New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Nekem a múltkor az éjszakai buszon egy szakértő már elmagyarázta, hogy Brees mennyivel komplettebb és jobb QB, mint Brady. Úgyhogy vita eldöntve.örülj neki, hogy ezt magyarázta és nem hányt az öledbe 😊
Kollega

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nekem a múltkor az éjszakai buszon egy szakértő már elmagyarázta, hogy Brees mennyivel komplettebb és jobb QB, mint Brady. Úgyhogy vita eldöntve.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
De a legjobb az, ha Lucké lenne.Hát kíváncsi leszek. (Én nem bánnám, ha igazad lenne 😊 )Jobb lenne, ha Bradyé lenne a rekord, mint Breesé? 😀
peterk2005
Wyatt
több mint 9 éve
Hát kíváncsi leszek. (Én nem bánnám, ha igazad lenne 😊 )Jobb lenne, ha Bradyé lenne a rekord, mint Breesé? 😀
peterk2005

több mint 9 éve
Hát kíváncsi leszek. (Én nem bánnám, ha igazad lenne 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szerintem benne kevesebb van hátra, ő szerintem nem megy el még négy évet, de hármat sem

több mint 9 éve
Mindegy, mennyivel fiatalabb, kevesebbet játszik szerintem legalább egy évvel. Mondjuk ha csak egy év lesz a difi, akkor az tényleg lehet karcosWyattMiért játszana kevesebbet? Fizikailag nincs gondja, és azt is mondja minden alkalommal, hogy még bőven nem érzi a végét, még játszani akar. Én nem érzem rajta, hogy a vége felé kacsintgatna. Szerintem ő kifejezetten hajt is a rekordra, a TD streak döntésnél és a yardrekordnál is látszott, hogy fontosak neki. És neki igazán csak ez marad opciónak, ezzel tud(na) valami olyant csinálni, amit más nem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az is lesz, de a Super Bowlokat illetően így is elég pöpecül áll, még ezt a kettőt kellene szépen megdöntenie^^PM ellovagol a naplementében, Brady ha kitölti a négy évét, és nem esik nagyon vissza, megelőzheti őt két kategóriában isTeszek én a yardokra, gyűrűt szerezzen még vazze😁
yardok
PM: 71 940
Brady: 58 028
Kell még: 13 912
Átlagban: 3 478
TD-k
PM: 539
Brady: 428
kell még: 111
átlag: 27,75
Egyik sem tűnik vészesnek
Ha viszont csak három év jönne össze, az már karcosabb
4637.33 yard, 37 TD kellene akkor átlagban
Wyatt
gordon

több mint 9 éve
Brees a veszélyes. Ugyanannyi TD-je van mint Bradynek, már most több a yardja, és másfél évvel fiatalabb. És Brees az utóbbi években TD-ben is magasabb átlagokat dobál, yardban meg kiszalad a térképről még rossz évben is...Mindegy, mennyivel fiatalabb, kevesebbet játszik szerintem legalább egy évvel. Mondjuk ha csak egy év lesz a difi, akkor az tényleg lehet karcos
peterk2005
TD-kben az elmúlt két évben pont nem volt magasabb átlagú amúgy
36–32
33–33
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
PM ellovagol a naplementében, Brady ha kitölti a négy évét, és nem esik nagyon vissza, megelőzheti őt két kategóriában isTeszek én a yardokra, gyűrűt szerezzen még vazze😁
yardok
TD-k
Wyatt
több mint 9 éve
Brees a veszélyes. Ugyanannyi TD-je van mint Bradynek, már most több a yardja, és másfél évvel fiatalabb. És Brees az utóbbi években TD-ben is magasabb átlagokat dobál, yardban meg kiszalad a térképről még rossz évben is...

több mint 9 éve
PM ellovagol a naplementében, Brady ha kitölti a négy évét, és nem esik nagyon vissza, megelőzheti őt két kategóriában isyardok
TD-k

