New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Sztem nincs meg hozzá a sebességeIsmerve BB-t Jones nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatunkat.3-4 OLB esetleg
Kíváncsi vagyok mit kezd majd 3-4ben.
gordon
Bár nem nagyon emlékszem, hogy cover-be visszadobtuk-e valaha.
Az inkabb Ninko asztala volt.
Sinisa
több mint 9 éve
Azért olyan áthidalhatatlanul nagy dolgok nincsenek... Betosszák ROLB-be, megmondják, hogy rohanj neki az irányítónak fiam, aztán jóvan 😛

több mint 9 éve
Ismerve BB-t Jones nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatunkat.3-4 OLB esetleg
Kíváncsi vagyok mit kezd majd 3-4ben.
gordon
Bár nem nagyon emlékszem, hogy cover-be visszadobtuk-e valaha.
Az inkabb Ninko asztala volt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Ismerve BB-t Jones nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatunkat. Kíváncsi vagyok mit kezd majd 3-4ben.
több mint 9 éve
Hmm meg is lepett meg nem is.Igazából szerintem ez win-win deal mindkét csapat számára. De azért kíváncsi leszek a DE rotációra, mert ez tavaly kivételével szinte minden évben komoly gond volt.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Most, hogy Tom aláírt még 2 évre, így mindenképp QB picket várok ebből a trade pickből! 😊BB ezek szerint hasonlóan gondolta, mint páran innen is, hogy C.Jones van a prior listán hátul a 4 játékosból.Illetve életre kelhet a futójáték is ami tavaly nem igazán volt, csak érkezzen még futó a csapathoz mert azért Blountban annyira nem bízok 😊
Jo trade, lehet idén 5 OG lesz a falunkban...
Sinisa
Második körben CB pick? Remélem most nem valami ismeretlen 7. körbe jósolt tehetségre gondol majd a mester 😊
manuszka86
több mint 9 éve
Wyatt-nak is bejött a OG "pickje" 😊Ennyike. Hoztunk egy top 10-es pick OG-t és még kaptunk egy 2. kört. Longot kérem még normális áron, aztán csókolom
ZERO_L

több mint 9 éve
BB ezek szerint hasonlóan gondolta, mint páran innen is, hogy C.Jones van a prior listán hátul a 4 játékosból.Illetve életre kelhet a futójáték is ami tavaly nem igazán volt, csak érkezzen még futó a csapathoz mert azért Blountban annyira nem bízok 😊
Jo trade, lehet idén 5 OG lesz a falunkban...
Sinisa
Második körben CB pick? Remélem most nem valami ismeretlen 7. körbe jósolt tehetségre gondol majd a mester 😊
Szerkesztette: manuszka86
több mint 9 éve
Wyatt-nak is bejött a OG "pickje" 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
BB ezek szerint hasonlóan gondolta, mint páran innen is, hogy C.Jones van a prior listán hátul a 4 játékosból.Jo trade, lehet idén 5 OG lesz a falunkban...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
6-7. körre várt ST ász safety lesz, nem kell azt túlizgulni, pláne így h Tavon Wilsont pótolni kell 😊Kiváncsi leszek 3-4ben mit fog alakítani...az engem már nem érdekel, inkább az hogy kit fogunk húzni 😀
dr0725
ZERO_L
több mint 9 éve
Kiváncsi leszek 3-4ben mit fog alakítani...az engem már nem érdekel, inkább az hogy kit fogunk húzni 😀
dr0725

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kiváncsi leszek 3-4ben mit fog alakítani...
több mint 9 éve
öööö ez így meglepett elsőre...viszont így mindjárt nem is lesz gond jövőre a hosszabbításokkal LB fronton 😊
több mint 9 éve
és így dőlnek el a dolgok... twitter.com/AdamSchefter/status/709813751013384192

