New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Tök igazad van. Az maradt meg az emberek emlékezetében, hogy Marino sosem tudott SB-t nyerni, a rekordjai max. a statisztikusokat érdeklik meg be lehet tenni őket a képernyőre a meccs unalmas pillanataiban. Montana - 4 gyűrű és kész, a többi történelem. Bradynek van 4 gyűrűje és 6 SB részvétele és ezzel ő a legsikeresebb QB all time. Csak a győzelem számít. Mi tudjuk a legjobban, hogy senkit nem érdekel a 18-0, ha Eli ki tud szabadulni a szorításból és passzol egyet fejre.Azért maradjunk annyiban, hogy a győzelmi rekordok számítanak a legjobban..Ki mennyit nyert, ki hány SB-ban járt, és mennyi gyűrűt szerzett..Azért ezek az igazi fokmérők..Nem a yardok és a nem a TD számok..Ehh. Megmondja nekem valaki így kapásból, hogy a maga korában hány egyéni rekordot tartott Bart Starr? (Jó, itt biztos van valaki, aki még ezt is tudja.) De arra biztosan mindenki emlékszik, hogy ő nyerte az első két SB-t a Packers-szel.KollegaAki tudja, hogy Starr nyerte az első két SB-t (és összesen 6 bajnokságot, ha az SB előtti időket is számoljuk). az azért tudja az egyéni rekordokat is. Természetesen nem azt, hogy Barr összesen hány rekordot tartott - ezt a most visszavonult Manningről se tudnám megmondani. De azt, hogy övé az éves TD rekord (mármint Manningé), azt mindenki tudja, akit érdekelnek a statisztikák. Barr-ról meg azt, hogy az övé minden idők legjobb playoff QB ratingje. Sőt még Kurt Warnerről is tudják, hogy ő a második a sorban.
Azért a marquee rekordokat nyilvántartják, tudják.
peterk2005
Bradyt sosem érdekelték a yardok, TD-k, egyszerűen csak SB-t akar nyerni..
Ő így is-úgy is HOF lesz, senkit sem fognak érdekelni 20 év múlva a yardok..
Mint ahogy Marino, Bradshaw, Young, Montana esetében sem a yardokat, és TD-ket nézik az emberek, hanem azt amit a játékhoz hozzá tettek az évek során..Mekkora vezetők, kapitányok voltak..
Manning megkerülhetetlen a posztján a 2000-es években..Mint ahogy Brady is..
Manning szépen tudta befejezni a karrierjét..
Reméljük Tom is hasonló módon fogja tenni..
Hat gyűrűvel a kezén..😉
És egy személyes, ha nem bántódsz meg?
Akkor most már 100%-ban Colts fan leszel, vagy még mindig 50-50% Colts/Broncos? Ez a skizo állapot tart még?
kyobalu
Manning visszavonul mint az egyik legnagyobb, de ezt nagyon köszönheti Elwaynek és a Broncos védelemnek, mert nem rajta múlt, hogy ne úgy vonuljon vissza, hogy nyert 1, vesztett 3 SB-t. (Ha már itt tartunk, Grossman is sokat tett a másik sikerért.) Nagy játékos volt, de szvsz. sosem volt akkora, mint Montana vagy Brady, mert ők nyerni tudtak., Manning pedig nem volt nyertes alkat. (A "kis" Manning is sokkal jobb "versenyző típus" , vagy "győztes alkat" ha a lehetőségek megragadását nézzük.)
több mint 9 éve
Jöttek is, Revis se csak úgy véletlenül bökött a térképre és pont Boston találta el az ujja. 😊Háát lehet, hogy Revis itt landolt a gyűrű érdekében, de egyáltalán nem kis pénzért..Aztán simán tovább ment nagyobb pénzért, úgy hogy rohadtul nem érdekelte a gyűrű..
Mindenesetre minden évben sokan nyilatkoznak úgy, hogy bajnokesélyeshez akarnak menni .... aztán semmi nem lesz belőle, amikor a pénzre terelődik a szó. A többsége marketing. De azért akinek megvan már a múltja, letett az asztalra, és csak a gyűrű hiányzik, azoknál ez is szempont. Revis vagy monduk Demarcus Ware is így gondolkodtak. Weddle is gondolkodhat így. (Persze szotyiért senki nem megy sehova, de ha sikerül a "ballpark"-ig eljutni, akkor azért bőven lehet esély. Mondjuk én is egyetértek Wyatt-al, ebbe a Pats-be Weddle luxuskiadás lenne. Sokkal jobb helyre is lehet azt a pént tenni.)
peterk2005
Az a fehér holló, ha valaki nem akar nagy pénzt szakítani, hanem inkább minőségi, tényleges PO, SB esélyes csapatban játszana inkább kevesebb pénzért és az anyagi igényeit inkább lejjebb adja..
