New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát nem lenne könnyű kisakkozni, hogy annyival legyen elkönyvelve, de végül is nem lehetetlenÚgy nem tudsz kisakkozni egy évi több, mint 8 millás szerződést, hogy első évben csak 2.5 terhe legyen, de a játékos megkapja a pénzét. Ezek irreális számok voltak. Monjduk szerintem oda vissza azok. A cikkben irreálisan alacsonyra lettek becsülve, IRL meg - legalábbis Allen - irreálisan sokat kapott. (Green számai - már a dollár számok - nem rosszak. vele szvsz jól járt a Steelers ennyiért.)
Wyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
És már az utóbbival is jól járnánk....Csak neki előtte volt egy 5 év 60 milliós ügye.
Jövőre csak 30-35 millió dollárnyi hely kell vagy egy kis hometown discount.
(Mondjuk mint Tamba Hali, 3 évre 21 millióért)
Gogo
zinedine5

több mint 9 éve
....Csak neki előtte volt egy 5 év 60 milliós ügye.
Gogo
több mint 9 éve
Hát nem lenne könnyű kisakkozni, hogy annyival legyen elkönyvelve, de végül is nem lehetetlen

több mint 9 éve
Ez egy februári cikk, közben eljárt fölötte az idő. (Dwayne Allen vagy Ladarius Green $2.5 millióért pl. Hát ja... 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Itt egy esetleges lehetőség mindenki megtartására.HA ő lenne az áldozata a hosszabításoknak. Ha most még halogatják is, jövőre úgysem tudják megtartani a Hightower - Collins - Jones hármast szerintem. Én sem örülnék annak a kettősnek, de sajnos nem lehet mindenkit megtartani, jövőre viszont akkor nem kapunk érte semmit cserébe.Aha. És majd nekimegyünk a szezonnak egy Sheard-Ninko párossal? Sok értelme lenne.Nincs elso kor, de azert igy sem rossz.Chandler Jones + hátsó pickel lehet be tudnánk bizniszelni magunkat az első körbe, már ha ő lenne a hosszabítások áldozata.
10 pick a drafton.
www.patspulpit.com/2016/3/11/11200786/patriots-receive-four-compensatory-draft-picks
Demecs
winston
gordon
winston
patriots.hu/egy-terv-a-patriots-holtidenybeli-lepeseire
több mint 9 éve
Idei top FA szerződések:Chandler Jones:
Mailk Jackson 5 évre összesen 85,5 millió $, évi 17,1 millió $, garantált 42 millió $
Olivier Vernon 5 évre összesen 85 millió $, évi 17 millió $, garantált 52,5 millió $
Robert Ayers 3 évre összesen 21 millió $, évi 7 millió $, garantált 10,5 millió $
2016 franchise tag: 15,4 millió $
Jamie Collins
Bruce Irvin 4 évre összesen 37 millió $, évi 9,25 millió $, garantált 17 millió $
2016 franchise tag: 14 millió $
Dont'a Hightower
Danny Trevathan 4 évre összesen 24,5 millió $, évi 6,125 millió $, garantált 12 millió $
Derick Johnson 3 évre összesen 21 millió $, évi 7 millió $, garantált 12 millió $
2016 franchise tag: 14 millió $
Malcolm Butler:
Janoris Jenkins 5 évre összesen 62,5 millió $, évi 12,5 millió $, garantált 28,8 millió $
Sean Smith 4 évre összesen 38 millió $, évi 9,5 millió $, garantált 20 millió $
2016 franchise tag: 13,7 millió $
Szerkesztette: Gogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Egyrészt ott lesz még Butler is.HA ő lenne az áldozata a hosszabításoknak. Ha most még halogatják is, jövőre úgysem tudják megtartani a Hightower - Collins - Jones hármast szerintem. Én sem örülnék annak a kettősnek, de sajnos nem lehet mindenkit megtartani, jövőre viszont akkor nem kapunk érte semmit cserébe.Aha. És majd nekimegyünk a szezonnak egy Sheard-Ninko párossal? Sok értelme lenne.Nincs elso kor, de azert igy sem rossz.Chandler Jones + hátsó pickel lehet be tudnánk bizniszelni magunkat az első körbe, már ha ő lenne a hosszabítások áldozata.