több mint 9 éve
triangle
1 283
Cards-Pats blockbuster from @diannaESPN and me: Cards trade G Jonathan Cooper + 2nd-rd pick to NE for DE Chandler Jones, per sources.Adam Schefter
több mint 9 éve
A fene belé, hogy megelőztél! Elvesztem így a kemény munkával megszerzett bulvárfelelősi státusomat!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Egy frissen draftolt játékost az Öreg sem hajít ki, ha nem tud egyből hozzátenni a játékhoz. Ha jó a hozzáállása, tanítható, akkor nem baj, ha csak később érik be. Sőt, a magasabb helyen hozott fiatalokkal szemben is sokkal inkább elvárás, hogy akarjanak tanulni és fejlődni, minthogy rögtön bevethetők legyenek.Különösen igaz ez a védelemben, egy RB, vagy WR-től inkább elvárják, hogy egy offseason alatt beletanuljanak.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
3-4. körös emberként simán kaphatnak még egy évet, aztán ha nem tudnak előlépni, akkor lehet helyettük keresni embert. Hozhatunk most is persze, ha úgy jön ki a BPA, de alapesetben ahol mi most húzunk DE-t, az nem hiszem, hogy egyből akkora hatással lenne a csapatra. Akkor meg ott vagyunk jövőre, hogy van 3-4 fiatal, de egyikről sem tudunk semmit (mondjuk igazából csak mi nem, mert az edzők nyilván többet)Én most csak BPA-ként hoznék DE-t, és hagynám hogy az elmúlt években draftoltak bizonyítsanak, ha nem megy, akkor lehet továbblépni majd jövőre

több mint 9 éve
ha Flowers akkora király lett volna, akkor biztos több lehetőséget kapott volna mint négy(!) snap, ráadásul decemberben került IR-rekészülni készültek, csak a kiválasztás nem biztos, hogy telitalálat voltNinko, Jones es Sheard mellett nem nagyon volt alkalmuk villogni. Flowersrol pl. odakat zengtek, csak aztan IR-re kerult. Na meg rookiek voltak, lesz meg idejuk bizonyitani.
nagyon keveset mutattak az első évükben (már ha a pályán voltak), így jelenleg backupnak sem lehet őket tekinteni, azt meg erősen kétlem, hogy idén berobbannának és rögtön elfogadható szinten teljesítenének
ZERO_L
Imitheking
persze, hogy van idejük bizonyítani, de az FO-nak csak 1 éve van dönteni a DE kérdésről és nem valószínű a két másodévestől olyan teljesítménybeli javulás ez idő alatt, aminek köszönhetően nyugodt szívvel elengedhetnénk Jones-t vagy Sheard-et
(ergo vagy FA-ről vagy draftról tuti kell hozni minőségi embert, ha nem igazoljuk őket újra)

több mint 9 éve
készülni készültek, csak a kiválasztás nem biztos, hogy telitalálat voltNinko, Jones es Sheard mellett nem nagyon volt alkalmuk villogni. Flowersrol pl. odakat zengtek, csak aztan IR-re kerult. Na meg rookiek voltak, lesz meg idejuk bizonyitani.
nagyon keveset mutattak az első évükben (már ha a pályán voltak), így jelenleg backupnak sem lehet őket tekinteni, azt meg erősen kétlem, hogy idén berobbannának és rögtön elfogadható szinten teljesítenének
ZERO_L
több mint 9 éve
Elég alap. Ha jól játszol ellenünk, akkor megpróbálunk elvinni. Chandlernél sajna annyira nem jött be, talán Hogannél majd inkább. | Tavaly én is behúztam a csapathoz, de végül elengedtem 😀 |

több mint 9 éve
Hehe... Most olvasom, hogy a legjobban éppen Hogant sikerült meglepni azzal, hogy ajánlatot tettünk érte.Még akkor az is lehet, hogy egy újabb Welker sztori lóg itten a levegőben? 😉
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Valóban nem kellene a tavalyi második féléves játékunkból levonni a következtetéseket egyes játékosok értékére vonatkozóan. A falmeberek esetében meg aztán utólag is csak elvétve szokták elsuttogni, hogy kinek milyen sérülése volt akár egy szezonnal korábban. Szóval élek a gyanúval, hogy az "egészséges" O fal játékosok is csak kevésbé voltak sérültek, mint azok, akik nem játszottak.Jacksonról ki is derült, hogy a térdével voltak bajok, nemrég meg is műtötték.
Ezeket aztán tényleg csak belülről lehetne tudni. Szerintem akik valóban a tudásuk alatt teljesítettek, már nincsenek itt.
Kollega