New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Alternatív megoldása lett a predesztinálnak 😀

Wyatt
Jogos... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
Akkor úgy néz ki én vagyok az egyetlen aki jó igazolásnak tartja McLellin-t... 😛
Freeny mellé kell egy minőségi backup aki azért karcolja a kezdő szintet és van tapasztalata is, ugyanakkor még mindig fiatal...
Az hogy a Bears-nél nem találták meg a helyét a pályán nem pedesztrinálja előre hogy BB-ék sem fogják...
Az utóbbi napokban olvasgattam hogy hogy sosem volt első körös tehetség a srác, túl korán lett kihúzva, stb...
Nos ez esetben a kinti a szakikat is sikerült annak idején jól "megvezetnie" hiszen MINDENKI az első körbe várta, max. a másodikba, nem véletlenül volt kint New Yorkban ő is és készült vele rögtön egy backstage interjú a draftolása után...
Nekem ez azt mutatja hogy igenis van benne potenciál csak ki kell tudni használni...
Ha csak egy Ayers 2.0 lesz belőle 3 évig én már nagyon elégedett leszek de akár többre is viheti...
Az hogy 3 éves szerződést kapott jelzi nekem hogy a FO is komolyabban számol vele...
Én mindenesetre szurkolok neki... 😉
Castleai01
Nem találták meg a helyét? Volt DE, OLB, ILB,WLB meg tököm tudja még mi... Az ok hogy Tucker nem találta a helyét,de akinek Fangio és Fox se találja annak nincs helye 😀 ...Aztán persze lehet hogy BB varázsol és super start csinál belőle, lehet hogy Bosticcal együtt, de akkor tuti tökön szúrom magam 😊 ....

több mint 9 éve
Shea McClellin szerződáse állítólag 12 milla 3 évre, amiből 3.5 millió a garantált.
Boston
Csak én tartom ezt k..va soknak?
kolok1972
Mi olcsóbban hoztuk Freemant 😊 ... Mondjuk nállam Mekiért egy lyukas 2filléres is sok... Aztán lehet BB varázsol vele valamit, de én nem tudom elképzelni nállatok mint kezdőt...Egy ordas első körös bust volt a csóka...
Tomcsik
Nálatok nem 6 misi Freeman garantáltja?
Boston
Jó az igaz, de 3 év 12 misi a szerződése asszem... Ami összeségében kevesebb mint Mekié, oké a garantált valóban Freemannek több... Viszont Freemen 1st run stopper és 4th overall ILB volt tavaly... Meki meg Meki 😊

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Alternatív megoldása lett a predesztinálnak 😀
Mondjuk egy csere nálam nem ér 4 millát 😊

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Akkor úgy néz ki én vagyok az egyetlen aki jó igazolásnak tartja McLellin-t... 😛
Freeny mellé kell egy minőségi backup aki azért karcolja a kezdő szintet és van tapasztalata is, ugyanakkor még mindig fiatal...
Az hogy a Bears-nél nem találták meg a helyét a pályán nem pedesztrinálja előre hogy BB-ék sem fogják...
Az utóbbi napokban olvasgattam hogy hogy sosem volt első körös tehetség a srác, túl korán lett kihúzva, stb...
Nos ez esetben a kinti a szakikat is sikerült annak idején jól "megvezetnie" hiszen MINDENKI az első körbe várta, max. a másodikba, nem véletlenül volt kint New Yorkban ő is és készült vele rögtön egy backstage interjú a draftolása után...
Nekem ez azt mutatja hogy igenis van benne potenciál csak ki kell tudni használni...
Ha csak egy Ayers 2.0 lesz belőle 3 évig én már nagyon elégedett leszek de akár többre is viheti...
Az hogy 3 éves szerződést kapott jelzi nekem hogy a FO is komolyabban számol vele...
Én mindenesetre szurkolok neki... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Az komoly. Mondjuk gondolom olyan, amihez meg kell feszulnie, hogy penzt lasson, es konnyen felbonthato. De elsore eleg sok

több mint 9 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
azért a kicsi BB-re kíváncsi leszek, hogy mit tud majd felmutatni edzőként, de korábbi játékosok mind el voltak ájulva a foci IQjától,hát meglássuk érdekesen várom 😊

több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Shea McClellin szerződáse állítólag 12 milla 3 évre, amiből 3.5 millió a garantált.
Boston
kolok1972
Mi olcsóbban hoztuk Freemant 😊 ... Mondjuk nállam Mekiért egy lyukas 2filléres is sok... Aztán lehet BB varázsol vele valamit, de én nem tudom elképzelni nállatok mint kezdőt...Egy ordas első körös bust volt a csóka...
Tomcsik
Nálatok nem 6 misi Freeman garantáltja?

