New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Welkernél is voltSzáz százalék, hogy BB és JMD konzultál vele offense ügyekben. Ő nem egyszerűen csak egy csapattag. Sok edzőnek nincs annyi tapasztalata (és esze) az NFL-ben, mint neki. Ráadásul ő is videó mániás. Emiatt biztosan nincs konfliktus a csapatban.
vpi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Szerintem Bradynek is lesz ahhoz egy-két szava, ha elküldik a játszópajtásait. Merthogy darabra még talán van annyi elkapó a keretben mint tavaly, de minőség emelkedése még nem annyira egyértelmű. Márpedig őt szopatják (már elnézést), ha a tavalyi gárdából csak ketten (oké, hárman) maradnak. Kezdheti a hercehurcát elölről az újakkal. Szerintem az ő korában már annyira nem mindegy, hány új elkapót kell betörnie a TC alatt.Welkernél is volt
Kollega
több mint 9 éve
Szerintem Bradynek is lesz ahhoz egy-két szava, ha elküldik a játszópajtásait. Merthogy darabra még talán van annyi elkapó a keretben mint tavaly, de minőség emelkedése még nem annyira egyértelmű. Márpedig őt szopatják (már elnézést), ha a tavalyi gárdából csak ketten (oké, hárman) maradnak. Kezdheti a hercehurcát elölről az újakkal. Szerintem az ő korában már annyira nem mindegy, hány új elkapót kell betörnie a TC alatt.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nem mi matcheltük a Bills ajánlatát, ők nem tudták a mienket 😊 Az a baj, hogy hiába megy el Chandler Jones és jön olcsóbban Long, ha közben 11 milliót visz el a két új érkező. Így már karcos lehet Dola. Lehhet, hogy a 12 personelben annyival többet látunk, hogy beáldozzuk Dolát

több mint 9 éve
Ha Julian véletlenül lesérül megint, ami azért az ő posztján, az ő terhelésével simán benne van a pakliban, akkor meg maradunk slot WR nélkül, s megint megáll a tudomány..A csapat helyében próbálnék egy játékosbarát szerződést tolni Dola elé, hogy érezze, hogy kell nekünk, de hajoljon meg egy picit a csapat érdekében..Tavaly simán belement..Remélem idén is.. 😉A ProFootballTalk és az Nesn szerint is inkább valószínűbb, mint nem, hogy Dola trade áldozata lesz..Kinti szakik szerint több, mint valószínű, hogy egymást követő két évben nem fog belemenni fizetés strukturálásba, így több, mint valószínű, hogy trade útján lép a csapattól..Na mondjuk kíváncsi vagyok, mit kapnánk érte 😊
Személy szerint én nem szeretném ezt a verziót..Nagyon jól működnek ők Juliannal slotban..
kyobalu
Ha egy használható CB-t vagy DT-t, akkor az már nem olyan rossz pl. Ahhoz képest, hogy többen a cutot vetették fel nála
Mondjuk én igazából inkább őt tartottam volna meg 6.8 milláért, mint hoztam volna Hogant 5.5-es idei capszámért, tehetségben azért nagy a difi, de cáfoljon rám, és legyen jó (ha már ennyi pénzt hozzávágtunk)
Wyatt
Hogan esetében többet láthatnak bele BB-ék, mint előzetesen mi..Nemhiába machelték a Bills árát..Reméljük ő lesz az új Welker projekt a széleken.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
A ProFootballTalk és az Nesn szerint is inkább valószínűbb, mint nem, hogy Dola trade áldozata lesz..Kinti szakik szerint több, mint valószínű, hogy egymást követő két évben nem fog belemenni fizetés strukturálásba, így több, mint valószínű, hogy trade útján lép a csapattól..Na mondjuk kíváncsi vagyok, mit kapnánk érte 😊
Személy szerint én nem szeretném ezt a verziót..Nagyon jól működnek ők Juliannal slotban..
