New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Elég jó ST játékos.
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Boldin 1évre tetszene.Feltaláljuk a 3 slot WR-es felállásokat, csak Gronkot küldi ki JMD a pálya szélére... 😊twitter.com/AdamSchefter/status/707944379055546368Tökéletesen illik a sorba, de én Chandlertől többet reméltem, úgyhogy vele kapcsolatban nem bizakodom most annyira
empty taxi
Wyatt
Mondjuk ő nem annyira "pigmeus"... de azért kellene egy méretesebb poss. WR. és/vagy egy mélységi célpont. Kár, hogy Sanunak lesz aki kifizeti az évi 7-8 milkát.
Gyulus
több mint 9 éve
Feltaláljuk a 3 slot WR-es felállásokat, csak Gronkot küldi ki JMD a pálya szélére... 😊twitter.com/AdamSchefter/status/707944379055546368Tökéletesen illik a sorba, de én Chandlertől többet reméltem, úgyhogy vele kapcsolatban nem bizakodom most annyira
empty taxi
Wyatt
Mondjuk ő nem annyira "pigmeus"... de azért kellene egy méretesebb poss. WR. és/vagy egy mélységi célpont. Kár, hogy Sanunak lesz aki kifizeti az évi 7-8 milkát.
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/707944379055546368Tökéletesen illik a sorba, de én Chandlertől többet reméltem, úgyhogy vele kapcsolatban nem bizakodom most annyira
empty taxi

több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/707944379055546368

Madden hates me.
több mint 9 éve
Brady számai Yates szerint:Jaja, hogy legyen esélye a nyolcra 😀
2016: 14 M$
2017: 14M$
2018: 22M$
2019: 22M$
Háát ebben a két évben be kellene húzni a gyűrűt neki valahogy.. 😉
kyobalu

több mint 9 éve
Brady számai Yates szerint:2016: 14 M$
2017: 14M$
2018: 22M$
2019: 22M$
Háát ebben a két évben be kellene húzni a gyűrűt neki valahogy.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
GOAT hosszabbítása nyomán idén egy, jövőre két milliót spórolunk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
de az előző idényben New Orleansban konkrétan a liga talán legszarabbja voltEzt Blake kikéri magának! 😊
Wyatt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Browner cut...Nálunk jó szezont tolt mondjuk, de az előző idényben New Orleansban konkrétan a liga talán legszarabbja volt
Olcsóért akár még vissza is jöhetne és meg is lenne a kellő agresszió a secondary-ben... 😛
Castleai01

több mint 9 éve
Browner cut...Olcsóért akár még vissza is jöhetne és meg is lenne a kellő agresszió a secondary-ben... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Mondjuk van olyan rész, ahol nem bánnám, ha egyesek nem lennének kezdők 😀De így jól néz ki, hogy mennyi draftolt van benne, persze