Do your job
több mint 9 éve
HanSolo New England Patriots 651
Boston
kolok1972
Nem csak te.
...
De elég a fanyalgásból. 😛
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Kis Belichickből safety edző lett... építjük a coaching utánpótlást is 😊

www.bostonherald.com/sports/patriots/the_blitz/2016/03/steve_belichicks_promotion_among_patriots_coaching_changes
ZERO_L
Ez Poliannak is nagyon bejött. Csak rajta 😀
peterk2005
JMD-nél bejött (plusz Pioli, Dimitroff..). BB szereti kinevelni az edző meg egyéb personnel embereit is.
több mint 9 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Boston
kolok1972
Tomcsik
Biztos NE-kompatibilis, azt utána megállíthatatlan erővé válik 😊

több mint 9 éve
Boston
kolok1972

több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Boston

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Nem tudom, volt-e, de megvan már, hogy ki motorozott együtt a holló sráccal?

Most nézem, hogy meg is halt...R.I.P :/

Szerkesztette: Minitron

több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 466 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A ProFootballTalk és az Nesn szerint is inkább valószínűbb, mint nem, hogy Dola trade áldozata lesz..Kinti szakik szerint több, mint valószínű, hogy egymást követő két évben nem fog belemenni fizetés strukturálásba, így több, mint valószínű, hogy trade útján lép a csapattól..
Személy szerint én nem szeretném ezt a verziót..Nagyon jól működnek ők Juliannal slotban..
kyobalu
Na mondjuk kíváncsi vagyok, mit kapnánk érte 😊
Ha egy használható CB-t vagy DT-t, akkor az már nem olyan rossz pl. Ahhoz képest, hogy többen a cutot vetették fel nála
Mondjuk én igazából inkább őt tartottam volna meg 6.8 milláért, mint hoztam volna Hogant 5.5-es idei capszámért, tehetségben azért nagy a difi, de cáfoljon rám, és legyen jó (ha már ennyi pénzt hozzávágtunk)
Wyatt
Ha Julian véletlenül lesérül megint, ami azért az ő posztján, az ő terhelésével simán benne van a pakliban, akkor meg maradunk slot WR nélkül, s megint megáll a tudomány..A csapat helyében próbálnék egy játékosbarát szerződést tolni Dola elé, hogy érezze, hogy kell nekünk, de hajoljon meg egy picit a csapat érdekében..Tavaly simán belement..Remélem idén is.. 😉
Hogan esetében többet láthatnak bele BB-ék, mint előzetesen mi..Nemhiába machelték a Bills árát..Reméljük ő lesz az új Welker projekt a széleken.. 😉
kyobalu
Hogan mondjuk vérbeli slot elkapó, és szerintem az egyik legalulértékeltebb igazolás az idei FA szezonban, nem véletlenül lopta el a Billstől BB. 3. kísérleteknél nagyon megbízható célpont, tavaly asszem több elejtett labdája volt, mint két éve, de szerintem hamar megtalálja a "hangot" Bradyvel, ideális fit neki ez az offense.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 550 — The only discipline that lasts, is self discipline

www.bostonherald.com/sports/patriots/the_blitz/2016/03/steve_belichicks_promotion_among_patriots_coaching_changes
ZERO_L
Ez Poliannak is nagyon bejött. Csak rajta 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Reklám következik:

Most már értem miért utálja annyira két south parkos gyökér a Whole Foodst.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Most, hogy a free agency izgalmai elsimultak, a draftig pedig még több mint egy hónap van hátra, a szakírók visszatértek a statisztikák alapján való önmegvalósításhoz. Most éppen legyártottak egy cikket arról, hogy kik voltak a SB era legjobb irányítói.