Ninko fogalmazta ezt meg tavaly nagyon jól.."Játszhatsz te nagy pénzért egy szar csapatban, akinek esélyes sincs nyerni, attól még nem lesz jó a lelkednek,és nagyon szarul fogod magad érezni, ha győztes típus vagy! Inkább játszok kevesebb pénzért, de jól megfizetve egy mindig győzni akaró csapatban!!"
Na az ilyen játékosok a fehér hollók..
Nekünk ilyenek kellenének..Weddle lehet egy ilyen játékos..😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Gordont 😀 (tudom, hogy nem FA, de túl magas volt)Te kit hoznál Gordon?Igen nagyából pont ezektől függ 😁Éppenséggel pont azt írák, hogy jöhetne, mert jó SS lenne és nagyobb mélységet és variációs lehetőséget adna.Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊Nagyon jó csóka, de pont safetyben nincs egyáltalán needünk 😕
(nincs pénzünk rá, hacsak nem ad le nagyon nagyon az igényeiből)
www.patspulpit.com/2016/3/7/11171770/chargers-s-eric-weddle-wants-to-play-for-the-new-england-patriots
Spigo
Wyatt
Persze függ attól is, hogy mennyit kér, kik a további kérői és mit akar a csapat.
Solymi
Ezen a pénzen hozzunk inkább egy minőségi WR-t.
gordon
kyobalu

több mint 9 éve
Jöttek is, Revis se csak úgy véletlenül bökött a térképre és pont Boston találta el az ujja. 😊Mindenesetre minden évben sokan nyilatkoznak úgy, hogy bajnokesélyeshez akarnak menni .... aztán semmi nem lesz belőle, amikor a pénzre terelődik a szó. A többsége marketing. De azért akinek megvan már a múltja, letett az asztalra, és csak a gyűrű hiányzik, azoknál ez is szempont. Revis vagy monduk Demarcus Ware is így gondolkodtak. Weddle is gondolkodhat így. (Persze szotyiért senki nem megy sehova, de ha sikerül a "ballpark"-ig eljutni, akkor azért bőven lehet esély. Mondjuk én is egyetértek Wyatt-al, ebbe a Pats-be Weddle luxuskiadás lenne. Sokkal jobb helyre is lehet azt a pént tenni.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Te kit hoznál Gordon?Igen nagyából pont ezektől függ 😁Éppenséggel pont azt írák, hogy jöhetne, mert jó SS lenne és nagyobb mélységet és variációs lehetőséget adna.Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊Nagyon jó csóka, de pont safetyben nincs egyáltalán needünk 😕
www.patspulpit.com/2016/3/7/11171770/chargers-s-eric-weddle-wants-to-play-for-the-new-england-patriots
Spigo
Wyatt
Persze függ attól is, hogy mennyit kér, kik a további kérői és mit akar a csapat.
Solymi
gordon
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Azért maradjunk annyiban, hogy a győzelmi rekordok számítanak a legjobban..Ki mennyit nyert, ki hány SB-ban járt, és mennyi gyűrűt szerzett..Azért ezek az igazi fokmérők..Nem a yardok és a nem a TD számok..Ehh. Megmondja nekem valaki így kapásból, hogy a maga korában hány egyéni rekordot tartott Bart Starr? (Jó, itt biztos van valaki, aki még ezt is tudja.) De arra biztosan mindenki emlékszik, hogy ő nyerte az első két SB-t a Packers-szel.KollegaAki tudja, hogy Starr nyerte az első két SB-t (és összesen 6 bajnokságot, ha az SB előtti időket is számoljuk). az azért tudja az egyéni rekordokat is. Természetesen nem azt, hogy Barr összesen hány rekordot tartott - ezt a most visszavonult Manningről se tudnám megmondani. De azt, hogy övé az éves TD rekord (mármint Manningé), azt mindenki tudja, akit érdekelnek a statisztikák. Barr-ról meg azt, hogy az övé minden idők legjobb playoff QB ratingje. Sőt még Kurt Warnerről is tudják, hogy ő a második a sorban.
peterk2005
Bradyt sosem érdekelték a yardok, TD-k, egyszerűen csak SB-t akar nyerni..
Ő így is-úgy is HOF lesz, senkit sem fognak érdekelni 20 év múlva a yardok..
Mint ahogy Marino, Bradshaw, Young, Montana esetében sem a yardokat, és TD-ket nézik az emberek, hanem azt amit a játékhoz hozzá tettek az évek során..Mekkora vezetők, kapitányok voltak..
Manning megkerülhetetlen a posztján a 2000-es években..Mint ahogy Brady is..