több mint 9 éve
Nehezen tudom elképzelni, hogy ne legyen egy kis verseny a második TE posztért.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
FA vs. DraftNézzük, hogy állnánk fel a jelenlegi roster alapján ( vastaggal kiemelve az általunk draftolt játékosok)
QB:Tom Brady
RB1 Dion Lewis
WR1 Edelman
WR2 Amendola
WR3 Keshawn Martin
TE Gronkowski
LT Solder
LG Tre Jackson
C Brian Stork
RG Shaq Mason
RG Vollmer
DE Ch Jones
DT Brown
DT Easley
DE Sheard
LB Collins
LB Hightower
LB Freeny
CB Butler (UDFA)
CB Ryan
FS McCourty
SS Chung
P Allen (UDFA)
K Gostkowski
LS Cardona
Asszem bízzuk a draftra a csapat megerősítésést 😊)
több mint 9 éve
Ez az FA évről-évre durvább őrültek háza.... főleg, hogy az idei FA-class kimondottan gyenge.WR-t azonban mindenképpen kellene hozni, mert az utolsó jól sikerült draft pickünk kb. Edelman volt... és BB saját bevallása szerint nála se tudta elsőre, h pontosan milyen posztra szánja... 😀
CJ jöhet, kb. az utolsó olyan FA RB, akit upgradenek éreznék a tavalyihoz képest. Ha ő sem jön össze, akkor már inkább a draftról hozzunk futót.
több mint 9 éve
Állítólag C.J. Andersonnal felvettük a kapcsolatot..Kölcsönös az érdeklődés..Imádja a csapatot, isten nála Brady..TB a denveri vereség után elbeszélgetett vele, hogy milyen nagyszerű játékosnak tartja és, hogy szép jövő áll előtte, írta is CJ, hogy nagyon meghatódott.
De érdeklődik utána a Bears, 49rs, és a Dolphins is..Jó lenne, ha legalább őt megszereznénk..Hamár Forte Jets lett.. (szomorú smiley)
Giardi szerint WR fronton Boldin, James Jones és Nate Washington után érdeklődünk..
kyobalu
Ha van egy ilyen kereted, mint nekünk akkor nem kérdés, hogy első körben őket szeretnéd megtartani. Ez menni is fog, vezéráldozat nem lesz.
A gyenge kerettel rendelkező csapatok pedig qvára túlfizetik a minőségi FA játékosokat ebbe a licitbe nekünk nem kell belemennünk ha kell akkor szerintem trade-elünk majd valakiért.
Ne felejtsük el, hogy a piac első napján a potenciális cut jelöltek írnak alá.. 😀
több mint 9 éve
Matthews a pénzt választotta, így ment Titánnak, pedig állítólag nagyon győzködtük..Hicks-el egy személyes találkozót akar a Bears.. Állítólag ez ma meg is történik..Nagyon nyomják neki a gombot..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Állítólag C.J. Andersonnal felvettük a kapcsolatot..Kölcsönös az érdeklődés..Imádja a csapatot, isten nála Brady..De érdeklődik utána a Bears, 49rs, és a Dolphins is..Jó lenne, ha legalább őt megszereznénk..Hamár Forte Jets lett.. (szomorú smiley)
Giardi szerint WR fronton Boldin, James Jones és Nate Washington után érdeklődünk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Matthews sem lesz nálunk, ha jól nézem mindenki ,akivel szóba hozták minket mashol kötött ki. Csak a szokásos, gondolom a saját embereink megtartása a prioritás, ami elnézve a Denvert szinten nem kis feladat.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Ő is visszavonult.twitter.com/MikeReiss/status/707668423543812096egyidejűleg Dane Fletchert ki is vágtátok
ez az, végre egy csere LB
zinedine5
empty taxi

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 9 éve
twitter.com/MikeReiss/status/707668423543812096egyidejűleg Dane Fletchert ki is vágtátok
ez az, végre egy csere LB
zinedine5

Madden hates me.
több mint 9 éve
Persze, csak nekünk LB és DE szerződéseket kell figyelnünk HT, Collins, Sheard és Jones miatt.Hát vazze.. Barron beárazza HT-t és Collinst.... 5év 45milla egy minőségi de közel sem elit LB-nek..És Bradford, Osweiler vagy Cousins hogy árazta be a QB-kat? 😊 Olyan pénzek röpködnek, amiket csak Brady/Manning/Rodgers szintű irányítók kaptak 1-2 éve.
gordon
Burkus
több mint 9 éve
Vernon meg beárazza Ch. Jonest...
több mint 9 éve
Hát vazze.. Barron beárazza HT-t és Collinst.... 5év 45milla egy minőségi de közel sem elit LB-nek..És Bradford, Osweiler vagy Cousins hogy árazta be a QB-kat? 😊 Olyan pénzek röpködnek, amiket csak Brady/Manning/Rodgers szintű irányítók kaptak 1-2 éve.
gordon