Meglepő eredmény nem született, Brady az első. Ami érdekes, hogy rating alapján Rodgers az első, 104.1-el, Tom pedig 6.

Itt a cikk, ha valakit érdekel:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000645248/article/top-qbs-through-super-bowl-50-tom-brady-tops-joe-montana?campaign=fb-nf-sf22757153-sf22757153

És innen üzenem, az éjszakai busz szakértőjének, hogy Brees csak a 7. rating alapján! Nekem volt igazam bi-bi-bíííí! 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
😀
 www.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915.83053.341902765873113/1090942657635783

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Hát, pedig emlékeim szerint akkor ment a hiszti, és Bradynek voltak olyan nyilatkozatai, hogy nem ért egyet avval, hogy nem volt elég aktív a FO Wes megtartásában.
vpi
Gondolom, hogy az egy szempont az övé, de végül is amúgy is BB dönt. Nálunk ő az abszolúte parancsnok. Szerintem még Kraft úr se mond neki ellent. Ugye híres, hogy Parcells és Kraft között volt nem egy hatásköri vita.

Amúgy 15 év alatt kétszer került nyilvánosságra (ha jól emlékszem), hogy Bradynek különvéleménye van: a 2006-os év után, amikor erőssen Zs kategóriás volt az elkapó állomány. Eredmény: Moss, Welker, Stallworth, veretlen alapszakasz. Meg amikor Welkert elengedték. Azért erős a gyanúm, hogy ha Wes marad, akkor '14-ben mi játsszuk a döntőt és rajtunk olyan könnyen nem gyalogol át a Seahawks (bár valószínűleg ők nyertek volna). De az is biztos, hogy egy évvel később nem játszottunk volna döntőt. Már ha számít valamit ez a játszódás a lehetőségekkel.
Kollega
pont most olvastam, hogy JMD szinte sokkot kapott, amikor megtudta, hogy megszerezték Moss-t. Állítólag úgy, hogy este BB felhívta, hogy reggel menjen ki elé a reptérre, ha tud ("We got Moss"). Addigra már kész tervei voltak a playbookhoz, és ehhez jött hozzá pluszban Moss.
több mint 9 éve
Hát, pedig emlékeim szerint akkor ment a hiszti, és Bradynek voltak olyan nyilatkozatai, hogy nem ért egyet avval, hogy nem volt elég aktív a FO Wes megtartásában.
vpi
Gondolom, hogy az egy szempont az övé, de végül is amúgy is BB dönt. Nálunk ő az abszolúte parancsnok. Szerintem még Kraft úr se mond neki ellent. Ugye híres, hogy Parcells és Kraft között volt nem egy hatásköri vita.

Amúgy 15 év alatt kétszer került nyilvánosságra (ha jól emlékszem), hogy Bradynek különvéleménye van: a 2006-os év után, amikor erőssen Zs kategóriás volt az elkapó állomány. Eredmény: Moss, Welker, Stallworth, veretlen alapszakasz. Meg amikor Welkert elengedték. Azért erős a gyanúm, hogy ha Wes marad, akkor '14-ben mi játsszuk a döntőt és rajtunk olyan könnyen nem gyalogol át a Seahawks (bár valószínűleg ők nyertek volna). De az is biztos, hogy egy évvel később nem játszottunk volna döntőt. Már ha számít valamit ez a játszódás a lehetőségekkel.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Welkernél is volt
vpi
Száz százalék, hogy BB és JMD konzultál vele offense ügyekben. Ő nem egyszerűen csak egy csapattag. Sok edzőnek nincs annyi tapasztalata (és esze) az NFL-ben, mint neki. Ráadásul ő is videó mániás. Emiatt biztosan nincs konfliktus a csapatban.
Kollega
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Azt olvasom,hogy a 2 TE-s felállással és JE11-el olyan játékokhoz térhetünk vissza mint volt Korábban.
Az akkori offense eléggé karistolt.
Gronk, Hörni és Welkerrel.
Már most írják,hogy a DB-k és LB-k a cerka rossz végére kerülhetnek. 😀
Mikor lesz már szeptember... ????

Szerkesztette: Demecs