kyobalu
Ha egy használható CB-t vagy DT-t, akkor az már nem olyan rossz pl. Ahhoz képest, hogy többen a cutot vetették fel nála
Mondjuk én igazából inkább őt tartottam volna meg 6.8 milláért, mint hoztam volna Hogant 5.5-es idei capszámért, tehetségben azért nagy a difi, de cáfoljon rám, és legyen jó (ha már ennyi pénzt hozzávágtunk)

több mint 9 éve
Azért ha Bradynek nem úgy futja az útvonalakat Bennett akkor nem sok jóra számíthat, de talán extra motivált lesz és itt jóval nagyobb esélye van gyűrűt nyerni mint a Chicagoban, szóval összekapja magát 😊
több mint 9 éve
A ProFootballTalk és az Nesn szerint is inkább valószínűbb, mint nem, hogy Dola trade áldozata lesz..Kinti szakik szerint több, mint valószínű, hogy egymást követő két évben nem fog belemenni fizetés strukturálásba, így több, mint valószínű, hogy trade útján lép a csapattól..Személy szerint én nem szeretném ezt a verziót..Nagyon jól működnek ők Juliannal slotban..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ismerem jóideje 😊Őszintén szólva, nem nagyon értem a fanyalgást...😀 😀 😀 hangot rá!
Donald Brown 1 év 250e garantáltal... camp body-nak hoztuk és jó eséllyel az is lesz. Emlékeim szerint egyedül pass protectionben kiemelkedő, majd tanulhatnak tőle a fiatalok
Gyulus
www.youtube.com/watch?v=DttfyOeU3vw
Höri
Őszintén szólva gondolkodtam azon, hogy ehhez a megjegyzésemhez belinkelem 😀
több mint 9 éve
Csak zavaró mozgást végzett és saját magát zavarta meg...McClellin nem rossz igazolás, első körös bust eddig, de megéri bepróbálni, hátha csak a Bearsben nem találta a helyét.Néha a pályán nem találta a helyét a lelkem.
ervinator
vine.co/v/eUWEHZELLJv
füligjimmy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Chris Long tavaly a DeflateGateről:“Let’s get down to it: this story isn’t as much about air pressure as it is about the cult of the New England Patriots,” Long wrote. “The Patriots are really good at two things: winning football games and not giving a [expletive] what you think about them.
“This modus operandi has earned the Patriots an equal number of fans and haters. One thing that drives people crazy is Belichick’s ‘less is more’ school of media engagement. Media relations, after all, is a game. It involves three parties: the teams, the media, and the fans. All three groups know it’s a game, but if a player or a coach doesn’t play ball, people get pissed.
“Bill Belichick is not only a Hall of Fame coach, but he is also the undisputed heavyweight champion when it comes to flustering members of the media. I find it hard to believe Deflategate would be as big of a story without Belichick and Brady as the villains. Anybody heard about the recent Cleveland Browns texting allegations? I didn’t think so.”
több mint 9 éve
Bennett egy jó TE, viszont egy primadonna... Mellesleg Cutlert sok Chicago fan is szapulja hogy interception király... Az intjei közel fele Bennettről jött, mivel a drágám nem fut rootot... Összességében nem rossz játékos, de kicsit túlértékelt. Mivel hajtani fog a nagy lóvéra valszeg odateszi magát. Jót fog neki tenni a váltás, de szerintem ez volt a helyes döntés részünkről...Mekiről a BEARS forumba leírtuk a véleményünk... Jimmy videója is szemléltető... Rengeteg esélyt kapott, az üj rezsim is adott neki lehetőséget, sehol se tudott jól játszani, hasznos csere lesz kb ennyi...
több mint 9 éve
Remélhetőleg tényleg jók lesznek a két TE-s felállások, és jó lesz emberünk, tegyük fel, hogy marad is egy darabig még. Ennek érdekében most megjegyezném, hogy nem Bennet és nem Benett. Próbálunk meg a Bennettre hagyatkozni, vagy legyen Béni, azzal kevesebb a gondBtw 1. Mi trollok vagyunk, hogy a Chicagótól hozzuk el sorban az ott nem kellő embereket, Bostic, Mekkelek, Bennett
Btw 2. Az még szebb, hogy a 6/29-et adtuk a Chicagónak Bosticért, és a 6/29-et adta a Chicago a Bennettet érintő cserében vissza. Tuti Hall of Fame-játékost hozunk vele 😀

több mint 9 éve
Őszintén szólva, nem nagyon értem a fanyalgást...😀 😀 😀 hangot rá!
Donald Brown 1 év 250e garantáltal... camp body-nak hoztuk és jó eséllyel az is lesz. Emlékeim szerint egyedül pass protectionben kiemelkedő, majd tanulhatnak tőle a fiatalok
Gyulus
www.youtube.com/watch?v=DttfyOeU3vw
több mint 9 éve
Őszintén szólva, nem nagyon értem a fanyalgást...Fanyalgok, fanyalgok.De, kétség kívül Benettben van pontenciál. Az általad említett dolgok miatt elvileg motivációval nem lesz gond.