10 pick a drafton.
www.patspulpit.com/2016/3/11/11200786/patriots-receive-four-compensatory-draft-picks
Demecs
winston
gordon
winston
Másrészt Jones mindenképpen olyan szerződést fog kapni ami comp picket eredményez majd.
több mint 9 éve
HA ő lenne az áldozata a hosszabításoknak. Ha most még halogatják is, jövőre úgysem tudják megtartani a Hightower - Collins - Jones hármast szerintem. Én sem örülnék annak a kettősnek, de sajnos nem lehet mindenkit megtartani, jövőre viszont akkor nem kapunk érte semmit cserébe.Aha. És majd nekimegyünk a szezonnak egy Sheard-Ninko párossal? Sok értelme lenne.Nincs elso kor, de azert igy sem rossz.Chandler Jones + hátsó pickel lehet be tudnánk bizniszelni magunkat az első körbe, már ha ő lenne a hosszabítások áldozata.
10 pick a drafton.
Demecs
winston
gordon
több mint 9 éve
Aha. És majd nekimegyünk a szezonnak egy Sheard-Ninko párossal? Sok értelme lenne.Nincs elso kor, de azert igy sem rossz.Chandler Jones + hátsó pickel lehet be tudnánk bizniszelni magunkat az első körbe, már ha ő lenne a hosszabítások áldozata.
10 pick a drafton.
Demecs
winston
több mint 9 éve
Nincs elso kor, de azert igy sem rossz.Chandler Jones + hátsó pickel lehet be tudnánk bizniszelni magunkat az első körbe, már ha ő lenne a hosszabítások áldozata.
10 pick a drafton.
Demecs
több mint 9 éve
Nyilván alapvetően sok ez Hogan-ért, de ha úgy nézzük, hogy KELLETT egy elkapó, az elérhetőket nyilván rangsorolták, és ő volt még az, akit meg lehetett szerezni kb egy elkapóra szánt árfolyamban, akkor ennyit kellett ajánlani neki, hogy a Bills ne tartsa meg. Plusz meglehet, hogy valamit látnak is benne.
több mint 9 éve
Nincs elso kor, de azert igy sem rossz.10 pick a drafton.
több mint 9 éve
Akkor még LaFell vissza olcsón 1évre. Egy senki másnak nem kell G vetminért. Egy bottom10 slot CB , még egy ST only LB aztán meg is vagyunk. 😁Még egy olcsó, de használható blokkoló TE nem volna rossz.
Jöhetnek a struktúrálások és a hosszabbítások.
gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Valahol a kettő között, de inkább az előbbi.Megbízható, jómunkásember, vagy a futottak még kategória?? Mert a statjai alapján sokat nem lehet róla kideríteni..James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁Harbor inkább elkapó TE, szóval illene ide.
gordon
iktriad
kyobalu
több mint 9 éve
Sajnos nem 😕Idéntől trade-elhetőek?Kicsit meglepődtem, azt hittem az egyértelmű Revis 3. kör mellett azért becsúszik egy 4. vagy 5. körös pick is...Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo
ZERO_L
Gyulus
gordon
Pedig jól jönnének a szokásos le-fel tradelgetéseknél...
több mint 9 éve
Idéntől trade-elhetőek?Kicsit meglepődtem, azt hittem az egyértelmű Revis 3. kör mellett azért becsúszik egy 4. vagy 5. körös pick is...Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo
ZERO_L
Gyulus
több mint 9 éve
Akkor még LaFell vissza olcsón 1évre. Egy senki másnak nem kell G vetminért. Egy bottom10 slot CB , még egy ST only LB aztán meg is vagyunk. 😁Jöhetnek a struktúrálások és a hosszabbítások.
több mint 9 éve
Kicsit meglepődtem, azt hittem az egyértelmű Revis 3. kör mellett azért becsúszik egy 4. vagy 5. körös pick is...Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo
ZERO_L
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Patriots signed WR Chris Hogan to a three-year, $12 million contract.
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Én akkor félre is értettem. Kösz a javítást!Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo
ZERO_L
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mike Reiss @MikeReiss 4 min.Acum 4 de minuteÚgy látszik BB-ék nem akarnak abba a hibába esni mint Sanders-nél korábban mikor a Steelers meccselte az ajánlatunkat... 😛
News story on @ESPNBoston: Patriots sign WR Chris Hogan (Bills) to offer sheet with $5.5 million cap charge in 2016. es.pn/1TSgFnk
ervinator
Mondjuk ha csak feleannyira beválna mint Sanders egy évvel később a Broncos-nál akkor már megérné...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