New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 550 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát nem lenne könnyű kisakkozni, hogy annyival legyen elkönyvelve, de végül is nem lehetetlen
Wyatt
Úgy nem tudsz kisakkozni egy évi több, mint 8 millás szerződést, hogy első évben csak 2.5 terhe legyen, de a játékos megkapja a pénzét. Ezek irreális számok voltak. Monjduk szerintem oda vissza azok. A cikkben irreálisan alacsonyra lettek becsülve, IRL meg - legalábbis Allen - irreálisan sokat kapott. (Green számai - már a dollár számok - nem rosszak. vele szvsz jól járt a Steelers ennyiért.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
....
Jövőre csak 30-35 millió dollárnyi hely kell vagy egy kis hometown discount.
(Mondjuk mint Tamba Hali, 3 évre 21 millióért)
Gogo
Csak neki előtte volt egy 5 év 60 milliós ügye.
zinedine5
És már az utóbbival is jól járnánk

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
....
Gogo
Csak neki előtte volt egy 5 év 60 milliós ügye.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát nem lenne könnyű kisakkozni, hogy annyival legyen elkönyvelve, de végül is nem lehetetlen

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 550 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez egy februári cikk, közben eljárt fölötte az idő. (Dwayne Allen vagy Ladarius Green $2.5 millióért pl. Hát ja... 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nincs elso kor, de azert igy sem rossz.
10 pick a drafton.

www.patspulpit.com/2016/3/11/11200786/patriots-receive-four-compensatory-draft-picks
Demecs
Chandler Jones + hátsó pickel lehet be tudnánk bizniszelni magunkat az első körbe, már ha ő lenne a hosszabítások áldozata.
winston
Aha. És majd nekimegyünk a szezonnak egy Sheard-Ninko párossal? Sok értelme lenne.
gordon
HA ő lenne az áldozata a hosszabításoknak. Ha most még halogatják is, jövőre úgysem tudják megtartani a Hightower - Collins - Jones hármast szerintem. Én sem örülnék annak a kettősnek, de sajnos nem lehet mindenkit megtartani, jövőre viszont akkor nem kapunk érte semmit cserébe.
winston
Itt egy esetleges lehetőség mindenki megtartására.
 patriots.hu/egy-terv-a-patriots-holtidenybeli-lepeseire
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Idei top FA szerződések:

Chandler Jones:
Mailk Jackson 5 évre összesen 85,5 millió $, évi 17,1 millió $, garantált 42 millió $
Olivier Vernon 5 évre összesen 85 millió $, évi 17 millió $, garantált 52,5 millió $
Robert Ayers 3 évre összesen 21 millió $, évi 7 millió $, garantált 10,5 millió $
2016 franchise tag: 15,4 millió $

Jamie Collins
Bruce Irvin 4 évre összesen 37 millió $, évi 9,25 millió $, garantált 17 millió $
2016 franchise tag: 14 millió $

Dont'a Hightower
Danny Trevathan 4 évre összesen 24,5 millió $, évi 6,125 millió $, garantált 12 millió $
Derick Johnson 3 évre összesen 21 millió $, évi 7 millió $, garantált 12 millió $
2016 franchise tag: 14 millió $

Malcolm Butler:
Janoris Jenkins 5 évre összesen 62,5 millió $, évi 12,5 millió $, garantált 28,8 millió $
Sean Smith 4 évre összesen 38 millió $, évi 9,5 millió $, garantált 20 millió $
2016 franchise tag: 13,7 millió $

Szerkesztette: Gogo

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
10 pick a drafton.

www.patspulpit.com/2016/3/11/11200786/patriots-receive-four-compensatory-draft-picks
Demecs
Chandler Jones + hátsó pickel lehet be tudnánk bizniszelni magunkat az első körbe, már ha ő lenne a hosszabítások áldozata.
winston
Aha. És majd nekimegyünk a szezonnak egy Sheard-Ninko párossal? Sok értelme lenne.
gordon
HA ő lenne az áldozata a hosszabításoknak. Ha most még halogatják is, jövőre úgysem tudják megtartani a Hightower - Collins - Jones hármast szerintem. Én sem örülnék annak a kettősnek, de sajnos nem lehet mindenkit megtartani, jövőre viszont akkor nem kapunk érte semmit cserébe.
winston
Egyrészt ott lesz még Butler is.
Másrészt Jones mindenképpen olyan szerződést fog kapni ami comp picket eredményez majd.
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
10 pick a drafton.

