New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ebben a cap helyzetben, amikor ráadásul akkora borzasztó égető needje nincs a csapatnak, igen meglepő lenne, ha felmennénk az első körbe. Abban viszont lehetne ráció, hogyha valaki nagyon bejön az Öregnek, akkor megpróbál szerezni egy magasabb második-, vagy harmadik körös cetlit.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Töltjük fel a keretet rendesen, van 11 cetlink + Doláért is várok majd egy 5. köröst. Ordas nagy draftnapi cserélgetés lesz ebből simán felmegyünk az első körbe és reachelünk egy DB-t 😊
gordon
azt nem a második körben szoktátok ?😀
Borbinho
Ras-I is jött volna első körben, ha a Saints nem csörög rá Belichickre Ingram miatt. Jön, ahol lehet!
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Töltjük fel a keretet rendesen, van 11 cetlink + Doláért is várok majd egy 5. köröst. Ordas nagy draftnapi cserélgetés lesz ebből simán felmegyünk az első körbe és reachelünk egy DB-t 😊
gordon
azt nem a második körben szoktátok ?😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hát annyi blokkolásra való TE van már itt, hogy most már kellene egy normális futó, aki hozza az ezer yardot.. 😉
kyobalu
Szarrá blokkoljuk az utat Brady előtt és lesz 5000 passzolt és 1024 futott yardja idén 😀
ThundersNFL
4096 passzolt és 1024 futott 😀 maradjunk az egész számoknál
Borbinho
DEAL!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hát annyi blokkolásra való TE van már itt, hogy most már kellene egy normális futó, aki hozza az ezer yardot.. 😉
kyobalu
Szarrá blokkoljuk az utat Brady előtt és lesz 5000 passzolt és 1024 futott yardja idén 😀
ThundersNFL
4096 passzolt és 1024 futott 😀 maradjunk az egész számoknál

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
kyobalu

Draft

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 632 — Patriot
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni toletek. Mazohista leven ujra meg szeretnem nezni a 2007-es es a 2011-es szuperbowlt, amit a Giants-szel jatszottunk. Eredeti nyelven megtalaltam, de jo lenne a magyar kommentarral megnezni. Tudnatok segiteni, honnan tudnam letolteni, vagy kinel erdeklodhetnek, akinek meglehetnek archivumban?
Elore is koszi.
Go Pats!
Tboj
Are U Crazy???????????????
ThundersNFL
Igazából Giants drukker, de mi átlátunk a szitán 😀

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni toletek. Mazohista leven ujra meg szeretnem nezni a 2007-es es a 2011-es szuperbowlt, amit a Giants-szel jatszottunk. Eredeti nyelven megtalaltam, de jo lenne a magyar kommentarral megnezni. Tudnatok segiteni, honnan tudnam letolteni, vagy kinel erdeklodhetnek, akinek meglehetnek archivumban?
Elore is koszi.
Go Pats!
Tboj
Are U Crazy???????????????

Draft

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 039
kyobalu
elkapásban 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 324 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Knighton remélem tényleg jön, szükség lesz rá.
Gyulus
Lehet, hogy jön, csak nem mindegy milyen súlyban. Nála ez régi probléma, hogy a súlyát nem tudja kordában tartani, és amikor dagi, akkor nincs sok haszna.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Patriots signed TE Clay Harbor...
Kiváncsi vagyok megragad-e...
Castleai01
Simán jó 3. számú TEnek.
iktriad
Inkább Develinnek lehet vetélytársa, kétlem hogy klasszikus TE-poszton lenne esélye.

Gronk, Bennett, Williams (aki egyébként TE-szinten elit blokkoló), AJ Derby (tavaly draftolt projekt) és most az ex-Jet Cumberlandot is vizslatjuk.

Knighton remélem tényleg jön, szükség lesz rá.

További hír, hogy az ex-Buc/Bills Mike Williams (WR) jött hozzánk próbajátékra. Fejben - mint tudjuk - nem teljesen 100-as, ellenben "fénykorában" olyan deep threath volt, hogy csak na... Valószínűsítem, h Schiano szép dolgokat mondott róla BB-nek.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Patriots bring QB Ricky Stanzi in for workout...
Castleai01
Hajrá Patriots!!!!!!!!!! <3 végre lenne QB-tok

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Stanzinel be akartam irni, hogy mindjart jon Iktriad, de csak osszejott 😀

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 324 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Castleai01
Simán jó 3. számú TEnek.
több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Elore is koszi.
Go Pats!
Tboj
A 2007-ben nem vagyok biztos, de a 2011-es tuti fent van nmagon.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Patriots bring QB Ricky Stanzi in for workout...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Tboj 5
Elore is koszi.
Go Pats!
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 039
LaFell a Bengalsban. Sok sikert neki!

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Knightonra egyre nagyobb az esely, azt mndta szivesebben jonne hozzank mint a skinshez 😊 mar majdnem tenykent veszik ezt kint, aztan meg ki tudja mi lesz 😀

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 189 — situational football
Nem volt happy end a vége, de remek kis szezon volt ez a tavalyi

www.youtube.com/watch?v=k86ZzXDvRIY

már alig várom, hogy újra nekilendüljenek a srácok 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 632 — Patriot
Gronk készül  www.instagram.com/p/BDi2la1DeMG/
gordon
Átigazol a Dolphinshoz vagy mik ezek a színek az elején? 😛
Shilkor
Nem, csak bénának öltözik, mert vicces

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 178 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Gronk készül  www.instagram.com/p/BDi2la1DeMG/
gordon