Donald Brown 1 év 250e garantáltal... camp body-nak hoztuk és jó eséllyel az is lesz. Emlékeim szerint egyedül pass protectionben kiemelkedő, majd tanulhatnak tőle a fiatalok. Nem zárja ki azt, hogy a draftról (vagy az FA "aljáról') hozzunk egy futót.
McCellin, avagy "Mekkelek" - könnyen lehet, hogy hasonló jellegű szerződést kapott, akkor pedig először a szeptember kell túlélnie. A Bears fórumban jót még nem olvastam róla. Álljunk hozzá pozitívan: egységes teljesítményt nyújt mind DE, mind OLB poszton... nekünk meg szükségünk van a hibridekre. Btw, az az LB aki Fangio keze alatt nem táltosodik meg....
Bennett - tehetségét nézve abszolút #1 TE, jobb éveiben akár top5 is... A motiváltsággal remélhetően nem lesz gond, új környezet/respektált QB, viszonylag erős locker room + az utolsó komolyabb szerződése előtti évében van, viselkedni fog. Irtózatosat bukhat anyagilag 2 egymást követő "down" évvel. A liga egyik legjobb TE-állománya jöhet össze nálunk. Valahonnan pedig erősíteni kellett.
...
Visszatérhetnek a 2 TE-s felállások, a'la 2010-2012, egészséges mennyiségű futással. Tomnak is sokkal jobb lenne így. Tavaly év elején 3 TE-s goal line felállásokkal próbálkoztunk, a #2, #3 TE miatt sikertelenül... most lehet tenni egy újabb kísérletet.
Gyulus
2012 óta várjuk a 2TE-s felállások visszatérését, csak eddig besültek.
Ha Benett jól játszik, én is örülni fogok.Majd kiderül.
több mint 9 éve
Azon kívül, hogy drága (bár a piachoz képest szerintem nem), nem értem a miértet. Fontos ember az offenseben, idén még telik rá, Jones eltradelésével kissé hosszabb a takaró, ha elkezdenénk a hosszabításokat, amik egyébként idén még nem is kötelezőek, főleg nem mindenkivel egyszerre. Miért küldenénk el?Őszintén szólva, nem nagyon értem a fanyalgást...Nagyrészt egyetértek, és nem nálad olvasom először a Dola cut lehetőséget.
Donald Brown 1 év 250e garantáltal... camp body-nak hoztuk és jó eséllyel az is lesz. Emlékeim szerint egyedül pass protectionben kiemelkedő, majd tanulhatnak tőle a fiatalok. Nem zárja ki azt, hogy a draftról (vagy az FA "aljáról') hozzunk egy futót.
McCellin, avagy "Mekkelek" - könnyen lehet, hogy hasonló jellegű szerződést kapott, akkor pedig először a szeptember kell túlélnie. A Bears fórumban jót még nem olvastam róla. Álljunk hozzá pozitívan: egységes teljesítményt nyújt mind DE, mind OLB poszton... nekünk meg szükségünk van a hibridekre. Btw, az az LB aki Fangio keze alatt nem táltosodik meg....
Bennett - tehetségét nézve abszolút #1 TE, jobb éveiben akár top5 is... A motiváltsággal remélhetően nem lesz gond, új környezet/respektált QB, viszonylag erős locker room + az utolsó komolyabb szerződése előtti évében van, viselkedni fog. Irtózatosat bukhat anyagilag 2 egymást követő "down" évvel. A liga egyik legjobb TE-állománya jöhet össze nálunk. Valahonnan pedig erősíteni kellett.
A draft TE-felhozatala kib. silány, még a top tehetségek is inkább csak projektjátékosok, nekünk pedig kész ember kell #2 TE-nek.
Ilyen "olcsón" FA-ról sem ment volna... idén kb. 5 milkát keres - ellenben Fleener 5 év 36 millió, a Reiss által kinézett Dwayne Allen 4 év 29,4 millió. Ladarius Green került kb. ennyibe.
Chandler tavaly cca 3,25-t vitt a capből...
Visszatérhetnek a 2 TE-s felállások, a'la 2010-2012, egészséges mennyiségű futással. Tomnak is sokkal jobb lenne így. Tavaly év elején 3 TE-s goal line felállásokkal próbálkoztunk, a #2, #3 TE miatt sikertelenül... most lehet tenni egy újabb kísérletet.
'dola azonban szinte biztos, hogy cut... Kétlem, hogy a jelenlegi őrült FA-viszonyok közt bevállalna egy komolyabb paycutot, a piacon búsásan megfizetné egy slot-WR "éhes" csapat.