Demecs
winston
gordon
több mint 9 éve
10 pick a drafton.

Demecs
winston
több mint 9 éve
10 pick a drafton.

Demecs
több mint 9 éve
Nyilván alapvetően sok ez Hogan-ért, de ha úgy nézzük, hogy KELLETT egy elkapó, az elérhetőket nyilván rangsorolták, és ő volt még az, akit meg lehetett szerezni kb egy elkapóra szánt árfolyamban, akkor ennyit kellett ajánlani neki, hogy a Bills ne tartsa meg. Plusz meglehet, hogy valamit látnak is benne.
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Igazoltunk valakit a redskinsbol is, egy defensive endet. Frank Kearse.

Szerkesztette: Demecs

több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
10 pick a drafton.

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Akkor még LaFell vissza olcsón 1évre. Egy senki másnak nem kell G vetminért. Egy bottom10 slot CB , még egy ST only LB aztán meg is vagyunk. 😁
Jöhetnek a struktúrálások és a hosszabbítások.
gordon
Még egy olcsó, de használható blokkoló TE nem volna rossz.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Patriots signed WR Chris Hogan to a three-year, $12 million contract.
Castleai01
A Bills pedig állítólag rögtön közölte, h nem meccselni az offer sheet-et... szóval a mienk az ember, továbbra is dolgozunk az all-white elkapógárdán 😀

Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 730 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁
gordon
Harbor inkább elkapó TE, szóval illene ide.
iktriad
Megbízható, jómunkásember, vagy a futottak még kategória?? Mert a statjai alapján sokat nem lehet róla kideríteni..
kyobalu
Valahol a kettő között, de inkább az előbbi.
több mint 9 éve
Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).

Gogo
már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
ZERO_L
Kicsit meglepődtem, azt hittem az egyértelmű Revis 3. kör mellett azért becsúszik egy 4. vagy 5. körös pick is...
Gyulus
Idéntől trade-elhetőek?
gordon
Sajnos nem 😕
Pedig jól jönnének a szokásos le-fel tradelgetéseknél...
több mint 9 éve
Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).

Gogo
ZERO_L
Kicsit meglepődtem, azt hittem az egyértelmű Revis 3. kör mellett azért becsúszik egy 4. vagy 5. körös pick is...
Gyulus
Idéntől trade-elhetőek?
több mint 9 éve
Akkor még LaFell vissza olcsón 1évre. Egy senki másnak nem kell G vetminért. Egy bottom10 slot CB , még egy ST only LB aztán meg is vagyunk. 😁
Jöhetnek a struktúrálások és a hosszabbítások.
több mint 9 éve

Gogo
ZERO_L

Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Patriots signed WR Chris Hogan to a three-year, $12 million contract.

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

Gogo
ZERO_L
Én akkor félre is értettem. Kösz a javítást!

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football

Gogo

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Mike Reiss ‏@MikeReiss 4 min.Acum 4 de minute
News story on @ESPNBoston: Patriots sign WR Chris Hogan (Bills) to offer sheet with $5.5 million cap charge in 2016.  es.pn/1TSgFnk
ervinator
Úgy látszik BB-ék nem akarnak abba a hibába esni mint Sanders-nél korábban mikor a Steelers meccselte az ajánlatunkat... 😛
Mondjuk ha csak feleannyira beválna mint Sanders egy évvel később a Broncos-nál akkor már megérné...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