több mint 9 éve
www.instagram.com/p/BCmRyfMiUUc/BB 4 Prez!
😕
winston

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Hát nem erre a Flemingre gondoltunk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Mondjuk ezek után a Cannon, Fleming párost is kibaszhatnák a picsába...Fleming már csomagol is! Tartok tőle, nem erre a Fleming-re gondoltál. 😊
Gyulus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Mondjuk ezek után a Cannon, Fleming párost is kibaszhatnák a picsába...Ezzel csak az a baj, hogy eddig elég komoly lyukakat ütöttünk a WR -TE- DT szekción. Ideális esetben a két fenti játékos csak rotációban kapna szerepet, sőt Fleming még ott sem. Cannon sokat keres ez igaz, paycut esélyes de kirakni nem fogjuk mert Scar szerette.
Gyulus
Jelenleg van kb18milla, TB hozzádob még szerintem kb 5öt, egy -két struktúrálással felmehet ez 30ra.
Ha ez megvan mehet a matek.
Btw Garoppolot első körért lehet vinni ha jól láttam.
több mint 9 éve
Mondjuk ezek után a Cannon, Fleming párost is kibaszhatnák a picsába...
több mint 9 éve
Örüljünk, hogy nem Török Szultán stílusban kavarja...BB mindig kavarja... 😊Állítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..Ki akartam keresni Moss szerződésének részleteit, erre belefutottam ebbe:
www.patspulpit.com/2015/7/16/8976261/new-england-patriots-have-a-history-of-paying-record-contracts-for-players
Szerintem ez mindent elmond. Ha úgy érzik, hogy valaki megéri a pénzét akkor kicsengetik érte.
A cutoknál mindig az jut eszembe, hogy mii csak a játékosok edzéseit és teljesítményét látjuk és az alapján ítélünk.
De azt nem tudjuk, hogy mi megy a háttérben. Lehet valaki el akar menni vagy több pénzt akar, esetleg rombolja a csapatmorált vagy épp az edzői stáb úgy gondolja van az adott embernél alkalmasabb, elérhető ember a piacon, drafton stb. Mehetnek a háttéralkuk a csapatok között is rendesen.
Belichick nekem olyan mint Piszkos Fred. Sose tudom eldönteni, hogy most kavarja vagy nem kavarja 😀
Ha az amik ismernék ezt a karaktert, tuti vele azonosítanák 😀
Solymi
kolok1972
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
BB mindig kavarja... 😊Állítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..Ki akartam keresni Moss szerződésének részleteit, erre belefutottam ebbe:
www.patspulpit.com/2015/7/16/8976261/new-england-patriots-have-a-history-of-paying-record-contracts-for-players
Szerintem ez mindent elmond. Ha úgy érzik, hogy valaki megéri a pénzét akkor kicsengetik érte.
A cutoknál mindig az jut eszembe, hogy mii csak a játékosok edzéseit és teljesítményét látjuk és az alapján ítélünk.
De azt nem tudjuk, hogy mi megy a háttérben. Lehet valaki el akar menni vagy több pénzt akar, esetleg rombolja a csapatmorált vagy épp az edzői stáb úgy gondolja van az adott embernél alkalmasabb, elérhető ember a piacon, drafton stb. Mehetnek a háttéralkuk a csapatok között is rendesen.
Belichick nekem olyan mint Piszkos Fred. Sose tudom eldönteni, hogy most kavarja vagy nem kavarja 😀
Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
SolymiÁllítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..
[/quote]Ki akartam keresni Moss szerződésének részleteit, erre belefutottam ebbe:
[/quote]Ha megnézed az idei FA WR és TE felhozatalt, akkor látod, hogy igazán elit játékos, mint akkor Moss volt, most nincs..
Gordon is írta korábban, hogy mivel szükség van jó pár csapatnak elkapóra, így nagyon el fognak szállni a fizetési igények ezen a fronton..Aki újonc szerződéséből jön nagyot akar szakítani, a máshol már bevált seniorok meg azért..
Persze van 1-2 név akit szívesen elnéznék nálunk, de nem hiszem, hogy licitháborúba akarnánk menni idén, főleg, hogy nincs igazán elkölthető pénzünk..
Többen kijelentették már, hogy meg akarják mérni a piacot és sok pénzt akarnak szerezni..Ilyen Kearse, Marvin Jones, Sanu, Travis Benjamin is..
De valakinek jönnie kell, mert nem hiszem, hogy a szélső elkapásokat Dobsonra és Harperre akarjuk építeni..
Személy szerint a veteránok közül adnék egy esélyt Colstonnak, vagy Andre Holmes-nak..Meglátnám mit bírnak az edzőtáborokban, mennyit tudnak még hozzátenni a szélső játékokhoz..A fiatalabb FA elkapók közül Darrius Heyward-Bayt látnám nálunk szívesen..Benne van potenciál a széleken és slotban is..A PO-ban nagyon szép munkákat csinált a Steelers meccseken..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Állítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..Ki akartam keresni Moss szerződésének részleteit, erre belefutottam ebbe:
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 9 éve
Kearse.Állítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..
undisputedly
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Kearse.ő nem a nagy pénzre hajt, mintha lett volna ilyen kijelentése év közben, nem?
undisputedly

több mint 9 éve
Kearse.Butlerrel jó haverok lennének 😀 Egyébként nem lenne rossz.
undisputedly