WR lesz csak fent, abból az egyik pedig Julian. Hoztuk nagy pénzért Hogant, maradt szintén nem kevésért Martin, jött Washington, ha Amendola megy is, akkor sem lesz kevés ez darabszámra, de tehetségre mondjuk nem vagyok elájulva, szóval nem bánnám, ha Washington helyén majd valami tehetséges ifjonc lenne 😊

több mint 9 éve
Én inkább csak a draft szempontjából írtam amit írtam, kicsit előre is gondolkozva... 😊QB: JimmyG-t nem fogjuk tudni megtartani ha Brady-vel valóban 2019-ig számol a csapat, kell egy utód utódja ide... 😛
RB/WR: Blount???/Washington max. egy évre jelentenek megoldást (ha egyáltalán), Dobson sajnos kuka...
(Hogan Amendola helyett jött sajnos, ez nyilvánvaló...) 😕
Most kell behúzni valaki(k)et ide ha nem free agenteket akarunk idehozni jövőre ami jóval drágább megoldás lenne...
OT: Ez elég egyértelműnek tűnik, ha Cannon marad is idén, jövőre még többe fog kerülni, kell egy minőségi csere minimum RT posztra mégpedig hosszú távra...
DT: Branch utolsó éve lesz ez nálunk, utána marad a Brown/Easley páros, kell ide is az utánpótlás főleg hogy utóbbi többet sérült mint egészséges...
(Chris Jones/Kears/Vellano nem kezdő kategória sajnos...)
CB: Butler/Ryan utolsó évében a szerződésüknek, mögöttük meg senki igazából...
Az egy éves "prove it" típusú szerződésekkel az a bajom hogy a csapat igazából nem tud profitálni belőlük hosszú távon...
(Bár értem a lényegüket és hogy szükséges félmegoldások...) 😉
Aki beválik úgysem tudjuk megtartani mert olyan szinten felmegy az értékük akik meg nem válnak be azok meg... Nos... Azok meg csak szimplán pénzkidobások voltak...
Ezért is kedvelem jobban az idei McLellin és a tavalyi Sheard igazolásokat...
Több a kockázat bennük de a nyereség is nagyobb ha bejön az amit a FO/edzői kar lát bennük...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Egy minőségi csere OT valóban kellene még a csapatba, de ahogy írták itt már korábban mások is az Offense (sérülésmentesen) úgy tűnik megvan...Ebből szerintem Washingtoné az általad kért WR szerepkör, CB-ben egyet értek, de nekem az is jó, ha Darryl Roberts lesz a megoldás 😀
Bár egy rövid yardos szituációkban is hatékony RB még elférne...
( Derrick Henry-t el tudnám képzelni például akár kis feltrade-del is ha valami csoda folytán lecsúszna a második kör közepe, vége környékére...)
Viszont CB poszton iszonyat vékonyak vagyunk mind minőségben, mind számban...
Szóval én inkább ide várok korai picke(ek)-et...
De lesz egy OT pick is, ebben én is biztos vagyok bár én későbbre várom...
Offense: (backup) QB???; (short yardage)RB; (vertical)WR; (swing)OT
Deffense: (rotation)DT; (No. 2-3.)CB
Én így látom a "need"-eket csapaton belül, ebből a CB az ami igazán fontos lenne, máshol "elvileg" megvagyunk, bár nyilván minőségi javulás mindenhol elkélne ha nagyon szőrözni akarunk... 😛
Erős ez a keret úgy ahogy van, szerencsések vagyunk hogy évről-évre csak foltozgatni kell a keletkező lyukakat és nem újjáépíteni egész csapatrészeket... 😉
Castleai01
DT-ben jöjjön Fairley, akkor ott sincs para, csereirányító szerintem nem feltétlenül kell, de ha jövőre el akarjuk cserélni Garoppolót, akkor mondjuk abban is van ráció, hogy legyen valamennyi tapasztalata már

