New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Sőt az érdeklődés állítólag kölcsönös
(Sources: Patriots and Mohamed Sanu have expressed mutual interest)
Kérdés, hogy mennyi pénzt akar Sanu.

Két érdekes felvetés a cikkből, amik szerint a Patriots várhatóan nem fog évi 4 millió dollár felett kínálni:
"The Patriots, meanwhile -- and this is just an educated guess here -- might not want to pay a receiver more than the three-year, $9 million deal that was given to Brandon LaFell in 2014."
"There could also be a peripheral issue at hand. The Patriots try not to upset the financial structure of their depth chart, so it's hard to imagine Sanu landing an offer in excess of the four-year, $17 million contract for Julian Edelman in 2014."

Kis érdekesség az Instagramon:

Szerkesztette: Gogo

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ráadásul Sanu Rutgers-es .. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
De állítólag a Titans mellett mi vagyunk a másik csapat aki élénken érdeklődik Sanu iránt.. Hátha.. 😉
A jobb WRek közül már csak ő aki megszerezhető..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Marvin Jones oroszlán lesz, 8milla/év
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Igazából ez annyira nem tétel, hogy bukni nem igen lehet vele. Ha meg véletlenül jó lesz, akkor pöpec. Inkább az a zsír, mennyire olcsó volt Dion Lewis
Wyatt
Lehet ez előrevetít egy Cannon cut-ot, vagy struktúrálási tárgyalást. Scar döntése ez már, ha neki kell akkor mi ne okoskodjunk 😀
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Igazából ez annyira nem tétel, hogy bukni nem igen lehet vele. Ha meg véletlenül jó lesz, akkor pöpec. Inkább az a zsír, mennyire olcsó volt Dion Lewis

több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
 twitter.com/TomPelissero/status/707561173999337476
empty taxi
Kíváncsi vagyok Bazz véleményére, hogy ennyiért megérte-e?
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/TomPelissero/status/707561173999337476

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Vernonnál nem zavar be a transition tag?
Gogo
Leveszik róla és kész. Biztonsági lépés volt, Williams ezek szerint jobb variáció nyolcért. Vagy még egy próbát tesznek vele és esetleg az öreg Cameron búcsúzik. (Vernon 9-10 körül aláír, akkor ugyanott vannak cap-ben
tomi-tomi
Nem tudom, mennyivel lennének előrébb egy Wake-Williams cserével. Vernonban sokkal több év van még, de ezért sem fog 12-13 alatt aláírni szerintem, úgyhogy én is azt saccolnám, hogy Wake+Williams lesz ebből. Az meg nem egy hosszú távú project, és szerintem nem is pozitívban jönnek ki belőle.

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Gogo
Leveszik róla és kész. Biztonsági lépés volt, Williams ezek szerint jobb variáció nyolcért. Vagy még egy próbát tesznek vele és esetleg az öreg Cameron búcsúzik. (Vernon 9-10 körül aláír, akkor ugyanott vannak cap-ben

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Suh szerződését átstrukturálták, nem? Gondolom azért, hogy cap space-t csináljanak. Így több esélyük van mindenkit megtartani.
Burkus
149-en állnak Williams nélkül; már a szerződésének a beírásához ki kell vágniuk valakit. Draftolni is akarnak, Alonso és Maxwell számait is be kell suvasztani.

OK, kivágják Grimes-t - jöhet Mario. A többire kelleni fog Vernon 13 millája.

Hicks-re szerintem nem lesz hely. Ő most szeretne nagyot fogni a piacon, jó volt a Saints-ben is 4-3-ban, jó volt itt is. Branch megtartása azt vetíti előre, hogy a Brown-Branch rotációt elegendőnek tartják 0-1 tech DT posztra. Különben is, gyűjtsék a pénzt Hightower-re, Collins-ra és Chandler Jones-ra!