Manning szépen tudta befejezni a karrierjét..
Reméljük Tom is hasonló módon fogja tenni..
Hat gyűrűvel a kezén..😉
És egy személyes, ha nem bántódsz meg?
Akkor most már 100%-ban Colts fan leszel, vagy még mindig 50-50% Colts/Broncos? Ez a skizo állapot tart még?
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Mindenesetre ritka, mint a fehér holló, ha egy elit szintű játékos , aki viszonylag egészséges, úgy nyilatkozik, hogy a New England-ben szeretne játszani, akár olcsóért, mert gyűrűt szeretne végre nyerni.. Ezt remélem figyelik a Rókalyukban is..Pedig egy időben pont az volt a trend, hogy jöttek ide olcsóért, mert jó esély volt a gyűrűre 😊
kyobalu

több mint 9 éve
Ehh. Megmondja nekem valaki így kapásból, hogy a maga korában hány egyéni rekordot tartott Bart Starr? (Jó, itt biztos van valaki, aki még ezt is tudja.) De arra biztosan mindenki emlékszik, hogy ő nyerte az első két SB-t a Packers-szel.KollegaAki tudja, hogy Starr nyerte az első két SB-t (és összesen 6 bajnokságot, ha az SB előtti időket is számoljuk). az azért tudja az egyéni rekordokat is. Természetesen nem azt, hogy Barr összesen hány rekordot tartott - ezt a most visszavonult Manningről se tudnám megmondani. De azt, hogy övé az éves TD rekord (mármint Manningé), azt mindenki tudja, akit érdekelnek a statisztikák. Barr-ról meg azt, hogy az övé minden idők legjobb playoff QB ratingje. Sőt még Kurt Warnerről is tudják, hogy ő a második a sorban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Mindenesetre ritka, mint a fehér holló, ha egy elit szintű játékos , aki viszonylag egészséges, úgy nyilatkozik, hogy a New England-ben szeretne játszani, akár olcsóért, mert gyűrűt szeretne végre nyerni.. Ezt remélem figyelik a Rókalyukban is..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Nem mondom, hogy nem lenne jó nálunk, de DMC miatt az egyik poszt eléggé pöpec, én szerintem Chung is marha jó, amióta ismét nálunk, Harmon egyelőre nem kezdő szint, de nickelben több mint király és ott van a tavalyi 2. körös húzásunk is a negyedik safety posztért. Weddle mondjuk nagyon jó, de nem hiszem, hogy túl olcsó lenne a fizetése, és szerintem ő annyit nem adna hozzá a játékunkhoz, mintha más posztra költenénk a pénzét

több mint 9 éve
Igen nagyából pont ezektől függ 😁Éppenséggel pont azt írák, hogy jöhetne, mert jó SS lenne és nagyobb mélységet és variációs lehetőséget adna.Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊Nagyon jó csóka, de pont safetyben nincs egyáltalán needünk 😕
Spigo
Wyatt
Solymi
több mint 9 éve
Éppenséggel pont azt írák, hogy jöhetne, mert jó SS lenne és nagyobb mélységet és variációs lehetőséget adna.Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊Nagyon jó csóka, de pont safetyben nincs egyáltalán needünk 😕
Spigo
Wyatt
több mint 9 éve
Ha valaki tud valamit TB cap számairól ossza már meg velünk. Én nem találok még sehol semmit.
több mint 9 éve
Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊Nagyon jó csóka, de pont safetyben nincs egyáltalán needünk 😕
Spigo

több mint 9 éve
Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊(nincs pénzünk rá, hacsak nem ad le nagyon nagyon az igényeiből)
több mint 9 éve
Ehh. Megmondja nekem valaki így kapásból, hogy a maga korában hány egyéni rekordot tartott Bart Starr? (Jó, itt biztos van valaki, aki még ezt is tudja.) De arra biztosan mindenki emlékszik, hogy ő nyerte az első két SB-t a Packers-szel.Az egyéni rekordokat megdöntik. A gyűrűkre mindenki emlékszik.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Guggenheim
38
Szerintem, ha már statisztika, akkor elsődlegesen inkább a győzelmi rekordra hajthat BB és TB. Egyrészt Belichick 27 győzelemre van a harmadik helytől az edzői rangsorban, ami abszolút lőtávolon belül van (a 328 és a 318-as győzelem szám az azért megközelíthetetlen BB-nek). en.wikipedia.org/wiki/List_of_National_Football_League_head_coaches_with_50_wins . Az öreget szerintem motiválja az, hogy harmadik legyen ezen a listán.