több mint 9 éve
Egy minőségi csere OT valóban kellene még a csapatba, de ahogy írták itt már korábban mások is az Offense (sérülésmentesen) úgy tűnik megvan...Bár egy rövid yardos szituációkban is hatékony RB még elférne...
( Derrick Henry-t el tudnám képzelni például akár kis feltrade-del is ha valami csoda folytán lecsúszna a második kör közepe, vége környékére...)
Viszont CB poszton iszonyat vékonyak vagyunk mind minőségben, mind számban...
Szóval én inkább ide várok korai picke(ek)-et...
De lesz egy OT pick is, ebben én is biztos vagyok bár én későbbre várom...
Offense: (backup) QB???; (short yardage)RB; (vertical)WR; (swing)OT
Deffense: (rotation)DT; (No. 2-3.)CB
Én így látom a "need"-eket csapaton belül, ebből a CB az ami igazán fontos lenne, máshol "elvileg" megvagyunk, bár nyilván minőségi javulás mindenhol elkélne ha nagyon szőrözni akarunk... 😛
Erős ez a keret úgy ahogy van, szerencsések vagyunk hogy évről-évre csak foltozgatni kell a keletkező lyukakat és nem újjáépíteni egész csapatrészeket... 😉
több mint 9 éve
Száz százalékig biztos vagyok, hogy a drafton hozunk az O falba embert. Amúgy is szemmel láthatóan jobban szereti Scar maga betörni az újoncokat, mint kész játékosokat beépíteni.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Hát lehet, hogy DeGugli se volt az sztár a posztján, mint amit gondoltak előtte róla, de hogy OT poszton több, mint vékonyan vagyunk az biztos..Solder elvileg egészségesen térhet vissza, de ne felejtsük el, hogy a babájukat rákkal kezelik, ami meglehetősen megviseli a családot... Seabass visszamehet a pozijába, ahol lényegesen jobban működik, de az elmúlt években inkább több sérülése, volt mint nem.. Ha bármelyikük is kiesik, nincs használható backup a posztjukon..Mert lehet, hogy Scar szerelmes Cannon-ba, és bírja Fleminget is, azonban láttuk, hogy az veri meg őket aki akarja..Nálam a drafton prioritás lenne az OT poszt..2. körben mindenképpen ezt lőném el..
Valószínűleg az első választásunk BAP lesz, utána meg OT..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Amendola/Hogan/Washington - Gronk - Bennett - Lewis - EdelmanBrady
Vollmer - Mason - Andrews/Stork - Jackson/Cooper - Solder
Annyira nem rossz ez szerintem...
több mint 9 éve
Azért amit eddig mutatott a csapat a piacon, azt mutatja, hogy egészen jól mértük fel, hol van szükség frissítésre. Eltérés csak az O fal megítélésében van. Mivel itt láthatóan nem mutat nagy aktivitást a csapat, én úgy látom, hogy talán mégis igaz a verzió, hogy kevésbé a játékos állománnyal volt a probléma, mint a szakmai munkával, illetve a sérülésekkel.Tavaly ugyanezt a problémakört futottuk a CB-k ügyében. Ott végül az a megoldás nyert, hogy az edzők Butlerben látják a #1 CB-t, ezért nem kapkodunk másik után.
Végül is számtalanszor láttuk már, hogy ha más megoldás nincs a problémára, azért BB tágra nyitja a pénzes bukszát.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Van az a visszatérő Solder gyerek, az RT sem Cannon lesz, meg hoztunk egy nagy tehetségű OG-t. Szerintem ezzel már nem lesz para a falban.Én már csak annyit kérdeznék: ki védi meg Bradyt?😊a draftpickek! 😊
NB2
winston
Meg Brady is a kiváló mélységi dobásairól volt híres az elmúlt évtizedben 😀Végre van egy jó mélységi célpont, akit szórhat Brady a bombákkal 😊)Anno nagyon szerettem a játékát... de valahogy kétlem, hogy bármilyen szerepkörben megváltaná a világot. 33 éves mélységi célpont?😊 Hirtelen Galloway jutott az eszembe...
Wyatt
Más kérdés, hogy ezzel mind2 low-budget WR-célpontunkat behúztuk.
Még egy Marvin Jones ajánlatról voltak hírek.. de #1 WR fizuért gondolom nem kellett.
Gyulus
Hogan nálam annyira nem volt olcsó, de ha valamit kihoznak ezekből a srácokból (Bennett, Hogan, Washington, Cooper), már nagyon fasza szezonunk lehet, mert nélkülük is egész jó volt a csapat

több mint 9 éve
Végre van egy jó mélységi célpont, akit szórhat Brady a bombákkal 😊)Anno nagyon szerettem a játékát... de valahogy kétlem, hogy bármilyen szerepkörben megváltaná a világot. 33 éves mélységi célpont?😊 Hirtelen Galloway jutott az eszembe...
Wyatt
Más kérdés, hogy ezzel mind2 low-budget WR-célpontunkat behúztuk.
Még egy Marvin Jones ajánlatról voltak hírek.. de #1 WR fizuért gondolom nem kellett.
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Én már csak annyit kérdeznék: ki védi meg Bradyt?😊a draftpickek! 😊
NB2
több mint 9 éve
Én már csak annyit kérdeznék: ki védi meg Bradyt?😊
több mint 9 éve
Nate Washington a fedélzetenVágy béjön vágy nöm....
ervinator
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018