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Allitolag T.Wilsonnak is annyi,az a 2012-es 2 -3. kör remekül sikerült.
kolok1972
annyira nem meglepő..
BTW, Dolphins eléggé kemény védőalat épít, a Bills és a Jets mellett, mindenképpen kéne áldozni az támadófalra szerintem.
winston
A tavaly Suh-szerződtetés durvább volt, itt meg régóta elit DL-lel próbálják megverni a csapatok Bradyt 😊
Mondjuk, kíváncsi vagyok, mi lesz Miamiban, Wake megy-e vagy Vernon. Hárman akkora pénzért nem maradnak, így meg nem lesz akkora nagy difi azért
Wyatt
Suh szerződését átstrukturálták, nem? Gondolom azért, hogy cap space-t csináljanak. Így több esélyük van mindenkit megtartani.
több mint 9 éve
kolok1972
annyira nem meglepő..
BTW, Dolphins eléggé kemény védőalat épít, a Bills és a Jets mellett, mindenképpen kéne áldozni az támadófalra szerintem.
winston
A tavaly Suh-szerződtetés durvább volt, itt meg régóta elit DL-lel próbálják megverni a csapatok Bradyt 😊
Mondjuk, kíváncsi vagyok, mi lesz Miamiban, Wake megy-e vagy Vernon. Hárman akkora pénzért nem maradnak, így meg nem lesz akkora nagy difi azért

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
kolok1972
annyira nem meglepő..
több mint 9 éve
Úgy néz ki Tavon Wilsont nem kínáljuk meg új szerződéssel..
Hicks után állítólag 10 csapat kepeszt..Mi is azt szeretnénk, ha maradna..De állítólag előnyben van a Bears..
Branch-nak mondták, hogy vegye fel 400.000,-$-os bónuszát, így 2,7 misivel terheli a 2016-os cap-et, így marad..
Nagy nevű FA futóra ne számítsunk..Ivory, Doug Martin is 6 misi fölött akar keresni..Állítólag élénken érdeklődünk a Jets-es Bilal Powel után..Teljesen átlagos futó, aki elkapni is tud..4,2-4,6 yardokat átlagolt..
WR fronton meg nyomjuk a gombot Rishard Matthews-nak a Dolphinsból..4 éve játszik, a tavalyi volt a legjobb szezonja, 662 yardal 4 elkapott és egy futott TD-vel..Lafell féle meló kinéz neki..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Srácok nem láttam sok Pats meccset. Hogy tolta Hicks? Egyre többet cikkeznek arról hogy érdeklődünk utánna...
Tomcsik
Szerintem a legjobb DT-nk volt idén, remélem marad 😀
cspeti98
Úgy tűnik Branch marad, de nagyon reménykedem Hicksben is.
winston
Branch biztosan marad 2016-ban:
"The Patriots have informed veteran DT Alan Branch that they will pick up his $400,000 bonus due on Wednesday. This locks him in for 2016." (Reiss)

Szerkesztette: Gogo

több mint 9 éve
Srácok nem láttam sok Pats meccset. Hogy tolta Hicks? Egyre többet cikkeznek arról hogy érdeklődünk utánna...
Tomcsik
cspeti98
Úgy tűnik Branch marad, de nagyon reménykedem Hicksben is.
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Tomcsik

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228

több mint 9 éve
Aki miatt érzek, az Logan Mankins. Legyetek szívesek inkább őt méltatni a kiöregedett reklámszínész helyett!
Kollega
Tessék:
An appreciation of Logan Mankins

több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 527
BB közben az Auburn Pro Dayén van, viszont Shon Coleman nincs az MCL-sérülése miatt, csak hogy ne legyen érthető, hogy miért 😀
empty taxi
Igen, elég vicces.. 😉 Az a legjobb, hogy Coleman után a legjobb prospectjük Jonathan Jones CB, akit 4. körre várnak..Rajtuk kívül az összes játékosukat mind 6-7. körbe várják..
Szinte biztos vagyok, hogy második körben az első húzásunk idén falember lesz..A legjobb aki még elérhető.. 😉
De BB-nél sosem tudhatod..
kyobalu
Vagy hátsóbb körökbe várható DB? No waaay 😊
winston
Meg is van a 2. körös pick akkor 😀😀😀
több mint 9 éve
BB közben az Auburn Pro Dayén van, viszont Shon Coleman nincs az MCL-sérülése miatt, csak hogy ne legyen érthető, hogy miért 😀
empty taxi
Igen, elég vicces.. 😉 Az a legjobb, hogy Coleman után a legjobb prospectjük Jonathan Jones CB, akit 4. körre várnak..Rajtuk kívül az összes játékosukat mind 6-7. körbe várják..
Szinte biztos vagyok, hogy második körben az első húzásunk idén falember lesz..A legjobb aki még elérhető.. 😉
kyobalu
Vagy hátsóbb körökbe várható DB? No waaay 😊
több mint 9 éve
empty taxi

Ward egy paraszt.. 😉