Másrészt Brady alapszakasz-győzelmekben 14-re van az első helytől (Manningtől), az pedig az elmúlt évek 12-4-es mérlege mellett ugye két szezon (rájátszásban 22 győzelme van Brady-nek, Manning "csak" 14 az már eléggé megközelíthetetlen sokak számára, legfeljebb BB, Wilson és hát Flacco tud sokat feljebb lépni). Szerintem TD-passzok, yardok, meg egyebek eléggé messze vannak azért Brady számára, meg szerintem mégiscsak értékesebb jelző a pályafutásra, hogy a legtöbb győzelmet szerző irányító evör, mint az hogy, legtöbb yardot vagy TD passzolta. Ezek szépek és jó dolgok, ámde mégiscsak, a meccs végén győztesen vagy vesztesen jöttél-e le a pályáról, ez az ami igazán számít egy sportolónak. en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_wins_by_a_National_Football_League_starting_quarterback
több mint 9 éve
A tender nem jelent garantált pénzt, ettől még nyugodtan ki lehet majd tenni. De addig felesleges, amíg nem szerzünk jobbat - akár a draftról, akár a piacról.A weei.com és Hannable szerint igen..Betenderezte a csapat..Nem tudom mit látnak Flemingben és Cannonban az elmúlt 2-3 év alapján..Az utolsó 3 havi teljesítményük alapján meg főleg..Hát nem erre a Flemingre gondoltunk..sőt azt a Fleminget tenderelte a Patriots a hírek szerint
kyobalu
Spigo
kyobalu
több mint 9 éve
A weei.com és Hannable szerint igen..Betenderezte a csapat..Nem tudom mit látnak Flemingben és Cannonban az elmúlt 2-3 év alapján..Az utolsó 3 havi teljesítményük alapján meg főleg..Hát nem erre a Flemingre gondoltunk..sőt azt a Fleminget tenderelte a Patriots a hírek szerint
kyobalu
Spigo
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Hát nem erre a Flemingre gondoltunk..sőt azt a Fleminget tenderelte a Patriots a hírek szerint
kyobalu
több mint 9 éve
A rekord Lucké lesz, úgyhogy ez így nem merült fel 😀Hát kíváncsi leszek. (Én nem bánnám, ha igazad lenne 😊 )Jobb lenne, ha Bradyé lenne a rekord, mint Breesé? 😀
peterk2005
Wyatt
De komolyan, én Breestől jobban tartok. Egyszerűen az életkor miatt. Brady még nagyon jól néz ki, és ő is az a Schumacher, Jordan (Manning) fajta, akiknek mindegy mennyi sikert értek el, sose szűnik belőlük a motiváció. Úgyhogy biztos, hogy nem úgy fog visszavonulni, hogy otthon társasjátékozik a kölkökkel meg Gisell-el és hirtelen beugrik neki, hogy unja már, hanem amíg bírja, addig pályán lesz. De az a 42 év nagyon durva... Még a 41 is. A vasember, sose sérült, meccset ki nem hagyó Favre élete egyik legjobb szezonját produkálta 39 évesen, aztán a következő idényben úgy olvad el, mint a tavaszi hó. És Manningről se sokan mondták volna meg a rekord döntő 2013-as éve után, hogy a következő idény felében hirtelen elfogy, és sose lesz már a régi. A father time ilyen hirtelen érkezik.

több mint 9 éve
Na jó! Azért Brees neje is rendben van 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ehh... Nyilvánvalóan értelmetlen ilyen vitát folytatni egy éjszakai buszon (valami patses felső volt rajtam, onnan jött elő). Én abszolúte tisztelem Breest és amit elért, esetleg ő is mutathatott volna egy kis tiszteletet: elvégre ugyanabban az évben szerepelni a Törtetők filmben és a Ted2-ben, az nem kis dolog. Na és ki a Drew Brees és milyen filmben játszott! He!De hisz azt csinálta! Vagy félreértettem miről magyarázott? 😀Nekem a múltkor az éjszakai buszon egy szakértő már elmagyarázta, hogy Brees mennyivel komplettebb és jobb QB, mint Brady. Úgyhogy vita eldöntve.örülj neki, hogy ezt magyarázta és nem hányt az öledbe 😊
Kollega
ZERO_L
vpi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
de hát TB nem hajszolja a rekordokat, szóval szerintem felesleges ezeket megdönteni😊illetve egyet kérek tőle a következő 4 év alatt
legyen ő a legtöbbet nyerő játékos 😊
több mint 9 éve
De hisz azt csinálta! Vagy félreértettem miről magyarázott? 😀Nekem a múltkor az éjszakai buszon egy szakértő már elmagyarázta, hogy Brees mennyivel komplettebb és jobb QB, mint Brady. Úgyhogy vita eldöntve.örülj neki, hogy ezt magyarázta és nem hányt az öledbe 😊
Kollega
ZERO_L