New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
A hírek szerint a Pats eddig még fel sem vette a kapcsolatot Collins és Hightower ügynökeivel egy esetleges hosszabbítással kapcsolatban...
Tudom hogy még messze nincsen késő hozzá de reméltem hogy azért is jöhetett létre most a csere mert a háttérben már megköttetett az alku velük és Ch.Jones-ra már nem maradt zsé, ezért (is)kellett mennie...
Mondjuk tárgyalási technikának is vehetjük ezt a trad-et, kérdés ki hogyan reagálja le...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Tudom hogy ezt "kellett " húzni, de azért nem tudok maradéktalanul örülni. Jó ,10+-os pass rushert mindig nehezebb találni, mint egy jó guardot, azt akr hátsó körökben is lehet találni, pl ha jól emlékszem pont Larsent is vmi hátsó körben húztuk. Sheard ha megint tol egy jó szezont szinten nem lesz olcsó, Ninko sem lesz fiatalabb,a két rookieból meg még semmit sem láttunk. Cooper meg eddig inkább orbitális bust,mint top 10 pick.
kolok1972
de ilyenkor nézd meg azt is, hogy a PO-ban mennyi sack jött tőle, jó játékos volt, de nem volt elit, akit ne tudnánk jó FO, D# munkával helyettesíteni, nem lesz könnyű de BB-vel a kispadon nem hiszem, hogy nagyon aggódni kéne

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
CJ + Solder cserébe Joe Thomas, Gordon és a 2. körösük 😀
Boston
Az sem rossz, de akkor jöjjön még Bitonnyó, csak, hogy tuti legyen 😀
Wyatt
Rendben. Legfeljebb Cannont is mellécsapjuk 😀
Boston
Én még Fleminget is bedobnám 😀

több mint 9 éve
Azért biztos elsírtam volna magam, ha a GB falából hoztak volna valakit 😀
Boston
Pedig a két guard nagyon jó, Sittont simán aláírtam volna, sőt

több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Boston
Wyatt
Rendben. Legfeljebb Cannont is mellécsapjuk 😀

Do your job
több mint 9 éve
Azért biztos elsírtam volna magam, ha a GB falából hoztak volna valakit 😀

Do your job
több mint 9 éve
Boston

több mint 9 éve

Do your job
több mint 9 éve
Gordon is jöhetett volna meg Bitonnyo 😀

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Azért kíváncsi lennék melyik fél kereste meg először a másikat... 😀
Mi piacoztunk Jones-szal vagy a Cards jelentkezett be hogy vihető-e...😛
Castleai01
Én előbbire tippelnék.
ervinator
és a pletykák is ezt támasztják alá

twitter.com/NEPD_Loyko/status/709836446786461696

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Tudom hogy ezt "kellett " húzni, de azért nem tudok maradéktalanul örülni. Jó ,10+-os pass rushert mindig nehezebb találni, mint egy jó guardot, azt akr hátsó körökben is lehet találni, pl ha jól emlékszem pont Larsent is vmi hátsó körben húztuk. Sheard ha megint tol egy jó szezont szinten nem lesz olcsó, Ninko sem lesz fiatalabb,a két rookieból meg még semmit sem láttunk. Cooper meg eddig inkább orbitális bust,mint top 10 pick.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Azért CJ-vel csak elment 12,5! sack, össz (36), Cooper fiatal, posztján nem nagy fizuval, viszont jövőre ufa, szóval kis kockázat, nagy nyereség lehet akár, mert belül több poszton is használható.
Ezt akárhányszor láttam a Sporttv-n mindig fülig ért a szám. 😊
 www.patriots.com/video/2015/11/12/sound-fx-chandler-jones

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 9 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Csíptem a srácot nagyon,de az üzlet az üzlet:
 twitter.com/Chan95Jones/status/709833721805938688

több mint 9 éve
Más: Coopertől azért ne várjatok sokat. A Cardsban azt a Larsent nem tudta beelőzni a DC-n, akit mi újoncévében rögtön kibasztunk a csapatból...

Gyulus
BB és a sötét oldal hatalma... 😉
Azért küldtük el hogy most Coopert megszerezhessük "bagóért"... 😀

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Más: Coopertől azért ne várjatok sokat. A Cardsban azt a Larsent nem tudta beelőzni a DC-n, akit mi újoncévében rögtön kibasztunk a csapatból...
Nagyot kell produkálnia, hogy szeptemberben le legyen cut..

Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Kicsit tényleg a levegőben lógott a Jones-trade, de azért így is meglepetésként ért. Mondjuk mindig év vége felé "eresztett le", szedte össze a sérüléseket...
Sheard lazán mehet RE posztra, tavaly kb. a legjobb DL-ünk volt. Ninko, 2 másodéves és még egy veterán FA (pl.: Long) és meg is vagyunk.

Van 2 All-Pro kvalitású LB-nk (akikre egyébként az inside blitz sémáinkat is alapítjuk) arra menjen a pénz.
A Cardsnak akkor éri meg ez, ha hosszabbítanak Jones-szal. Nem lesz olcsó, valószínűleg ezért is tradeltük el...

Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Castleai01
Én előbbire tippelnék.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Értem, hogy Top10 pick G meg minden. De ebből eddig még nem lehetett semmit látni a pályán. Zsákbamacska.
Boston
ha meg nem megy, akkor jövőre lelép és kaptunk volna 2018-ban egy 4-5 körös comp picket érte... így meg idén spóroltunk 5 milliót és már most kapunk egy 2. körös picket + még egy OG-t is akiből ha nem is lesz elit játékos egy sima kezdő szint még kinézhet belőle

ennél jobban csak akkor jöhettünk volna ki, ha első kört kapunk érte

több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Azért azt ne felejtsük el, hogy az első körös Cooper eddig szar volt a cardsban, mondhatni bust.
Ha itt jó lesz, akkor a csere megérte, amúgy nem, Jones azért csak egy kifejezetten jó pass rusher. Tény, hogy egyértelmű volt, hogy a Pats nem akarja megfizetni, amint kifut a szerződéséből.
Stez
Ha jövőre eligazolt volna Jones, akkor kapunk érte komp picket (3. kör). Így kaptunk érte egy 2. kör végét + egy Guardot akiben benne lehet a potenciál.
Imádom Jonest, de az igazán fontos mérkőzéseken sokszor volt súlytalan és valószínűleg a meztelen rendőrörsös sztorija sem segítette a maradását.

Plusz 2 DE is jött tavaly a draftról.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 611 — Whoops, looks like something went wrong.
Én nem sajnálom, a rusher csak premierposzt, a riválisok számára azért ez jó csere. 8P
De ha függetlenül nézem, akkor win-win csere, ha Cooper nem javul fel, akkor simán a Cardinals járt jól.

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért azt ne felejtsük el, hogy az első körös Cooper eddig szar volt a cardsban, mondhatni bust.
Ha itt jó lesz, akkor a csere megérte, amúgy nem, Jones azért csak egy kifejezetten jó pass rusher. Tény, hogy egyértelmű volt, hogy a Pats nem akarja megfizetni, amint kifut a szerződéséből.
Stez
Az öreg digóban meg lehet bízni OL játékosok fejlesztésében. 😊

Egy sérülékeny pass rusher - többek között szerintem ezért nem akart igazán nagy pénzt adni BB. Aki ráadásul 2014 elején bizonyította, hogy nem elég "versatile". Az ő bénázása miatt nem működött a vészforgatókönyv 3-4.

Ettől függetlenül szurkolóként sajnálom, nagyon jó arc volt a csapatban.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Értem, hogy Top10 pick G meg minden. De ebből eddig még nem lehetett semmit látni a pályán. Zsákbamacska.

Do your job
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 611 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 9 éve
Ismerve BB-t Jones nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatunkat.
Kíváncsi vagyok mit kezd majd 3-4ben.
gordon
3-4 OLB esetleg
Bár nem nagyon emlékszem, hogy cover-be visszadobtuk-e valaha.
Az inkabb Ninko asztala volt.
Sinisa
Sztem nincs meg hozzá a sebessége
gordon
idén játszunk velük, testközelből meg fogjuk tapasztalni