New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Van még normális opció? Majd meglesemÉs kire kellene? Inkább hagyjuk meg, toljuk át jövőre és kezdjünk el hosszabbítani a szükséges emberekkelazért egy erő futót nem ártana még a draft előtt, persze normális pénzért
Wyatt
ZERO_L

több mint 9 éve
És kire kellene? Inkább hagyjuk meg, toljuk át jövőre és kezdjünk el hosszabbítani a szükséges emberekkelazért egy erő futót nem ártana még a draft előtt, persze normális pénzért
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
És kire kellene? Inkább hagyjuk meg, toljuk át jövőre és kezdjünk el hosszabbítani a szükséges emberekkel

több mint 9 éve
spotrac szerint 19 milla helyünk van Long nélkül.Egy rakat embernek tudnánk még átstruktúrálni a szerződését akár hosszabbítás árán is ( Vollmer, Dola, Sheard, Cannon, Solder pl)
5-6 millát biztos tudunk még fogni ha kell.
több mint 9 éve
Az teljesen finomBTW, ha jól számolom 5,5 millió szabadult fel a trade révén, ez egy jobbfajta munkásember ára... vajon mennyibe kerülhetett Long?3 milla 1 év
Gyulus
gordon

több mint 9 éve
BTW, ha jól számolom 5,5 millió szabadult fel a trade révén, ez egy jobbfajta munkásember ára... vajon mennyibe kerülhetett Long?3 milla 1 év
Gyulus
több mint 9 éve
Én nem tudok ilyen optimistán tekinteni erre a Jones elküldésre.Szerintem a védelem nem esik vissza jelentősen ezzel a cserével, a támadófal erősödik, a caphelyzet javul és lesz még egy magas pickünk is
Amikor játszott, egy állat volt, hosszú idő után tért vissza a normális passrush újangliába, sajnálom, hogy eddig tartott.
Persze kapunk egy második kört, de az inkább hosszabb távon működik, nem a következő szezonban, így szerintem gyengült a védelem, Long gyengébb játékos, Cooper meg pláne.
Remélem rám cáfolnak.
vpi

több mint 9 éve
Én nem tudok ilyen optimistán tekinteni erre a Jones elküldésre.Amikor játszott, egy állat volt, hosszú idő után tért vissza a normális passrush újangliába, sajnálom, hogy eddig tartott.
Persze kapunk egy második kört, de az inkább hosszabb távon működik, nem a következő szezonban, így szerintem gyengült a védelem, Long gyengébb játékos, Cooper meg pláne.
Remélem rám cáfolnak.
több mint 9 éve
Második és harmadik körben is lesznek nagyon jó játékosok idén a Drafton..Biztos, hogy második körben lesz bent még minőségi OT, RB, LB is.. Max BAP játékosokat húzunk..
Az előnyöket nézzük inkább..
Jones a sack számain túl kifejezetten inkonzisztens játékos volt, aki a PO-ra általában kipukkadt..
Ha jövőre elment volna, akkor kaptunk volna érte legjobb esetben egy 3-4. kört.. Most kaptunk egy több, mint valószínű használható OG-t, egy rohadt értékes második kört és spóroltunk vele 5 misit..Valószínű az árából (vagy töredékéből..) leszerződtettük Longot egy évre..Hátha Andre Carter 2.0 lesz nálunk az öreg..Jó playa szerintem, s van még a tankban nála..
Szerintem ez egy kifejezetten jó, vállalható üzlet volt..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Mondjuk az a három, de főleg az a kettő eléggé pöpec 😊Nem csak a 2. köröket szoptuk meg, hanem kb mindegyiket, de azért az elmúlt 5 év megint elég jó lett, nem véletlen, hogy sok nagypénzes szerződés van terítéken

több mint 9 éve
Azért Collins annyira nem volt rossz húzás. DB-t meg a 3. körben kell húzni, ott jobban megyAzért volt idő, amikor agyba-főbe szoptunk az második körösökkel.
Wyatt
kicsit visszanéztem a draftokat 2008-ig
kuka: Wheatley, Brace, Butler, Cunningham, Ras-I, T. Wilson, Dobson
határmezsgye: Chung (elsőre), Spikes, Vereen
?: Garoppolo, Richards
bevált: Vollmer, Gronk, Collins
8 év alatt 15(!) pickünk volt a második körben, szeretünk innen húzni, van h három picket is itt lőttünk el drafton
ehhez képest azért elég durva a 7 bust és a 3 so-so kezdő (ok Chung másodszorra már bevált, más kérdés hogy addigra már inkább FA-nak számított)
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Azért Collins annyira nem volt rossz húzás. DB-t meg a 3. körben kell húzni, ott jobban megy

több mint 9 éve
... szigorúan 6.-7. (vagy épp UDFA) prospectek... 😀Két ST only DB...Azt lehet tudni h idei v. későbbi a 2. körös pick?Idei, úgyhogy most a 2/29 és a 2/30 is a miénk
empty taxi
Wyatt
gordon
több mint 9 éve
oh bmeg, este az volt a rémálmom, hogy Gronkot Atlantába cseréltük...Miért? Lett volna 2 csapatnyi játékos vagy 21 első körös pick 😀
bizonyos ételek mellett aszem jobb ha most már a twittert is hanyagolom lefekvés előtt x.x
ZERO_L

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
oh bmeg, este az volt a rémálmom, hogy Gronkot Atlantába cseréltük...bizonyos ételek mellett aszem jobb ha most már a twittert is hanyagolom lefekvés előtt x.x

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ebnert megtartottuk, így lehet, hogy csak az egyik lesz az 😀Két ST only DB...Azt lehet tudni h idei v. későbbi a 2. körös pick?Idei, úgyhogy most a 2/29 és a 2/30 is a miénk
empty taxi
Wyatt
gordon
több mint 9 éve
Két ST only DB...Azt lehet tudni h idei v. későbbi a 2. körös pick?Idei, úgyhogy most a 2/29 és a 2/30 is a miénk
empty taxi
Wyatt
több mint 9 éve
Azt lehet tudni h idei v. későbbi a 2. körös pick?Idei, úgyhogy most a 2/29 és a 2/30 is a miénk
empty taxi

több mint 9 éve
Azt lehet tudni h idei v. későbbi a 2. körös pick?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Alakulunk a lassú víz partot mos technikával! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Long mennyire porcelán?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018