Gyulus
Én ezt azért nem gondolom, mert tavaly, mikor nem volt Gronk, nem volt JE, Dola simán előrelépett első számű receivernek, és adta a csapatnak a tartást. Ezt a teljesítményt a harmadik évére sikerült (OK, tavalyelött a PO-ban már mutatkoztak jelek erre) összehozni, hülyeség lenne mást hozni.
Persze tavalyelött mindenki ordított, hogy Dola takarodj ennyi pénzért ez szar, üvegtestü stb, és BB nem nyúlt hozzá, simán jöhet a forgatókönyv, hogy mindenki ordít, hogy Dola maradj, erre BB kirakja 😊
vpi
több mint 9 éve
camp bodynak jó lesz ez az RB-LB páros, csak aztán nehogy úgy járjunk mint tavaly Fletcherrelmondjuk vicces megnézni mikor ezeket a bustokat kihúzgálták, mi milyen játékosokat választottunk ráadásul jóval hátrébb
BB biztos csak megint ez egoját akarja ezzel építeni 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Őszintén szólva, nem nagyon értem a fanyalgást...Nagyrészt egyetértek, és nem nálad olvasom először a Dola cut lehetőséget.
A draft TE-felhozatala kib. silány, még a top tehetségek is inkább csak projektjátékosok, nekünk pedig kész ember kell #2 TE-nek.
Ilyen "olcsón" FA-ról sem ment volna... idén kb. 5 milkát keres - ellenben Fleener 5 év 36 millió, a Reiss által kinézett Dwayne Allen 4 év 29,4 millió. Ladarius Green került kb. ennyibe.
'dola azonban szinte biztos, hogy cut... Kétlem, hogy a jelenlegi őrült FA-viszonyok közt bevállalna egy komolyabb paycutot, a piacon búsásan megfizetné egy slot-WR "éhes" csapat.
Gyulus
Én ezt azért nem gondolom, mert tavaly, mikor nem volt Gronk, nem volt JE, Dola simán előrelépett első számű receivernek, és adta a csapatnak a tartást. Ezt a teljesítményt a harmadik évére sikerült (OK, tavalyelött a PO-ban már mutatkoztak jelek erre) összehozni, hülyeség lenne mást hozni.
Persze tavalyelött mindenki ordított, hogy Dola takarodj ennyi pénzért ez szar, üvegtestü stb, és BB nem nyúlt hozzá, simán jöhet a forgatókönyv, hogy mindenki ordít, hogy Dola maradj, erre BB kirakja 😊
több mint 9 éve
Őszintén szólva, nem nagyon értem a fanyalgást...Donald Brown 1 év 250e garantáltal... camp body-nak hoztuk és jó eséllyel az is lesz. Emlékeim szerint egyedül pass protectionben kiemelkedő, majd tanulhatnak tőle a fiatalok. Nem zárja ki azt, hogy a draftról (vagy az FA "aljáról') hozzunk egy futót.
több mint 9 éve
McClellin nem rossz igazolás, első körös bust eddig, de megéri bepróbálni, hátha csak a Bearsben nem találta a helyét.Néha a pályán nem találta a helyét a lelkem.
ervinator
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
McClellin nem rossz igazolás, első körös bust eddig, de megéri bepróbálni, hátha csak a Bearsben nem találta a helyét.Ami Bennettet illeti, szerződésért fog menni idén, ráadásul egy győztes csapatban játszhat, én azt hiszem a motivációval nem lesz gond. Egyedüli kérdés, hogy mennyire lesz meg a kémia közte és Brady között.
Viszont egyre jobban fedjük le a posztokat az FA piacról, attól függetlenül hogy rengeteg pickünk van, ami jó mert így könnyebben tudunk felcserélni adott esetben, ha valakit nagyon szeretnénk behúzni a 2. körtől lefele.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
McClellin: óriási első körös Bears bust.Talán volt 3 jó meccse Chicagoban 4 év alatt.Benett: ha volt kedve játszani akkor jó volt , de általában nincs. Lusta ,pontatlanul futja a routjait, droppkirály. + 1 év van hátra a szerződéséből - 5,185 millió
Nagyon nem örülök.Ez a két niemand beleillik a Donald Brownos vonulatba.
több mint 9 éve
Lassú kezdés után beerősít a csapat! 😀 Szeretem látni hogy van élet az FO-ban. Egyedül ezt a futó deal-t nem vágom de hátha beletrafálnak.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich